|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Siala - Bala, cały czas czytałam Twój nick jako "siała baba"
Obawiam się, że skrobi nie dostaniesz w Stokrotce. U mnie w Stokrotce jej nie ma. Ja kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością.Adrijah gratuluję zdanych egzaminów. A co do uderzeniówki, to chyba robi sie ją raz w życiu. Może od razu od II zacznij? Może rytm dopasuj do siebie? Twinsplus1 jak nowy tryb? Jak mały przedszkolak - Igor? - o ile dobrze pamiętam. Jest już dobrze? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
i tydzień dłużej podukasz i tyle. Nie rozpaczaj tylko postanawiaj poprawę.
Edytowane przez rumcia1 Czas edycji: 2010-09-24 o 16:14 |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spróbuj może akurat ![]() Dżizaz test był trudny, nosz kuffa madź ![]() Mam nadzieję że zaliczę....ale narazie nie wnikam bo jest łikendyyy i PW
|
|
#4623 |
|
Raczkowanie
|
Czeeść !
dzisiaj zabrali mnie na izbę bo znowu te moje jelita
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, pocieszyłaś mnie, bo w mojej wyobraźni widziałam już takie obrazy, że 14 kg wraca mi w tydzień i znowu horror ehhhh
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
o jeju i co
|
#4626 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pamiec, tak to Igor i juz jest bosko, jakby chodzil tam od zawsze, teraz nawet chce byc pierwszy i przepycha sie miedzy ludzmi a moj tryb na poczatku jak zmienilam to spadlam 1kg, a potem juz mi tylko skakalo i sie zdemotywowalam i zgrzeszylam i teraz ma za swoje, bo pewnie znow bedzie mi skakac ale dluzej
|
|
#4627 |
|
Raczkowanie
|
a środek na przeczyszczenie mi dali i jest ok . najgorsze, że dieta mi nie sprzyja ale nie poddam się
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
oooooo.... teraz zauwazylam twojego posta i jak? co ze zdrowkiem?
|
#4629 |
|
Wtajemniczenie
|
O nie
Święto 3 Króli 6 stycznia będzie dniem wolnym a za to nie będzie odbierania dnia wolnego za święto wypadające w sobotę, skandal!!! ![]() Nie, no Dondzio Tusk zrób coś
|
#4630 | |
|
Raczkowanie
|
Bezgrzeszny dzień!! Po prostu nic, nawet łyżeczki nie oblizałam czy coś
I teraz czuje sie zmotywowana jak nigdy Hm pewnie to dlatego, że warzywka od dzisiaj przez 3 dni - akurat na wesele, co nie zmienia faktu żem dumna ze sie jestem ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
|
#4631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mówiąc o tym, ze jak mam coś otrębowego w buzi to mi "rośnie" chyba wiecie o jakim uczuciu mówię? Dzisiaj Dukam swój 5ty dzień, bez żadnego grzechu, zauważyłam, że głowa przez ostatnie 2 dni mnie strasznie boli, mam mega kapcia w buzi i już nie mogę patrzeć na otręby ale... po 4 dniach mam -1,8 kg. Dukana test kazał mi 4 strzelić, ale zapomniałam warzyw kupić i dzisiaj też ich nie kupiłam... chyba jutro będę kwiatki kroić do sałatek...
|
|
|
#4632 | |||
|
Rozeznanie
|
O mamo, to może zastosuj III fazę od razu. Rób dwa dni proto, a oprócz tego inne dni tak jak w III fazie. Zdrowie ważniejsze.
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
A jak zrobisz nalesnik z jajka, słodziku i tych otrąb to też je czujesz? Wymyśl jakiś sposób. Toz to produkt na całe życie już. A waga spadła ładnie
|
|||
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pochwale się, że zaliczyłam spadek
mam 67kg! Co prawda ważyłam się tuż przed rozpoczęciem diety i dopiero teraz (bateria padła w wadze zaraz po zważeniu
|
|
|
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i jedyne jedzenie, jakie mam leżakuje w zamrażarce w domu (piersi z kurczaka, mintaj, tuńczyk + 2 jajka w lodówce i otreby w szafce ) Już sie nie moge doczekać, aż zaucztuje kolacyjnie.---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Przynajmniej nie ma jak grzeszyc
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
wpadam zameldować że na wadze wzrost + 600 i to chyba tyle dobroci z dnia dzisiejszego za chwilkę lecimy na urodzinki nio i wiecie co tam będzie ? heh mam zamiar siedzieć przy coli 0 co najwyżej drinka z coluśką się napiję i obym tego się trzymała bo popłynę w innym przypadku a już tak ładnie mi spadło ...Sparta - kochana no powiem ja Tobie że rewelacyjnie ... Lesia - nie dziel skóry na niedźwiedziu przepracuj troszkę i zobaczysz co z czym się je i może uda się większą stawkę wysępić ??? ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
wiecie co to ja już wolę tego 6 styczni iść do pracy a do Kościółka na 19 można iść zresztą pewnie co drugi polak o kościele nie pomyśli tego dnia
|
|
#4636 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u mnie dzisiaj znowu spadek iustice ja kupuję otręby owsiane i pszenne w carrefurze w dziale z jedzeniem dietetycznym Delcia to spróbuj placki ja je robię tak: 1jajo, 2łyzki otrąb owsianych, 1łyżka otrąb pszennych i 1łyżka czubata serka homogenizowanego 0% mieszam wszystko i smażę na teflonowej patelni. Możesz do nich dodać słodziku albo zrobić na słono ![]() waga-63,6 wzrost-160 MÓJ Cel-55 Edytowane przez Pyza27 Czas edycji: 2010-09-24 o 17:58 |
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Juz w domu na szczescie
zjadlam rano jogurt, w pracy pol kanapki i nie chce mi sie jesc w ogole :/ ten nadgarstek i tabletki zniwecza moja diete
|
#4638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana a nie mogłaś w domku zostać? przecież w pracy to ciągle coś to nadgarstek będzie bolał ojjj zdrówka życzę ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
kochana odpoczywaj dużo dobrze że już weekend to nie będziesz się przemęczać ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
gratuluję !!!!Sparta siostra jak egzaminy ????????????????? ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
siostra a kiedy wyniki ?????? mam nadzieje że nie poległaś bo wieszzzzz .... ekonomiście nie ładnie podpaść
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie moglam nie isc do pracy bo moja menadzer musiala skonczyc wczesniej (bo dzieci maja wolne od szkoly dzis u nas w miescie bo nauczyciele sie doszkalaja ) a druga dziewczyna z ktora pracuje jest na urlopie. mam nadzieje, ze w poniedzialek juz obejdzie sie bez temblaka bo inaczej bedzie ciezko w pracy :/ide wmusic w siebie jakis twarozek
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ... kochana pora myśleć tez o sobie słoneczko ![]() oki idę wbić się w coś kiedyś małego i lecę pozbierać komplementy - a jak ich nie będzie ehhh to na Was liczę ![]() całuski szczypioreczki
|
|
#4641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na nas zawsze możesz liczyć![]() Ja ile razy jestem w szpitalu - to zawsze jestem potem chora! ( Chora czytaj dwojako - albo psychicznie ugnębiona, albo wkurzona albo normalnie chora, że bez antybiotyku sie nie obejdzie.) Nie ważne czy jestem u kogoś w odwiedzinach czy jako matka chorego dziecka. Dużo musiałoby sie zmienić w szpitalu, żeby było inaczej. Niestety co do zmian na tym polu jestem pesymistycznie nastawiona. Nigdy nic miłego mnie tam nie spotkało. Jestem pełna podziwu, że Twój mąż tak sobie radzi, nie zamyka się w domu - tylko wychodzicie do znajomych, przetrwał wesele i zapewne do tego jest duszą towarzystwa. Dobrze, że wszystko się goi. Oby jak najszybciej i jak najmniej boleśnie. Tylko wiesz Konczi 1 drink z colą zero i tyle! |
|
|
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
a moja waga nadal stoi
za to wróciłam zadowolona z zakupów, dorwałam dziś świecące napoje, o smaku dzikiego bzu i malinowo-pomarańczowym pychotka !!! i aż 0 węgli, 0 tłuszczy, 0 białka, sama chemia ![]()
|
#4643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sie dzisiaj staram jak moge a i tak mi sie maly grzeszek juz przytrafil Rano wedlina kurakowa, owsianka. potem jajo, 2 pomidory, 2 kotleciki wolowe-mielone na szybko i zimno z lodowy a na obiad pizza z chudym bekonem, duza iloscia szynki kurakowej, papryka, pieczarkami cebula no i niestety mozzarella light -jakos nie moge jej sobie odmowic do pizzy niedlugo z nocnikiem bede ganiac na zakupki ![]() Zastanawiam sie co tu jeszcze zjesc na kolacje ? Cos musze wymyslec moze jakis twarog jak kupie polski ? |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i rośnie mi... oj rośnie... chyba mam uczulenie na otręby... aż się nie mogę doczekać kiedy będę mogła otręby zamienić na skrobię bo mam dość rośnięcia w buzi i 3 razy dziennie biegania do toalet ja nie wiem jak niektórzy narzekają na zaparcia przy tej diecie, ja chyba jestem jakaś inna
|
|
|
#4645 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4646 | |||
|
Zadomowienie
|
nie moge Was dogonic... co czytam kolejna strone to widze ze nastepna juz zadrukowana
![]() Cytat:
)\dobrze ze juz cos wiesz.... trzymam kciuki za kolejne badania... musi byc dobrze ![]() do Ustki.... za ok miesiac tez bede w Ustce bo Słupsk to moje rodzinne miasto i jade odwiedzac ![]() Cytat:
idz na III i grzecznie dukaj a beda spadeczki ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
#4647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przygniote Cie swoim cielskiem ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
wejdz na III to tez takie beda ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() wozek ma wypasiony juz od Bozego Narodzenia ![]() tez od babci Iwonki (ksywa "wychudzonej", moja wysoka prawie jak ja, Matka osobista wazy 57kg )---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
|
#4649 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
Ja tutaj nowa ;p też na Dukanie mam nadzieję że dobiję do celu ;p jutro w końcu warzywka
|
#4650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aleksandra - Nie da się nie tęsknić!
![]() Serwuję sobie 5tą herbatkę z rzędu (zwykła, cytrynowa, mięta z jabłkiem, mięta, teraz róża). Zimno i staram się czymkolwiek rozgrzać (zapominając o jedzeniu, bo jak zwykle nocą nachodzi mnie ochota - nie głód, muszę się oduczyć nocnego żarcia ). A jutro do teatru obejżeć musical. Mniam! ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
I odwiedzaj nas, silna grupe wsparcia tworzymy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

Obawiam się, że skrobi nie dostaniesz w Stokrotce. U mnie w Stokrotce jej nie ma. Ja kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością.

i tydzień dłużej podukasz i tyle. Nie rozpaczaj tylko postanawiaj poprawę.

pamiec, tak to Igor i juz jest bosko, jakby chodzil tam od zawsze, teraz nawet chce byc pierwszy i przepycha sie miedzy ludzmi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(piersi z kurczaka, mintaj, tuńczyk + 2 jajka w lodówce i otreby w szafce 
) a druga dziewczyna z ktora pracuje jest na urlopie. mam nadzieje, ze w poniedzialek juz obejdzie sie bez temblaka bo inaczej bedzie ciezko w pracy :/
zawsze możesz liczyć

I odwiedzaj nas, silna grupe wsparcia tworzymy.