|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
dziękuję wam <3
---------------------------- 1. I like to bite my nails . /lubię obgryzać paznokcie/ 2. who's this girl you're with? /kim jest ta dziewczyna z którą przyszedłeś?/ 3. heart like an 808 . /serce jak 808/ 4. she's walkin' around like the girl of your dreams with her Angelina lips, double zero jeans. I'm just an average girl ./ /ona chodzi wokoło jak dziewczyna z twoich snów, z ustami jak Angelina, jeansy rozmiar zero. a ja jestem tylko przeciętną dziewczyną/ 5. he's got two girlfriends and three wannabees . /Ma dwie dziewczyny i trzy które chcą nimi być/ 6. right now i really need some space . /właśnie teraz najbardziej potrzebuję (wolnej) przestrzeni/ 7. Eeverything is alright some of the time . /wszystko jest dobrze przez jakiś czas/ .
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
pójść spać i zapomnieć co było. kochała go zdawając sobie sprawe z tego ,że ciężko jej bedzie wyrzucić go ze swojego serca. jego miękkie i ciepłe usta dotykały jej policzka.. był dla niej kimś wyjątkowy, kimś o kim nie zapomina. codziennie goniła za jego cieniem. ufała mu, nie domyślała się jak bardzo ją skrzywdził. był dla niej wszystkim. nie potrzebowała milionów na koncie, urody najpiękniejszej, i tysiąca uganiających się za nią mężczyzn - potrzebowała jego. gubię się w swoim świecie. codziennie nowa łza na mym policzku mgła przesłania mi twoją twarz.. jesteś moją nadzieją. codziennie o nim myślała, każdy ranek i każda próba zaśnięcia przypominała jej o nim. |
|
|
|
#2433 |
|
Rozeznanie
|
.'Znienawidziłabym Cię, ale uwierz..
Nie mam na to siły. I nagle poczuła, że lubi Go bardziej niż kiedykolwiek. Zajęta. Naprawiam przeszłość. Masz do dyspozycji całą moją miłość. Trzeba mieć talent, żeby umieć tak idealnie wszystko s*******ić.'
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
buziaczki
Powiedziałeś, że jej odejście Cię nie zasmuciło, czyżby?
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
.Zachwiałeś moim światem i na nowo pobudziłeś serce do bicia.
Jeśli usłyszysz przypadkiem w radiu lub telewizji , o rozszalałej histeryczce tańczącej na skraju wieżowca z butelką wina , krzyczącej do przechodniów, że życie jest brutalne a cukier za słodki - to będę ja zmagająca się z tą chorą miłością... Moje serce można porównać do rozstrojonego radia... syczy , szumi , napotyka ciągłe zakłócenia potrzebuję dobrego fachowca , który sprawi , że znowu zagra ta sama piosenka... od nowa... -a pamiętam jak mówiłeś , że nazywali cię ,, złotą rączką '' Na kształt serca , na podobieństwo skały. A podobno miano nie karać za marzenia.. Żyjmy tak żałośnie , prosto i ch*lernie beztrosko - czyli po prostu dalej. Nie szukaj mnie. Nie znajdziesz. Nigdy już nie będę tą samą dziewczyną. Będę bogatsza o parę blizn na sercu , silniejsza , mądrzejsza póki kolejny raz nie spotkam cię na swojej drodze... Żyj według schematu , nie próbuj się wybić bo miłość zniszczy cię wraz z marzeniami. Im mniej wiesz tym tym lepiej śpisz. Im mniej wiesz tym bardziej za tobą tęsknię. Jeszcze nie raz spojrzę na ciebie z góry z moimi czarnymi oczami jeszcze nie raz uśmiechnę się do ciebie swoim zalotnym uśmiechem jeszcze nie raz oczaruję cię seksownymi ruchami ciała jeszcze nie raz się we mnie zakochasz. ` (...) a oczy miał koloru wyblakłego od morza słońca... ` <3
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-09-25 o 14:46 |
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Nensie kontrastowa0 Cherry__lady - dziekuje
+ruda wiewiora - Nic nie jest takie jakie się wydaje
(Everything is not what it seems)
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
- Wiesz gdzie leży niebo?
- Wiem, on jest moim niebem. ♥ -Mówi się: "Jak kocha to wróci" -Co wtedy jeżeli druga osoba pomyśli tak samo? ♥ poproszę lek przeciwbólowy. - a na co ma być.? - na serce. - a jaki rodzaj miłości.? - wielka, bezgraniczna i nieodwzajemniona. - och, przepraszam, ale niestety wszystkie już wyszły, jest duże zapotrzebowanie. ♥
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
chciała patrzeć tylko w jego oczy.
nie, nie, nie. nie chciała chłopca idealnego, chciała tamtego o którym zawsze marzyła. miłość jest bolesna -powiedział wąż całując jeża. i tylko tam gdzieś daleko , gdzie nikt nas nie sięgnie . i nawet kiedy będziesz 400km ode mnie, i nawet kiedy nie będę mogła Cię dotknąć, i nawet jeśli już nigdy nie wrócisz to i tak Cię kocham. ciepły powiew wiatru rozpalał ją całą. gorące serce mi potrzebne. w pamiętniku dawnych dni szukam nas. powiedz, że będziesz zawsze blisko.
|
#2439 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wyróżnienie skarby
![]() hah talenciary me.! Tego dnia czuła do niego jedynie
nienawiść,tak wielką że mogłaby nią rozpętać 3 wojnę światową...
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
'ciągle zamknięta na pomoc, myślałam, że sama dam radę.. dzisiaj wiem, że dobry kolor oko widzi tylko w parze.
pijąc czystą z sokiem, chcąc uciec tam gdzie życie wydaję się prostsze. zapadłam się pod ziemię, poczułam bijące serce, odbudowałam nadzieję, zrozumiałem cierpienie, ułożyłam puzzle w głowie i postawiłam na siebie! Wolę czekać na prawdziwość niż przejechać się do donikąd, chcę być pewna, że to miłość a ty, że nie jesteś (...) ale Ty lubiłeś być ze mną w sumie bez przyczyn. b o nie dawałam Ci nic oprócz wspólnych chwili. Mówiłeś, że mam ten błysk, choć przy Twoim mój był niczym.'
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
/z życia wziętę/
-Kocham Cię -Brzmi jak film klasy B -Dzięki ja mówiłem szczerze! -upss... Naprawdę? Ja ciebie też kocham ! -O boże jak ty wyrosłaś! Przecież niewidziałem cię tylko 2 tygodnie -Nie martw się , to tylko obcasy;P -Pocałuj mnie! -I co może frytki do tego? /rozmowa z moim podczas Mojej nauki/
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
w oknach jesiennieją jak liście, jak rdzewiejąca melancholia, psychosamotne tęsknienia. _ _ _ _ _ _ _ _ _ Mimo, że rzadko to piszę to ja zawsze pamiętam o tych Pannach, które mnie oczarowały JednaNaMilion,Nensie, CukrowaPanna, z innej bajki, Extremalna, notcool, sanderson93, agrr, TajemniczaPanna, marikab, Toogether93, xxgroszek07xx, myCh, dreams_x33, Missi_16, dontgivemenames, inquiring, otojest, grise, Primadonna, Cirii, nydee, caroline060, chocapic, abunee, Drift, daciaaaaaa, chciałam być, agattee, matematyczka00, itstoolatex3, Martusssia, Paralogiczna, patrysiowa_, Chocolaaate, LoveYourEyes , nieliczylamwcalesie, happyend, blondii69, poprostuAsiss, misjaaaa, , _mandarynka, satin666, Wreednia, Mrs Unfabulous, _ZaagubiOna_, latin, uwielbiaj, Cherry__lady, bajkowa Wspaniałe
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-09-25 o 16:12 |
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję.
Kofeina w Redbullach sprawiasz, że sie uśmiecham. dajmy sobie czas. jesteś spełnieniem moich marzeń. jesteś nadzieję na lepsze czasy. jesteś słońcem w pochmurny dzień.
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały myszki. +Zakręcone serduszko też was kocha.! ze łzami w oczach i wielką dziurą w życiorysie
szukała dni, godzin, minut, które zgubiła parę lat wcześniej zapomnij o mnie... widzisz ja też nie potrafię czynić cudów i dlatego co noc płaczę.. kiedyś, ale to bardzoo dawno temu popełniłam błąd, i to dziwne ale nawet miał imię, TWOJE imię.!!
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - też tak myślę. ![]() Kofeina w RedBullach - moja Kochana! <3 ratatamm - pamiętamy. <3 KaMa2704, dresowa - <3 RobCoChcesz - Vixen! _________________________ ___ w twoim świecie już nie widzisz mnie. nie było dnia, w którym nie myślałabym, co by było gdyby. dzisiaj nie mam nawet siły na uśmiech. chyba nie było pisane nam bycie razem. ' w pewnym momencie jesteś tak przyzwyczajona do samotności, że tracisz zdolność kochania. nadal desperacko wierzę, że za którymś razem podczas wychodzenia z mojej klatki, zobaczę ciebie. podejdziesz, a ja znowu będę mogła napawać się twoim zapachem. wierzę, że nareszcie się przyznasz, że odszedłeś tylko po to, aby wrócić. spoglądając co chwile w prawy, dolny róg ekranu widzę zdrobnienie twojego imienia z buziakiem. nie, to nie nowa wiadomość. tylko znowu zmieniasz status, po co? ja widzę, że jesteś. a ty? widzisz mnie? kiedyś mówiłeś, że czytasz moje opisy. lubisz wiedzieć, co robię, jakiej muzyki słucham w danym momencie. a no tak, to było kiedyś.. kiedyś też czekałeś na gadu tylko na mnie, zasypując mnie milionem średników z gwiazdką. i wiesz.. jeszcze czasami mam ochotę napisać, tak po koleżeńsku: `hej, co tam?`. tylko boję się przeczytać, że czekasz na inną.. moja tęsknota nie pasuje do twojej obojętności. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-09-25 o 16:42 |
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Cherry__lady, Naughty_ < ~~ Cuda
ukradłam. ;**Mozaika tworząca życie. *Czekam kiedy powiesz mi , że to co było między nami wciąż jest. I wciąż jest ważne. *Spisuje swój życiorys malując atramentowe serca *Jeszcze niedawno nazywano ja wariatką *Zamknięta w sobie mała duszyczka. *Chociaż tak daleko - mimo wszytko jesteś *jestem obserwatorem własnego życia, cofam, przewijam, zatrzymuję, ścieram kurz z chwil |
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
'Może jutro zniknę, lecz w tej
sekundzie oddycham, O jutrze nie myślę bo jeszcze przede mną dzisiaj...' 'Please tell me now it's not the end. / proszę powiedz mi teraz, że to nie jest koniec.' Znaleźć sposób, by poznać siebie samych, nie wiedząc przy tym, co myślą o nas inni .. I sama nie wiem co jest dziś, gdy oczy wciąż mydlisz mi, a ja gubię sens tamtych dni .. 'Nie czuję nic i nie wiem co robię A serce bije mi trzy razy szybciej niż w normie'
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
Kradnijcie na zdrowie, Kochane
![]() Lizaki zamieniły się na papierosy, praca domowa umarła śmiercią naturalną, a telefony są używane w klasie. Cola zamieniła się w wódkę, a rowery w samochody. Kiedyś najgorszą rzeczą, jaką mogłaś usłyszeć od chłopaka było to, że jesteś głupia, a ramiona taty były najwyższym miejscem na ziemi.Mama była największym bohaterem, twoimi największymi wrogami było twoje rodzeństwo. W wyścigach chodziło tylko o to, kto pobiegnie najszybciej,wojna oznaczała tylko grę karcianą. Jedynymi narkotykami było lekarstwo na kaszel, a zioło oznaczało pietruszkę, którą mama wrzucała do zupy.Najgorszy ból jaki czułeś, to pieczenie zdartych kolan i łokci , a pożegnania oznaczały tylko "do zobaczenia jutro"...
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-09-25 o 16:59 |
|
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
i tak naprawdę każdy jest sam, a miłość to tylko urojenie. ♥ mad_woman, Kofeina w RedBullach = kocham perełki i dziękuję! < 3
|
|
#2451 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Spalinka '' Cherry__lady, Naughty_ < ~~ Cuda ukradłam. ''Miło mi *** Daj mi powód by uwierzyć I żyli długo i szcze... ciiii Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko Nie mogę zatrzymać deszczu ale mogę zatrzymać łzy
Z oczu Twych kraść każde spojrzenie ;* Edytowane przez Cherry__lady Czas edycji: 2010-09-25 o 17:17 |
||
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
a ja piję sok jednodniowy już przez miesiąc i nadal mam na niego ochotę Po czym mężczyzna przestaje nas kochać i odchodzi w siną dal. No i wypuszczone z niewoli kobiety przegięły pałę i poszły za daleko. lekko przyszło, lekko poszło Miłość bowiem mam to do siebie, że upiększa wszytsko, co jej pod rękę wpadnie, z ukochaną osobą na czele. nienawidzę kiedy mi zależy. wolę kiedy jest mi wszystko jedno. Yeah you bleed just to know you’re alive . I just don’t want to miss you tonight . Powinnam milczeć, bo kopie sobie głębszy dołek Jeśli przyszła radość, lepiej ją przyjąć, niż bać się, że pewnego dnia się skończy. Jeżeli istnieje jakiekolwiek pocieszenie w tragedii , jaką jest utrata ukochanej osoby, może nim być jedynie zawsze potrzebna nadzieja, że być może tak było lepiej.
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudzysłów . ! Wyjdź już z tego życia.
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
kamisha, Cherry__lady, Kofeina w RedBullach - ![]() wolę popisać ściany, żeby powiedzieć, że nie chcę powiedzieć nic. From today there's a new world every day. /Od dzisiaj każdy dzień to nowy świat./ pocałunki z reguły oznaczają jakiś początek. od każdej reguły są jednak wyjątki. Może łatwiej było mi po prostu przy nim być niż zmierzyć się z wyznaniem 'kocham cię, nie powinniśmy dłużej ze sobą rozmawiać'. you're looking at me and i don't turn away. /patrzysz na mnie a ja się nie odwracam./ tomorrow is only a word tomorrow becames today and everything is so complicated again. /jutro to tylko słowo jutro staje się dziś i wszystko znowu jest takie skomplikowane./ say one word, one letter, whatever but say something and don't let me believe it's over. /powiedz jedno słowo, jedną literę, cokolwiek ale powiedz coś i nie pozwól mi uwierzyć, że to koniec./
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Myślisz że to koniec ? Nie , to dopiero początek końca . Nienawidzę tracić kontroli . podnieś prawy kącik ust , teraz lewy i pokaż wszystkie zęby . To jest uśmiech ![]() Jeżeli zaczynasz się zastanawiać czy warto coś zrobić , nie ma to żadnego sensu . stałeś na przepaści , za Tobą była tylko pustka . Wybrałam pustkę . za oknem wiatr wieje z taką samą siłą co tamtego dnia .
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
miłość to nie matematyka, gdzie 2 plus 2 zawsze równa się 4.
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, nie spodziewałam się, że ktokolwiek jeszcze mnie pamięta
![]() __________________
Zdziwiłeś się zobaczywszy, że przeżyłam bez Ciebie, nieprawdaż ? Pieprzyć Go, jestem kobietą niezależną. A Ty po prostu stałeś tam i z uśmiechem na twarzy patrzyłeś, jak zwijam się w swojej agonii. Pamiętasz ? Pamiętasz cały ten czas, który spędziliśmy ze sobą ? Pamiętasz każdy dreszcz, każde moje słowo ? Pamiętasz jak bardzo Cię kochałam ? Z każdym dniem jestem coraz lepsza w okłamywaniu samej siebie.
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
naiwnie__ - to absurd ;D dlaczego tutaj nie ma minki '<sex>' tak jak na gg? bo jakby była,to byś była ofiarowana nią przeze mnie xd ;*
wiesz dlaczego mam duże piersi? dlatego,że taki drań jak ty porozrywał moje serce,zostały w nim ogromne dziury i blizny. to od tego tak mi spuchło w klatce piersiowej. chcę mieć na imię.. chcę się nazywać Twoje Szczęście. już nawet wino nie pomaga,nawet fajki nie wystarczają.. moja miłość do ciebie to coś więcej niż przelotne uczucie. nic nie jest w stanie tego zabić . zwykłe drobnostki nie pokonają niezwykłej miłości! |
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
naiwnie__ - zostać okradzioną przez Ciebie do zaszczyt dla mnie
mad_woman - O jeju nie wierze <3 miłość odwzajemniona w 100% __________ MIŁOŚĆ: To przejściowe. To minie. ktoś obiecał lepszą przyszłość. tak, tak. to ty kłamco. Bo miał kochać. Zapomniał. chwilowy burdel uczuć. Yeah, You are not worth it./ Ta, nie jesteś tego wart. Co noc próbuję koniuszkiem języka snów o Tobie. Lody śmietankowo - śmietankowe i Twój uśmiech. Najpiękniejsze wspomnienie z wakacji. Księciunio, pora wyczyścić pantofelki !
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
pamięta mnie ktoś może?
)(nadrabiam.) "A falling star fell from your heart and landed in my eyes"
/Spadająca gwiazda wypadła z Twojego serca i wylądowała w moich oczach. / "So darkness I became." /Więc ciemnością się staję./ "I took the stars from our eyes, and then I made a map." /Zabrałam gwiazdy z naszych oczu i zrobiłam z nich mapę./ "Samotność chyba kocha mnie." "Spomiędzy dwóch płuc został uwolniony oddech, który przeszedł od ciebie do mnie, który przeleciał między nami, gdy spaliśmy, który wsunął się z Twoich ust do moich. Wpełznął pomiędzy dwa płuca, Został uwolniony."
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

.
.

ukradłam. ;*