![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?
Cytat:
nie masz wpływu na uczucia drugiej osoby,jednak jesli nie zaczniesz pracowac nad prawdziwym problemem nigdy się go nie pozbędziesz nawet po schudnięciu . on pozostanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z całym szacunkiem, ale to co piszesz dla mnie to po prostu BZDURY. Nie obraź się, ale nie wyobrażam sobie jak można szukać tego "pierwiastka seksy" w czymś innym niż CIAŁO. To w czym? W usmiechu? (zdrowe, białe, równe zęby, wydatne, rumiane wargi) W spojrzeniu? (zdrowe oczy, nie osadzone zbyt głęboko, bez szerokiego lub zbyt małego rozstawu, symetryczne) itd., itp..... Wszystko, wszystko to CIAŁO. We wszystkim chodzi o CIAŁO. Jeśli twoje CIAŁO nie spełnia określonych warunków, zamiast być dla świata "seksy" - wzbudzisz jedynie śmiech i politowanie. Nie mając odpowiedniego ciala, nie wykrzesasz z siebie żadnego seksapilu. ŻADNEGO. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiesz, że chcąc wzbudzać zainteresowanie częściami ciała, żeby "inni je pożądali" - NIGDY NIE DOCZEKAM SIĘ SZACUNKU? Nie mówiąc już o odebraniu mnie jako konkretnego człowieka, osobę, całość. To juz jest nieistotne, kim jestem, jaką osobą jestem, nie. Tyłek nadaje mi wartość. Duży tyłek ją podwyższa. Mam być obiektem zainteresowania, ze względu na cycki i tyłek? Nawet ja nie wpadłabym na taki pomysł spłycenia czlowieka do poziomu "walorów" jakimi są części jego ciała... "Słuchaj, chciałem cię poznać, bo masz wielki tyłek. Podobasz mi się, bo masz wielki tyłek. Twój wielki tylek mi się podoba. Chciałem cię poznać bliżej, żeby poznać bliżej twój wielki tyłek, ktory mi się podoba - dlatego zagadałem do ciebie, żeby poznać twoj wielki tyłek, nie żeby poznać ciebie" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
Kaolit i reszta , nie dziwie sie ze trafiacie na palantow i dziadow co to wam wmowili ze jestescie warte tyle co wasza du.pa!!
Nigdy z takim podejsciem nie bedziesz warta dla mezczyzny nic wiecej oprocz numerku na szybkiego i poklepania bo zgrabnym zadku! NAJWIEKSZY ORGAN SEKSUALNY to MOZG!!! A zmyslowosc to erotyka. Ciesz sie ze faceci z budowy gwizdaja za toba, bo juz na zmyslowego faceta to ty z takim podejsciem nie trafisz! Duzo tracisz. Kaolit, jestes tragiczna, trafisz na zboczenca co to umie sie slinic na widok golej baby. GRATULUJE i ciesze sie ze twym zdaniem bzdury pisze...TWYM ZDANIEM. Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-25 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: prawda - wino z eksem Kaolit to się o sobie prawdy dowiedziałaś ![]() Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2010-09-25 o 22:51 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No własnie jest niezgrabny! ![]() i tu jest cała armia psów pochowanych ![]() Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się. Mój tyłek jest nie tylko wielki, ale i niezgrabny. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Rozeznanie
|
Usunelam poczatek bo bylam w wielkim bledzie!! Ktory wyjasnilam pozniej!
Wiec to co tam podmurowywuje wykasowalam ![]() Wiec, bla bla bla i cd zostawiam. Podmuruje moja wypowiedz cytatem wypowiedzi Kaolit. "Wszystko, wszystko to CIAŁO. We wszystkim chodzi o CIAŁO. Jeśli twoje CIAŁO nie spełnia określonych warunków, zamiast być dla świata "seksy" - wzbudzisz jedynie śmiech i politowanie. Nie mając odpowiedniego ciala, nie wykrzesasz z siebie żadnego seksapilu. ŻADNEGO." Owszem pilam, ale nie do nieprzytomnosci!! Przeciez ta wypowiedz to skandal i obraza wszystkich kobiet z nadwaga, tylko plaskie szkapy sie uratowaly ![]() CZY JA COS ZLE ZROZUMIALAM??????? To wycofam me zdanie, ale jak babcie kocham ja widze tak jak widze. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Tylko co z tego ciala jak pod czerepem rozum kaczki. ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Moze, fakt, ze za duzo wipilam bo chce mi sie gadac zamiast dawac sie klepac po zgrabnym tylku kochankowi memu ![]() Ale doczytalam ze Kaolit nie ma zgrabnego tylka, wiec co robi po zlej stronie barykady ![]() Wiece co, ide do lodowki po piwo ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-26 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
Każda kobieta może być seksowna - najważniejsze jest to, żeby czuła się dobrze w swoim ciele - wtedy czuć od niej pewność siebie i od razu widać, że jest świadoma swojej wartości - a to przyciąga
![]()
![]() |
#1179 |
Rozeznanie
|
Ada, dobrze ze napisalas, bo teraz moge dac nastepnego posta i nie bedzie to wygladac jak bym sama do siebie gadala
![]() A gadac mi sie chce po tym winie, dobrze ze sie poklocilam z kochankiem (lubie to slowo a slowo TZ nie) bo bym jeszcze wiecej wypila i jeszcze bardziej namieszala w tym kotle, jakim jest ten watek. Wiec tak, chyba jednak sie odbrazilam i mam ochote z Kaolitowa pogadac ![]() Chyba nie zalapalam calosci, no bo tez nie czytalam calego watku, do czego sie przyznaje bez bicia i wpadlam w furie. Jak juz wiecie kocham babcie, wiec jak babcie kochan ja wiem ze cialo to nie wszystko. Po prostu wiem. I nie wiem moze tego z autopsi ale z obserwacji, a juz dobre pare latek obserwuje ten swiat. Wiec biore sie do czytania watku a wy w tym czasie do nocnego bo bedze trzeba Krakoviance polac jak zaraz sie wypowie ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Wiecie co kochane, nie ma mi za co polac. MUSZE WAS OFICJALNIE PRZEPROSIC, ale dodam ze same jestescie winne ze zaszla pomylka, bo tak pisalyscie ze ja nawet przez sekunde nie pomyslalam ze macie problemy z waga. Wrecz odwrotnie!! Wy sie same dolujecie i krytykujecie i jak juz pisalam kamikadze jestescie ![]() Wiec same jestescie winne ze wpadlam w furie ![]() ![]() ![]() A pania BajaderkowaBabe to musze szczgolnie wymienic, bo gadalam jak potluczona myslac ze gadam do zarozumialej kobiety co kaze sie kazdemu odchudzac ![]() Pomalu sprawa sie wyjasnia i mam nadzieje ze przestaniecie tak narzekac, bo nam obce samoloty nad glowami lataja.... Teraz usuwam moj glupi wpis na cyku ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-26 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Konto usunięte
|
Krakovianka, normalnie jakbym czytała mojego znajomego, też gada jak potłuczony
![]() Cytat:
![]() są szczupłe, grubsze, naturalne, sztuczne, modnie ubrane i swojsko ubrane. jak ktoś ma jasno określone - nie lubię grubych, to to się nie zmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki gdy zobaczy grubą kobietę i pomyśli `och, jaki ona ma wspaniały mózg, seksapil aż z niego kipi!`. myślę jednak, że część ludzi nie ma dokładnie określonego typu - może się zakochać w ciemnowłosych, grubszych, chudszych czy młodszych. i wtedy niby mogą sobie gadać `a ja to zawsze wzdychałem do lil kim, a poślubiłem azjatkę` ![]() i ja np. wiem i jestem tego pewna, że nawet uwagi nie zwróciłabym na grubego faceta. a jakby mój się roztył, to by musiał schudnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Wszystko rozumiem, ale gadanie, że najbardziej seksualnym organem jest mózg, to - delikatnie mówiąc - no nie do końca prawda.. Owszem, samo ciało to nie wszytko, ale mózg rejestruje i przetwarza to, co widzi oko, co czują palce, etc. Nie twierdzę, że otyła osoba (nie mówią o 5 kg nadwagi..) nie może się komuś podobać, ale otyłość to zawsze zaburzone proporcje i inne mało fajne rzeczy. Plus cechy, jakie - chcąc nie chcąc - przypisuje się otyłym.. Czy są prawdziwe czy nie, to już często nikt nie wnika, bo nawet nie chce.
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1184 | |
Raczkowanie
|
Dokładnie.
Nie znoszę nawoływań misjonarskich typu "nie ważne jak wyglądasz, ważne jaka jesteś w środku", "każda grubaska może być piękna i atrakcyjna" nawet jesli nadawcą jest płeć męska. Dla mnie to kłamliwe naciąganie rzeczywistości, tak jak matka pociesza córkę, która beznadziejnie śpiewając nie wygrała konkursu: i tak ładnie śpiewasz, na pewno się komuś podobało, jury się nie zna, moim zdaniem śpiewasz piękne", itp. ![]() Takie "pocieszanie" to dla mnie bardzo nie w porządku zagranie. Lepsza jest prawda, nawet najbardziej nieprzyjemna, niż kłamstwo (wiem, rozumiem, że ma być w dobrej wierze ale to nadal KŁAMSTWO) które nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości ![]() Nie neguję faktu, że istnieją sobie w społeczeństwie wielbiciele puszystych kobiet, dużych ciał. Jednak to zainteresowanie najczęściej ma konkretne podłoże seksualne, mniej lub bardziej fetyszystyczne. Ja osobiście nie chciałabym, żeby ktoś startował do mnie czy okazywał mi zainteresowanie PONIEWAŻ zawsze podobały mu się wałki, wielkie, obwisłe piersi, grube nogi, a tak się złożyło, że ja właśnie takie przymioty posiadam, dlatego och! mnie wybrał na kobietę do poderwania. Żeby w dalszej kolejności poznać moje ciało namacalnie, pobawić się moja tłustością. Nie, mi to zwyczajnie urąga ![]() Cytat:
![]() Odpaszteciła się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, wiedze ze nie spuszczacie z tonu.
Ja znam mase puszystych pan za ktorymi faceci szaleja i to nie dlatego szaleja ze one sa puszyste, tylko dlatego ze sa po prostu super erotyczne baby. Znam tez szczuple, ktore tez to posiadaja. Ja wcale nie mam geby pelnej frazesow, typu"liczy sie wnetrze i charakter", ale nie popadam w takie SKRAJNOSCI JAK WY! Wy sie tak same dolujecie i same siebie obrazacie ze nic wam innego nie zostalo tylko dieta ![]() Ale dieta zmieni wasze cialo, psychiki NIGDY!! Jak sie nie ma tego "czegos" to nie pomoze smukle cialo. Przykkro mi sie zrobilo ze tak mnie tu jakos traktujecie....... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mówię, jak jest. W życiu widzialam wiele rzeczy. Może nawet nie przypuszczasz, ale siedzę w tym temacie od zawsze! Od dzieciństwa miałam nadwagę; skłonności do tycia po rodzicach + złe odżywianie zrobiło swoje. Świat "grubej" znam od kuchni, doskonale. Panoramiczny przekrój. W najgorszym momencie swojego życia ważyłam 108 kg mając 15 lat, przy tym myśli samobójcze, nieleczoną depresję, zero chęci do życia. I wcale nie byłam zaniedbana! Dbałam o swoje ciało i higienę, strój, włosy, malowałam się, etc. Jednak na swojej drodze spotykałam wielu ludzi, którzy gotowi byli mnie skopać na miejscu, na ulicy, za moją inność. Codziennie prawie słyszałam jakieś wyszukane teksty pod swoim adresem, w szkole byłam zaszczuta. Nie mówiąc już o tym, że dla facetów byłam przez czas dorastania totalnym kuriozum, ciekawostką w stylu "tłusta, roz*ebana cipa - ciekawe jak to jest" czy "ja pie*dole, co tu ku*wa jest?!". Nic nie było w stanie tego przełamać, żadne "piękno wewnętrzne", które niewątpliwe posiadałam - ponieważ zanim zdążyłam w ogóle się odezwać, już zostałam wrzucona do worka "gruba" i obrzucona wyzwiskami odnośnie swojego wyglądu. ![]() Byłam już w takim stanie psychicznym, że dla mnie wyjścia wydawały się dwa: albo schudnę, albo się zabiję. Schudłam w ciągu roku ponad 30 kilogramów, nie korzystając z niczyjej pomocy. Zmieniłam ciuchy na mniejsze. I co? I od razu sytuacja w "społeczeństwie" się zmieniła! To, że ludzie na ulicy wreszcie nie atakowali mnie wyzwiskami było dla mnie nie do pomyślenia. Byłam w szoku. Wreszcie zaczęłam być akceptowana! Potem zaczęły się nieudolne podrywy na mieście, flirciarskie zaczepki - od starszych trochę facetów, którymi niespecjalnie mogłabym się zainteresować ![]() Dlatego dla mnie osoby z misjonarskimi przesłaniami, które nigdy nie funkcjonowały w społeczeństwie (szczególnie naszym wspaniale 'tolerancyjnym', polskim.... ![]() jako osoby otyłe, NIE ZROZUMIEJĄ TEGO po prostu. Moim zdaniem nikt, NIKT kto tego nie przeżył, nie pojmie tak naprawdę, jak to jest być grubym od dzieciństwa, jak to jest przejść podwórko a potem gimnazjum z nadwagą, mieć spieprzoną młodość.. No ale wypowiadać się, że grubasy się użalają zamiast pielęgnować "wewnętrzne piękno" to zawsze łatwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa ludzie zboczeni (feedersi) ale sa tez ludzie, ktorym podobaja sie np. obfite biusty, szerokie biodra czy pupy. I nie znaczy, ze podniecaja ich zwaly tluszczu. Popadasz w przesade, na serio. Cytat:
I mowie Ci dokladnie to samo co Krakovianka. Wszystko zaczyna sie w mozgu, psychice. Kiedy bylam grubasem bardzo sie tego wstydzilam, kiedy bylam szczupla dalej mialam mentalnosc grubej dziewczynki, a teraz, bedac gruba, dorosla kobieta nie mam takich problemow. Nawet przez mysli by mi nie przeszlo, ze moj facet musi miec cos z feedersa zeby ze mna byc i tylko dlatego sie mna zainteresowal, bo jest zbokiem. Wez sie laska ogarnij, bo z takim podejsciem to rzeczywiscie bedziesz trafiala na samych zbokow.
![]() |
![]() |
#1188 |
Rozeznanie
|
Kaolit, chcalabym teraz napisac ze przesadzasz, ale rzeczywiascie nie wiem jak to jest, wiec nie przyjmiesz tego "argumetu". To smutne, bo to taki brak nadziei.....
Chcialabym ci tez napisac ze nie mozna sie dolowac tym co chamstwo mowi, ale akurat to wiem ze to nie takie proste. Postaram sie nie zachowywac jak kaznodziej, ale jednak dalej bede pisac ze nie jest tak zle ![]() Ty, piszesz dosc radykalnie i ja mialam wrazenie ze zrezygnowalas i podporzadkowalas sie "jako ofiara" i jeszcze sama sobie dokopujesz. Ja na poczatku me wpisy kierowalam do 15 letniej dziewczynki, tak dziewczynki, ktora jak dziecko przytulic chcialam ![]() Ziemniaki mi sie gotuja, kaca mam, wiec wybaczcie ze wena mi wysiada ![]() Po obiadku, jeszcze bede jeszcze wam tu dokuczac ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-26 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym Twoje argumenty są nielogiczne, mówisz, że czułabyś się przedmiotowo, gdyby ktoś chciał Cię poznać, tylko dlatego, że jest amatorem pełniejszych kształtów, ale gdybyś miała figurę Miss Universum, to nie uwłaczałoby Ci, że ktoś Cię zarywa tylko dla Twoich zgrabnych nóg i proporcji, bo akurat jest fetyszystą wymiarów 90-60-90 ? ![]() ![]() W ogóle czytając te wypowiedzi ręce i cycki opadają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Rozeznanie
|
Kaolit, widzisz co zes narobila
![]() Posialas ziarno na podatny grunt, toksyczne ziarno. Ewelinka, dlatego ze cie lubie to mam ochote wziasc cie na kolano i jeszcze raz wytlumaczyc, a Kaolit tez mam ochote na kolano wziasc i dac klapsa ![]() Ewelina, ty nie mozesz wiedziec ze SZCZEGOLNIE w wieku szkolnym bo tylko taki wiek znasz, to pierwsza niescislosc! Jeszcze sie zmieniasz, jeszcze nie wiesz co od ciebie sie oczekuje jako od kobiety itp i td... Ja na pocieszenie wcale nie proponuje ci lodow malinowych, tylko marchewke ale blagam nie daj sie zwariowac i wpedzac w kompleksy. Cala paleta zycia i kobiecosci jeszcze przed toba, ale jak bedziesz sie dawala w kozi rog zapedzac to przegapisz fajne rzeczy! Ja wcale nie mowie jedz i gnusnij w przekonaniu ze wszystko jest ok, ale nie gnusnij w przekonaniu ze juz po tobie bo masz nadwage!!! A teraz moja panno, z 10 przysiadow za kare i nagrode, zrob ![]() P.S. Poczytaj moze wypowiedzi tez Miphuhiz i Tacyta, a nie tylko takie co to cie utwierdzaja w "nieszczesciu". Jestem surowa ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-26 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1194 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
założyłas sobie,że grubaska nie może się podobać i nawet się nie starałaś.kiedy schudłaś uważałaś,że zmieniłaś się z popczwarki w motyla.psychika potrafi działać cuda,a podświadomość zmienia twoje postrzeganie na siebie co w rezultacie odbierają inni.ty podobasz się sobie i pokazujesz to innym-oni ci wierza i zaczynają myśleć,jak ty. to nic innego jak REKLAMA NA AUTOSUGESITĘ. ja natomiast zawsze byłam drobna.przy wzroście 173 ważyłam 55 kilo. dzis mam kobiecą figure i zamykam się w 75 kilogramach. czy waga była niska,czy wyższa nigdy nie widziałam różnicy w postrzeganiu mnie przez mężczyzn.nie mam problemów z samooceną i zawsze potrafię podkreślić swoje atuty,a problemy ukryć.pracuję w większej społeczności i największą przyjemnośc sprawa mi,kiedy młodsi mężczyźni zwracają na mnie uwagę,a strasi kokietują. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-09-26 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
Dopowiadajcie sobie dalej niestworzone rzeczy do moich wypowiedzi, dopowiadajcie...
![]() ![]() ![]() Ja własnie nie chcę dołować Ewelinki; chciałam opisać jej swoje doświadczenia, żeby wiedziała że nie jest sama - pokazałam, jak to wyglądało z mojego punktu widzenia. Nie warto się załamywać, ale moim zdaniem wymuszenie na otoczeniu akceptacji własnego rozmiaru w tym wieku i środowisku graniczy z cudem - dlatego z dwojga złego lepiej jest coś z tym zrobić. Czytaj: schudnąć. Ale do tego człowiek sam powinien DOJRZEĆ. Bez namawiania go. Znajdź sobie kogoś bliskiego, zaufanego - dobrą przyjaciółkę, mamę, siostrę, kuzynkę, etc. ludzi, kto będą autentycznie z Tobą i będą Twoim wsparciem. Zlej całkowicie osoby spoza grona Twoich bliskich znajomych i przyjaciół. Znajdź sobie cel, rozwijaj się. Dąż do tego, co sprawia Ci autentyczne spełnienie... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
No to mamy happy end, dzieki Bogu
![]() Powiem wan ze bylo interesujaco i goraco, momentami. Kaolit, ladnie zakonczyla sprawe i zostal idolem Ewelinki, jestem zazdrosna, ale jakze zadowolona. Kurka, musze edytowac, bo znow nie doczytalam, jak ja sie ciesze ze to ja jestem ta idolka!!! ![]() Dzieki, jak to milo ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-26 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Raczkowanie
|
Tak więc dzięki wam(a szczególnie jedne osobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nadstawiałam klatę.nie ma to jak wdzięczność ![]() EWELINA 1995,czy w nicku to twój rok urodzenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.