|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
Dbaj o siebie. Jak nie będziesz już musiała jeść leków będzie łatwiej.Cytat:
Ja gdy wchodziła II część do kin byłam na nocnym seansie dwóch części na raz. Zaczęło się o 21.00 a zakończyło o 5 rano. Wstałam i powiedziałam, że jeszcze trzecią część chętnie od razu bym zobaczyła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
o kurteczka właśnie mi się dzisiaj goście zapowiedzieli - aaaaa muszę sałatkę dukanową zrobić co bym nie popłynęła ... nakarmię ich moją nową smaczną warzywianką
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze jedno czy II fazę robicie do wymarzonej wagi czy tyle ile doktorek w tescie wyliczyl bo chyba wszyscy maja 63 dni czy jakos tak czy to zalezy od liczby kg??
Bo zostal mi jakis miesiac i 2,700 do zgubienia a wg doktorka 1,700 |
|
|
|
#4864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie wino ja się pytam? Pięknie, widzę że nie tylko ja płynę obym się w szerz nie rozpłynęła Konczi, jedziemy z koksem! A jak! chudniemy i na III jak biozny szykujemy kopyta
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
broadwaydream
Konczita Dzieki to bede uderzac na apteke
|
|
|
|
#4867 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
na początku gratuluję wszystkich spadków ! ![]() ja na śniadanko jajecznica z 1 jaja a poza tym choróbsko mnie wzięło
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehehee ja tez zawsze robię sadzone jajeczka ale minimum muszę mieć dwa i to jako dodatek do kuraka najczęściej jest
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
niektore leca II faze dopoki nie dojda do wymarzonej wagi, inne (jak np ja) maja zmeczenie materialu lub problemy z brzuchem i przechodza na III bez osiagniecia wymarzonej wagi, kazdy musi sluchac swojego organizmu... nie mozna isc schematem... dlugosc II fazy w tescie doktorek wylicza na podstawie ilosci kilogramow do utracenia
|
#4871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dżizas, muszę się wziąć za naukę a taak mi się nie chce, porachen na maksa
|
#4872 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie pytalam o pozwolenie kiedy zaczynalam diete i nie bede sluchac teraz rozkazow o ...!Cytat:
i za spadek oby tak dalej Cytat:
![]() Cytat:
oczywiscie mu dogryzlam, ze on by chcial zeby wazyla te 85kg prawie tyle co on, to stwierdzil ze zgryzliwosc nie jest tu potrzebna, czyli jednak cos go boli ![]() Cytat:
|
|
#4873 |
|
Wtajemniczenie
|
Thank u Twinsplus
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
więc dziś jest mój 2 miesiąc dukania ![]() dziś na wadze zobaczyłam 57kg, a więc straciłam już 6 kg! zostały mi jeszcze 2kg jestem strasznie szczesliwa. w sumie nigdy nie sadzilam, ze bede w stanie wrocic do mojej wagi przed problemami ze zdrowiem i uzywania pigulek anty ![]() w taki przyjemny sposob, bez jakis strasznych wyrzeczen. poprostu magia ![]() wiem, że bedzie mnie czekac jeszcze III faza, ale jestem dobrej mysli. uwielbiam swoje cialo, to jak leza na mnie ubrania (chociaz bedzie trzeba zrobic zakupy, poniewaz spodnie wszystkie mi na moim i tak juz plaskim tylku wisza ) oraz to, ze nie mecze sie tak szybko.ach... rozpisalam sie troche, ale jestem szczesliwa, ze zgubilam te 6kg w takim czasie. DZIEWCZYNY DACIE RADE STRACIĆ TE WSZYSTKIE KILOGRAMY! a dziś warzywka mam kalafiora, ktorego dawno nie jadlam
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#4875 |
|
Raczkowanie
|
+ 1 kg.
dół na maksa. ehh. a nawet ani razu nie zgrzeszylam i bardzo przestrzegam diety.
|
#4876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulejszon ![]() Cytat:
![]() Ja po moich grzechach tyż pewnie jutro będe miała tyle wzrostu
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
mi jutro mija tydzien i juz -4kg
gratuluje wszystkim |
|
|
|
#4878 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widze ze niewiele tobie trzeba Cytat:
Cytat:
spadnie zobaczysz, a moze masz owulke, wtedy tez waga rosnie nawet przy bezgrzesznym jedzeniu ![]() ide spac, normalnie nic mi sie nie chce
|
|
#4879 |
|
Wtajemniczenie
|
Twinsplus
1. na imprezie firmowej nie było dobrego żarcia i żałaowałam że w sumie skusiłam na jakieś bezjadziejnej sałatce i małej bułeczce. 2. Wczoraj myślę : ech , napiłam się alkoholi więc dla towarzystwa zjem kebaba wege, w sumie warzywa, sos i bułka a tu co??? Nic ciekawego. Trochę sałaty, kukurydzy, jakiś ogór kiszony i bułka...no żal na maksa...i tak oddałam pół tej bułki TŻ bo się nią zapchałam Więc jaki morał? Za tydzień nie grzeszę, bo grzechy spadaja na psy
|
#4880 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć szczypiorki.Mam wzrost +200g. To, co wczoraj spadło dziś wróciło
![]() No dobra, najdąłam się bigosu z mielonymi i mam drugi dzień @... Czekam. [QUOTE=zlotqo;22304676] Agnese z tym nic nie robieniem chociaż przez chwilę to też bym tak chciała... ja nie wiem ani dzieci, ani zwierząt (i jedno i drugie "jeszcze" ) a i tak nie mogę się ostatnio życiowo ogarnąć... nawet moja rodzina jest w szoku, że nie pałętam się całymi dniami po domu jak to mówi moja babcia, nie ciągnę się jak smród po gaciach a czasami bym po prostu chciała... oglądałaś Mam Talent? bo ja nie miałam jak, po pracy byłam u TŻ a on ma tylko 1,2,3 i Polsat ![]() QUOTE] Oglądałam, u mnie to pozycja obowiązkowa ![]() [QUOTE=Aleksandra_M;223050 45]DUK DUK siedze i sie jakos trzymam. chociaz szarpie mnie zoladek jak pomysle, ze zaraz Majka napewno zapyta o Babcie, ze zaraz bedzie sie bawic lalka, ktora Babcia kupila i spiewaly razem kolysanki, ze jutro musze isc do tej popier.... pracy gdzie jest nienormalna kierowniczka i tak jeszcze 3 tygodnie, a pozniej to ja nie wiem co zrobie ze swoim zyciem........... [QUOTE]Bidulko Ty moja. Pakuj się i przyjeżdżaj. Utulę Cię w żalu... Cytat:
Wiesz, moja córka ma taką koszulkę z napisem: "Wygląd po tatusiu, rozumek po mamusi" A Twoja Majeczka do kogo podobna....? ![]() Cytat:
![]() Ja też co chwilę słyszę: Przestań się już odchudzać, bo będziesz brzydko wyglądała... Za chuda już jesteś... Kuźwa, widzę, że mi brzuch wisi, ślepa nie jestem i wiem, że jeszcze nie koniec mojej przygody z dr Dukanem... Ale oczywiście inni wiedzą lepiej niż ja, co dla mnie jest lepsze, prawda? Zawsze, całe życie wayłam 55 kg i nigdy nie można było o mnie powiedzieć, że jestem jakimś suchelcem, szkieletorem, nosiłąm rozmiar 38 całe zycie, w 36 NIGDY nie weszłam. Jak dziewczyna sądziłam, że jestem taka średnia, ale nie chuda i zazdrościłam szczuplutkim koleżankom... Teraz marzę o tej wadze i jeszcze mi do niej 2,5 (dziś) kilo brakuje, ale już mi skrzeczą za uszami, że za chuda jestem... No masakra... ![]() Cytat:
Ale w praktyce bywa różnie...Cytat:
Brawo, miło poczytać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Idę sprzątać ten syf, co mój dom podstępnie ogarnął... Do widzenia się z paniami potem... |
|||||
|
|
|
#4881 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę zakuwać o dziąsłach, okostnych, ozębnej itp
Widzimy się później!!!Muszę się uczyć, muszę więc ADIAMO!!!
|
#4882 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie o otręby. BARDZO je lubie do jogurtu naturalego. Wiem, że można ich jeść maksymalnie 3 łyżki dziennie - 2 owsianych, a 1 pszennych - bo w większych ilościach powodują zaparcia. Zaparć póki co nie mam. I tu moje pytanie. Czy może ucierpić na tym moja waga?
|
|
|
|
#4883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4884 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za wsparcie kochane, ehh alee mi smutno bo tak sie staram na tej diecie
![]() twinsplus1, a może to dlatego, że owulacja
|
#4885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wzrostem sie nie przejmuj. ja na @ wogole nie zwracam uwagi na wage, waze sie dla zapisu i z przyzwyczajenia, ale nie biore do serca. za pare dni spadnie, zobaczysz!! utul mnie falowo-mozgowo! napewno odczuje... ![]() no wlasnie jak Mama teraz przyjechala to w szoku byla jaka Majka do Nikodema podobna.... wiec chyba napis z koszulki sie tu sprawdza
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
No trudno
Pisałam tu pierwszy raz więc może napisze ile zrzuciłam. Przed wakacjami miałam 84,7 kg. W czasie wakacji zeszłam do 82kg. Dietę zaczęłam pare dni po wakacjach. Aktualnie waga wacha się przy ok. 76-77 kg. Ale cholipa - czuje, że mój biust jest mniejszy
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiecie ze zauwazylam, ze jak malo wypije jednego dnia to drugiego rano na wadze to widac? od razu waga idzie w gore i te % smieszne pokazuja wiecej wody w organizmie.. czyli jak malo pije to organizm reaguje na to zatrzymywaniem wody w obawie przed odwodnieniem czy cos w tym stylu... nie umiem naukowo tego wytlumaczyc, ale takie zjawisko zauwazylam na sobie
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-09-26 o 12:20 |
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ja się ciągle pojawiam na chwilę i potem na dłuższą chwilę znikam , ale nie wiem co się stało z wizażem na kompie, z którego na co dzień korzystam. Jakiś taki rozjechany i dziwnie w ogóle się wyświetla. Tragicznie się wtedy czyta Nie wiem jak to naprawić |
|
|
|
#4889 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co ugotuje to nie wiem. Pewnie jakiś sos mięsny, tak żeby oni mogli zjeść z makaronem/ziemniakami a ja samodzielnie, bo będę miała pp. A dziś szamie leczo i do tego usmażę sobie kurczaka. I ciasto marmurkowe machnę chyba, a jak nie to gorfy i będzie cudnie. Cytat:
![]() klas ki:
|
|
#4890 | |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki!
Nie odzywałam się, bo miałam poprawkę wczoraj...na szczęście zdałam ją Ale ile się nadenerwowałam. Egzamin miał być na 9. Pół godziny później profesora (dyrektora Instytutu Politologi!) dalej nie ma. Godzina 10 dalej nie przychodzi! (a ja musiałam wstać o 5 rano, iść na pociąg o 6 .. W końcu ktoś do zadzwonił do tego prof., a on zdziwiony, że ma dziś egzamin! (informacja na stronie internetowej była od ponad miesiąca)....I przyszedł łaskawie o 11.20 wkurzony na maksa! Myśleliśmy, że za tyle czekania, da nam od razu te 3, ale gdzie tam A niektóre osoby od nas musiały iść do pracy, więc pytamy co z nimi ....a on , że uniwersytet to nie bar szybkiej obsługi...i co z tego, że było napisane,że egzamin o 9 my mamy na niego czekać, tyle ile będzie trzeba! I poszlślmy do klasy, dał 2 pytania i kazał pisac.No ogarniacie to? Potraktował nas jak ścierwo! Zero szacunku A tak w ogóle to zrobił nam tylko połowę wykładów, bo on nie miał na więcej czasu, bo jest dyrektorem intsytutu.. (a ja jestem na zaocznych i jakby nie było płace za te zajęcia!)W końcu uwalił 3 osoby, ale dał im jeszcze szansę w czwartek (i tym osobom,co poszły wcześniej)...tylko, że do wczoraj był termin oddawania indeksów! heh..Musiałam Wam się wyżalić, bo wczoraj to myślałam, że mnie krew zaleje!! ![]() A co do wagi, to się z nią pokłóciłam i nie ważę się do wtorku (czyli jak mi się skończy PW). Mam dość tej diety powoli.... ![]() Cytat:
![]() Mnie też denerwuje, że ktoś mi mówi, że dobrze wyglądam, a widzi, że mam brzuch ogromny...takie to fałszywe jest... ![]() Agata? ooo moja imienniczka Gratuluję spadków laseczki ![]() Ps. Dlaczego pogoda się popsuła? a 2 ostatnie dni były takie ładne, ciepłe |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Dbaj o siebie. Jak nie będziesz już musiała jeść leków będzie łatwiej.
...
(jest już nieźle)

najpierw jak siostra wyjezdzala, a teraz jak brat, ale nic nie poradze, wyjechalam baaaardzooo daleko, wiem ze do Polski nie wroce i tak juz bedzie zawsze, ryki na pozegnanie, jedynie co moge to cie wirtualnie
i cos slodkiego do buzi, mi to zawsze pomaga 

o kurteczka właśnie mi się dzisiaj goście zapowiedzieli - aaaaa muszę sałatkę dukanową zrobić co bym nie popłynęła ... nakarmię ich moją nową smaczną warzywianką
)
jakie wino ja się pytam? 

w takim czasie.
spadnie zobaczysz, a moze masz owulke, wtedy tez waga rosnie nawet przy bezgrzesznym jedzeniu
wiec chyba napis z koszulki sie tu sprawdza
klas ki: