|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o zakupy na październik to do pasty do zębów(pewnie jeszcze kupię płyn do płukania ust, bo gdzieś po 10tym się skończy), toniku-złuszczacza muszę jeszcze dopisać dwufazowy do zmywania oczu, pewnie wypróbuję tę bielendę (avocado chyba to było)
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem siedzą takie odszykowane paniusie i się z dzieckiem nie pobawią żeby się nie pobrudzić. Te buły to widać u dużej ilości pań/dziewczyn teraz. Jakaś mania wbijania się na siłę w za małe spodnie.
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to bardziej "rowówki", bo tylna część bardziej się rzuca w oczy
szczególnie przy siedzeniu lub w pozycji pochylonej
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
bleee
ja uważam że w pewnym wieku (23 lata Cytat:
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
skoro juz mowa o rowach to napiszę wam wierszyk jaki widzialam kiedys na ławce w szkole:
,,jestem laską z Huty, noszę białe buty, wystajace balerony...widać rów gdy robię skłony..." grafomania ale wpisuje się w temat na watku
|
#1089 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
zetka
radosna twórczość opowiadaj jak tam było
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
malinarko przez te 2 tyg sobie odpoczełam.bylismy na wycieczce w kapadocji i pamukkale i w sumie to było najbardziej męczące.kapadocja trwala 2 dni a pamukkale 1 dzien.obie wycieczki zaczynaly sie o 4 rano.w sumie zrobilismy do tych 2 miejsc 2 tys km.w te i z powrotem.kapadocja fajniejsza,pełno ciekawych skał,jak zgramy zdjęcia to wam pokaze.
w turcji kosmetyków ciekawych nie bylo.jak mają np.krem do opalania nivea (u nas za 20zł) to kosztuje 40zł.szampony loreala czy garniera też droższe.z kosmetyków kupiłam jedynie mydełko oliwkowe dla babci.za to poszalałam torebkowo-portfelowo.kupiłam super torbe, skórzaną podróbkę Chanel.ma trzy komory a w kazdej jestileś tam kieszonek na telefon czy inne pierdółki.podobala mi sie bo nie ma wywalonego wielkiego logo, jedynie na metalowych zakonczeniach uszu jest logo.kupilam jeszcze sobie podróbke portfela gucci bo moj portfel wołał o pomste do nieba.na lotnisku kupilam tusz diora bo wychodzil 40zł taniej niz w Pl. poszlismy z tztem na hammam-tą ich łaznie.pełny relaks.najpierw sauna sucha,potem parowa (ja nie szłam bo naczynia by mi popekaly ),nastepnie kąpiel w jacuzzi, potem zimny prysznic i szorowanie rękawicą starego naskórka.potem prysznic i masaż w pianie a na koniec masaż olejkami.zrobilismy to pierwszego dnia zeby ładnie sie opalać i powiem wam ze mi skóra nie zeszła,a opaliłam się dość mocno.mimo ze filtr mialam 25 przez caly pobyt,to w samolocie jakos najlepiej wygladalam pod tym wzgledem :Pturcy są przyjaźni,ale są bardzo nastawieni na ruskich i pod nich jest w zasadzie wszystko robione .nawet w hotelu jak bylo wiecej polaków to muzyka byla w stylu tatu i innych badziewi. poszlismy na nocną dyskoteke na statku w pianie i...było 99% rosjan którzy się nawalili i spali na podładzie.nawet 12 letni chłopak sie upił do nieprzytomnosci i mama mu buty sciagala.ja sobie siedzialam z tżtem który miał udar słoneczny (zaczol sie dopiero na statku) i zobaczylam jak jedna rosjanka poszła na 30min z tureckim ,,marynarzem" do kajuty.potem jak wyszła poczochrana to jej jeszcze dawał buzi.ogolnie 30 minutowa miłość. jak dla mnie turcy nie są mega przystojni.są za chudzi i za niscy.moze poprostu na takich trafilam ale i tak jak szedl fajny facet plażą i mnie mijał to potem okazalo sie ze Polak ![]() udalo mi sie sprobowac soku ze swierzego słodkiego granata, jadłam ich prawdziwego kebaba (poszlismy w miejsce gdzie jedli miejscowi i kebab byl pieczony na weglu,na szaszłykach).pojadłam ich słodyczy ale zdecydowanie za słodkie jak dla mnie.
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padlam
|
|
|
#1093 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i z tym wstawaniem to było MEGA wkurzajace jak zaczynała o 5 szurać po mieszkaniu: do kuchni, do łazienki, do pokoju, znów do łazienki i tak w kółko... I narzekanie, że ona ma na ósmą, a wieczorem oczywiście baaardzo zmęczona (to po co przed wyjsciem się dwie godziny szykować?) i o 22 do łożka spać
|
||
|
|
|
#1094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np. stosowałam na początku co 2 dni, a teraz tak 2 razy w tygodniu maksymalnie nie ma co męczyć sobie skóry takimi specyfikami. Jak będziesz teraz nabywała tonik złuszczający to też nie zapominaj o nawilżaniu! ![]() Cytat:
a jak tam małżeńsko jak się czujesz jako żonka?Cytat:
hahaha dobre!Ja bym chciała chodzić w wysokich bucikach - nawet słupkach, ale nie umiem jak mam cieńsze zakończenia to już ciężko mi iść po tych nierównych chodnikach, kostce
|
|||
|
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde dobre! ![]() Cytat:
![]() Shpilciu ja tez na wysokim nie umiem chodzic, na takich 5-6cm najwyzej a i tak wybieram z grubszym obcasem, bo na cieniutkiej szpilce to mozna sie wylozyc na nierownym chodniku:P Ale wiecie dziewczyny ze wysokie obcasy sa niezdrowe i na stare lata mozna miec halluksy.
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam kompletnego dola
jestem na 5 roku prawa...teraz juz nie mam wykldow bo na wszystkie juz chodzilam wiec co miesiac mam jakis egzamin. A mam ich jeszcze 10 z czego dwa rozlozone na pol. Chyba nigdy nie skoncze tych studiow Na jeden egzamin ucze sie ponad miesiac tak duzo tego wszystkiego... ![]() widze ze zetafonek wroci..ciesze sie ze sie super wyjazd udal
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-09-29 o 16:51 |
|
|
|
#1097 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
musze kupic w tym miesiacu rozcienczalnik do lakierów. i chyba tylko to ![]() co do skladu tej plukanki malinowej yves rocher: prosilam o analize, tu link: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3240 calkiem bez tragedii jest ![]() pilar1899: witam!
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a małżeństwo...hmm...nic sie nie zmienilo.ogolnie tak jak u luskap nie kłócimy się i nawet jest lepiej niz jeszcze w poprzednich latach.tż lubi podkreślać ze jestem jego żoną,dla mnie jakos nie jest to konieczne.jedynie teraz czuję się jakos dziwnie bo ślub mnie bardzo absorbowal i raptem juz jest po i jakaś pustka mi została.prace mgr oddalam do poprawy mojej promotorce wiec w zasadzie druga rzecz ktora mnie zajmowala się skonczyla.musze szybko isc do pracy bo oszaleje w domu.Cytat:
koniku przeczytalam ze rozstalaś sie z tżtem.przykro mi że nie wyszlo. hosenko ten Ł to naprawde jakis burak. porzeczko lepiej z twoim kregosłupem?? wiecie co?na tych wakacjach powyłaziło mi tyle krostek na twarzy ze szok.chyba jakiś filtr mnie zapchal.zrobie dzis peeling i maske oczyszczającą bo wygladam jak masakra jakas.jeszcze cholera sie dowiedzialam ze maja nam rozkuwać 2 sciany w mieszkaniu bo jakis facet na dole kominek w restauracji ma robic i musi zrobic komin.a mieszkanie remontowalismy w zeszłym roku i nam rozkują obawiam sie ze nawet jak sie nie zgodzimy na to rozkuwanie to i tak na nic bo mieszkanie nie jest własnosciowe tylko nalezy jak caly budynek do jednego własciciela i on w zasadzie pewnie moze robic co chce.czemu mam tak ze ledwo sie dobrze układa,wracam z wakacji i czeka mnie tego rodzaju nowina
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-09-29 o 17:28 |
||
|
|
|
#1099 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
zreszta pamietam ze sama mowilas, jak Cie kiedys pytalam jak wygladaja Twoje studia, ze mozesz w razie czego przedluzyc to zdawanie egzaminow na nastepny rok. (czego Ci oczywiscie nie zycze, ale jest to jakas alternatywa)
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Niedawno wróciłam z Grecji Wyjazd bardzo nam się udał, pogoda dopisała, tylko jeden dzień był deszczowy. A tak to codziennie słońce, trochę chmurek i gorąc Opaliłam się nawet, chociaż nie tak, jakbym chciała. No ale nie można mieć wszystkiego Do plaży miałam z 500m, widziałam ją z okna. Miasteczko (Olympic Beach) bardzo małe, kilka przecinających się ulic. Ale ludzie bardzo mili Ogólnie oboje z TŻ-em jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci, kryzysik sprzed wyjazdu definitywnie zażegnany ![]() Najgorsze jest przestawienie się na pogodę. W Grecji 25-30 stopni, letnie ciuchy, japonki, a tu... masakra ![]() Teraz mnie czeka powrót do rzeczywistości i uczelni... ![]() Tęskniłam za Wami |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
witaj nusiu, widze ze obie bedziemy sie teraz przestawiac na nowy klimat
dobrze ze snieg nie pada (jeszcze).
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na pewno zejdzie mi nastepny rok i juz calkiem mnie dobija fakt ze bede musiala placic za rok wiecej..i wogole! niektore moje kolezanki ze studiow juz skonczyly albo pisza juz tylko prace a ja sie wleke jak slimak. Nie wiem ostatnio szaro mi sie to wszystko widzi jestem do niczego...Nusia witaj!!!! |
|
|
|
|
#1103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty wyjechałaś z kraju rzuciłaś wszystko dla chłopaka, mieszkasz w obcym Państwie, nauczyłaś się obcego języka i jeszcze w nim studiujesz prawo, którego łatwo nie jest się uczyć w naszym kraju, a co dopiero za granicą i jak Ty możesz mówić ze jesteś beznadziejna? No jak? Chyba wspaniała raczej. Dasz radę, nie w tym roku, to w następnym! Nie wszystko można od razu i na raz. Ważne że się uczysz systematycznie i w końcu wszystko zaliczysz bo jesteś pilna (mi by się tak nad książkami siedzieć by nie chciało ja sama jestem pół roku do tyłu i mam to w maluczkimi kroczkami do przodu ![]() btw kierowniczka dziś miała dla mnie niespodziankę ... mam pieczątkę "Laborant Patrycja J." no ale nic, to chyba mało ważne nie? ważne że teraz pod papierami będę stemplowała w miejscu "Badania wykonał"
|
||||
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam 2 fajne kurtki w Reserved - o dziwo mi się podobały. Ale cena już mniej ... 200 zł za nieskórzaną kurtkę z byle jakim wykończeniem (odstające nitki, miejscami dosyć długie)
![]() Shpilciu: zazdroszczę pieczątki
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-29 o 18:16 |
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Zetku, Nusiu super że wakacje uda i wy wypoczęte, teraz my czekamy na dużo zdjęć
Lepiej moze tak bo nie boli ale gorzej bo nie byłam na tym masażu i dziś mam tego skutki, pęka mi głowa a to od kręgosłupa. Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że zużyłam dzisiaj micel Dax Perfecta
Dzisiaj tylko tak szybko, doczytam i nadrobię Was w sobotę. Zaraz uciekam do chłopaka, a rano jedziemy na dwa dni do Krakowa Trzymajcie się!
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za off topa i nudzenie
![]() Shpilcia i dziewczyny,dziekuje za podnoszace na duchu slowa. Nie wiem cos mnie ostatnio taki dol wzial ze nie moge sie wygrzebac ![]() Dziekuje ze wierzycie we mnie Faktycznie musze przestac patrzec na innych i byle do przodu ![]() fajnie ze masz pieczatke...zawsze to swiadomosc ze juz jestes "kims waznym! ![]() Fajna sprawa!!! Cytat:
|
|
|
|
|
#1108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Co do Rosjanek w Turcji, to potwierdza to również moja koleżanka z pracy, która także wyjeżdżała w tym miesiącu: pełno ich, są bardzo rozwiązłe i żłopią alkohol niczym wodę Jedna seksiła się z Turkiem prawie na oczach własnych dzieci Coś w deseń Królewny Śnieżki i krasnoludków Ręce mi opadają, gdy widzę dziewczyny ubrane kompletnie nieodpowiednio do figury, podkreślające wszystkie jej mankamenty, tylko dlatego, że ten fason jest akurat najmodniejszy . Cytat:
![]() Cytat:
Super, że się udał wyjazd i oderwałaś się od codzienności. Cytat:
. Szarą, ze ściągaczami, ale nitki z niej nie wiszą |
||||
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podoba granatowa (z kołnierzem futrzanym, ale o niebo lepiej wygląda bez
) i taka bladozielona/miętowa ![]() Wg mnie nie są one warte aż 200 zł Gdyby choć o te 50 zl były tańsze
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-29 o 18:53 |
|
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
obkupiłam się w limitkę Denim Wanted
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

bo co innego jak ktoś wygląda normalnie, tzn. dziewczyna jest zadbana, czysta (
zalezy jak rozumiemy słowo pełny(bo jak jakiś smokey, to rzeczywiście komicznie to wygląda 
Jakaś mania wbijania się na siłę w za małe spodnie.

ja uważam że w pewnym wieku (23 lata 

),nastepnie kąpiel w jacuzzi, potem zimny prysznic i szorowanie rękawicą starego naskórka.potem prysznic i masaż w pianie a na koniec masaż olejkami.zrobilismy to pierwszego dnia zeby ładnie sie opalać i powiem wam ze mi skóra nie zeszła,a opaliłam się dość mocno.mimo ze filtr mialam 25 przez caly pobyt,to w samolocie jakos najlepiej wygladalam pod tym wzgledem :P

nie ma co męczyć sobie skóry takimi specyfikami. Jak będziesz teraz nabywała tonik złuszczający to też nie zapominaj o nawilżaniu! 
zreszta pamietam ze sama mowilas, jak Cie kiedys pytalam jak wygladaja Twoje studia, ze mozesz w razie czego przedluzyc to zdawanie egzaminow na nastepny rok. (czego Ci oczywiscie nie zycze, ale jest to jakas alternatywa)