|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
Pokaż wyniki sondy: Wybrałam studia: | |||
zaoczne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,00% |
dzienne |
22 | 88,00% |
wieczorowe |
1 | 4,00% |
Głosujący: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Studentki 2010 - pomorskie!
Mrówaaa dobry pomysł
![]() ![]() A Ty do Gdyni pociągiem przyjedziesz czy innym transportem? Myślę, że możemy się później nr wymienić, nie będziemy z każdą sprawą do siebie przecież wchodzić na wizaż ![]() naciulatko Osobiście wolę Gdynię bo mieszkam bliżej niej niż Gdańska, ale w Twoim mieście też często bywam i bardzo mi się podoba, mój brat chodzi tam do szkoły i mieszka w internacie w Gdańsku także często tam jeżdżę ![]() tynkusia Powiem Ci że z tymi miesiącami to ja sama nie bardzo się orientuję więc niestety ja Ci nie pomogę ![]() Ja też walczę z bezsennością, ostatnio to męczę się okropnie, bo środek nocy, wszyscy śpią a ja gałami świecę na prawo i lewo bo spać nie mogę ![]() Ja też mam paznokcie żelowe i bardzo je sobie chwalę ![]() ![]() Ja świezaczkiem nie jestem hehe ale i tak Ciebie też ściskam i czekam na nowe wiadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! mozna sie przylaczyc?
![]() zaczynam w tym roku dzienne studia na UG, kierunek slawistyka ![]() ![]() blonndee, chyba sie juz 2 raz spotykamy, co? ![]()
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Nikus a sama sobie robisz pazurki czy oddajesz swoje łapki komus do robienia??
ja dzis sobie z Tżcikiem byłam w Gd na UG ![]() tak sobie pojechalismy, chcial zobaczyc jak bd jezdziła głownym celem bylo kino, ale niestety nic ciekawego;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Już mi założyli internet
![]() Teraz czekam aż przyjadą meble i będę mogła się jakoś urządzić. Ogólnie nie bardzo znam Gdańsk, muszę się to porozglądać ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
tynkusia nie kochana, nie robię sama bo nie potrafię. Robi mi je koleżanka
![]() Maritia Hey, pewnie że można ![]() ![]() eveline2012 Warto poznać Gdańsk bo jest naprawdę ciekawym miastem ![]() Edytowane przez NiKaa19 Czas edycji: 2010-09-23 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
ja jestem z Białej Podlaskiej az
![]() ![]() bede mieszkala w akademiku w (na?;d nie wiem jak sie mowi) Oliwie i juz nawet wiem, ze najpierw chce zwiedzic galerie baltycka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kiedy sie wyprowadzacie?
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
pewnie
![]()
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
eveline2012 kochana ja mam WIELKIE problemy z komunikacją
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
znam droge od dworca na ug i to z wielkimi problemami hehe
![]() no, ale dajmy sobie troszkę czasu i bd ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Możecie mnie zlać po dupsku, że się nie odzywam ![]() Nie przyzwyczaiłam się jeszcze do rannego wstawania ![]() Zaraz Ci napisze na prv mój numer gg i tel co będzie nam się łatwiej dogadać o której spotykamy się w sobotę w Gdyni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz od pon do piątku zwiedzam wszelkie uliczki starego i dolnego miasta w Gdańsku bo nudzi mi się ta sama droga do pracy i codziennie na oślep idę inaczej ![]() ![]() Idę spać... rano muszę wstać znów... Trochę lipa bo będę na nogach łącznie z weekendem 12 dni z rzędu... ale zawsze jakaś kaska dodatkowa się przyda ![]() Postanowiłam sobie, że muszę się troszkę usamodzielnić i odczepić od mamy cyca ![]() Dobranoc laski! ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Mrówaaa no my rozumiemy, że nie masz czasu..praca robi swoje także oszczędzimy Twoje dupsko
![]() Już zapisałam sobie Twoje numery i później się odezwę ![]() Heeeeeeey dziewczyny.! co tu taka cisza.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie coraz bardziej się tam odnajduję ![]() Może być dobrze ![]() A ogólnie jeśli idziecie na tą inaugurację to co ubieracie dziewczyny? ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
a macie po inauguracji zajecia? bo ja nie wiem kiedy ona wgl jest :P ja zaczynam w sobote od 7.55-20.05
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze zastanawiam się co ubrać.. na pewno czarne spodnie a góra jakaś zwykła.. Muszę zobaczyć co mam w ogóle w mojej szafie
![]() tynkusia Szczerze to nie mam pojęcia czy po tej inauguracji mamy zajęcia, nic o tym nie słyszałam, ale wątpię.. Ojjj cały dzień na uczelni spędzisz ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze się nie zastanawiałam co ubiorę. Chyba postawię na sukienkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
helooo!
![]() hmm, ano i owszem, o ile myslimy o tym samym forum ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
oo jak milo
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Będę studiować na GWSH
![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo mnie to cieszy bo i w sobotę i w niedzielę kończymy o 15.15! ![]() Nika musimy się jtro... No już w sumie dziś ugadać wieczorkiem jak i gdzie się spotykamy w Gdyni ![]() Cytat:
![]() No to nieźle! Częstochowa - fajne miasto.... Co Cię nad morze sprowadziło? ![]() Ogólnie powiem wam, że dostałam już wypłatę za wrzesień... za 10 dni pracy i szczerze nie jest źle 553zł ![]() Bosko się czuje... pierwsze moje zarobione pieniądze... hehe ![]() A i dodatkowo z wizażu do jakiegoś testu kosmetyków UNDER 20 się załapałam i kurier ma do końca tygodnia przyjechać... Zobaczymy ![]() Ja idę spać bo jutro znowu praca... ![]() Miłej nocy kobietki! ![]()
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie wiem czy aż takie fajne ![]() Co mnie tutaj sprowadziło ? zawsze chciałam mieszkać nad morzem no i wybór padł na Gdańsk ![]() ![]() no to całkiem przyzwoita sumka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Mrówa za 10 dni pracy tylko zazdroscic... u nas za prawie cały mc stazu sie dostaje troszke wiecej....;/
JUTRO PIERWSZE WYKŁADYYY!! ![]() i będę siedziała do 20stej... wstac musze o 4.30 bo o 5.30 mam autobus,,, jakos to sie da kupiłam sobie jedzonko na jutro ![]() Witamy nową sztudentke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za studia i wgl! ![]() A co do pieniędzy to myślę, że nawet gdyby to było 100zł to też byłabym zbajerzona bo przecież sama sobie na nie zapracowałam ![]() Cytat:
![]() Nika i ja mamy dobrze... Od 10 do 15.15 ![]() Istne szaleństwo! ![]() Powodzenia jutro studentki! Napiszcie jak było.. ![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Noo fajnie mamy, fajnie
![]() Ale w niedzielę z tego co się nie mylę mamy na 8.30 nie? Chyba, że znowu źle coś zobaczyłam ![]() Dziewczyny, czekam na wiadomości jutro jak było.! ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
A pewnie, ze napisze!
buu wy to macie dobrze... ja bd do 20stej siedziała a w domu bd pewnie cos po 21... nie pogadam sobie z moim Miskiem ![]() za to w niedziele do 15stej dziewczyny jak to jest? można na uczelniach nagrywac np dyktafonem wykłady?? pewnie bd trzeba poprosic o zgode coo?? no ja powolutku lecę spac bo za 5 godzi trzeba wstac DOBRANOC DZIEWUSZKI!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
I jak tam kobiety?
![]() U nas było całkiem ok już spóźnienie z Niką załapałyśmy hehe ![]() Ogólnie powinnyście mi zazdrościć takiej koleżanki na studiach jak Nika bo w rzeczywistości jest jeszcze bardziej fajna ![]() Napiszcie co tam u was ![]()
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
ja sie pochwale, ze mam cudowny plan
![]() ![]()
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
A ja mam właśnie pt wolne
![]() ![]() a w pon rozpoczęcie ![]() ![]()
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
tynkusia no pewnie, że napisz
![]() My w niedzielę też mamy do 15stej ![]() A co do nagrywania wykładów, to musisz się zapytać bo u nas np. już dziś wykładowca powiedział, że on nie chce żebyśmy nagrywali jego wypowiedzi.. także sprawa u każdego wygląda inaczej ![]() Mi się nawet podobało, oby cały czas tak było ![]() Mrówaaa dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.