|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
pięknie startujemy i nie grzeszymy bo grzesznice niezdrowo kończą ... a na takie grzeszące to tylko czekamy hahaha baciory mają co robić ... ![]() to trzymam za Ciebie mocno kciuki ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
oo to się perszing nazywa ![]() ![]() laseczki wszystkim gratuluję spadków
|
|
#5072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale udalo sie! Z powodu powody upiekłam sobie ciasto na podwieczorek, dziele je na trzy, bo ma 3 lyzki skrobii (i jedną kakao) i od razu do zamrazarki, coby nie kusilo! Dukam grzecznie! Dzieki, ze jestescie, jeszcze raz
|
|
|
#5073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym dokladnie sprawdzila sklad tego Przepisu na..., bo wydaje mi sie ze on ma jakies niedozwolone skladniki. Moze inne Dukanki cos powiedza wiecej w tym temacie |
|
|
|
|
#5074 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a widac ze sie zrelaksowalas wczoraj, juz ci lepiej ? Cytat:
![]() Cytat:
to teraz grzecznie do przodu ![]() ide glebe zaliczyc, bo mi glowa peka... a pozniej szybki obiad
|
|
#5075 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#5076 |
|
Zadomowienie
|
PRZEPRASZAM A KTO NOWY WATEK ZALOZY!!!!!!
ide spac, choc 30 min
|
#5077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na razie się trzymam jako tako. Zjadłam jajko, kabanosy łososiowe, jogurt. Na obiad będzie łosoś z patelni, a potem pewnie jakiej jajca, wieśniak. Żebym tylko wytrwała, bo na wadze taka masakra, że aż się wstydzę i nie powiem ile mi przybyło |
||
|
|
|
#5078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale dzis to jest poprostu masakra. Czepiaja sie mnie obie o byle co (moja menadzer bezposrednia i druga menadzer, ktora nie jest moim zwierzchnikiem ale zachowuje sie jakby byla). Teraz obie juz poszly do domu bo dzieci nie poszly do szkoly. Ale jak ja musze isc wczesniej bo lekarz albo szpital albo glowa mnie boli to wieeeelkie problemy. Zmajstruje sobie dzieciaka, pojde na macierzynski to jeszcze beda za mna plakac ![]() Cytat:
![]() Ze Swiezynkami to jest tak, ze przychodza i odchodza.. Fakt, niektore zostaja na dluzej i juz Swiezynkami nie sa, tylko Sekciarami razem z nami, ale to sie okazuje po czasie dopiero ![]() I jeszcze Tesciowa napisala mi smsa, ze moje twarogi sa przeterminowane
|
|
#5079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę d domu, dziewczyneczki. Przyjechało mi juz 200 kg wikliny, która będę musiała powyplatać... Oj... Buźka |
|
|
|
|
#5080 |
|
Zakorzenienie
|
ja
![]() sio do 16tej części wątku tutaj już koniec pisania
|
|
|
|
#5081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WINIARY Pomysł na Soczystego kurczaka z papryką i ziołami. skład: warzywa suszone (papryka czerwona mielona, pomidor w proszku, cebula), sól, skrobia kukurydziana, maltodekstryna, zioła (majeranek, kolendra, bazylia, tymianek), cukier, ekstrakt drożżowy suszony, hydrolizat białka pszennego, suszone koncentraty warzyw (burak czerwony, czosnek), przyprawy (pieprz czarny, imbir, papryka chili), tłuszcz roślinny utwardzony, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik ekstrakt z papryki. Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka, selera i gorczycy.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#5082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak tylko przypominam, że tu już nie piszemy ![]() zapraszam do kolejnej części wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470878 |
|
|
|
|
#5083 |
|
Zakorzenienie
|
to grzecznie dukne do 16 części
|
#5084 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny.
Bardzo dobry sposób na spalenie tkanki tłuszczowej, ujędrnienie i cellulit. zaparzcie w szklance kawę tyle aby starczyło wam na wysmarowanie od kolan - uda- do pasa( kawę przesiać przez sitko zostawić tyko fusy), możecie wymieszać z 2 kroplami olejku cynamonu ale naturalnego ja kupuje w zielarskim. Wchodzę do wanny smaruje się i owijam folią. zostawiam na 20-30 min. (nie za dużo olejku, ja raz dałam kilka kropli więcej myślałam ze zwariuje -piekło) efekty są stosuje 2-3 razy w tyg. Zimny prysznic. Daje efekt Nastawiłam się na rozpoczęcie diety dukana od tego poniedziałku ale zaskoczyły mnie "babskie dni" wiec przeniosłam na następny tydzień. Będzie ciężko zwłaszcza bez słodyczy heehehe Czytałam w internecie że faza pierwsza trwa od 8 - 10 dni w zależności ile chce się schudnąć i przez ten czas je się wyłącznie nabiał i chude mięso, ryby . Można używać przypraw. Co jadłyście na śniadania? Podzielicie się jakimiś przepisami. Trzymam kciuki Edytowane przez valencja Czas edycji: 2010-09-28 o 06:51 |
|
|
|
#5085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U powinna trwac od 1 dnia nawet... nie musi byc 8-10... jesli nie masz duzo to 2-3 dni wystarza
|
|
#5086 | |
|
Zakorzenienie
|
duk duk
![]() dzisiaj wchodze na wage a tam 1,1kg mniej niz wczoraj nie ma to jak motywacja z rana jeszcze 4 dni PP i pozniej system 1/1 i w styczniu bede wazyc moja wymarzona waga ![]() dzisiaj na sniadanie grahamka z serkiem białym i pasztetem drobiowym na obiad-w planach mielone ![]() kolacja-moze omlet-jesli zmieszcze ![]() milego dukania w ta brzydka pogode ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
hmmm nastepnym razem posmaruje sie i obwine folia
|
|
|
|
|
#5087 |
|
Zakorzenienie
|
halo, dziewczynki, jest już prawie 10 stron nowej części, a Wy dalej tutaj piszecie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=470878&page=6 ten wątek będzie za chwilę zamknięty |
|
|
|
#5088 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Od wczoraj zaczęłam dietę Ducana i już poległam....nie wiem co robić ,mam 32 lata prawie 79 kg przy wzroście 160 cm i czuję się fatalnie.Patrząc na siebie codziennie rano w lustrze nie czuja nic innego oprócz obrzydzenia. Czasami mam ochotę wsiąść nóż i odciąć sobie to wszystko co przeszkadza. Próbowałam wszystkich możliwych diet,kopenhaską i Herbalaife nic nie działa tzn kopenhaska tak ale już za piątym razem przestała. Mam 4 kartony wystrzałowych ubrań które zaniosłam do piwnicy i czekają aż znów wrócę do moich 63 kg,a to było przecież nie tak dawno 1,5 roku temu....czy to możliwe żeby aż tak można było przytyć(dodam że nie choruję i nie biorę hormonów)? Nie wiem co mogę jeść tzn czytałam ale mam tyle pytań....Nie wiem czy to co wczoraj jadłam to były dobre rzeczy czy wręcz przeciwnie. czy mogę liczyć na waszą pomoc bo sama sobie nie radzę?Dobre słowo ,kopniak w tyłek na przebudzenie ,kilka przepisów . Pozdrawiam. Kasiek0307 |
|
|
|
#5089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo jak wpisywałam że chcę ważyć 70 to mi podawał 68 więc chciałam zobaczyć ile najmniej mi zaproponuje)

wystarczy Marzena