![]() |
#2611 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
czy moje łzy przynoszą Ci ukojenie?
możesz spokojnie spać? tak po prostu, gdy inni przez Ciebie płaczą? myślisz, że jeszcze nam na sobie zależy? niech ktoś mi jeszcze raz powie, że "chcieć to móc" - przysięgam - zastrzelę człowiek jest w stanie pokochać nawet poniedziałki, pod warunkiem, że ma dla kogo wstawać 'Mężczyźni jej pragnęli. Dlatego wykorzystywała ich bez skrupułów. Nie jej wina, że na to pozwalali.' '- Spada! Wypowiedz życzenie! - To Ty. - Co ? - Kiedy spełniają się marzenia, chciałabym mieć Ciebie przy sobie. Już zawsze.' 'I o to właśnie chodzi z tymi mężczyznami - musisz mieć ciarki na plecach, kiedy On jest blisko, gdy na Ciebie patrzy i Cię dotyka. Jestem z Nim prawie 24h na dobę. I wciąż mi Go mało.' "...nie wiedziałem Puchatku, co dać Ci w prezencie, więc daję Ci siebie" ![]()
#2612 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() lourlinny - najlepszego ! malyyna18 - skradłaś moje serducho < 33 ... będziemy chować świat jak zapałki w kieszenie spodni. dłońmi zdobędziemy niebo jakby wisiało centymetr nad potarganym wiatrem. Proszę! Nie wieszaj mnie w szafie jeszcze się nie schodziłam! pisz na moich ustach oddechem wiersze dotykiem słodkich warg poematy słów i nie przestawaj lecz pisz niech szczęście płynie z ust do ust. Każdy ma jedną szanse, ale nie każdy ją widzi. Moje serce bije rytmem każdego oddechu za tobą 108 wyznań w archiwalnej skrzynce, 108 wyobrażeń o miłości, 108 szczęść od Ciebie, ... 108 wyznań w archiwalnej skrzynce, 108 kłamstw o miłości, 108 wspomnień do zapomnienia, 108 łez, nad każdym słowem. jedyne co mam to twoje dłonie i ciepło serca, jedyne co mam to księżyc w smutnych źrenicach, odbicie lustra z nad rzeki snów, tylko tyle mam a żyje przy Tobie, kroczysz z moim oddechem biciem nie mądrych dni a w zamian masz tylko miłość, wiem, to tak nie wiele choć możesz mieć wszystko.. zdobędędziesz promienie słońca ukryjesz w szklanym dnie szklanki i będą na zawsze Twoje, nie uciekną tak jak miłość... lecz po co te słowa , lepiej milczeć i dać temu tchnieniu szansę.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-09-27 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Raczkowanie
|
dzięki bardzo za opisy romeoo i Juliaa . Jesteście ekstra :P
- Wiesz kochanie, mam takie dziwne przeczucie... - Jakie przeczucie ? - Że powinniśmy zapamiętać ten moment. że będzie to moment, który będziemy opowiadać naszym wnukom. - Co masz na myśli ? - Wyjdziesz za mnie ? - Pierwszy raz mówisz tak o jakimś facecie. - No.. - Tylko się nie zakochuj! - Za późno... - Kocham Cię - Nie wierze - Czemu ? - Bo nie chcesz mnie pocałować przy znajomych. Wstydzisz się mnie i tyle. - Nie . Uważam tylko, że miłość nie jest na pokaz. -Mówiłam mu że go nienawidzę -a on? -powiedział że mnie kocha -świnia.
#2614 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() *** Zasnęłam z pewnością, że moje uczucie do Ciebie jest wyjątkowe, niecodzienne. A teraz? Właściwie nie wiem czy nadal we mnie jest. Nie wiem co czuję. Może przyzwyczaiłam się do Twojej nieobecności, do tego, że przestałeś pisać. Nie płaczę, przestałam. Może już nie potrafię? Nie czuję już tej pustki, nie siedzę i nie myślę o Tobie do tego stopnia, że łzy spływają mi po policzkach. Myślenie o Tobie sprawia mi przyjemność. Jeszcze na długo pozostaniesz moim ideałem. Zostało tylko echo,ciebie już tu nie ma,nie zmienimy już nic (Pih-echo) Jeśli zapytasz co u mnie - odpowiem, że wszystko w porządku, nie moja wina, że nie umiesz odczytać ironii z oczu. "Wiem, że tu jesteś. I nic nie dzieje się pomiędzy nami, pękła ta nić" Jamal wiem że mogę wszystko, ale tylko z tobą. Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody. You ever love somebody so much, you can barely breathe?
![]() |
#2615 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękii ![]() Jeżeli kogoś nie zauważyłam błagam o przebaczenie i napiszcie mi jaką jestem idiotką i wgl. pokażcie się. Jeżeli można prosże o więcej !! ![]()
![]() |
#2616 |
Zadomowienie
|
zrozumieć dystans w twoich oczach. Słodkie sensacje i uprzedzenia Zamieszania w moich emocjach. Było całkiem zimno tamtej nocy Stała sama na swoim balkonie On wkradł się do jej pamięci... I nie potrafię Oddychać Bez ciebie Ale muszę Oddychać Bez ciebie Ale muszę Oderwałes moje stopy od ziemi i obróciłeś mnie dookoła...
Bałaganisz w moim umyśle I wypełniasz moje zmysły Rozum mówi mi "głupia, zapomnij o nim", Serce mówi mi "nie daj mu odejść". "I mogę powiedzieć, że jego ulubionym kolorem jest zielony. Uwielbia stwierdzać. Urodził się siedemnastego Jego siostra jest piękna. On ma oczy jego ojca. I jeśli spytasz mnie, czy go kocham... Skłamałabym".
![]() |
#2617 |
Raczkowanie
|
To wygląda na to, że z wzajemnością
![]() ![]() Próbowałam miłosnych zaklęć, kłamstw-i nic.
Jesteś kimś bardzo ważnym. Nie tylko dla mnie, jak widać. Przepraszam, widział pan gdzieś miłość? Szła obok pana. Zobacz, idzie tu. Mogę wyjść jej na przeciwko, ale ona i tak nie zwróci uwagi. Cóż, miłość jest ślepa. Czasami to serce ma rację, ale jesteśmy zbyt przyzwyczajeni do pomyłek.
![]() |
#2618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam cie za to . __ Ja i moja głupia duma siedzimy tu samotnie Przeglądając fotografie Wpatrując się w telefon Ciągle przypominam sobie rzeczy które powiedzieliśmy I pamiętam trzask drzwi I te wszystkie rzeczy które źle zrozumiałam kiedy wyszłam, chciałam byś zawołał mnie. Zaczekaj tam w ulewnym deszczu, wróć po więcej Po wszystkim i tej małej czarnej sukience Po wszystkim muszę przyznać, że cię potrzebuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Przyczajenie
|
Chcieli - czas oszukać. Nie udała się ta sztuka. Chcieli - być normalni. A zostaną idealni. Byli idealni tak. Chcieli - zmienić przeznaczenie i oszukać czas. Lecz ogień pożądania gasi im myśl, że chociaż się kochają nie mogą razem być. Cytat:
Bądź czujny! musisz patrzeć by nie zostać marionetką w ich teatrze pragnień! Ludzie bez litości, zapatrzeni w schemat, Nie wyciągną reki, kiedy jest potrzeba. I spadasz! Tłumacząc, tak trzeba. Chociaż serce szepcze, tutaj nie ma przebacz. Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i, nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół, i nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. A gdy moja miłość zgaśnie, gdy naprawdę będę chciała iść sama. Gdy bez Ciebie będzie łatwiej, gdy bez Ciebie będę mogła być tam, gdzie mieliśmy iść razem.. siemasz kwiatuszku, prezentujesz się KONKRETNIE. Uważaj ziom, uważaj na cwaniaka! Po tamtej stronie marzeń stoją oni gdzieś w oddali To prawdziwi przyjaciele, stoją tam, gdzie zawsze stali <3 ! Kiedyś było inaczej zapamiętaj dobre chwile! Porażkami się nie przejmuj chociaż było ich tyle! _________________________ _________________________ _____ Kilka chwil, jak wybranych z setek dni wspomnień posklejany film Mówi jak mam dalej żyć Którą drogę wybrać dziś... Edytowane przez Klauuudynka Czas edycji: 2010-09-27 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
dream big
|
*To początek niekończącej się opowieści. *Puszczając wodze wyobraźni. *Otworzyć skrzydła żeby uciec bez końca. Żeby znaleźć wolność daleko stąd. *Mam bilet bez powrotu i wiele marzeń w środku małej walizeczki.
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Tym, które pamiętają o mnie -d z i ę k u j ę
#2622 |
Zakorzenienie
|
BeautifulLie - dziękuję pierniczku <3
ciiri - zachwycasz jak zawsze <3 ![]() ratatamm - kocham Cię rybko, bywaj czesciej bo z Tobą jets o niebo lepiej ![]() ![]() -- czuła ,ze życie przygotowuje dla niej niespodziankę. w jej sercu tliła się nadzieja. miała nadzieje ze miłość jeszcze zagości w jej sercu, każdy inny mężczyzna w jej oczach był nim, szukała kogoś kto będzie taki jak on nie próbuj o mnie zapomnieć, ja zawsze będę. był jej spełnieniem marzeń, ciepłem w chłodny dzień. nauczyłeś mnie życia w szczęściu. swoim szczęściem nazywam Ciebie. ludzie szukają szczęścia, znajdują go w zwykłych momentach, spełniałeś wszystkie moje sny., bała się ,ze kiedyś znów straci kogoś na kim jej zalezy |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Raczkowanie
|
Nie mów, że nic nas nie łączy - oddychamy przecież tym samym powietrzem.
Jeśli chcesz odejść - śmiało, idź. Pamiętaj tylko, że nie będziesz miał możliwości powrotu. Wzdycham do zwiędłej róży - ona tak bardzo przypomina mi naszą miłość. Wiem, że jesteś. Wiem, że gdzieś tam czekasz. Czekasz właśnie na mnie. A ja marnuję swoje życie na wyłapywaniu łez do szklanki.
![]() |
#2624 |
Raczkowanie
|
"Błąkam się szukając szczęścia, które gdzieś zgubiłam" Dzisiaj takie smutne, bo taki nastrój..Brak weny doskwiera...
![]() Jeśli się powtarzają to przepraszam.
#2625 |
Raczkowanie
|
50.! stwierdziłam, że wreszcie wymienię moje wszystkie najkochańsze skarby. Okradam was nałogowo, za każdym razem gdy się tutaj pojawicie. Mój zeszycik jest przepełniony od waszych dzieł. ![]() ![]() ![]() <kolejność przypadkowa.> z innej bajki, Toogether93, zuzkao, Drift, agatte, poprostuAsiss, Onax3, otojest, istny_paradoks, LoveYourEyes, Paralogiczna, SparklyAngel, myCh, _ZaagubiOna_ Kofeina w RedBullach, minimum4znaki, desiree01, LadyBerry_, ciiri, kontrastowao, Magari91, ratatamm, Wreeednia, Dreams_x3, bajkowa, Twoja Kokaina, marikab, nastychcik, _mandarynka, grise, Primadonna, kamisha, nieliczyłamwcalesie, styrana, happyend, xDJakJacieLubiexD, NieodkrytaxD, Naughty, PaniJana, dontgivenames, _changime, kreskowa, latin, abunee, naiwnie_, katastroficzna, patrysiowa_, xxgrozeko7xx, agrr, lucyferowa, karmelowomi, 3martyna3, ouu, ZakreconaNaMaxa, CaMa, NieidealnaJa, limitowanaa, nienaruszona, Borowiczanka, notcool, ruda wiewiora, cherry pie, boundlassly ![]() ![]() ![]() ![]() o Boziu, jak was dużo.! *** Co wieczór wpie*dalasz się w moje myśli... Naucz się ku*wa pukać.! *** Jej oczy były przepełnione niemą prośbą o pomoc. Nikt nie potrafił zrozumieć krzyku jej źrenic. *** Bo ona zrozumiała przy kim jej miejsce. *** Skróć moje męki, pozwól odejść. Teraz.! *** byłeś. czas przeszły, czynność zakończona. Dlaczego? - tak poprostu .. *** Nie zasnę dopóki mi nie powiesz jak bardzo mnie kochasz
i jak ważna jestem dla ciebie
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-27 o 21:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Przyczajenie
|
coraz bardziej wierzę w to, że nie będę w stanie się zakochać.
Moja świadomość odrzuci każdego chłopaka w wyniku reakcji obronnej. chłopak, który jest jeszcze dzieckiem czy mężczyzna mający kobiety za zabawki? Nie tak łatwo jest wybrać mniejsze zło... przez Ciebie palę, piję, przestałam mieścić się w ulubione spodnie, mam podkrążone i przekrwione oczy, zrywam się z lekcji, płaczę każdej nocy. Kim stałam się przez Ciebie? Tego, który nawet by nie pożałował... |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
______________________ za kogo Ty się uważasz?! byłeś kiedyś w moim życiu
5 minut i myślisz, że moje myśli wciąż się wokół Ciebie kręcą? Minęło tyle czasu.. Tyle spraw, problemów.. ale i radości przewinęło się przez moje życie! Ciężko mi było o Tobie zapomnieć, ale po takim długim czasie w końcu wypadało. Nie próżnowałam kiedy Cię nie było. Wiele nauczyłam się i zrozumiałam. 'Nikt nie wie, jak czułam się. Myślałam, że nigdy nie mogłabym wydobrzeć. Ale u mnie dobrze.. u mnie dobrze.. Ruszyłam naprzód z moim życiem.'
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zadomowienie
|
Onax3, agatte, abunee- <3
wzajemnie Pieronie ty mój ![]() ![]() może dlatego, że dawno mnie tu już nie było, ale dopóki ty tu będziesz, to tak długo ja będę wracać <3 ![]() odwzajemniam <3 ![]() ----------------------------------------------------------------- 1. gdyby świat kręcił się w drugą stronę, pokochałbyś mnie ? ![]() 2. u're acting` like u`re on your own but I saw u standin` with a girl . /zachowujesz się, jakbyś był sam, ale widziałam Cię z dziewczyną./ 3. I let my walls come down in my heart . /pozbyłam się bariery w moim sercu/ 4. u think I'm funny when I tell the punchline wrong . ![]() /uważasz, że jestem zabawna, kiedy psuję puentę dowcipu/ 5. make u swallow your pride . /wziąć łyk twojej dumy/ .
#2629 |
Przyczajenie
|
Boże proszę, nie pozwól mi się w Nim zakochać.
zabierz mi mnie samą. uciekam przed tą miłością co serce złamie. w życiu najważniejsza jest ta pieprzona miłość. dotkiem warg udowodnij mi miłość. wchłaniam Twój zapach. Wchłaniam Twoją miłość. popatrz na mnie. Niech z Twych oczu krzyczy miłość. "cudowna jesteś!". dwa słowa mojego życia. Twoje słowa. jesteś. najprawdopodobniej byłeś. i na pewno będziesz. miłością mojego życia. _________________________ ___ już nie ma dla Ciebie miejsca w moim życiu. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, czyzby wszyscy znali moj nastroj ? x D Kochałam Cię tak jak jeszcze nigdy nikt,
Lecz dla tej milosci nie zrobiles nic. Byc moze myslales ze bede zawsze tu, Ocierac twoje lzy... Niech teraz ona wybacza ci. I te 1000 lat ktore mielismy trwac, I te wszystkie sny, które mialy spelnic sie. Nie znaczysz juz dla mnie nic, Nie byles wart ani jednej z miliona lez, Moich lez. To swietna umiejetnosc umiec plakac na zawolanie. Wystarczy raz czy trzy razy pokazac taka szcztuczke chlopakowi. A potem za kazdym razem gdy zbiera sie nam na lzy, po prostu mowic; wez przestan bo bede plakac! o patrz, juz mi lze ciekną. Faceci to idioci. Zaden nie zorientuje sie o co naprawde chodzi. Zazwyczaj chodzi o duzo, a moze nawet zawsze. Czasami przeraża mnie ogrom świata , którym jestes Ty. Gdyby milosc byla prawdziwa, to nie wystepowala by w bajkach.Tam nie ma miejsca na fakty. To nie pierwszy raz, dobrze o tym wiesz... Nie licz na replay. Spadajace gwiazdy mialy spelniac marzenia, Sw Mikolaj przynosic prezenty, A grzeczne i ladne dziewczynki miec dobrze w zyciu. TY miales mnie kochac. Tak naprawde gwiazdy sa chu.ja warte, Sw Mikolaj juz nawet zdechl, A grzeczne i ladne dziewczynki staja sie ku.rwami za marne jeansy. Milosc? Tutaj az brak slow. Na milosc brak mi slow, Po raz kolejny zawiodla mnie. Nie widze sensu juz, W kolejnych probach ratowania jej. Nie wracaj juz, nie pozwol mi zawrocic... totalny weny brak! ;///
![]() |
#2631 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Okradam Cie z wszystkiego ![]() Codziennie ten sam problem.
Codziennie Ty. Zapomnieć, że sp*erdoliłeś, to tak jak zapomnieć, że rozkochałeś -nierealne.
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zadomowienie
|
Naughty_ , minimum4znaki , kamisha , naiwnie__
cześć pyszczki . ; * . szkoda,że mogę tylko kraść wasze opisy,chętnie ukradłabym też was,żeby mieć na własność. ; * 'Ze wszystkich twoich kłamstw, 'kocham cię' było moim ulubionym. 'Tęsknię za tobą' plasowało się na drugim miejscu. '
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Rozeznanie
|
Rozdziera mnie tęsknota, targa mną resztka uczuć, a usta wyginają się w akt samotności. rzęsy podwijała, by sięgała.. by przypominały mu dawne czasy. kiedyś brakowało nam zdecydowania, dziś rozumu, a jutro uczuć. wspomnienia zawsze kojarzą mi się ze starym albumem, z leżącą obok gałązką niezapominajki i parującą kawą, którą cicho się siorbie. pseudo mężczyźni, za dużo ich. szaleńcze pokazałeś mi swą nienormalność, wciągnąłeś w świat utopi, a codziennie rano dawałeś niezapominajki oblepione rąbkiem tajemnicy, kiedy to się skończyło? Dzisiejszy Romeo mówi ' siema mała idziemy do mnie?' i nie sterczy pod balkonem wołając " Julio!", a Julie nie wyczekują Romea tylko same pchają się do samochodu.
#2634 |
Raczkowanie
|
Siedziała o pierwszej w nocy na balkonie, zimno przyjemnie łaskotało jej twarz. Wokół fotelu, na którym siedziała, szeleściły porozrzucane papierki po chałwie. To właśnie On nauczył ją jeść te słodkości. Mówił, że są najlepsze, kiedy się za kimś mocno tęskni. W uszach miała słuchawki. Płynęła z nich ulubiona piosenka dziewczyny, ta, która najbardziej przypominała Jego. Spojrzała na tysiące gwiazd nad jej głową i uśmiechając się słodko uświadomiła sobie, że On - tak samo jak ona - patrzy teraz w gwiazdy i uśmiecha się tym swoim powalającym uśmiechem. Po chwili usłyszała dźwięk wiadomości. Szkoda , że nie była od niego .
Jestem inna, bo nie marzę o romantycznych spacerach przy świetle księżyca, czy oglądaniu wspólnie wschodów słońca. Pragnę tylko wspólnych zakupów w sklepie, esemesów na dobranoc, zwyczajnej, treściwej rozmowy, czy przelotnych pocałunków w czoło na pożegnanie. Nie koniecznie muszą być długie i namiętne. Bo mi wystarczą małe gesty, by poczuć miłość. Bo czasami krótkie tęsknię, oznacza więcej niż tysiąc innych słów. Faktycznie - miłość jest jak narkotyk. Zakochujesz się, bierzesz ten nowy idealny świat obiema rękami. Chcesz więcej i więcej. Dopiero po czasie przychodzi delikatne otrzeźwienie - on Cię nie kocha. Nic tego nie zmieni. Musisz z tym skończyć, bo to tylko cierpienie i przeraźliwy ból. I tu właśnie jest problem - jak zrezygnować z czegoś co przynosiło radość, szczęście i było niemalże żywcem wyjęte z marzeń? Jak zrezygnować z Pana Idealnego z pozytywną myślą, "że na pewno znajdzie się inny"? from fejs .
#2635 |
Zadomowienie
|
abunee
otojest Drift poprostuAsiss, dontgivemenames, Cherry__lady, Kofeina w RedBullach nastychick ratatamm kamisha, agattee, keeendy, lall, Primadonna, nydee, kontrastowao, papergirl, grise, 12stonka, ruda wiewióra, chocapic, ciiri, latin, styrana, KaMa2704, lucyferowa, groszek, myCh, notcool, Nieodkrytaxd siatkaara agrr, lucyferowa, CaMa, uwielbiam! _____________ Nie można wystawiać kobiety na wiatr bo się rozniesie Kryzys zawsze następuje wtedy,kiedy nie można sobie na niego pozwolić Powróżę ci z popiołu Popatrzę w ogień i wyczytam z popielatych rzęs
#2636 |
Raczkowanie
|
Stać wśród tych którzy zagubili rytm
Kilka uśmiechów rzuconych na bezdechu Telefon milczy a miłość gdzieś w pośpiechu Wystarczyć muszą znów Kilka nie poukładanych spraw W zaczarowanej kuli zamknąć mocno tak Czekasz co przyniesie czas może tym razem nie oszuka nas z piosenki verba-Chcę napisać list ________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
BAN stały
|
...
krąży koło Ciebie, łapiąc Twoje spojrzenia, robi wszytko byś patrzył tylko na nią, nie zauważa, że gdy przechodzę obok, Twój wzrok jest tylko i wyłącznie mój na kilka sekund . powiedź jej, powiedź jej, że jest tylko zabawką, że jest tylko po to bym stała się zazdrosna, uświadom jej to . najchętniej wyrwałabym Ci skrzydła, pozbawiła korony, doprowadziła do stanu rozpaczy, tylko po to by móc później razem z Tobą to wszystko odbudowywać. może i wypełnia Twój umysł, może i nie pozwala Ci zapomnieć, ale to nie znaczy, że kocha, bo przecież to Twój umysł jest nim zanieczyszczony, a nie jego Tobą. a w jego głowie tylko ja, tak cudownie po*******ona, niezdarna i piękna, tylko, tylko ja, zrozum to laleczko, że nie Ty, tylko ja . i wiedź, że 'Twój' chłopak tak naprawdę o mnie myśli wciąż, tak dziewczyno zrozum to . byłam, jestem i będę w jego życiu. ale nie martw się, póki co jest jeszcze Twój czas, jeszcze Twój on. wystarczy, że zapłaczę a on będzie przy mnie, wystarczy, że kiwnie palcem, a on zapomni o Tobie. i dobrze wiem, że gdzieś tam w głębi Ciebie tkwi to uczucie do mnie i choć próbujesz je zabić, to nie potrafisz. a dzisiaj udajemy tak cholernie szczęśliwych, by przypadkiem nie pokazać sobie wzajemnej słabości do siebie, by nie pokazać sobie, że nam wzajemnie zależy, bo przecież bez siebie jesteśmy tacy szczęśliwi. teoretycznie to teraz on zajmuję Twoje miejsce, teraz to on tuli mnie, całuje i siedzi w moim sercu, teoretycznie też zapomniałam o Tobie, a praktycznie wygląda to niestety trochę inaczej, to Ty ciągle wypełniasz mnie i nie pozwalasz zapomnieć, i choć nie tulisz i nie mówisz Kocham, to Twoje oczy krzyczą za każdym razem, gdy mnie widzisz. ... coraz bardziej beznadziejna się robię ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-09-28 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
ratatamm siatkaara - dziekuje dziewczyny
![]() jestem zgubiona w perfekcji, ukryta w uwielbieniu
nigdy przedtem nie byłam w miłości takiej jak ta. przyszedłeś do mojego świata na zawsze, nieprawdopodobnie lekko ale w momencie życie może się skończyć i dlatego zatrzymam wiarę
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Raczkowanie
|
nie nadążam za wami ! .
![]() ![]() ' przepraszam , ale mam hardcorowy rozpie.rdol w mojej psychice . i oto ' spier.dalaj ' znów stało się odwieczną odpowiedzią na wszystko. ' + nadrabiam . !prawdopodobnie pojawię się w piątek ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.