|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Kimikika snucie teorii spowodowali sami znajomi. Sprawa nie jest jasna, sa niescoslosci. Do tego 2 osoby od poczatku kompletnie milcza.
Nie da sie tego uniknac by nie bylo roznych teorii- tak to poprostu dziala- jak sa niejasnosci zaczyna dzialac wyobraznia. Ze znamy ich nazwiska ja na to wplywu nie mam. Wymiana pogladow pomaga zrozumiec sprawe, zmienic poglady jak sie wydawalo cos inaczej, kilka rzeczy zwrocilo uwage osob prywatynych a nie policji i to wlasnie dzieki wymianie pogladow. Przykladowo jesli poderzewam kogos a Ty podasz mi stosowne argumenty to moge zmienic zdanie, bez wymiany zdan - w tym domyslow- moglo by sie to nie udac- moze to pomoc zarowno nie winnym osobom jak i rodzinie Iwony. Wiec ogolnie moze to pomoc sprawie. |
|
|
|
#1742 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aż mnie poraziłaś tym bzdurnym postem. A z drugiej strony Paweł nie musiał się pchać nieproszony z pomocą a poprostu wyjaśnić mamie Iwony co się stało. Nie było by niesmaku i tych wszystkich podejrzliwych dyskusji . |
|
|
|
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wedlug mnie trzeba naprawde wykazac dosyc duzo zlej woli, zeby z tej wypowiedzi czynic zarzut Pawla mamie. Nie robi sie zarzutow mamie Iwony, ze w milionowym nakladzie (bo tezy z tego arykulu powiela inne media) nie zaprzecza, ze podejrzewa Pawla ale z tego, ze mama Pawla broni syna robi sie niemal dood na jego wine. |
|
|
|
|
#1744 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W jaki sposób to pomoże jeśli zamieścisz swoją teorię na forum? Będzie nawet realna ale policja jej nie wypatrzy. Zginie w tłumie innych teorii. W jaki sposób to pomoże? Chcesz sobie poplotkować na temat ludzi których widziałaś w tv i nie obchodzi Cię że może to im zaszkodzić to napisz to wprost, ale nie pisz bzdur że to pomoc. Bo to żadna pomoc. |
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli dojdzie do jakiejś tragedii typu samobójstwo przez presję wywoływaną na znajomych, to dopiero wtedy ktoś się zastanowi, tak jest zawsze że musi dojść do tragedii żeby ludzie się opamiętali!
|
|
|
|
#1746 |
|
BAN stały
|
No co ty,zawsze będzie można napisać na forum dużym drukiem"przepraszam, nie chciałem" i już sumienie będzie się miało czyste.
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Ta dokładnie, jakaś tam internetowa skrucha pewnie nawet bez głębszych przemyśleń.
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do 2 ktora Twoim zdaniem mikczy? skad wiesz? w mediach nie trabia ale to co mieli powiedziec to policja o tym wie i tyle w temacie |
|
|
|
|
#1749 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co to znaczy mikczy? i wogóle nie rozumiem tego pytania? a skumałam milczy. Policja policja tak najprościej gadać. Ale matce należy się rozmowa od serca i chociaż chęci wyjaśnienia a tu nic. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-26 o 21:44 |
|
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
Kimikia ale jesli ja pisze jakies domysly i czesc osob rowniez, staje przez to po jednej czy drugiej stronie, do tego same strony maja wsparcie, wiec to pomaga.
Pomaga jesli ktos rewiduje poglady i przestaje podejrzewac dzieki temu ze tu cos przeczytal lub napisal, czy tez pomaga bo zwrocil na cos uwage. Jesli dzieki temu ze ja cos napisze a Ty po raz kolejny mi odpiszesz i to ktos przeczyta i sie zToba zgodzi i bedzie wiecej osob ktore przestana podejrzewac Pawla po tym co pisalo w GW to to bedzie chyba dobre dla Pawla czyli dla sprawy, nieprawda? |
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
jakby to nazwisko miało tu jakieś znaczenie...
|
|
#1752 |
|
BAN stały
|
Dobra nie chce mi się już ciągnąć tematu. Matka Pawła zachowała się bezczelnie i po chamsku wyrażając się w ten sposób o Iwonie i jej rodzinie.
Posłuchaj wywiadu jeśli nie wiesz o czym mowa. I zdania nie zmienie. Powinna tak wychować syna, żeby umiał się zachować i zwyczajnie porozmawiać z mamą Iwony o tym co się stało. I nie musiała odrazu lecieć do radia, mogla to wyjaśnić z matką Iwony - sprawę artykułu albo lecieć odrazu do sądu a nie ją oczerniać i dziewczynę, która nie może się bronić. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-26 o 21:55 |
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakby nie pomagał, to by niejedna tutaj pisała, że z niego człowiek bez serca i nie interesuje sie zaginieciem kolezanki. Pomaga - zle, nie pomaga - tez źle...
|
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o rany, na jakim ja żyję świecie ![]() ps nie 'beszczelnie' tylko bezczelnie
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1757 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Naprawdę nie chce mi się już tego tłumaczyć,jak ktoś do tej pory tego nie rozumie,to już nie zrozumie. Iwony nie ma ponad 2 miesiące.Od 2 miesięcy na forach są snute teorie o znajomych. Ile z nich sie sprawdziło? Ile z nich zostało w ogóle zgłoszonych do kogoś bezpośrednio zajmującego się sprawą,choćby przez ciebie? Internauci od 2 miesięcy wymieniają się poglądami, do sprawy to nic nie wnosi, a chłopak nie może żyć w spokoju bo zdecydował się pokazać twarz w tv i od tamtego czasu jest opluwany i analizowany pod każdym kątem. Ale co tam, chęć wymiany poglądów jest od tego ważniejsza,nie? |
|
|
|
|
#1758 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
burgund a może spójrz sobie na swoje własne wczorajsze posty. Bo Twoje własne odczucia po wysłuchaniu tego wywiadu były zupełnie inne. Trochę to dziwne jednego dnia pisać coś, a drugiego tweirdzić coś zupełnie przeciwnego. Jasne człowiek może zmmieniać zdanie,ale w ciągu 1 dnia o 180 stopni to trochę dziwne. Jasne matka Iwony leciała do gazety z podejrzeniami,ale matka Pawła powinno to załatwić po cichutku
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Kimikia ok, wiec nie rozumiem Twojego zdania bo sama mam inne.
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
do burgund1234:
określając kogoś mianem konkubent ma się na myśli fakt iż jest ona w bliskim związku z partnerem, mieszka z nim itp. zakładając, że mama Pawła była świadoma o tym, że Iwona ma inne nazwisko niż jej mama miała prawo pomyśleć, że zrzekła się nazwiska ojca Iwony bądź też nigdy go nie posiadała (została przy panieńskim). kobieta okazała klasę nie sugerując się internetem, że jej partner jest jej mężem itd. znaczenie określenia konkubinat nie jest wcale obraźliwie, ani w żaden sposób negatywne, a to, że ogół społeczeństwa to ciemnota to już inna sprawa. a mówią, że głupich nie sieją...
|
|
#1762 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie zwrócilam wczoraj na wszystko uwagii. A dlaczego ty mnie ciągle pouczasz? Wszyscy muszą mieć takie poglady jak ty i robić wszystko po Twojemu. Ty nie zmieniasz pogladów ja zmieniam i tyle. Pozjadałaś wszystkie rozumy, że opanowałaś forum i wszystkich wychowujesz? Matce Iwony zagineło dziecko i ma prawo iść do gazet. Matka Pawła ja skrytykowala za to a sama poleciała do radia robić to samo. Gada o sądach to mogla tam iść. |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo szczerze to podziwiam Adrię że się trzyma, ja ... ja nie wiem czy bym dała radę. Ginie moja przyjaciółka w niewyjaśnionych okolicznościach, całe oczy polski są zwrócone na mnie i słychać wyraźne głosy oskarżenia wymierzone we mnie. ... |
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Zaczyna mi to śmierdzieć 'teorią Janusza'. Stała się tragedia. Owszem. Ale jedna tragedia ani nie upoważnia do podejmowania działań szkodzącym dobremu imieniu drugiej osoby, ani nie usprawiedliwia jej w żaden sposób.
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
Kazdy ma swoj rozum, swoje zdanie, nie narzucam nikomu mojej opinii i pogladow. Nie nakazuje nikomu jak ma myslec.
Takie rozne domysly to jest nic. Media i oficjalne wypowiedzi, artykuly itd sa opiniotworcze, i to one odwalaja cala robote. Chyba nalezy zadac pytanie dlaczego to robia i czy w porozumieniu z policja? Wydaje mi sie ze w sprawach kryminalnych gazety konsultuja sie z policja ale nie znam sie. |
|
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
Przez pierwszy miesiąc prosiła , dzwoniła wyjaśnijcie mi co się stało , prosiła powiedzcie mi nie ukrywajcie czegoś . no i co ? nikt nie wie powodu kłótni i dla czego tak się zachowali . Czy po dwóch miesiącach nieobecności dziecka w domu można z tym iść do mediów ? czy może jeszcze miała zaczekać następne dwa ?
|
|
|
|
#1768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo pomijam teorie o proponowaniu komuś handlowanie organami...
|
|
|
#1769 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ciebie wychować nawet bym nie próbowała - od początku pokazałaś tu wybitnie wielki poziom, z każdego twojego postu bije agresja, sorry ale nie zamierzam brać się za przypadki beznadziejne. |
|
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.