|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FAZA III diety proteinowey dr Pierre'a Dukana
o mój bosheeeeeeeeeeeeeeee
normalnie mi wara opadła a oczy mam na słupkach...... Bea wyglądasz zajefajnie ![]() ![]() a o wieku nie mow ze odpowiedni bo patrzac na zdjecia przypuszczam, ze jestesmy mniej wiecej w tym samym wieku ![]()
![]() |
#2642 |
Rozeznanie
|
LyraBea wyyygladasz rpzeslicznie i wygladasz na 25lat
![]() ![]() moge skromnie spytac jakim systemem szłas w fazie 2? ![]() czy duzo cwiczylas? co rpzewaznie jadlas?co bylo motywacja ? jedzeniowe wpadki i słabosci czesto Ci sie zdarzały? bardzo zalezy mi na szczerej odpowiedzi i gratuluje mocno !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nieeee, no wzbudzasz moją zawiść... A powiedz mi, czy Ty tę III to prowadziłaś tak grzecznie jak papcio Duk nakazał czy trochę grzeszyłaś...? Jezu, jak ja bym chciałajuż być taka chuda... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za miłe słowa ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2646 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motywacją byłyście Wy, wchodziłam codziennie na forum i czytałam o Waszych sukcesach i porażkach. Bardzo pomagały mi Wasze posty. Gdy czytałam o wpadkach, grzeszkach, mówiłam sobie a ja wytrzymam, nie skuszę się, nie chcę się potem źle czuć. Wiedziałam, że jak raz się złamię, to nie będzie już to mój taki do końca wielki sukces. Ani razu nie zdarzyły mi się wpadki czy grzeszki, ale za diabły nie mam pojęcia jak udało mi sie utrzymać przez cały czas silną wolę... zazwyczaj mam bardzo słabą tę moją silną wolę. Z Dukanem było od początku jakoś inaczej. Czułam się jak pod wpływem hipnozy. Wieczna euforia, zadowolenie i mnóstwo zapału i sił. Jadałam dużo twarogu, ryb i wołowiny (tatar). W dni warzywne warzywka do śniadania i obiadku, potem już tylko białkowe żarło. Zrezygnowałam z kefirów, jogurtów jako samodzielnych dań. Używałam ich tylko w postaci odrobiny sosów do mięcha czy warzyw. Piłam nawet 6 litrów wody dziennie, sącząc cały dzień z butelki. Jadłam nawet o 24-tej jeśli czułam, że robię się głodna, ale pozwalałam sobie wtedy wyłącznie na serek wiejski, albo 2. Nigdy nie dopuszczałam do momentu głodu. Tak przestawiłam sobie we łbie, że czekoladowe cukierki mogły leżeć przede mną a ja je traktowałam jak kamienie... Miałam szczęście. Uwielbiam białkowe produkty i do tej pory zajadam się ze smakiem kostką twarogu polanym maggi. Jak mi się udało, to każdej z Was się uda. Dziękuję Tasteme za komplement... Takie słowa bardzo miło gilgają po serduszku ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
33 kilo to jest dopiero wynik i powód do dumy, gdzie mi do Ciebie z moimi 17 kilogramami..... O ile więcej czasu potrzebujesz w III fazie, ale trzymasz się super i myślę, że powinnyśmy częściej zaglądać do dziewczyn, by przypomnieć im, że wszystko przed nimi, sukces bliski.
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2010-09-28 o 21:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
LyraBea pięknie
![]() ![]()
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() u mnie spadeczek o 0,3.... znaczy migdały poszły precz ![]() Cytat:
pamiętaj: kadłub przywiędły ale dusza młoda ![]() Cytat:
![]() uciekam starszą małolatę do szkoły zaprowadzić ![]() miłego dnia i dużo spadeczków ![]()
![]() |
![]() |
#2650 |
Zadomowienie
|
Witam.
Ja dziś w tym samym miejscu co wczoraj. Lepsze to niż wzrost... Miłego dnia zyczę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie mały spadeczek dziś 0,2 kg ![]()
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
LyraBea - wyglądasz wspaniale
![]() ![]() U mnie woda zatrzymana przez @ już zeszła (wczoraj spadek 0,3; dziś kolejne 0,1kg), na obiad skrobia - makaron z twarogiem i jagodami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale może właśnie udzielaj się - dziel się swoimi wzrostami i bierz motywację od tych, co mają spadki!!!! po to jest to forum, zeby pomóc w chwilach załamania!! nie daj się!! nie poddawaj się!! tak dużo osiągnęłaś!! Cytat:
![]() ![]() jak zobaczyłam Twoje zdjęcia, to naprawdę mnie zatkało!! jesteś przepiekną kobietą!!! nia wiem ile masz lat, ale wyglądasz bardzo młodo ![]() jestem już na IV fazie, ale jak zobaczyłam twoje zdjecia, to aż zachciało mi się dalej odchudzać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
LyraBea - gratulacje
![]() Ja po protoczwartku dołączam do Ciebie w gronie IV-fazowców ![]()
![]() |
#2655 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() Ja mam 43 lata i się wcale tego nie wstydzę ![]() A waga stabilna (aż nudno,by można rzec-->57 kg). Dla mnie to jednak duża radość,bo to świadczy o tym,że po dwóch miesiącach na III-ce mam -3kg,no i nie mogę powiedzieć,że jestem "wierna"Dukanowi na 100% ,a jednak jeszcze chudnę ![]() Tym sposobem,to ja III-kę mogę na stałe pociągnąć,bo ona w ogóle nie komplikuje mi życia... ![]() Milego dnia ,dukania i spadków zadawalających.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2657 |
Zadomowienie
|
LyraBea, gosiaika potwornie Wam zazdraszczam i gratuluję
![]() ![]() ![]() A ja dziś w lepszym humorku bo spadło 0,9kg ![]() ![]()
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
![]() no wielkie łał dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- ja nie mam sie czym chwalic, ale moge sie pochwalic moja mama ![]() ma 44 lata a wyglada jak LyraBea!! wazy 58kg przy 174cm ![]() bo ja to przy niej wysoki slon jestem ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- a ja odwrotnie mam ostatnio.... dusza mi przywiedla.... ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- co do wagi... uroslo mi 1kg... po wczorajszym budyniu ![]() podpisu nie zmieniam bo chce zeby spadlo... w ogole czuje sie jakas napuchnieta, jak przed @ ale to jeszcze nie czas....
![]() |
#2659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
Agnese69 widziałam fotki twoich futer na wątku II fazy
![]() ![]() W ogóle to nikt nie zauważył ile mi spadło no ![]() ![]() A Alex to chyba bierze pigułki to nie ma owu ![]()
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
Walczymy głównie dla siebie,a nie dla innych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na III-ce każdy spadek budujący jest ![]()
![]() |
#2662 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak, Alex bierze ![]() ![]() ![]() Aha, ZAUWAŻYŁAM!!! BRAWO!!!! ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Ale te fanfary i oklaski nas budują do dalszego działania, tak? No to dawaj, klaskaj, nie marudź ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
Maricken ja zauważyłam i gratuluję! Duuużo spadlo!
U mnie wzrost 500g i w ten sposób +2kg w ciagu 37 dni na III ![]() zrobie 2 dni proto i obiecałam sobie pić conajmiej 3l dziennie (a nie max 2 jak do tej pory, myślicie ze przez to te wzrosty??) Mam dzisiaj beznadziejny humor... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O tych Egipskich mau dowiedziałam się dopiero niedawno, dosłownie z tydzień temu. Bo byłam zawsze zdziwiona jak ktoś pytał mnie czy to rasowa kotka i się zastanawiałam jaka niby to rasa ![]() ![]() ![]() ![]() Wcinam twaróg ze słodzikiem grzecznie właśnie... ![]()
![]() |
![]() |
#2665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A za link dziękuję, zajrze na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() jak twoj system podziala, to ja tez chce ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- no wlasnie. mam pigulki wiec chyba nie owu.... ale wg tego kalendarza http://magazyn.netmama.pl/serwisy/ka...lacyjny/wynik/ gdybym nie miala pigulek pojutrze bylaby owulacja. wiec moze jakos organizm sie szykuje? tylko jajko nie wypadnie?? ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- o prosze ![]() ![]()
![]() |
#2668 |
Wtajemniczenie
|
Jak mam być szczera,to schudłam na III-ce 3kg i nikt jakoś tu mi klasków nie dał ani razu
![]() A w ogóle odkąd jestem na diecie dostałam je raz(jak miałam ubytek na dwójce po zjedzeniu dż ![]() A i tak jestem z Wami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() masz tu za caloksztalt ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2670 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki "córcia"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.