Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-25, 18:08   #1381
ry-bcia
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!

Cytat:
Napisane przez gerda203 Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno. Na YT jest wypowiedź tego jasnowidza Pana Krzysztofa, on twierdzi że Iwona wysyłała do "swojego chłopaka smsa zadzwoń do mnie" twierdzi on, że wie to z ustalonych faktów. Wiecie coś na ten temat?
juz o to pytałam ale nikt mi nie odpowiedział
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:17   #1382
gerda203
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to gerda203

Cytat:
Napisane przez kingincrimson Pokaż wiadomość
No mogłaby. Tylko, że jeśliby padła ofiarą kogoś zupełnie przypadkowego, to nie ma opcji, żeby nie został po niej jakikolwiek ślad. Chociażby buty. Jeśli ktoś ją napadł przypadkowo, to buty albo wyrzuca, bo przeszkadzają jej w ucieczce, albo puszcza je w szarpaninie. A przypadkowy napastnik myśli przede wszystkim o tym, żeby jak najszybciej oddalić się z miejsca ze zdobyczą. A nie, żeby zbierać z ulicy buty, torebkę itd.
To pierwsze i najważniejsze.
Druga rzecz - domyślam się, że w takim przypadku zakładasz, że Iwona już nie żyje. Tylko co z ciałem? Przypadkowy napastnik tak, jak porywając kogoś z ulicy chce jak najszybciej odjechać, tak po skończonym "dziele" chce jak najszybciej pozbyć się ciała. A wtedy czy byłoby to w Gdańsku, Warszawie czy Sfornych Gaciach - znaleziono by ją przez ten czas już pięć razy.
Nawet przyjmując teorię, że Iwona nie żyje, to gdyby to było przypadkowe, już dawno by została znaleziona.
A kto powiedział, że to był ktoś obcy kogo ona nie znała. Może wcale nie było szarpaniny ani rzucania butami czy czymkolwiek innym. Ten jasnowidz słusznie zauważył, że ona wcale nie musiała zaginąć w tym miejscu co wszyscy myślą.
Wiecie co jak czytałam jakiś urywek tego art. z GW. I tam była wypowiedź tego kolegi jej Pawła czy Piotrka nie pamiętam imienia. On powiedział, że wybiegł z klubu za nią i próbował ją zatrzymać, ale ona mu powiedziała że jeżeli jej nie puści to zacznie krzyczeć. To wszystko działo się pod tym klubem gdzie był tłum osób. Dla mnie jej reakcja nie jest normalna. Ta dziewczyna się czegoś bała. Może ktoś kazał jej robić coś czego nie chciała i oto poszła cała awantura. Gdzieś padło takie stwierdzenie, że nie za długo znała tych chłopaków. Może dlatego oni milczą... Nie wiem to moje domysły, ale słuchajcie. Logicznie myśląc idąc na imprezę z dziewczyną, która później ginie bez wieści musicie liczyć się z tym, że będziecie w kręgu podejrzanych. Zwłaszcza, że ostatnie spotkanie z tą osobą skończyło się awanturą. Ja na miejscu tych ludzi co się z nią bawili powiedziałabym wszystko gdybym miała oczywiście czyste sumienie. Konkretnie czego dotyczyła kłótnia itd itd. Przecież ukrywając coś tym bardziej stawiają swoje osoby w gronie głównych podejrzanych. To tylko moje odczucia, staram się logicznie myśleć co ja bym zrobiła no, ale każdy jest inny.
gerda203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:19   #1383
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Biały dzień zaczyna się średnio koło 11-12 i kończy koło 16-17
latem? w lipcu?
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:27   #1384
kemir
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Wiesz,piszesz że to było zaplanowane.

Ja nie wierzę, nikt nie wiedział że Iwona pojdzie sama, no nikt.

Akurat wtedy tego nie dało się zaplanować.

Sledzić, nikt jej nie śledził. Przynajmniej nic takiego na monitoringu nie ma, a niekt nie wiedział że pójdzie pieszo a nie wsiądzie po drodze do taksówki.
Czyli albo przypadek albo ktoś wiedział, że będzie sama ( od znajomych lub ktoś w DC znał jej adres i widział, że wyszła sama)
kemir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:29   #1385
Kimikika
BAN stały

Zaplanowanie być nie mogło bo nikt nie wiedział że będzie wracać sama.

Dowiedziała się czegoś w klubie?

Gdzieś czytałam że w tym klubie jest bardzo głośno, nie ma szans żeby usłyszeć coś przypadkiem. Zwłaszcza że o "podejrzanych" sprawach głośno się nie krzyczy, nie?

A skoro znajomi tacy obrotni i pada podejrzenie że może nielegalnie się dorobili to myslicie że wtajemniczaliby jakąś laskę znaną ledwie od miesiąca, co to nie wiadomo jak zareaguje?

Ktoś jej coś zaproponował?

Co?
Narkotyki? Sponsoring? Seks?

To nie są rzeczy za które się zabija gdy się nie zgodzi.
Nawet jakby z tym gdzies poszła to można się wykręcic że to żart.

Poważniejszych rzeczy - typu wspólne morderstwo kogos,kradzież itp nikt nie proponowałby dziewczynie znanej od miesiąca.

Nie wiem,poproszę jakiś przykład, co by to mogło być, że jednoczśnie Iwona jest puszczona wolno i ma możliwość dotarcia do domu (wystarczyłby telefon do mamy czy po taxi) i powiedzenia wszystkiego, a jednoczśnie zabija się ją za to.

co mogłoby być na tyle mało ważne żeby puszczać dziewczynę samą dając jej możliwość dotarcia do domu i powiedzenia wszystkiego innym, a jednocześnie na tyle ważne aby ją zabijać?

Mi nic nie przychodzi do głowy. I dla mnie nie trzyma się to kupy.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:33   #1386
burgund1234
BAN stały

To skąd pomysł na ten artykuł, żeby oczernić niewinnego chłopaka?
I mama Iwony pozwoliła czy nie, żeby napisali, że go podejrzewa?
Ja nic z tego nie rozumiem. Po co ten artykuł? On ma pomóc w sprawie czy zazkodzić?
Stary 2010-09-25, 18:40   #1387
blablah
Raczkowanie

Cytat:
A kto powiedział, że to był ktoś obcy kogo ona nie znała. Może wcale nie było szarpaniny ani rzucania butami czy czymkolwiek innym. Ten jasnowidz słusznie zauważył, że ona wcale nie musiała zaginąć w tym miejscu co wszyscy myślą.
Wiecie co jak czytałam jakiś urywek tego art. z GW. I tam była wypowiedź tego kolegi jej Pawła czy Piotrka nie pamiętam imienia. On powiedział, że wybiegł z klubu za nią i próbował ją zatrzymać, ale ona mu powiedziała że jeżeli jej nie puści to zacznie krzyczeć. To wszystko działo się pod tym klubem gdzie był tłum osób. Dla mnie jej reakcja nie jest normalna. Ta dziewczyna się czegoś bała. Może ktoś kazał jej robić coś czego nie chciała i oto poszła cała awantura. Gdzieś padło takie stwierdzenie, że nie za długo znała tych chłopaków. Może dlatego oni milczą... Nie wiem to moje domysły, ale słuchajcie. Logicznie myśląc idąc na imprezę z dziewczyną, która później ginie bez wieści musicie liczyć się z tym, że będziecie w kręgu podejrzanych. Zwłaszcza, że ostatnie spotkanie z tą osobą skończyło się awanturą. Ja na miejscu tych ludzi co się z nią bawili powiedziałabym wszystko gdybym miała oczywiście czyste sumienie. Konkretnie czego dotyczyła kłótnia itd itd. Przecież ukrywając coś tym bardziej stawiają swoje osoby w gronie głównych podejrzanych. To tylko moje odczucia, staram się logicznie myśleć co ja bym zrobiła no, ale każdy jest inny.
Od razu zaznaczam, że nie chcę nikogo oskarżać.
Mi też wydaje się, że jeśli byłoby to przypadkowe porwanie to zostałby jakiś ślad. Ale możliwe, że ktoś ze znajomych, który wiedział, że idzie sama wziął samochód (np niekonieczni musiał sam prowadzić) udobruchał ja, ona wsiadła no i dalej nie wiadomo. Myślę, że powód ich kłótni w klubie jest bardzo ważny, a to, ze nie chcą go zdradzić matce Iwony jest dla mnie co najmniej dziwne. To już nie jest zabawa w lojalność. Tej dziewczyny nie ma od ponad dwóch miesięcy.
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
blablah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 18:43   #1388
gerda203
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to gerda203

Cytat:
Zaplanowanie być nie mogło bo nikt nie wiedział że będzie wracać sama.

Dowiedziała się czegoś w klubie?

Gdzieś czytałam że w tym klubie jest bardzo głośno, nie ma szans żeby usłyszeć coś przypadkiem. Zwłaszcza że o "podejrzanych" sprawach głośno się nie krzyczy, nie?

A skoro znajomi tacy obrotni i pada podejrzenie że może nielegalnie się dorobili to myslicie że wtajemniczaliby jakąś laskę znaną ledwie od miesiąca, co to nie wiadomo jak zareaguje?

Ktoś jej coś zaproponował?

Co?

Nawet jakby z tym gdzies poszła to można się wykręcic że to żart.

Poważniejszych rzeczy - typu wspólne morderstwo kogos,kradzież itp nikt nie proponowałby dziewczynie znanej od miesiąca.

Nie wiem,poproszę jakiś przykład, co by to mogło być, że jednoczśnie Iwona jest puszczona wolno i ma możliwość dotarcia do domu (wystarczyłby telefon do mamy czy po taxi) i powiedzenia wszystkiego, a jednoczśnie zabija się ją za to.

co mogłoby być na tyle mało ważne żeby puszczać dziewczynę samą dając jej możliwość dotarcia do domu i powiedzenia wszystkiego innym, a jednocześnie na tyle ważne aby ją zabijać?

Mi nic nie przychodzi do głowy. I dla mnie nie trzyma się to kupy.
No tak miała dotrzeć do domu, ale do niego nie dotarła przecież... Wiadome było w jakim kierunku zmierza no i nikt o zdrowych zmysłach nie będzie robił szopki przed klubem gdzie są tabuny ludzi czy na deptaku. Mnie cały czas zastanawia ten sms do tego niby jej chłopaka...
gerda203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 19:00   #1389
Kimikika
BAN stały

Cytat:
No tak miała dotrzeć do domu, ale do niego nie dotarła przecież... Wiadome było w jakim kierunku zmierza no i nikt o zdrowych zmysłach nie będzie robił szopki przed klubem gdzie są tabuny ludzi czy na deptaku. Mnie cały czas zastanawia ten sms do tego niby jej chłopaka...
No ale mogła wyjść z klubu, schować się gdzieś i zadzwonić po matkę, żeby po nią przyjechała. Mogła zadzwonić po taksówkę. Albo nawet po policje.

Dlatego moim zdaniem udział znajomych z imprezy jest wykluczony bo to jest kompletnie nielogiczne.

Coś złego stało się w klubie, czegoś się dowiedziała, ale puszczają ją wolno, nie idą za nią,ma mozliwość dotarcia do domu. Widać nie jest to aż tak poważne, skoro na to pozwolili.

A potem niby na tyle poważne że ją zabili?

Bez sensu.

Dla mnie to ktoś spoza tej 4.
Stary 2010-09-25, 19:02   #1390
kingincrimson
Raczkowanie

Cytat:
A kto powiedział, że to był ktoś obcy kogo ona nie znała.
Powiedziała to Kimikika, stąd mój post.
Dla mnie możliwość przypadkowego nadziania się na podchmielonego gościa czy
Cytat:
grupkę kolesi
skończyła się po dwóch, max. trzech tygodniach od zaginięcia.
kingincrimson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 19:06   #1391
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
znali się przecież od miesiąca... pewnie bardziej nie znali niż znali.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Coś złego stało się w klubie, czegoś się dowiedziała, ale puszczają ją wolno, nie idą za nią,ma mozliwość dotarcia do domu. Widać nie jest to aż tak poważne, skoro na to pozwolili.
no przecież najpierw trzeba iść pokiwać do kamery nad klatką, sprawdzić czy babcia chrapie, myk przez balkon i truchtem żeby zdążyć przed dziewczyną.
Stary 2010-09-25, 19:09   #1392
Kimikika
BAN stały

kingincrimson gdzie Iwona była szukana?

Bo jeśli ktoś ją wywiózł do jakiejś wioski poza Gdańskiem i wrzucił do jakiejś studni,kanału czy rzeki to niekoniecznie tak szybko ciało się odnajdzie.

Poza tym ja nie wykluczam że to ktoś znajomy, ale nie sądzę że to ktoś z tej 4 z imprezy, bo to nieloogiczne.

Zaplanowane też być nie mogło.

Więc jak już to jakiś znajomy spotkany przypadkiem.
Stary 2010-09-25, 19:14   #1393
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
znali się przecież od miesiąca... pewnie bardziej nie znali niż znali.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

no przecież najpierw trzeba iść pokiwać do kamery nad klatką, sprawdzić czy babcia chrapie, myk przez balkon i truchtem żeby zdążyć przed dziewczyną.
A na jakiej ulicy mieszka babcia tego chłopaka?

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:

Bo jeśli ktoś ją wywiózł do jakiejś wioski poza Gdańskiem i wrzucił do jakiejś studni,kanału czy rzeki to niekoniecznie tak szybko ciało się odnajdzie.

Poza tym ja nie wykluczam że to ktoś znajomy, ale nie sądzę że to ktoś z tej 4 z imprezy, bo to nieloogiczne.

Zaplanowane też być nie mogło.

Więc jak już to jakiś znajomy spotkany przypadkiem.
tak Paweł nie mógł tego zrobić i mamy na to dowód.
tylko dlaczego oszkalowali go w tym artykule?
a pozostali panowie? przecież jechali w tym czasie do domu w stronę Gdańska.
Stary 2010-09-25, 19:23   #1394
kingincrimson
Raczkowanie

Cytat:
To pytanie to do policji proszę.
Stary 2010-09-25, 19:27   #1395
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
tylko dlaczego oszkalowali go w tym artykule?

a pozostali panowie? przecież jechali w tym czasie do domu w stronę Gdańska.
burgund nie wiem.szukanie sensacji na siłę? chęć rozgłosu? wyciągnięcie czegoś od policji, a żeby to uzyskać danie artykułów w sparwie których policja powinna sie wypowiedziec?

a o pozostałych panach nic nie wiemy, ale jaki mieliby motyw?

No serio prosze, niech ktoś mi rzuci pomysł,co mogło być jednocześnie nieważne, że miała możliwość o tym donieść i ich wydać, a zarazem tak ważne że by ją zabili za to?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
To pytanie to do policji proszę.
Ale policja chyba nie chodzi po lasach w całym kraju i nie szuka ciała nie?

Jesli nie żyje to jedyna szansa że znajdzie się przypadkiem

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-09-25 o 19:29
Stary 2010-09-25, 19:28   #1396
kingincrimson
Raczkowanie

Cytat:
[...]
[...]
Że co proszę?!
No ja nie twierdziłem i nie twierdzę, że to on, ale cholera - jaki masz dowód na to, że to nie on?
Stary 2010-09-25, 19:29   #1397
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Co?

A za co sie w takim razie standardowo zabija?
Z tego co wiem ludzie zabijaja za waszystko i za nic, rodzice zabija dzieci, mezowie zony, czasem dzieci zabijaja dzieci... Na tym swiecie dzieje sie wszystko... nawet rzeczy wyjatkowo absurdalne, jak zabicie czlowieka ktory akurat nie mial papierosa lub krzywo spojrzal...
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 19:31   #1398
kingincrimson
Raczkowanie

Cytat:
Ale policja chyba nie chodzi po lasach w całym kraju i nie szuka ciała nie?

Jesli nie żyje to jedyna szansa że znajdzie się przypadkiem
Jeśli nie żyje i jeśli była przypadkową ofiarą, to tak jak napisałem - choćby była do Sfornych Gaci wywieziona i wyrzucona gdzieś, to już by sie 5 razy znalazła.
Stary 2010-09-25, 19:31   #1399
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
Doczepilas sie do tego jak rzep do psiego ogona.
Wedlug gazety zostawil auto u babci wiec mogl pojechac pod Iwone autem.
Stary 2010-09-25, 19:34   #1400
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
A za co sie w takim razie standardowo zabija?
Z tego co wiem ludzie zabijaja za waszystko i za nic, rodzice zabija dzieci, mezowie zony, czasem dzieci zabijaja dzieci... Na tym swiecie dzieje sie wszystko... nawet rzeczy wyjatkowo absurdalne, jak zabicie czlowieka ktory akurat nie mial papierosa lub krzywo spojrzal...
Patrycja i znowu - ja w kontekście znajomych z imprezy - Ty w kontekście ogółu.

Gdyby było to poważne to znajomi by jej nie puścili.Po prostu. Nie zostawili by jej samej, szli by za nią. Nie daliby jej okazji żeby dotarła do domu. A taką okazję miała. Wystarczył telefon i przed 4 byłaby w domu.

Jak dla mnie nie mieli żadnego motywu by zabijac,bo jedyny który funkcjonował (że się czegoś dowiedziała) jest nielogiczny.
Stary 2010-09-25, 19:35   #1401
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Że co proszę?!
No ja nie twierdziłem i nie twierdzę, że to on, ale cholera - jaki masz dowód na to, że to nie on?
monitoring nad klatką jego babci?
Stary 2010-09-25, 19:37   #1402
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Jeśli nie żyje i jeśli była przypadkową ofiarą, to tak jak napisałem - choćby była do Sfornych Gaci wywieziona i wyrzucona gdzieś, to już by sie 5 razy znalazła.
No właśnie że nie.

Sporo osób odnajduje się po długim czasie.

Chłopak z samochodem odnalazł sie po 4 latach - odnaleziony przez płetwonurków co szukali Iwony.

Wystarczy jakaś wioska, stara, nieużywana studnia, kanał, czy cokolwiek i nigdy może się nie znaleźć.
Stary 2010-09-25, 19:39   #1403
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Gdyby było to poważne to znajomi by jej nie puścili.Po prostu. Nie zostawili by jej samej, szli by za nią. Nie daliby jej okazji żeby dotarła do domu. A taką okazję miała
A czy do domu dotarla ?
Stary 2010-09-25, 19:40   #1404
nanga parbat
Raczkowanie

Przypadek mógł być też taki, że spotkała kogoś znajomego (z tej imprezy /z innej imprezy - nieistotne), wsiadła do auta, pojechali sobie gdzieś, z rozmowy wywiązała się sprzeczka, ktoś nawet nie chciał dziewczynie zrobić krzywdy, może "tylko" postraszyć - popchnął, szturchnął i bum - nie twierdzę, że śmierć, ale przewrócenie się, uraz głowy, utrata przytomności - osoba, która to zrobiła jest pod wpływem alkoholu, zmęczona po imprezie (niekoniecznie tej samej, co Iwona), nie myśli racjonalnie o pomocy dziewczynie (zawiezieniu do szpitala itp), tylko o ratowaniu swojego tyłka (w końcu prowadził/a po alkoholu, dziewczyna jest nieprzytomna - może zrobił jej krzywdę). Na pozbycie się ewentualego ciała (gdyby faktycznie krzywda była większa) ma trochę czasu - można wywieźć ciało 300 km od Gdańska i zakopać / wrzucić do kanału / etc. Oczywiście powyższa teoria to takie fantasy, ale ludzie nie zawsze postępują racjonalnie.
nanga parbat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 19:43   #1405
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nanga parbat Pokaż wiadomość
Przypadek mógł być też taki, że spotkała kogoś znajomego (z tej imprezy /z innej imprezy - nieistotne), wsiadła do auta, pojechali sobie gdzieś, z rozmowy wywiązała się sprzeczka, ktoś nawet nie chciał dziewczynie zrobić krzywdy, może "tylko" postraszyć - popchnął, szturchnął i bum - nie twierdzę, że śmierć, ale przewrócenie się, uraz głowy, utrata przytomności - osoba, która to zrobiła jest pod wpływem alkoholu, zmęczona po imprezie (niekoniecznie tej samej, co Iwona), nie myśli racjonalnie o pomocy dziewczynie (zawiezieniu do szpitala itp), tylko o ratowaniu swojego tyłka (w końcu prowadził/a po alkoholu, dziewczyna jest nieprzytomna - może zrobił jej krzywdę). Na pozbycie się ewentualego ciała (gdyby faktycznie krzywda była większa) ma trochę czasu - można wywieźć ciało 300 km od Gdańska i zakopać / wrzucić do kanału / etc. Oczywiście powyższa teoria to takie fantasy, ale ludzie nie zawsze postępują racjonalnie.
Tak tez moze byc....
Kazde rozwiazanie jest mozliwe tak naprawde...
Stary 2010-09-25, 19:43   #1406
burgund1234
BAN stały

Cytat:

a co myślisz o tym chłopaku, którego wyłowili z Wisły przy okazji poszukiwań Iwony? dlaczego przez 4 lata go nie znaleźli a jak dostali sprzęt to poszło w trymiga? przecież on był bliko monitoringu który go nagrał.
Stary 2010-09-25, 19:46   #1407
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
A czy do domu dotarla ?
Nie, ale miała szansę na to. 1 telefon by wystarczył. Zaraz po wyjściu z klubu,gdy bateria była jeszcze sprawna.

Gdyby zrobili cos złego to pozwoliliby jej odejść, skoro mogła od razu zadzwonić do mamy, albo na policję?
Stary 2010-09-25, 19:51   #1408
kingincrimson
Raczkowanie

Cytat:
monitoring nad klatką jego babci?
Tak? Widziałaś ten monitoring, że mówisz, że to jest dowód, że Paweł nie mógł nic zrobić Iwonie?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
a co myślisz o tym chłopaku, którego wyłowili z Wisły przy okazji poszukiwań Iwony? dlaczego przez 4 lata go nie znaleźli a jak dostali sprzęt to poszło w trymiga? przecież on był bliko monitoringu który go nagrał.
A wiesz, co się z nim stało i dlaczego znalazł się z samochodem w wodzie?
Masz pewność, że to było przypadkowe utopienie?
Bo z tego, co wiem, na razie nawet policja nie jest tego wcale pewna.
Stary 2010-09-25, 19:56   #1409
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Tak? Widziałaś ten monitoring, że mówisz, że to jest dowód, że Paweł nie mógł nic zrobić Iwonie?

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

A wiesz, co się z nim stało i dlaczego znalazł się z samochodem w wodzie?
Masz pewność, że to było przypadkowe utopienie?
Bo z tego, co wiem, na razie nawet policja nie jest tego wcale pewna.
kingincrimson wybacz ale człowiek jest niewinny dopoki nie udowodni mu się winy,więc to ty daj dowód na to że jest winny.

a chłopak z samochodu został najpewniej zabity. W tym samochodzie znaleziono go na tylnym siedzeniu.
Stary 2010-09-25, 19:58   #1410
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Gdyby zrobili cos złego to pozwoliliby jej odejść, skoro mogła od razu zadzwonić do mamy, albo na policję?
Jest3 kolesi i 2 laseczki. Kolesie sa starsi, dziewczyny mlodsze. Oni maja jakies pieniadze. Jest alkohol. Wyjasnienia klotni ze Iwona byla zazdrosna moze wskazywac ze miedzy nia a ktoryms z chlopakow, badz z 2 chlopakami cos iskrzylo lub iskrzylo jednostronnie.
Pawel mowi ze mogla byc zazdrosna o niego, czyli to wskazuje ze "cos" (przykladowo jakis flirt) laczyl ja z Pawlem.
Ze Iwona sie o cos pogniewala - dziewczyny czesto kloca sie o chlopakow- poszla sobie, Pawel mogl chciec wyjasnic klotnie w 4 oczy z Iwona.
Wiec po powrocie do domu babci nie chcac jej budzic wyskoczyl przez okno.
Spotkal sie z Iwona. Przypadkiem doszlo do jej zabojstwa. Przerazony gdzies zostawia cialo. I tym bardziej zeby sie nie wydalo ze wychodzil z domu musi wrocic oknem.
Ale oczywiscie wcale tak byc nie musi.
Moze to byc naprawde ktos przypadkowy choc moze sie to wydawac mniej prawdopodbne. Moglo sie wydarzyc wszystko.
Moze i zostala zgranita z ulicy. Moze poszla na plaze i na plazy cos sie wydarzylo. Cholera wie......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości