|
|
#1651 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
nic mi się nie marzy
czuję pustkę... Magnetism prawie zdobyte, Fantasy też, no może Alien, może Allure... ale... chciałabym żeby coś mnie porwało tak jak Crystal Noir, od pierwszego niuchnięcia, ehh potrzeba mi testów nowych...ciężkie jest życie mola perfumowego......
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. już mi przeszło (na chwilę być może) 3. zrealizowane 4. czeka nadal |
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Od dziś mam znów marzenie: Love by Kilian. Perfumeria perfidna przesłała mi próbkę i bęc, wpadłam w ten ulep po sam nos. Co ja teraz pocznę?
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciejstwa sezonowe opadły, została esencja:
Theorema Leggero Theorema Esprit d'ete Stella Sheer 2006 mini Shalimar pielęgnacja Angelowa i A*menowa w ilości nieograniczonej Ale wątku nie teraz jeszcze, daj mi z miesiąc-dwa odpocząć i wtedy sypnij okazją ![]() Cytat:
Pasuje mi ten ulep do Ciebie (to znaczy do Reni, którą sobie na podstawie postów wyobrażam) Mnie Love momentami przypominał Chocolovers.
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwile oebcna solidnie przetestowac 2 nowosci:
Belle d'Opium Beauty CK Moze w koncu ajkas nowosc wpadnie mi w nos
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się trafią w dobrych cenach,to przygarnę: Ginestet, Botrytis.Już mam Sergie Noire Kenzo Power Może CdG Ouarzazate Może Black Tourmaline - flakonik już do mnie leci Holy Smoke na zapas E tam.Korci mnie dalej zapas Bvlgari au the Blanc (pielęgnacja szczególnie )Tyle ![]() Edit: i zapas T4T by się przydał na zimę ... boszzz co ja mam z tymi zapasami ![]() perfumerie zamykają,czy co wszystkiechomik
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-11-09 o 15:44 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie marzę, by poznać:
- Eau claire des Merveilles - czarną Lolę - Fan di Fendi - Miss Dior Cherie 2010 - Escale aux Marquises - Eau de Desir LL
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z CdG ograniczę się do rodzinki Incense (bez meczetu) i Hinoki. I Rock Crystal za czystka, świeżość idealną. I Black Tourmaline za zapach spalenizny kościelnej. I szukam dalej kadzideł, spalenizny..
|
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie przypomina ale w Love dobra wszelakiego jest znacznie więcej i trwałość - 2 doby
Mnie przypomina bardzo Hot Couture w starej wersji edt, mam oba i zapachy są naprawdę blisko. Oba piękne. Wątek już zadziałał (zaocznie) bo Love właśnie do mnie leci
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaki dla Kogoś Lista krótka wygląda następująco: Theorema Leggero Stella Sheer 2006 mini Shalik pielęgnacja Angelowa i A*menowa w ilości nieograniczonej
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-09-20 o 20:26 |
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Konto usunięte
|
Avignon CdG - będzie na gwiazkę
Hinoki CdG Zagorsk CdG Kyoto CdG Jaisalmer CdG Black Tourmaline Rock Crystal Bois d'Encens Gucci, Gucci Pour Homme Bleu de Chanel nowość Czy jest na sali lekarz Dobrze, że to są plany od grudnia w górę... Wątku działaj
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-09-20 o 22:13 |
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe gdzie mam się przechadzać coby mi Teo Leggero spadła - mam identyczne chciejstwo, takie niezmienne jak pragnienie eeeeee herbaty bo wody nie lubie - gratuluję opadów D'ete- choć sama wolę Leggero boję się zaglądać na wątki pachnące - bo się przypomną i znajdą chciejstwa a chcieć nie mogę w dalszym ciągu - no ale Leggero mogę nawet mieć zamiast herbaty ![]() jest dla mnie już nie jak perfumy tylko jak zapach powietrza - natury, jakiegoś miejsca Angelowe klimaty mam na co dzień ale niestety obecnie bez pielęgnacji - myślę że to rozpusta na miarę hollywódzkich celebrytów - slodkie zatracenie mrau - czymam za realizację tych rozkoszy |
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
Mnie sie marzy EL Sensuous Noir ale wpierw trza obwachac wersje Sensuou,bo moze ta wersja lepsza
no i wzdycham tez nad Allure |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiedzcie mi Kochane, trwałe to to? przymierzam się do październikowego zakupu 50-tki Angela edp i do tego jeszcze mgiełki (chcę zaszaleć), warto?
|
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem balsam i mgielka troszkę odbiegają od perfum, są jakoś tak mocno borówkowe, nie maja tego czegoś co mnie kreci w perfumach, ale co nos to opinia. moja pielęgnaja poszła w świat, zdecydowanie wolę perfumy na skórze i włosach.
|
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mgiełkę do włosów polecam z czystym sercem - dwa psiki i mama chciała wygonić mnie z auta, tak intensywnie pachniałam. Update: po głębszym przeglądzie dóbr Aniołkowych odradzam również odżywkę do włosów. Pachnie ładnie i długotrwale, ale właściwości pielęgnacyjne i komfort użytkowania (dziwaczna, tępa konsystencja) słabe. Rachell, ładnie o Leggero napisałaś Ja lubię wszystkie Theosie, choć myślę, że jak zużyję klasyka do końca to więcej mieć nie będę. Ale cieszę się tym co mam - resztka we flaszeczce i cała miniaturka ![]() A co do Angelowej pielęgnacji - to worek bez dna Jedno upolowałam, a tu znowu potrzebne zapasy, bo zużyłam żel pod prysznic i lotion na wykończeniu.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-09-22 o 12:31 |
||
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
A ja o niczym nie marzę
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
A ja marzę o celine dion Paris Nights
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. TM Womanity- Rezygnuję! 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss - Rezygnuję! 11.212 Vip- Mam 12. Ralph Lauren Ralph Rocks 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Tresor in Love- Rezygnuję! 16. Lanvin Marry Me 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Idole d'Armani 19.Houbigant Quelques Fleurs Royale 20. Salvatore Ferragamo Attimo 21. Hermes Eau Claire des Merveilles |
|
|
|
|
#1671 |
|
Konto usunięte
|
Rozbiorę:
Sensuous Red Delicious MEN Van Cleef & Arpels First Love Flowerbomb edp Mademoiselle edp Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-12-24 o 12:53 |
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątek działa Turmalin jutro,lub w sobotę u mnie będzie
|
|
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
Addict
Allure edp Lady Million Alexander Mcqueen My Queen
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2010-09-23 o 22:09 |
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa przypomniało mi się, że marzy mnie się zimą:
Elixir des Merveilles I jakiś zapasik Scenta klasyka by się przydał, bo 50tka na wykończeniu.
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliknęłam też Flowerbomba nim zdążyłam wpisać. No i łyso to pisać, ale teraz to chyba na nic nie mam dużego ciśnienia Kiedy wpadnie, to wpadnie
|
|
|
#1676 |
|
Konto usunięte
|
A*Men Muglera diabelsko mi się spodobał
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;22278445]A*Men Muglera diabelsko mi się spodobał
[/QUOTE]A wiesz jaką ma fajną linię kąpielową? Taki na przykład żel do mycia ciała i włosów jest orgazmiczny Nie żebym kusiła, ale naprawdę warto wypróbować, czasem się trafiają na alle miniaturki w fajnych cenach.
|
|
#1679 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz muszę ciut pieniążków nazbierać na nowe zachcianki |
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
Muszę przestać robić zakupy w ciemno, przyda się więc lista muszmieciów
Alien - jakaś 15, na zimę wystarczy Ange ou demon tendre - już od tak dawna się czaję, zawsze coś innego wpadnie w ręce Benefit Rita - do kolekcji domków ![]() Gucci by Gucci edp - no i jakaś próbka edt do spróbowania Kenzo Elephant - jakiś maluszek, na zimę ![]() Lancome Hypnose senses - jakiś zapasik się przyda, została już tylko jedna 30 ![]() Ralph Lauren Notorious - jakaś najmniejsza buteleczka by się przydała Na razie wszystko, na bieżąco po testach będę pewnie coś dopisywała
Edytowane przez budyniek90 Czas edycji: 2010-09-26 o 11:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

czuję pustkę... Magnetism prawie zdobyte, Fantasy też, no może Alien, może Allure... ale... chciałabym żeby coś mnie porwało tak jak Crystal Noir, od pierwszego niuchnięcia, ehh potrzeba mi testów nowych...ciężkie jest życie mola perfumowego......

Pasuje mi ten ulep do Ciebie (to znaczy do Reni, którą sobie na podstawie postów wyobrażam) 
Będzie odlewka.Starczy 

Dobrze, że to są plany od grudnia w górę... Wątku działaj 
przymierzam się do październikowego zakupu 50-tki Angela edp i do tego jeszcze mgiełki (chcę zaszaleć), warto?
Blog kosmetyczno-pazurkowy