|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Wlasnie, wlasnie - co to za okazja sympatyczna?
Trzymamy kciuki
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi napisz coś więcej nie trzymaj nas w niepewności!
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
przez pomyłkę tu u was napisałam
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
![]() jestem zadreczonaOficjalnie sie chwale |
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- a wlasnie przypomnialo mi sie ze juz w czwartek Dzień Chlopaka. co dajecie swoim "chlopcom"? bo to jeszcze nie mezczyzni bo sie nie oswiadczyli i mezczyznami sie nazwac nie moga:P. tak mysle i mysle i nie wiem co wreczyc..pewnie znowu bokserki mu kupie:P |
|
|
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
Garadiela,gratuluję !!! jak będziesz miała chwilkę to napisz jak wyglądała ta chwila,to my jeszcze nie zaręczone sobie chwilkę pomarzymy ;-)
niemąż mi powiedział,że dla niego ślub a potem dziecko-i te rzeczy są bardzo szybko po oświadczynach..więc w sumie do czego ma się spieszyć..tak samo jak rzekł-że już i tak żyjemy jak małżeństwo to po co nam ślub... Edytowane przez Brawurka84 Czas edycji: 2010-09-26 o 09:48 |
|
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Musialam ochlonac przez noc
![]() Bo wczoraj to nie wierzylam ![]() Rano Misiek mi dal pierscionek i mowi-ogladaj bo wczoraj w ciemno bralas Kochany ![]() Wczorajszy dzien to ja autentycznie pamietam jak przez mgle,chyba za duzo emocji bylo ![]() Najpierw Misiek przyjechal z wieelkim koszem 25 roz(-22 powinny byc bo tyle skonczylam ale sprzedawali po 25 wiec wzial Ja oczywiscie takie galy ![]() W zyciu nie dostalam takich kwiatow,ale mysle sobie-ok,moze poszalal ![]() Mama zaczela sie smiac ze mozna bylo o razu zareczyny zachaczyc Wyszlismy na miasto,zabral mnie najpierw na piwko,dal mi prezent urodzinowy.Mysle sobie-pewnie to tyle... A ten mowi ze idziemy do kina ![]() Poszlismy na Residenta w 3 d-efekty boooskie Pozniej mowi ze idziemy na jedzenie,to mowie pizza... A ten ze nie ze idziemy do sphinxa-restauracji ![]() Jedzonko bylo mega ![]() Obsluga super wiec w pelni szczescia idziemy do domu.agle Misiek Nagle Misiek mowi zeby sobie siasc kolo fontanny http://odleglosci.nazwa.pl/galeria-0...2Amonit%22.jpg wieczorem wyglada BOOOSKO Wiec nic nie podejrzewajac siedze sobie,rozmawiamy o glupotach,ludzie sie smieja ze tak romantycznie i wogole Ja juz na maxa szczesliwa ![]() Pozniej zaczal mowic ze jest bardzo szczesliwy ze mnie kocha,ze jest cudownie.. A nagle sie pyta czy chce prezent ![]() Ja durnota nieboska cos tam zaczelam gadac ze niee,ze za duzo kasy juz na mnie wydal,ze nie trzeba A ten sie smieje i mowi szeptem ze mi da ale jak bede za nim powtarzac ![]() Ja sie pokapowalam w sekunde,obracam sie a ten na kolanach sie pyta czy za niego wyjde ![]() ![]() Nie wiem co sie dalej dzialo,pamietam jak przez mgle ![]() Wiem ze zaczelam plakac,Misiek mi zalozyl pierscionek a ja nadal ryczalam jak glupia ![]() Drogi do domu nie pamietam I to wcale nie przez alkochol![]() Dzisiaj dopiero jak mam pierscionek na palcu powoli do mnie dociera ![]() Cos niesamowitego ![]() Znam go 7 lat a mimo to potrafil mnie tak zaskoczyc i wogole no szok
Edytowane przez Garadiela Czas edycji: 2010-09-26 o 10:13 |
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
EXTRA !!!
![]() aż się łezka w oku kręci super hiper !no to widzę,że się chłopak serio postarał,wszystko sobie zaplanował widocznie czekał na taką okazję jak Twoje urodzinki żeby było jeszcze bardziej wyjątkowo ;-)p.s ja mam urodziny w listopadzie ;-) może mój w końcu się ocknie i coś wymyśli ;-) |
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Garadiela- gratuluję i zazdroszczę! oczy mi się zaszkliły jak przeczytałam opis zaręczyn
eeeech mój misiek to pewnie wyśle mi pierścień pocztą z karteczką "weź sobie"
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
kobitki,nie pozostaje nam więc nic innego jak tylko czekać
ja już przestałam swojemu "truć"na ten temat...bo jest też opcja że faceci specjalnie nas zbywają,a na boku coś tam powolutku kombinują :Ptylko jak w sobie zwalczyć to ciśnienie??ja nie umiem być cierpliwa..bo jak czegoś chcę w życiu,to jestem tak uparta ,że stanę na głowie,żeby to mieć..a mój luby to taki spokojny okaz...ech |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pochwal sie pierscionkiem no!!! Pieknie ten Twoj to wymyslil!!! Ja tez chce My rocznice w sierpniu mielismy... Urodziny mam w kwietniu, on w lutym... Jedynie w grudniu nadzieje bo do tego Krakowa jedziemy... Pytalam sie wczoraj mojego czy zbiera na pierscionek A on powiedzial, ze nie to ja w szoku
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję!Tak z zaskoczenia to chyba największa niespodzianka
|
|
#3768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja zdalam sobie sprawe ze za duzo swiat i specjalnych dni jest po drodze wiec ma sie tz jak wykazac: święta, sylwester, jego urodziny, nasza rocznica(5ta ), walentynki, dzien kobiet hihi..troche tego jest
|
||
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
A moze oni wlasnie nie chca w takie "oczywiste" dni sie oswiadczac? Ja z lekka niecierpliwoscia czekam na 10.10.2010
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
ja pod koniec października, ale jakoś póki co się nie nastawiam
|
|
|
#3771 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczynyWiecie co ale on wogole nie jest romantyk a tak wymyslil ze szok Normalnie ta fontanna ,ten nastroj ![]() Nie moge uwierzyc
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
To tak w ramach euforii zrob kilka fotek pierscionka
Albo moze w necie jest taki? Albo powiedz chociaz jak wyglada - biale zloto, zolte? COKOLWIEK
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
Pierscionek jest z zoltego delikatnego zlota a trzymanie kamyka jest z bialego.Jest piekny
Na razie fotki z telefonu bo aparat siadl Edytowane przez Garadiela Czas edycji: 2010-09-26 o 11:49 |
|
|
|
#3774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie da się ukryc że trochę sie spodziewam bo Tż się troszkę wygadał ostatnio...Cytat:
Cytat:
ale czegoś takiego to by i tak nie wymyślił |
|||
|
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
Mabi oj zebys sie nie zdziwila
![]() ![]() Moj nie romantyk a raz w zyciu no oszalal ![]() |
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszę o tym w tym drugim wątku o zaręczynach, wczoraj też w szoku byłam, a tajemniczy się zrobił i słodki zarazem oj nie wiem nie wiem...![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Poza tym rok temu w grudniu przed moimi urodzinami kiedy naprawdę spodziewałam się zaręczyn Tż powiedział mi wtedy że ZA ROK...jeśli słowa dotrzyma to za równiutkie 3 mc-e (w II dzień świąt) będzie impreza oficjalna z jego mamą i moimi rodzicami
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze akurat w grudniu tez bedziesz 'zadreczona'
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2010-09-26 o 13:07 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
oj cos chlopak szykujeA moj mi wczesniej zrobil totalna akcje dezinformacyjna wiec niczego sie w ten dzien nie spodziewalam ![]() A tu taki prezent,no szok Oni bardzo przywiazuja wage do calej oprawy wiec musi pewnie przygotowac co trzeba ![]() Moj nawet sam kwiaty ukladal w koszu ![]() |
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
miejmy nadzieje ze kazda z nas to spotka
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
staram się o tym nie myślec ale jak widzę jak Tż się ostatnio zachowuje to nie jest takie proste
zwłaszcza że w sumie ja jestem zaręczona niezapierścionkowana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Trzymamy kciuki 

jestem zadreczona