|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
No to ja powiem dobranoc, dukanoc
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzionek!
Ale mam pysznowate sniadanko, kawa z mleczkiem (wspolokatorka się podzieliła ) oraz ciasteczka otrębowo-czekoladowe Spadeczków nie odnotowałam, ale nie szkodzi, na wszystko przyjdzie czas ![]() Udanego dzionka sliczne
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
ja też jestem z rana
![]() odstawiłam się dziś do pracy w spodenki krótkie jeansowe (którym własnoręczkie upitoliłam nogawki ) i czarne rajstopy... jeszcze nie wiem czy wyjdę tak z domu ale narazie jestem przekonana muszę się Wam czymś pochwalić bo wczoraj zapomniałam raz, zmieściłam się w spodnie prawdy roz 40, i to bez większego problemu, co mówi mi że wróciłam do wagi sprzed 2 lat dwa, zmieściłam się w ów spodnie (teraz już spodenki ) które mam na sobie, swobodnie, czyli mam rozmiar sprzed 3 lat ![]() zaraz uciekam do pracy, ciężkie 9h przede mną ale za tydzień za to wolne Agnese z tym nic nie robieniem chociaż przez chwilę to też bym tak chciała... ja nie wiem ani dzieci, ani zwierząt (i jedno i drugie "jeszcze" ) a i tak nie mogę się ostatnio życiowo ogarnąć... nawet moja rodzina jest w szoku, że nie pałętam się całymi dniami po domu jak to mówi moja babcia, nie ciągnę się jak smród po gaciach a czasami bym po prostu chciała... oglądałaś Mam Talent? bo ja nie miałam jak, po pracy byłam u TŻ a on ma tylko 1,2,3 i Polsat ![]() Aleksandra_M przeprowadzasz się? bo z tego co się orientuję to teraz mieszkasz na dalekim zachodnim południu? ![]() no dziewczyny, spadków życzę, takich ogromnych! a ja uciekam do roboty, miłego dnia ![]() (a tak nawiasem jajnik znów boli. i śniło mi się że jestem bardzo chora ![]() )
szczęśliwa mężatka od 3.09.11 zapraszam na mój blog o tematyce urodowej - http://merczens.blogspot.com Edytowane przez zlotqo Czas edycji: 2010-09-26 o 08:05 |
|
|
|
#4834 | ||
|
Rozeznanie
|
Duk Duk
Wczoraj już nie zaglądałam od południa, bo gotowałam, witałam męża po podróży i grzeszyłam - 2 owockami aktinidy i 3 malinami. Wieczorkiem obejrzałam cały film - nawet fajny był, wina nie piłam, żeby już całkiem nie polec. Oprócz tego na kolację zżarłam udko z kurczaka bez skóry, ale pieczone, grilowane w sklepie. Tak więc dziś rano wzrost +200g i dziś ostatnie warzywka ![]() Dzisiaj upiekę sobie serniczek - jak mam coś słodkiego to nie kusi mnie tak. Cytat:
![]() A co do snu, to będzie odwrotnie niż we śnie. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj wzrost ale spodziewałam się tego więc rozpaczy nie mam bo przecież to ostatni tak duży wzrost w tym miesiącu ![]() ... bardziej rozpaczam bo mi tipsior strzelił i jest beeee muszę jechać dorobić bo jak tak się na ulicy pokazać ? ![]() Cytat:
kochana Ty to jak perszing lecisz Cytat:
i jest pięknie damy radę ... zobaczysz musimy wyjścia nie ma póki co do 80 ale ja chcę jeszcze więcej więc nie wyluzuj za wcześnie - nie zostawiaj mnie samej a jakie smakowitości gotujesz? ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------
|
|
#4836 | |||
|
Zadomowienie
|
DUK DUK
siedze i sie jakos trzymam. chociaz szarpie mnie zoladek jak pomysle, ze zaraz Majka napewno zapyta o Babcie, ze zaraz bedzie sie bawic lalka, ktora Babcia kupila i spiewaly razem kolysanki, ze jutro musze isc do tej popier.... pracy gdzie jest nienormalna kierowniczka i tak jeszcze 3 tygodnie, a pozniej to ja nie wiem co zrobie ze swoim zyciem........... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja szczerze zapraszam ![]() Cytat:
ale to normalne... dziewczyny mialy dlugasne zastoje. od kilku dni po kilka tygodni... ale to normalne. w pierwszych postach jest link do wiadomosci o efekcie plateau (tak sie to pisze?)
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede dzis wam jeczec, wiec uzbrójcie sie w cierpliwosc.... dzisiaj ja mam dola.... ide nakarmic dziecko sniadaniem.... ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- ja wiem Konczi... jakos to bedzie. dzien mija za dniem i nie bedzie swiat czekal az ja sie laskawie zdecyduje... ale boli mnie dzis , tu i teraz, wiec mialczec napewno bede... nawet sie TŻ nie moge wyplakac, bo to dupek skonczony... ja nie wiem jak to mozliwe, ze on mi zrobil takie madre dziecko ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- najchetniej nazarlabym sie czekolady rumowej co mi Mama na pokuszenie przywiozla i wlazla pod koc na miesiac....
|
|
#4839 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Zjedz serniczek, zeberke, czy ciasto marmurkowe (ostatnio na dukan.blox.pl sie pojawiło, ale jeszcze nie probowalam, po pierwszym ). Od razu choc troche lepiej bedzie Cytat:
! Gdybys jednak sie tam osiedlila i zupelnym przypadkiem w Gdyni przebywala, rowniez zapraszam na kawke Swoja droga, mieszkanie nad morzem ma nieodparty urko (a slupsk to prawie nad morzem, skm tam kursuje )---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Widze cos dzis dolowaty dzien. Dziewczynki, nosek w gore! i cos slodkiego do buzi, mi to zawsze pomaga
|
|
|
#4840 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O KTOREJ TO SIE SPAC CHODZI !!!! dzis rowno ze mna, bez wzgledu na to czy padne o 9 czy o 11 p.s.- dzis popoludniu idziemy do znajomych w odwiedzinki, ale bede silna i nic mi do buzi nie wskoczy ![]() aaaa... witam sie z ranka ide sie wazyc, a potem sniadanko i kawka
|
|
#4841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze Słupska to co kilkanascie minut jakis autobus jezdzi (MZK, PKS, jakies prywatne linie) napewno z Majunia pojedziemy pospacerowac po plazy no dolowaly dzien.. wczoraj jeszcze ladnie bylo, a dzis Mama ze soba zabrala piekna ciepla jesien
|
|
#4842 |
|
Zadomowienie
|
Rumcia a czemuz to dola masz, no chyba nie przez 200 na plusie, bo wiesz ze spadnie
![]() Alex oj wiem o czym piszesz, ja ostatnio 2 razy najpierw jak siostra wyjezdzala, a teraz jak brat, ale nic nie poradze, wyjechalam baaaardzooo daleko, wiem ze do Polski nie wroce i tak juz bedzie zawsze, ryki na pozegnanie, jedynie co moge to cie wirtualnie
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
no i ja juz tez mam cisnienie podniesione z rana
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- moj M, ktory unika mojej Mamy jak ognia, wlasnie stwierdzil ze do niej zadzwoni i powie jej ze mam poczatki anoreksji, bo na III nie chce przejsc
|
#4845 |
|
Wtajemniczenie
|
Twinsplus -
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm anorektyczka ?ale jak to możliwe na dukanie gdy ciągle się coś je .. porozmawiaj z Tżtem
|
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Czas wreszcie i na moją pochwałe
od 3 tygodni miałam zastój. Od 3 dni waga się rusza dziś pokazała 57,8 kg Szczyt marzeń ! zastój był cały czas na 58,5 kg!!! Jestem pełna nadzei na lepsze jutro. Ani razu nie zgrzeszyłam z czego się ciesze ale ustaliłam już z Moim TŻ,że 9 października czyli równo dwa miesiące diety(63kg było ) Zjem uczte razem z nim pizza,batoniki,czekolada, lody i ciasto i uczcimy nasze bycie razem rok i 3 miesiące (08,10 wypada) Oraz trwanie w diecie. Licze na spadek jeszcze 2 kg do tego czasu ale zobaczymy No i potem znowu wzorowe dukanie do 52kg a potem wejście w faze 3 Kocham Was za wasze rady i doświadczenie!
Edytowane przez Depersonalizantka Czas edycji: 2010-09-26 o 10:32 |
|
|
|
#4848 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wiatm, nakopcie mi do
-kebaba wegetariańskiego z sosami i połową bułki-drugie pół dałam TŻ towi bo mnie zapchało -drink Mojito i drink Black Russian - cola zwykła, wódka itd - 6 shotów ze spirytusu, soku żurawinowego i bum (jakieś alko) -kilka orzeszków w chrupiącej otoczce Nick Naksy Masakra, żeby ten kebab był jeszcze wypasiony a tu zrobił mi ochłapa, chyba specjalnie...tak czy inaczej znowu grzeszki...matko muszę się spiąć..tylko 4-5kg mi zostało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=SimplyDivine;222986 31] u mnie dzis spadek 1,2 kg, ale co sie dziwic jak wczoraj tylko twarozek na slodko i pol kanapki zjadlam. [QUOTE] Biedaku, na pewno nie długo Ci się polepszy, ja to wiem Cytat:
i TY TEŻ NIE!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też od jutra znowu nowy , szalony tydzień plus kolejny test, wieć zaraz jem śnaidanko i zakuwando
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-26 o 10:34 |
|||||
|
|
|
#4849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to sie wygadalam...
|
|
#4850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej mi nakop do tyłka za grzechy. ale mi wyszedł pyszny blok czekoladowy...zrobię placka owsianego i posmaruję go tą czekoladą..o mamo jakie gobre, jak nutella najprawdziwsza
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-26 o 10:43 |
|
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki u mnie maly wzroscik +100 ale to nic jestem przed@ i wczoraj warzywka i malo zjadlam wiec o spadku nie mialo byc mowy
A jesli chodzi o te otreby to w najnowszej ksiazce jest napisane tylko o otrebach owsianych(ja tylko takich uzywalam) i malo tego dzienna dawka to 2 łyzki a nie 3 bo 3 łyzki to juz duzo kalorii. No i niby nic nie napisane o pszennych a w przepisie na placki otrebowe figuruje 1 łyzka wiec ja sama juz nie wiem jak to jest ale w sumie i tak uzywalam tylko owsianych tylko nie wiem co z ta iloscia 2 czy 3?? Pytanie do Dukanek z Wysp gdzie moge kupic olej parafinowy bo nie mam bladego pojecia czy faktycznie w jakiejs aptece?? |
|
|
|
#4852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przejmuj się kochana, pewnie zazdrosc sie wzmogła w Nim o Ciebie ![]() Sparta!
|
|
|
#4853 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz sobie zapuszcze "szpilki na giewoncie" coby sie rozweselic... a pozniej to upieke bulki do pracy itp... i moze w koncu z TŻ pogadam.... ech.... ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
koniec swiata....
|
|
#4854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
prosze uprzejmie Zono grzeszna
|
#4856 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem i to najgorsze, bo myślę zawsze : "Schudłam 10kg, coś mi się należy"
Ale koniec, koniec z grzechami!!!!
|
#4857 |
|
Zadomowienie
|
![]() dobrze ze mamy ten watek przynajmniej mamy sie gdzie i komu wygadac.... boze! a co ja zrobie jak Wy sie wylaszczycie i pojdziecie w swiat piekne i zgrabne... komu ja sie bede zalic??
|
#4858 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze, jeszcze!!! Jedziesz, dawaj
|
#4859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u la la widzę że chyba ogólnie mamy grzeszne dni, a tak ładnie nam zleciało a tu proszę to kebab to drinki ehhh musimy wziąć się za siebie bo szkoda tego co za nami a i np przede mną jeszcze sporo chcę by jeszcze dużo zleciało minimum tyle ile mam już za sobą Także od dzisiaj nie grzeszymy - jasne ? ![]() Cytat:
Myślę że jak u nas w aptece jest to i na wyspach w aptece znajdziesz popytaj a ja już po białkowym śniadanku na przekąskę kawałeczek sernika wszamałam i wypiłam szklankę coli 0 po której było porcelankowo - oj jak dobrze że forum istnieje - dzięki Wam znowu stanęłam do walki ze smalcem
|
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
moj TŻ kazal mi na III isc bo zle sie czulam itp pamietacie...
a jak weszlam na III i jem chleb, owoce, na uczcie kostke czekolady wezme to on do mnie mowi, ze po co sie odchudzalam skoro teraz sie opycham i zaraz znowu bede gruba..... a wczoraj na mnie nawrzeszczal ze wino wytrwane biale z Mama pilam na pozegnanie i czipsow pare zjadlam ze to nie uczta i mam sobie nie pozwalac (mam za to kare... czipsy+wino wieczorem=brak spadku )
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

) oraz ciasteczka otrębowo-czekoladowe 
ale za tydzień za to wolne