|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Cytat:
|
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
odnośnie konta na NK - jak przeglądałam jej konto (chyba to właściwe bo są tam zdjęcia sprzed 17 lipca) zwróciłam uwagę na to że ktoś sie na nim loguje... Dodał np zdjęcie z info ze zaginęła ale nie tylko.
Widziałam np ze jedna z jej kolezanek dodała na swoim profilu w polowie września fotkę, w tyle jest grupa znajomych w tym także Iwona - znajomi dopinają na fotce pinezki nad swoimi głowami, dzisiaj pojawił sie komentarz wystawiony z Iwony konta "i jestem ja ;P " EDIT wpis był z zeszłego roku... sorki za plotkę Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2010-09-25 o 00:06 |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wiesz co ci powiem? Odkąd zrobiłam prawo jazdy wieczorem absolutnie nie wychodzę nigdzie z buta. Podjeżdżam autem pod samą klatkę schodową!! Bo mam taką możliwość.
I co, ostatnio chyba tydzień temu sobie zaparkowałam wszystko pięknie ładnie otwieram drzwi na klatkę schodową a w piwnicy jedna wielka ćpuńska burda, bałam się że mnie zgwałcą czy coś bo zaczęli krzyczeć i biegać jak usłyszeli że ktoś wchodzi na klatkę schodową (to było raczej w nocy) także byłam przerażona i wbiegłam do domu jak nienormalna... kilka metrów od drzwi nawet nie można czuć się bezpiecznie :/ |
|
|
|
#1294 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Cytat:
Ja rozumiem, że to faktycznie mógł być ktoś, kto dotarł do tego numeru, skoro ludzie pytali o sposób, to chcieli konkretów typu czy może ma kontakt ze znajomymi, miała 2 nry podane na jakimś portalu czy też nie wiem no, przeprowadzał ankietę wśród ludzi na ulicy co o tym sądzą , a nie "analiza". Już i mnie śmieszą te teorie, Twój jak to sama nazwałaś "pouczający" post jest wg mnie bardzo trafny Jeśli znajomi nie mają nic wspólnego z tą sprawą, to mają teraz niezły meksyk, skoro Gazeta Wyborcza ewidentnie sugeruje nie dość, że jeden z nich może być mordercą, to reszta prawdopodobnie zajmuje się czymś nielegalnym.
|
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1296 |
|
Rozeznanie
|
A wiec po nadrobieniu tych kilku stron stwierdzam,ze jestem obiektywna zgadzam się i z Kimi i z Januszem (no sorry ale mam do tego prawo
)Co do DC dla mnie nie ejst dziwne,jesli była tam po raz 1wszy-staranne szykowanie się i strojenie(wiem,wiem zaraz napiszecie,ze na każda impreze się stricie i starannie szykujecie) ale najbardziej przemawia do mnie fakt,że Pawła znała od miesiąca a On znał bramkarzy i bez problemu mogli tam wejść-a z tego co dziś czytał dostać się jest tam dość trudno -więc k=jest dla mnei prawdopodobne,że była tam po raz 1wszy
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
nom dokładnie, w club 70 możesz zapłacić 600 zł za otwarcie klubu wcześniej niż normalnie i za to że wpuszczą twoich niepełnoletnich znajomych z zaproszeniami bo po prostu nie robią imprez zamkniętych na zamówienie - jak piszesz, nie opłaca się.
z tego co wiem w Gdyni i Sopocie jedyne osiemnastkowe kluby to było 69 club impreza zamknięta paradox impreza zamknięta 70 club impreza otwarta taboo impreza zamknięta bulaj impreza otwarta andersen otwarta ewentualnie jeszcze bukszpryt i to też niekoniecznie zamknięta. |
|
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli z takimi jak ja nie miał bym nic przeciwko temu . ![]() Dobra - koniec z pyskówkami zejdź ze mnie - Ty tu jesteś panią i władcą tego forum jak widzę . Mam opuścić wasze progi ? powiedz tylko słowo a zniknę - tak jak zresztą nie po raz pierwszy . Nie obrażam się, staram się być miły i odpowiadać na pytania a ty ciągle Pan Janusz to be -i co chwila przytyki, tak to sobie możemy odpisywać bez końca . Ja mam czas ale nie jesteśmy tu sami . Miej na uwadze inne osoby |
|
|
|
|
#1299 | |
|
|
Cytat:
Niestety, czasem żałuję, że nie jestem napakowanym facetem , wtedy mogłabym wracać o której chcę ze świadomością, że nikt mnie nie zaatakuje po drodze. Odkąd dowiedziałam się o sprawie Iwony ,nie wracam sama po imprezie. Ironią losu jest to, ze często wracałam sama o 4 nad ranem piechotą i nigdy nikt mnie nie zaczepił, a w biały dzień musiałam w centrum miasta od psychola uciekać, czy tak jak Ty spod własnej klatki.
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
cofnijcie się do mojego postu z odpowiedzią - tam napisałem wyraźnie że znalazłem osobę która miała Iwony nr telefonu - i rozmawiała z nią na początku lipca . osoba jest znana mi osobiście .
|
|
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko wydaje mi się,że mimo tego i tak bezpieczniej jest jednak te kilka metrów od drzwi gdzie w razie czego jak by chcieli coś Ci coś zrobic możesz krzyczec, sąsiedzi mogą coś usłyszec - wiadomo, możesz nie zdąrzyc, sądziedzi mogą spac lub udawac,że nic się nie dzieje Ale jednak jakąś szansę masz. Na pewno większą niż tamta dziewczyna gdyby ją ktoś po drodze napadł. I przede wszystkim, już nie chodzi o to gdzie jest bezpieczniej ale o rozsądek. Widzisz, sama napisałaś,że wieczorem nigdzie sama nie chodzisz, wszędzie jeździsz autem, nawet pod klatkę podjeżdzasz i Ty z własnej woli nie narażasz się na niebezpieczeństwo.
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
|
|
|
#1302 | |
|
|
Cytat:
To rzeczywiście dziwne Z tego co pamiętam dostęp do jej konta miał ktoś z rodziny/ policji i dodali jej konto do zbioru osób zaginionych, ale żeby takie komentarze? Masz może screena?
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Nom tamta dziewczyna zachowała się nierozważnie, prawda... No ale może po prostu pewnie się czuje w tej okolicy, nie wiem dla mnie to chore że nie mogę spokojnie wchodzić do domu...
No sprawa Iwony też jakoś na mnie wpłynęła. Jeżeli mam do wyboru na imprezie - pić albo wrócić spokojnie samochodem do domu z dojechaniem pod klatkę schodową nie stanie na mrozie i nie czekanie na pociąg ze znajomymi - chyba jasne że wybieram auto ![]() To dobrze że ta sprawa zostaje nagłośniona, myślę że coś w tych głowach zostaje, może nie wszystkich - ale zawsze... |
|
|
|
#1304 | |
|
|
Cytat:
Spoko loko, my to wiemy, co nie zmienia faktu, że ktoś twierdzi, że dokonano tego dzięki "analizie"
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1306 |
|
BAN stały
|
taki mały offtop- robson dostał bana. Cofnęłam się parę stron i przy jego nicku stoi"ban stały"
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
odszukalam to o czym pisała dziewczyna w tamtym poście i ten komentarz został wystawiony dokladnie rok temu, 24.09.2009
|
|
|
|
#1308 | |
|
|
Cytat:
Dokładnie. Ja w każdym bądź razie już nigdy nie pozwolę którejkolwiek z przyjaciółek wracać samotnie do domu i nie będę beztrosko spać w domu myśląc, że skoro nie napisała smsa, że dotarła, to pewnie już śpi.
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
ale jestem sierota ... to komentarz z zeszlego roku , ehhh chyba już jestem zmęczona
Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2010-09-24 o 23:23 |
|
|
|
#1310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1311 | |
|
|
Cytat:
Tak też przypuszczałam
|
|
#1312 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- nie no tak to tylko w erze...
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Obleśne.
|
#1316 |
|
BAN stały
|
Dogrzebałam siędo tego oświadczenia z dream clubu. Nie wiem czy jest prawdziwe i pisane rzeczywiście przez kogoś stamtąd,ale na wszelki wypadek wkleję,bobyła mowa o tymoświadczeniu,a pewnie nie wszyscy je czytali.
Wypowiedź z ok.17 sierpnia: "W imieniu właścicieli lokalu Dream Club, pragniemy wyrazić nasze zaniepokojenie, informacjami podanymi w poście Meduzy. Dream Club, jest największym i najbardziej popularnym lokalem w Trójmieście. Naszymi klientami bardzo często są piękne kobiety i osoby zamożne, jednak szufladkowanie ich według zasad, że każda piękna kobieta to ..., a każdy bogaty mężczyzna to .... jest krzywdzące i po prostu nieprawdziwe. Z relacji obsługi i ochrony Dream Clubu wynika, iż tak charakterystyczna postać, jak Krystek nie jest stałym klientem, w przeciwnym razie byłby kojarzony. Przeprowadzono także analizę monitoringu w lokalu, na której również nie zaobserwowano, w przeciągu miesiąca, takiej osoby. Z drugiej strony obsługa kojarzy Panią Iwonę. Nie znamy życia prywatnego naszych klientów i nie wtrącamy się nie. Wiemy jednak, że Pani Iwona jest młodą, kulturalną osobą, często odwiedzającą Dream Club i bawiącą się zawsze w gronie rówieśników i przyjaciół. Jesteśmy pełni obaw, iż rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, może utrudnić poszukiwania zaginionej" |
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
"Wieczorem poruszę jeden z problemów który będzie można rozwiązać tylko przy pomocy Internautów ."
Jesli chodzi o mnie chetnie pomoge. |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Obserwuję wątek od dłuższego czasu, a sprawa szczególnie mnie interesuje, bo jestem z Gdańska, a Iwona to koleżanka mojej koleżanki z liceum. W całej tej sprawie najbardziej dla mnie smutne jest to, że tyle osób ginie codziennie lub jest porywane w Polsce, a wszyscy wolą ubijać pianę na temat Iwony, chociaż nic to nie wnosi. Cały szum wokół tej osoby wywołał fakt, że rodziców było stać na zatrudnienie Rutkowskiego. Rozumiem kontrowersje na temat sprawy czyli oczywiste zaniedbania Policji w zakresie np. monitoringu, czy fakt że to taka młoda dziewczyna, jeszcze niedawno szczęśliwa itd... Ale fakt pozostaje faktem, że cała ta sprawa jest wynikiem lekkomyślności Iwony - mi (i chyba każdej rozsądnej dziewczynie w jej i moim wieku) by nigdy nie przyszło samej chodzić tym bulwarem o 4 nad ranem ubranej lekko mówiąc wyzywająco.
Wnioski jakie wszyscy powinniśmy wynieść z tej sprawy to więcej rozumu, ostrożności i mniej znieczulicy nawet w biały dzień. |
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
Zrobilo sie na forum jakos nerwowo...
Nie rozumiem po co rozdrapywanie starych ran i tzw. "doczepianie" sie... Komu to ma sluzyc? Na pewno nie Iwonie. Juz nie chce mi sie tego wszystkiego czytac, ale kogo w sumie to obchodzi. Dobranoc szanownym forumowiczkom / forumowiczom |
|
|
|
#1320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

, a nie "analiza". Już i mnie śmieszą te teorie, Twój jak to sama nazwałaś "pouczający" post jest wg mnie bardzo trafny
Jeśli znajomi nie mają nic wspólnego z tą sprawą, to mają teraz niezły meksyk, skoro Gazeta Wyborcza ewidentnie sugeruje nie dość, że jeden z nich może być mordercą, to reszta prawdopodobnie zajmuje się czymś nielegalnym.

Ale jednak jakąś szansę masz. Na pewno większą niż tamta dziewczyna gdyby ją ktoś po drodze napadł. I przede wszystkim, już nie chodzi o to gdzie jest bezpieczniej ale o rozsądek. Widzisz, sama napisałaś,że wieczorem nigdzie sama nie chodzisz, wszędzie jeździsz autem, nawet pod klatkę podjeżdzasz i Ty z własnej woli nie narażasz się na niebezpieczeństwo.

Z tego co pamiętam dostęp do jej konta miał ktoś z rodziny/ policji i dodali jej konto do zbioru osób zaginionych, ale żeby takie komentarze? Masz może screena?