|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
SimplyDivine weź zwolnienie. Zadbaj o siebie! Dzisiaj rzuciłam okiem na to co gotujesz w Twoim linku - co to są te trójkąciki na zdjęciu obok grahamek z korniszonem? Serek czy szynka? Zaintrygowało mnie to. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bierz się uczciwie za dukanie dalej... Do pionu! Raz!
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SimplyDivine niech ta ręka Ci szybko wydobrzeje, bo kto nam nowy wątek zmajstruje?
Edytowane przez rumcia1 Czas edycji: 2010-09-24 o 23:01 |
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem za miekka i dobra dla nich - TZ caly czas mi to powtarza ![]() A te trojkaciki to serki topione extra light 3% tluszczu - brytyjskie niestety ![]() zjadlam dzis activie wymieszana z kremowym twarozkiem i kakao, pol kanapki z jajkiem i troche salatki z kurczakiem i makaronem i majonezem
|
|
#4685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I słuchaj TŻta Ma na pewno rację w tym wypadku.
|
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem zbulwersowana głupawym pomysłem... Zarąbiście, potrzebne mi kolejne wolne tuż po przerwie świątecznej, za to zbiorą mi np. ze trzy dni wolne w roku... Świetnie... |
|
|
|
|
#4687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4688 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie już pokazałaś... ![]() Brawo ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuję się jeszcze tydzien z II i zobaczę. Moze mam dziś taki dolek i chcice, bo @ się zbliża wielkimi krokami. Gratuluje bezgrzesznego wyjścia. ![]() klaski :
|
|
#4690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do dolkow, to pewnie go masz i dlatego tak reagujesz, oby jurto nastal sloneczny dzien dla ciebie ![]() ja sie zegnam do jutra kochane ![]() papaaaaaa
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam spac dziewuszki bo juz zasypiam przed monitorem
|
#4692 |
|
Rozeznanie
|
To ja też udam się do łóżeczka. Dobrej Nocki i Spadków życzę
|
|
|
|
#4693 |
|
Konto usunięte
|
![]() Zaryzykowałabym, ale skoro mówisz, że ohydna, to chyba sobie odpuszczę... Bo Coli to nie lubię ani zero, ani zwykłej. A dzisiaj byłam w Lidlu i zapomniałam o puddingu, a miałam ochotę spróbować. Za to kupiłam ten syrop, gdzie znajdę jakiś przepis na galaretkę?
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-09-24 o 23:46 |
|
|
|
#4694 | ||
|
Zadomowienie
|
Taaaak, jakoś nie przypominam sobie żeby mnie ktoś pytał o zdanie...
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Idę więc wizualizować spadki Oli, Twinsplus1 no i swoje spróbuję, cóż, może mi pójdzie lepiej... Dobranoc, siostry |
||
|
|
|
#4695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to jutro pewnie spadeczki, a ja znowu nagrzeszylam i w dodatku dopiero jem kolacje ![]() Gratulacje zadomowienia ![]() Ciagle tyle stukacie musze noce zarywac aby Was nadrobic Spadkow zycze sobie i Wam ja tu jeszcze pobuszuje i poczytam pa
|
|
|
|
|
#4696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama se musiałam "wyszpyrlać" ![]() Co do skrobi.. ja tam zakalec lubię Skrobię kukurydzianą mam i potwierdzam oficjalnie 0 jest dostępna w Stokrotce - 500g za 5.99zł ![]() Cytat:
Skrobia kuku - jest w stokrotce - pytałaś pracowników? Mnie babka przytargała z magazynu całe 5 paczek ale mają więcej ![]() Jest taki mały dzialik ze zdrową żywnością w naszym sklepie (sosnowiec) Cytat:
I sama doszłam do tego jaki kretyński zakup dokonałam - ten mikro piekarnik (24x19x8 cm) i go dziś zwróciłam ![]() Za to.... uwagaaaa... pojechałam do media markt - dla idiotów i jako, że miałam bon na 300zł to wydałam 260zł na normalny piekarnik no nie jakiś wielki ale i kuraka się zrożnuje w nim i chleb wyrośnie i ciacho większe ukręcę (nie pamiętam wymiarów ale pojemność 23litry a nie jak w tamtym mikro było 7 Ah i otręby zakupiłam też w stokrocie po 4 paczki z rodzaju ![]() Jutro ostatnia wyżerka w moim życiu Osiemnastka siostry Iskierki (która już Duka z nami) , przygotowana jestem mega i od poniedziałku wielki start Ja pierdykam jeszcze nigdy nie byłam tak bojowo nastawiona
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-09-25 o 01:41 |
|||
|
|
|
#4697 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4698 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzionek!
![]() Cytat:
Pięknie, należy się ogromny spadek! Cytat:
Obiecuje to sobie trzeci rok, gdy mieszkam sama. Najwyzszy czas! (choć i tak zauwazam progres, wczesniej (na pierwszym roku)wszystko szlo w tydzien (a potem chleb z musztarda)...Zapraszam! Cudowny teatr i napewno świetna zabawa!
|
|
|
#4699 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Narescie po tygodniowym zastoju dzisiaj rano spadek i to jaki -0,7Kg Tym samych przekroczona magiczna granica 70,00 Z przodu pokazało się 69,3kg jupi ![]() Acha i ten spadek się pokazał po pierwszym dniu PW
|
|
|
|
#4700 | ||
|
Rozeznanie
|
Duk Duk - jak Wasze spadki?
U mnie nadal to samo 3 dzień z rzędu, a wczoraj były warzywka i jeszcze 2 dni. Siala - Bala fajnie, że się obkupiłaś. U mnie nie ma pytałam ekspedientki, a w zdrowej żywności zapłaciłam 6.90zł za pół kilo. Pyza27 wczoraj byłam w Biedronce widziałam ten filet z pstraga, ale nie kupiłam, bo on nie jest tani!!! 65g kosztowało 3.50zł, to wychodzi ponad 53 zł za kilogram - to łosoś norweski w płatach był tańszy. Ten pstrąg w Jedynce u mnie był cały jak makrela i na wagę i kosztował 8zł, a za kilogram chyba 28zł - to jest dla mnie bardziej normalna cena. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
i będę Cię ścigać![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() Ja też zauważam, że jak robię zakupy kartą, to jakoś tak łatwiej mi się rozchodzą. Gotówkę trudniej wyciągnąć. |
||
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
Jest FOCH! Waga pokazała spadek o 550 g
A tak się starałam, grzeczna byłam, nie dałam skusić sie na placek czy czekolade, mimo, że częstowano, kuszono, zachecano i smakę robiono i co wzamian ![]() Uciekam i już dzisiaj tutaj nie zajrze, bo za godzinke mam fryzjera, a później jak wróce to biegiem ubieranie i szykowanie na weselicho. Tak mnie ten ranek osłabił, że straciłam w ogole ochotę na cokolwiek, a tym bardziej na zabawe. Chce do łożka, po pierzynke i cały dzień nic nie robić Buzka p.s. Gratki za spadki, nie mam niestety juzczasu na nadrabianie. pewnie dopiero w pon tutaj zajrzę. Trzymajcie sie dziewczyny
|
#4702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś kupiłam dwa razy, ale pomyślałam, że drogo wychodzi, więc nie będę, natomiast nigdy nie pomyślabym, że będzie to aż 53zł za kilogram. Szczeka mi opadla. (Tak samo z reszta z wedlinami z biedry,wcale nie wychodzą taniej, może nie aż taka przebita, ale za sopocką w każdym sklepie mniej zapłacę) Cytat:
A co do spadków, jutro zleci! Musi!
|
|
|
#4703 | ||||
|
Zadomowienie
|
DUK DUK chudzinki
moja mama jakies chyba szwabskie wirusy ze soba przywiozla.... ja chudne nie wiem czemu, a Majka ma wedrujace czerwone plamy.... ![]() ale ja sie ze swoich objawow ciesze... gorzej ma corcia.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem czy warto kombinowac ze zmniejszaniem ilosci posilkow skrobiowych i uczt (tzn zamiast 2 to 1) a zwiekszaniem ilosci dni proto... dziewczyny na watku III fazy Ci tego raczej nie poleca.... bo na III chodzi o utrwalanie a nie odchudzanie... ale niektorym spada.... niektorym nawet duzo ![]() SONGOMA powodzenia z przeprowadzka i artykulem. i dukaj dzielnie ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
jestes cudowna wiesz? a jak tam Twoj dzisiejszy spadeczek? ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
no prosze ja tez bylam bojowo nastawiona przez pierwszy miesiac nie zgrzeszylam nic a nic prosimy tu szybciutko wklepac historie jak od siejacej baby powstala Siala Bala !!! no i super z tym piekarnikiem, ze udalo sie oddac. szkoda tylko ze taki drogi kupilas
|
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
+200g pomimo porcelany ![]() a jeszcze dziś pewnie zgrzeszę bo mam urodziny! bleeee |
|
|
|
#4705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4706 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może zaraz na początku miesiąca odłóż chociaż 50zł na czarną godzinę. I gratuluje 73 Ja też zapuszczona, ale się wylaszczymy - zobaczysz.---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Wraca mój mąż ze szkolenia. Normalnie pusto w domu mimo trójki dzieci. Jak poszły spać, to czułam się nijako - nie ma się do kogo odezwać, w domu cisza, za oknem coś stuknie, a ja na równe nogi. Dobrze, że już wraca. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
żeby sie wyjaśniło i przeszło szybko.Widzę, że Tobie spada - gratki Cieszę sie![]() Mói dwaj najmłodsi też złapali wirusa, ale standardowego kichają, smarkaja...
|
|||
|
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie grzesz fochem za taki spadek, bo za karę w nastęonym tygodniu nie spadnie Ci nic Raz jest większy, a raz mniejszy - to zależy od wielu czynników - @, owulacja, słona potrawa z poprzedniego dnia... napawdę wiele rzeczy o tym może zdecydować... SPADŁO - to ważne. Każdy spadek jest cenny i pożądany. CIesz się z niego zamiast nakręcać się negatywnie, bo - mówię serio - jak Ci się z nerw zatrzyma to długo nie ruszy... Więcej luzu i uśmiechu . Każda z nas ma parcie na spadki i najlepiej żeby były codzienne i spektakularne... Ale, niestety, nasze ciałka mają to w A spadeczku takiego to ja Ci na przykład ZAZDROSZCZĘ...
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
rumcia - jak to nie ma do kogo? do nas pisz
Ja sobie robię leniwą sobotę (przedostatnią wolną w tym roku) z książką, więc co chwila będę zaglądać na forum (wyłączając wieczorny spektakl, ktorego doczekac sie nie moge
|
|
#4709 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny, bardzo Was polubiłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Ja tutaj nowa ;p 

i bierz się uczciwie za dukanie dalej... Do pionu! Raz!

Święto 3 Króli 6 stycznia będzie dniem wolnym a za to nie będzie odbierania dnia wolnego za święto wypadające w sobotę, skandal!!! 

(piersi z kurczaka, mintaj, tuńczyk + 2 jajka w lodówce i otreby w szafce
klaski :

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Obawiam się, że skrobi nie dostaniesz w Stokrotce. U mnie w Stokrotce jej nie ma. Ja kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością.