Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-29, 14:05   #1081
magdolena
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie jesteś nienormalna! bo co innego jak ktoś wygląda normalnie, tzn. dziewczyna jest zadbana, czysta () i ładnie ubrana a co innego jak jest przerobiona i wygląda jak przebrany klaun -> właśnie tak jak mówisz utlenione włosy, solara, białe kozaczki, pełna tapeta na codzień i strój jak z imprezy.. U mnie na uczelni jest taka panna, która mnie zawsze rozwala (wiem, wiem że to nieładnie obgadywać) - zawsze nosi wielki plecak na plecach a do tego obcasy i chodzi taka na maksa zgarbiona i przygnieciona tym plecakiem i na ugiętych nogach nawet wysmuklenie nóg w tym momencie niewiele daje..
Haha wyobraziłam sobie tę koleżankę
Stary 2010-09-29, 14:20   #1082
Maliniarka
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o zakupy na październik to do pasty do zębów(pewnie jeszcze kupię płyn do płukania ust, bo gdzieś po 10tym się skończy), toniku-złuszczacza muszę jeszcze dopisać dwufazowy do zmywania oczu, pewnie wypróbuję tę bielendę (avocado chyba to było)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 14:25   #1083
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
pełny makijaż zalezy jak rozumiemy słowo pełny(bo jak jakiś smokey, to rzeczywiście komicznie to wygląda )
ta, która została mi w pamięci akurat nie miała stringów, tylko takie buły wychodzące znad jeansów(tzw. uchwyty miłości)
Taki że na kilometr go widać. Potem siedzą takie odszykowane paniusie i się z dzieckiem nie pobawią żeby się nie pobrudzić.

Te buły to widać u dużej ilości pań/dziewczyn teraz. Jakaś mania wbijania się na siłę w za małe spodnie.
Stary 2010-09-29, 14:31   #1084
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Te buły to widać u dużej ilości pań/dziewczyn teraz. Jakaś mania wbijania się na siłę w za małe spodnie.
i za niskie...niewiele kobiet dobrze wyglada w mikrobiodrówkach
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-09-29, 14:36   #1085
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
w tzw. łonówkach

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 14:37   #1086
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
w tzw. łonówkach
dla mnie to bardziej "rowówki", bo tylna część bardziej się rzuca w oczy szczególnie przy siedzeniu lub w pozycji pochylonej
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-09-29, 14:44   #1087
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
I z wyłażącymi stringami.

I pełny makijaż w piaskownicy.
Cytat:
i koniecznie bluzka "z pępkiem na wierzchu"
bleee ja uważam że w pewnym wieku (23 lata ) niektórych rzeczy już nie przystoi i sama pępka nie pokazuję bo uchwytów miłości to ja nie mam ale mam taką znajomą która ma 28 lat dwoje dzieci chodzi z kolczykiem w pępku na wierzchu i mini co dla mnie wygląda okropnie
Cytat:
pełny makijaż zalezy jak rozumiemy słowo pełny(bo jak jakiś smokey, to rzeczywiście komicznie to wygląda )
ta, która została mi w pamięci akurat nie miała stringów, tylko takie buły wychodzące znad jeansów(tzw. uchwyty miłości)
padłam
Stary 2010-09-29, 14:46   #1088
zetafon
Zakorzenienie

skoro juz mowa o rowach to napiszę wam wierszyk jaki widzialam kiedys na ławce w szkole:

,,jestem laską z Huty, noszę białe buty,
wystajace balerony...widać rów gdy robię skłony..."

grafomania ale wpisuje się w temat na watku

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 14:49   #1089
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
skoro juz mowa o rowach to napiszę wam wierszyk jaki widzialam kiedys na ławce w szkole:

padłam

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 15:01   #1090
Maliniarka
Zakorzenienie

zetka radosna twórczość

opowiadaj jak tam było
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-09-29, 15:24   #1091
zetafon
Zakorzenienie

malinarko przez te 2 tyg sobie odpoczełam.bylismy na wycieczce w kapadocji i pamukkale i w sumie to było najbardziej męczące.kapadocja trwala 2 dni a pamukkale 1 dzien.obie wycieczki zaczynaly sie o 4 rano.w sumie zrobilismy do tych 2 miejsc 2 tys km.w te i z powrotem.kapadocja fajniejsza,pełno ciekawych skał,jak zgramy zdjęcia to wam pokaze.
w turcji kosmetyków ciekawych nie bylo.jak mają np.krem do opalania nivea (u nas za 20zł) to kosztuje 40zł.szampony loreala czy garniera też droższe.z kosmetyków kupiłam jedynie mydełko oliwkowe dla babci.za to poszalałam torebkowo-portfelowo.kupiłam super torbe, skórzaną podróbkę Chanel.ma trzy komory a w kazdej jestileś tam kieszonek na telefon czy inne pierdółki.podobala mi sie bo nie ma wywalonego wielkiego logo, jedynie na metalowych zakonczeniach uszu jest logo.kupilam jeszcze sobie podróbke portfela gucci bo moj portfel wołał o pomste do nieba.na lotnisku kupilam tusz diora bo wychodzil 40zł taniej niz w Pl.

poszlismy z tztem na hammam-tą ich łaznie.pełny relaks.najpierw sauna sucha,potem parowa (ja nie szłam bo naczynia by mi popekaly ),nastepnie kąpiel w jacuzzi, potem zimny prysznic i szorowanie rękawicą starego naskórka.potem prysznic i masaż w pianie a na koniec masaż olejkami.zrobilismy to pierwszego dnia zeby ładnie sie opalać i powiem wam ze mi skóra nie zeszła,a opaliłam się dość mocno.mimo ze filtr mialam 25 przez caly pobyt,to w samolocie jakos najlepiej wygladalam pod tym wzgledem :P

turcy są przyjaźni,ale są bardzo nastawieni na ruskich i pod nich jest w zasadzie wszystko robione .nawet w hotelu jak bylo wiecej polaków to muzyka byla w stylu tatu i innych badziewi.
poszlismy na nocną dyskoteke na statku w pianie i...było 99% rosjan którzy się nawalili i spali na podładzie.nawet 12 letni chłopak sie upił do nieprzytomnosci i mama mu buty sciagala.ja sobie siedzialam z tżtem który miał udar słoneczny (zaczol sie dopiero na statku) i zobaczylam jak jedna rosjanka poszła na 30min z tureckim ,,marynarzem" do kajuty.potem jak wyszła poczochrana to jej jeszcze dawał buzi.ogolnie 30 minutowa miłość.
jak dla mnie turcy nie są mega przystojni.są za chudzi i za niscy.moze poprostu na takich trafilam ale i tak jak szedl fajny facet plażą i mnie mijał to potem okazalo sie ze Polak
udalo mi sie sprobowac soku ze swierzego słodkiego granata, jadłam ich prawdziwego kebaba (poszlismy w miejsce gdzie jedli miejscowi i kebab byl pieczony na weglu,na szaszłykach).pojadłam ich słodyczy ale zdecydowanie za słodkie jak dla mnie.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-09-29, 15:51   #1092
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:

Padlam

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 16:06   #1093
kotwilka
Wtajemniczenie

Cytat:

ja się maluję jakieś 10-15minut, chyba, że robię coś innego ale rano nie ma szans na czarowanie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1247
lista, o matko jaka długa
Dzięki, zaraz poczytam
Cytat:
jak byłam z moim wybierać lakier w GR (przy okazji) to była taka parka:
Ona: może ten?
On: ładny, bierz i idziemy
Super!

i z tym wstawaniem to było MEGA wkurzajace jak zaczynała o 5 szurać po mieszkaniu: do kuchni, do łazienki, do pokoju, znów do łazienki i tak w kółko... I narzekanie, że ona ma na ósmą, a wieczorem oczywiście baaardzo zmęczona (to po co przed wyjsciem się dwie godziny szykować?) i o 22 do łożka spać
kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 16:26   #1094
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się, że u Ciebie się poprawia
ja Brevoxylem taką zobie krzywdę zrobiłam(totalne przesuszenie, aż mi skóra płatami odchodziła ), że teraz boję się czegokolwiek próbować
zaczęłam swoje 25 dni bez ruszania buzi zobaczymy jak silną jest ma wola
Aaa bo trzeba stosować umiarkowanie ja np. stosowałam na początku co 2 dni, a teraz tak 2 razy w tygodniu maksymalnie nie ma co męczyć sobie skóry takimi specyfikami. Jak będziesz teraz nabywała tonik złuszczający to też nie zapominaj o nawilżaniu!
Cytat:
witam was.
wczoraj w nocy wróciłam z Turcji.było świetnie.odpoczełam, morze miało 30 stopni, plaża świetna,jedzenie w hotelu i sam hotel taki sobie ale prawie w nim nie siedzialam i nie narzekam.teraz musze pozałatwiac zaległe sprawy.ciesze sie ze z wami znowu jesten
Ojoj zet pokazuj fotosy Kapadocji zazdroszczę! Super że się opaliłaś i że cału wyjazd się udał a jak tam małżeńsko jak się czujesz jako żonka?
Cytat:

hahaha dobre!

Ja bym chciała chodzić w wysokich bucikach - nawet słupkach, ale nie umiem przeważnie wybieram korki płaskie do 2 cm jak mam cieńsze zakończenia to już ciężko mi iść po tych nierównych chodnikach, kostce
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 16:46   #1095
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:

HA HA HA! Naprawde dobre!

Cytat:
malinarko przez te 2 tyg sobie odpoczełam.bylismy na wycieczce w kapadocji i pamukkale i w sumie to było najbardziej męczące.kapadocja trwala 2 dni a pamukkale 1 dzien.obie wycieczki zaczynaly sie o 4 rano.w sumie zrobilismy do tych 2 miejsc 2 tys km.w te i z powrotem.kapadocja fajniejsza,pełno ciekawych skał,jak zgramy zdjęcia to wam pokaze.
w turcji kosmetyków ciekawych nie bylo.jak mają np.krem do opalania nivea (u nas za 20zł) to kosztuje 40zł.szampony loreala czy garniera też droższe.z kosmetyków kupiłam jedynie mydełko oliwkowe dla babci.za to poszalałam torebkowo-portfelowo.kupiłam super torbe, skórzaną podróbkę Chanel.ma trzy komory a w kazdej jestileś tam kieszonek na telefon czy inne pierdółki.podobala mi sie bo nie ma wywalonego wielkiego logo, jedynie na metalowych zakonczeniach uszu jest logo.kupilam jeszcze sobie podróbke portfela gucci bo moj portfel wołał o pomste do nieba.na lotnisku kupilam tusz diora bo wychodzil 40zł taniej niz w Pl.

poszlismy z tztem na hammam-tą ich łaznie.pełny relaks.najpierw sauna sucha,potem parowa (ja nie szłam bo naczynia by mi popekaly ),nastepnie kąpiel w jacuzzi, potem zimny prysznic i szorowanie rękawicą starego naskórka.potem prysznic i masaż w pianie a na koniec masaż olejkami.zrobilismy to pierwszego dnia zeby ładnie sie opalać i powiem wam ze mi skóra nie zeszła,a opaliłam się dość mocno.mimo ze filtr mialam 25 przez caly pobyt,to w samolocie jakos najlepiej wygladalam pod tym wzgledem :P

turcy są przyjaźni,ale są bardzo nastawieni na ruskich i pod nich jest w zasadzie wszystko robione .nawet w hotelu jak bylo wiecej polaków to muzyka byla w stylu tatu i innych badziewi.
poszlismy na nocną dyskoteke na statku w pianie i...było 99% rosjan którzy się nawalili i spali na podładzie.nawet 12 letni chłopak sie upił do nieprzytomnosci i mama mu buty sciagala.ja sobie siedzialam z tżtem który miał udar słoneczny (zaczol sie dopiero na statku) i zobaczylam jak jedna rosjanka poszła na 30min z tureckim ,,marynarzem" do kajuty.potem jak wyszła poczochrana to jej jeszcze dawał buzi.ogolnie 30 minutowa miłość.
jak dla mnie turcy nie są mega przystojni.są za chudzi i za niscy.moze poprostu na takich trafilam ale i tak jak szedl fajny facet plażą i mnie mijał to potem okazalo sie ze Polak
udalo mi sie sprobowac soku ze swierzego słodkiego granata, jadłam ich prawdziwego kebaba (poszlismy w miejsce gdzie jedli miejscowi i kebab byl pieczony na weglu,na szaszłykach).pojadłam ich słodyczy ale zdecydowanie za słodkie jak dla mnie.
Zazdroszcze wycieczki

Shpilciu ja tez na wysokim nie umiem chodzic, na takich 5-6cm najwyzej a i tak wybieram z grubszym obcasem, bo na cieniutkiej szpilce to mozna sie wylozyc na nierownym chodniku:P Ale wiecie dziewczyny ze wysokie obcasy sa niezdrowe i na stare lata mozna miec halluksy.
Stary 2010-09-29, 16:46   #1096
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny mam kompletnego dola
jestem na 5 roku prawa...teraz juz nie mam wykldow bo na wszystkie juz chodzilam wiec co miesiac mam jakis egzamin. A mam ich jeszcze 10 z czego dwa rozlozone na pol.
Chyba nigdy nie skoncze tych studiow
Na jeden egzamin ucze sie ponad miesiac tak duzo tego wszystkiego...

widze ze zetafonek wroci..ciesze sie ze sie super wyjazd udal

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-09-29 o 16:51
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 17:20   #1097
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
U mnie rekord miesięczny wynosił tylko 9 sztuk, a przeważnie wychodzi 3-5
u mnie rekord miesieczny w zuzyciach to 10
Cytat:
Dzisiaj zużyję miód do ciała Bielendy, wreszcie będę mogła coś wyciągnąć z zapasów.
czemu to sie nazywa miod? ma taka konsystencje? kolor? zapach?
Cytat:
i wetrę sobie trochę piachu we włosy

Cytat:
witam was.
wczoraj w nocy wróciłam z Turcji.było świetnie.odpoczełam, morze miało 30 stopni, plaża świetna,jedzenie w hotelu i sam hotel taki sobie ale prawie w nim nie siedzialam i nie narzekam.teraz musze pozałatwiac zaległe sprawy.ciesze sie ze z wami znowu jesten
pokaz fotki

musze kupic w tym miesiacu rozcienczalnik do lakierów. i chyba tylko to

co do skladu tej plukanki malinowej yves rocher: prosilam o analize, tu link: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3240 calkiem bez tragedii jest

pilar1899: witam!
Stary 2010-09-29, 17:23   #1098
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

Ojoj zet pokazuj fotosy Kapadocji zazdroszczę! Super że się opaliłaś i że cału wyjazd się udał a jak tam małżeńsko jak się czujesz jako żonka?
tesc przywiezie kabelek to wam na pewno wrzucę a małżeństwo...hmm...nic sie nie zmienilo.ogolnie tak jak u luskap nie kłócimy się i nawet jest lepiej niz jeszcze w poprzednich latach.tż lubi podkreślać ze jestem jego żoną,dla mnie jakos nie jest to konieczne.jedynie teraz czuję się jakos dziwnie bo ślub mnie bardzo absorbowal i raptem juz jest po i jakaś pustka mi została.prace mgr oddalam do poprawy mojej promotorce wiec w zasadzie druga rzecz ktora mnie zajmowala się skonczyla.musze szybko isc do pracy bo oszaleje w domu.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
jestem na 5 roku prawa...teraz juz nie mam wykldow bo na wszystkie juz chodzilam wiec co miesiac mam jakis egzamin. A mam ich jeszcze 10 z czego dwa rozlozone na pol.

widze ze zetafonek wroci..ciesze sie ze sie super wyjazd udal
ciuciola w koncu skończysz te studia.musisz sie uzbroic w cierpliwość i bedzie dobrze.

koniku przeczytalam ze rozstalaś sie z tżtem.przykro mi że nie wyszlo.

hosenko ten Ł to naprawde jakis burak.

porzeczko lepiej z twoim kregosłupem??

wiecie co?na tych wakacjach powyłaziło mi tyle krostek na twarzy ze szok.chyba jakiś filtr mnie zapchal.zrobie dzis peeling i maske oczyszczającą bo wygladam jak masakra jakas.jeszcze cholera sie dowiedzialam ze maja nam rozkuwać 2 sciany w mieszkaniu bo jakis facet na dole kominek w restauracji ma robic i musi zrobic komin.a mieszkanie remontowalismy w zeszłym roku i nam rozkują obawiam sie ze nawet jak sie nie zgodzimy na to rozkuwanie to i tak na nic bo mieszkanie nie jest własnosciowe tylko nalezy jak caly budynek do jednego własciciela i on w zasadzie pewnie moze robic co chce.czemu mam tak ze ledwo sie dobrze układa,wracam z wakacji i czeka mnie tego rodzaju nowina

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-09-29 o 17:28
Stary 2010-09-29, 17:25   #1099
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
nie martw się, dasz radę! nie masz juz zajec, to bedziesz miala wiecej czasu na nauke niz zwykle. bedzie dobrze, zobaczysz zreszta pamietam ze sama mowilas, jak Cie kiedys pytalam jak wygladaja Twoje studia, ze mozesz w razie czego przedluzyc to zdawanie egzaminow na nastepny rok. (czego Ci oczywiscie nie zycze, ale jest to jakas alternatywa)
Stary 2010-09-29, 17:29   #1100
Nusia7
Zakorzenienie

Cześć laseczki

Niedawno wróciłam z Grecji Jestem w trakcie rozpakowywania i za chwilę będę Was nadrabiać.

Wyjazd bardzo nam się udał, pogoda dopisała, tylko jeden dzień był deszczowy. A tak to codziennie słońce, trochę chmurek i gorąc Opaliłam się nawet, chociaż nie tak, jakbym chciała. No ale nie można mieć wszystkiego Do plaży miałam z 500m, widziałam ją z okna. Miasteczko (Olympic Beach) bardzo małe, kilka przecinających się ulic. Ale ludzie bardzo mili Ceny średnio, ale w miasteczku obok był Lidl Jeśli chodzi o jedzenie w tawernach, to w porządku, choć nie powalało niestety, ale już sałatka grecka to porażka. W Polsce jest lepsza Ogólnie oboje z TŻ-em jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci, kryzysik sprzed wyjazdu definitywnie zażegnany

Najgorsze jest przestawienie się na pogodę. W Grecji 25-30 stopni, letnie ciuchy, japonki, a tu... masakra

Teraz mnie czeka powrót do rzeczywistości i uczelni...

Tęskniłam za Wami
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 17:31   #1101
zetafon
Zakorzenienie

witaj nusiu, widze ze obie bedziemy sie teraz przestawiac na nowy klimat dobrze ze snieg nie pada (jeszcze).

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-09-29, 17:39   #1102
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
nie martw się, dasz radę! nie masz juz zajec, to bedziesz miala wiecej czasu na nauke niz zwykle. bedzie dobrze, zobaczysz zreszta pamietam ze sama mowilas, jak Cie kiedys pytalam jak wygladaja Twoje studia, ze mozesz w razie czego przedluzyc to zdawanie egzaminow na nastepny rok. (czego Ci oczywiscie nie zycze, ale jest to jakas alternatywa)
No wlasnie niby tak ale w domu to sie ciagle grzebie,zawsze cos trzeba posprzatac i wyjsc z psem potem obiad itp i tak mi czas przecieka przez palce.
A na pewno zejdzie mi nastepny rok i juz calkiem mnie dobija fakt ze bede musiala placic za rok wiecej..i wogole!
niektore moje kolezanki ze studiow juz skonczyly albo pisza juz tylko prace a ja sie wleke jak slimak. Nie wiem ostatnio szaro mi sie to wszystko widzi jestem do niczego...

Nusia witaj!!!!

Stary 2010-09-29, 18:09   #1103
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ciuciola przestań ,dasz radę! Zawsze Cię tu podziwiamy
Cytat:
tesc przywiezie kabelek to wam na pewno wrzucę a małżeństwo...hmm...nic sie nie zmienilo.ogolnie tak jak u luskap nie kłócimy się i nawet jest lepiej niz jeszcze w poprzednich latach.tż lubi podkreślać ze jestem jego żoną,dla mnie jakos nie jest to konieczne.jedynie teraz czuję się jakos dziwnie bo ślub mnie bardzo absorbowal i raptem juz jest po i jakaś pustka mi została.prace mgr oddalam do poprawy mojej promotorce wiec w zasadzie druga rzecz ktora mnie zajmowala się skonczyla.musze szybko isc do pracy bo oszaleje w domu.
Ważne że wyjazd się udał i że jesteście szczęśliwi! Możliwe że winne są filtry które czasem w interakcji ze słonkiem mogą zrobić wysypkę. Współczuję tego kucia!
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam z Grecji Jestem w trakcie rozpakowywania i za chwilę będę Was nadrabiać.
Następny wakacjusz opalony i szczęśliwy super!
Cytat:
No wlasnie niby tak ale w domu to sie ciagle grzebie,zawsze cos trzeba posprzatac i wyjsc z psem potem obiad itp i tak mi czas przecieka przez palce.
A na pewno zejdzie mi nastepny rok i juz calkiem mnie dobija fakt ze bede musiala placic za rok wiecej..i wogole!
niektore moje kolezanki ze studiow juz skonczyly albo pisza juz tylko prace a ja sie wleke jak slimak. Nie wiem ostatnio szaro mi sie to wszystko widzi jestem do niczego...

Nusia witaj!!!!
Ciuciola sory ale w ogóle nie rozumiem czemu patrzysz na inne dziewczyny..może one mają łatwiej, może są Włoszkami? Ty wyjechałaś z kraju rzuciłaś wszystko dla chłopaka, mieszkasz w obcym Państwie, nauczyłaś się obcego języka i jeszcze w nim studiujesz prawo, którego łatwo nie jest się uczyć w naszym kraju, a co dopiero za granicą i jak Ty możesz mówić ze jesteś beznadziejna? No jak? Chyba wspaniała raczej. Dasz radę, nie w tym roku, to w następnym! Nie wszystko można od razu i na raz. Ważne że się uczysz systematycznie i w końcu wszystko zaliczysz bo jesteś pilna (mi by się tak nad książkami siedzieć by nie chciało ) Ogarnij się, dodaj sobie wiary ducha! I myśl pozytywnie
ja sama jestem pół roku do tyłu i mam to w i nie mam zamiaru się takimi bzdetami załamywać i nie czuje się przez to gorsza od znajomych którzy już mają mgr maluczkimi kroczkami do przodu

btw kierowniczka dziś miała dla mnie niespodziankę ... mam pieczątkę "Laborant Patrycja J." tylko zapomniała o "inż." no ale nic, to chyba mało ważne nie? ważne że teraz pod papierami będę stemplowała w miejscu "Badania wykonał"
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 18:15   #1104
Hosenka*
Zakorzenienie

Widziałam 2 fajne kurtki w Reserved - o dziwo mi się podobały. Ale cena już mniej ... 200 zł za nieskórzaną kurtkę z byle jakim wykończeniem (odstające nitki, miejscami dosyć długie)

Shpilciu: zazdroszczę pieczątki

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-09-29 o 18:16
Stary 2010-09-29, 18:33   #1105
porzeczka2602
Zakorzenienie

Zetku, Nusiu super że wakacje uda i wy wypoczęte, teraz my czekamy na dużo zdjęć
Cytat:
porzeczko lepiej z twoim kregosłupem??
Lepiej moze tak bo nie boli ale gorzej bo nie byłam na tym masażu i dziś mam tego skutki, pęka mi głowa a to od kręgosłupa.

Cytat:
!
kto jak kto ale Ty dasz radę
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
btw kierowniczka dziś miała dla mnie niespodziankę ... mam pieczątkę "Laborant Patrycja J." tylko zapomniała o "inż." no ale nic, to chyba mało ważne nie? ważne że teraz pod papierami będę stemplowała w miejscu "Badania wykonał"
Gratulacje

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 18:35   #1106
aktogimka
Zakorzenienie

Melduję, że zużyłam dzisiaj micel Dax Perfecta

Dzisiaj tylko tak szybko, doczytam i nadrobię Was w sobotę. Zaraz uciekam do chłopaka, a rano jedziemy na dwa dni do Krakowa
Trzymajcie się!

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 18:39   #1107
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Przepraszam za off topa i nudzenie

Shpilcia
i dziewczyny,dziekuje za podnoszace na duchu slowa. Nie wiem cos mnie ostatnio taki dol wzial ze nie moge sie wygrzebac
Dziekuje ze wierzycie we mnie bo mi tej wiary ostatnio brakuje i mam juz dosc tego siedzenia nad ksiazkami!!!!
Faktycznie musze przestac patrzec na innych i byle do przodu

fajnie ze masz pieczatke...zawsze to swiadomosc ze juz jestes "kims waznym!
Fajna sprawa!!!

Cytat:
ja sama jestem pół roku do tyłu i mam to w
no widzisz jestes madrzejsza ode mnie bo ja sie bardzo przejmuje tym ze rok dluzej postudiuje..GLUPIA JESTEM I TYLE! PRZEMOWCIE mi do tej glupiej paly

Stary 2010-09-29, 18:49   #1108
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
No to luz. Kup tylko samoopalacz i mocniejsze żarówki do domu.

Cytat:
witam was.
Zet wróciła
Co do Rosjanek w Turcji, to potwierdza to również moja koleżanka z pracy, która także wyjeżdżała w tym miesiącu: pełno ich, są bardzo rozwiązłe i żłopią alkohol niczym wodę Jedna seksiła się z Turkiem prawie na oczach własnych dzieci

Cytat:

niby tak, ale ja się czułam jak matka z dziećmi
Coś w deseń Królewny Śnieżki i krasnoludków

Cytat:
Ręce mi opadają, gdy widzę dziewczyny ubrane kompletnie nieodpowiednio do figury, podkreślające wszystkie jej mankamenty, tylko dlatego, że ten fason jest akurat najmodniejszy .

Cytat:

Hicior, normalnie hicior

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

(...)
Tęskniłam za Wami
Jest i Nusia . My także tęskniłyśmy .
Super, że się udał wyjazd i oderwałaś się od codzienności.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Widziałam 2 fajne kurtki w Reserved - o dziwo mi się podobały. Ale cena już mniej ... 200 zł za nieskórzaną kurtkę z byle jakim wykończeniem (odstające nitki, miejscami dosyć długie)
Kupiłam ostatnio kurtkę w Reserved za 200zł . Szarą, ze ściągaczami, ale nitki z niej nie wiszą

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 18:52   #1109
Hosenka*
Zakorzenienie

Mi się podoba granatowa (z kołnierzem futrzanym, ale o niebo lepiej wygląda bez ) i taka bladozielona/miętowa Gdybym się skusiła to jednak na granatową, bo praktyczniejsza i chyab lepiej się układa
Wg mnie nie są one warte aż 200 zł Gdyby choć o te 50 zl były tańsze

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-09-29 o 18:53
Stary 2010-09-29, 18:58   #1110
Parsifal
Zadomowienie

obkupiłam się w limitkę Denim Wanted

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości