|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
w staniku jestem 24h może mam źle dobrany może za dużo leżę
a może wyjeżdżają mi dołemkurna a były takie śliczne Pomocy dziewczyny
|
#6962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
85% ale dlaczego to się robi od spodu takie kwadratowe czy jak to nazwać ![]() Wiem że ostateczny wygląd osiągają po ok. 2mies. ale to mi tak zostanie ![]() Czy już któraś u siebie to zauważyła?
|
|
#6964 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
może u ciebie zaokrąglą się jeszcze. Jesteś niedługo po zabiegu, jeszcze sie nie ułożyły. |
|
|
|
|
#6965 |
|
Raczkowanie
|
szukam w necie i narazie znalazłam tylko że zle dobrany stanik zniekształca
|
#6966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chibuike a jaka mialas wyjsciowke ? Nie mam cie w znajomych.Wyslalam zaproszenie. Moze faktycznie troszke przy maly implant ? Moze jedz jeszcze raz i zapytaj doktora wprost. Choc pewnie powie,ze jeszcze zbyt wczesnie,zeby cokolwiek podejrzewac. Troche odczekac jeszcze i tak powinnas moim zdaniem. Daleko masz do Wroclawia ? za chwile mam termin. bede wieczorkiem |
|
|
|
|
#6967 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. nie ma zielonego pojecia... hmm nie wylgądaja trochę jakbys spała na ktoryms boku??? spisz na plecach? czy jak? mr dr powiedziala ze mam spac na plecach i juz bo opuchlizna bedzie si eprzemieszzcac.... a u ciebie wyglada jakbys lezała na prawym boku... tak obie piersi sa troche przechylone chyba... albo to od bielizny... ;| sorki jezeli tworze niestworzone historie...:P
|
|
#6968 | |
|
Raczkowanie
|
po długim przyglądaniu się zauważyłam że w tej kanciastej
piersi szew był chyba mocniej ściągnięty bo skóra się jakby ściągała.Nie miałam jak zrobić zdjęcia bo to w wannie było ![]() Prawa jest oki tylko ta lewa ![]() Ale wysmarowałam blizny tribioticiem i czekam...... Wymacałam je całe i nie są twarde tylko w okolicy szycia. Mam nadzieję że się to zmieni. Po drenie blizna z prawej niewidoczna a z lewej widać Co ta moja lewa strona ![]() Obojczyk, żebra nawet włosy z lewej strony gorzej mi się układają ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
od dziecka śpię tylko na plecach od operacji prawie na siedząco. Po wypadku to nie prędko płasko się położę. Wyjściówkę miałam małą ale dużo skóry było. Stanik ten po operacji wydawał mi się nie za bardzo piersi tak na boki szły, podszyłam go na środku z godzinę temu i powiem wam że teraz równo się układają. Wyglądają w tym staniku o wiele lepiej. Nie no nie chcę nawet myśleć że coś tam będzie nie tak za dużo mam na głowie po tym wypadku. Jeszcze cyce
|
|
#6969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6970 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
mało rozsądny pomysł..ale co ja tam wiem
|
|
|
|
|
#6971 |
|
Raczkowanie
|
Mój syn miał operację na przepuklinę miesiąc temu i jego lekarka zaleciła smarowanie właśnie tribiotic 2razy na dobę i widziałam jak w oczach się cięcie goiło strupki po 3 dniach odpadły ![]() Chcę spróbować w końcu to antybiotyk więc nie zaszkodzi
|
#6972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miskaa masz wielką wiedzę, nie mów tak
|
|
#6973 |
|
Kazar Lady
|
już niejednego takie podejście zgubiło
![]() tribiotyk to preparat złozony nie tylko antybiotyk, swietnie dziala na trądzik czy grzyba między palcami stóp ale że jest polecany na świeże blizny? Są lepsze preparaty o szerszym spektrum działania przeznaczone specjalnie do stosowania na szwy i miejsce cięcia Madzienka Twoja operacja zbliża sie wielkimi krokami ![]() Przestałąś już czytać te horrory? Robiłaś numer z wypychaniem stanika? Ja podkolanki sobie zamontowałam przed zabiegiem w stanik zmierzyłam meterkiem 90 cm i nie mogłam ustać ze smiechu...ale były wielkie
|
|
|
|
#6974 | ||
|
Rozeznanie
|
ups nie widzialam,
ale nic nie szkodzi dla pewnoasi dwa razy mozna![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale sa ludzie z wrodzona zlosliwosci ![]() maceratka - magerka - gdzie jestes?????? ![]() chibuike - mysle,ze cycuszki sie ukladaja i wszystko bedzie ok.. sa sliczne!!!!
|
|
|
#6975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jeszcze z woreczkami ryzu sprobowalam, no i oczywiscie baloniki z woda tez byly tylko moj M mowil, ze oszalalam...
|
|
|
#6977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to ładna masakra całe szczęście ze nic Ci sie nie stało A co tak mało do nas zagladasz?? ![]() Jak znosisz samotność bez męża ??? Laseczki wiecie dzwoniłam dziś do kliniki by zapytać czy nie dało by rady przyspieszyć tego mojego terminu choć o dwa tygodnie lub choć o tydzień ale niestety zapisy robią już na marzec Ładna masakra jaki długi czas oczekiwania na nowe cycki Mówiłam że chciałabym wcześniej bo chce do świąt się ogarnąć a Pani zapewniała że dam radę ale jakoś w to wątpię
|
|
#6978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chibuike dzieki za komentarz. Tak sobie mysle, ze przeciez bylas wlasnie na sciaganiu szwow, wiec jesli by cos bylo nie tak to by doktorek chyba cos powiedzial, co ? Nie moge sobie wyobrazic, ze moglby milczec. A wiec czekamy z toba na nowe wiesci i trzymamy kciuki za to zeby sie fajniutko ulozyly. A teraz sobie twoja wyjsciowke obejrzalam i tyle na ile moge rozumowac, to przy twojej malenkiej wyjsciowce i odrobince ( w porownaniu do mnie ) rozciagnietej skory, 400 cc okragle nie mogly byc zbyt malym implantem. mi to tej skory wisialo tyle , ze conajmniej 3 chomiki by dalo wypchac. Taki glupi przyklad mi do glowy przyszedl. Walnieta jestem Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-29 o 22:10 |
|
|
|
|
#6979 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
No chwilę człowieka nie ma na forum i takie straszne rzeczy się dzieją!! Chibuike i Alis kochane.... ![]() Ciesze się ogromnie, że nic Wam nie jest ![]() Listopadzia, ściskam mocno I widzę, że i Maceratka się objawiła tylko Prezydentowa gdzieś zaginęła..... ![]() Lecę oblukać albumiki.... ![]() Tymczasem buuuuuziam mocno
|
#6980 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Cytat:
no, objawiłam się troszkę, żeby nie było ![]() Mya zawalona pracą jest, a do tego większość tego czasu odcięta od neta była więc jak się wyrobi to się odezwie za jakiś czas(mam nadzieję, że wkrótce, rzecz jasna )ale nadrabiać raczej nie da rady ![]() Cytat:
witaj, Alis oj, ale miałaś przygody ![]() całe szczęście, że wyszłaś cało z opresji, ale przejścia dość ciężkie w szczególności, że nie masz przy sobie bliskiej osoby by się przytulić, uspokoić.. trzymaj się cieplutko, kuruj.. buziaki Cytat:
![]() a Ty co porabiasz, szalony? jak tam nasza chatka? buziak wielki, miło strasznie, że zajrzałaś Cytat:
hej, Chibuike ![]() wiesz, jesteś jeszcze zbyt świeżo po zabiegu.. opuchlizna nawet jeszcze nie zeszła i może też przybierać różne dziwne formy.. ja miałam bardzo długo takie wyczuwalne kwadratowe pod piersią jakbym cegłę w środku miała ale inaczej to wyglądało, bo i piersi moje mają inny kształt.. tyle że w tak młodych cycuchach to różnie bywa nic, trzeba czekać.. zgadzam się z Happy, jeśli by było coś na dzień dzisiejszy niepokojącego, to lekarz by się do tego odniósł. cierpliwości Cytat:
ludzie z wrodzoną złośiwością??? ![]() mhm.. ![]() witaj, nasza Pełna Energii Forumowa Ślicznotko no, przecież zaglądam ![]() Cytat:
hejka, Kejsi oj, to wasz doktorek ma ostatnio chyba pełne ręce roboty.. bo takich kolejek to tam kiedyś nie bywało ![]() no ale wiadomo, jak dr godny zaufania to i pacjentek nie brakuje a cycusie zawsze robił śliczne ![]() Listopadzia ......................... .......... pozdrawiam wszystkie bimbałkomaniaczki dobrej nocki
|
|
#6981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też byłam zaskoczona że z moją wyjściówką lekarz bez problemu zgodził się na 400 klatę powiedział że mam nie za szeroką. Tylko że powiedział może i rodzynki ale nie są asymetryczne i nie obwisły skóra w dobrym stanie ![]() Ale po za skórą to ja u siebie nic więcej nie widziałam ![]() Bardzo się cieszę że udało się tyle podobają mi się takie nawet 450hp ale przecież za jakieś 15lat będę chciała zrobić wymianę i wtedy bym musiała dać powyżej 500 a mój biedny kręgosłup by nie dał rady Nie ma co narzekać spotkałam się z przypadkiem że dziewczyna po operacji wyglądała jak przed ![]() Beatrycze wie o czym mówię i to jest załamka tyle bólu i kasy a efektu nie ma
|
|
#6982 | ||
|
Rozeznanie
|
dzien dobry! a gdzie kawka, herbatka, swieze rogaliki? nikt sie juz nie stara o sniadanko?
Chibuke najwazniejsze ze ci sie nic nie stalo a jak masz mozliwosc to wyslij fotki do swojego dr niech ci powie co to jest, raczej watpie by to bylo na skutek wypadku ale daj im jeszcze czasu moze to przejsciowy efekt Cytat:
ja np. mialam absolutny zakaz smarowania blizn czymkolwiek a juz w ogole zero natluszczania by sie nie rozjechaly blizny.. musialy byc ciagle bezwzglednie suche i czyste.. i faktycznie bardzo ladnie sie wygoily i tak mi troche do dzis zostalo, ze je omijam gdy sie smaruje oliwka czy balsamem ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
ps. jeszcze pare lat temu sama tak ostro komentowalam ze sztuczne silikonowe baloniary itp ale jednak z czasem zaczelam myslec sama o powiekszeniu bo mialam dosyc bycia plaska deska teraz ciesze sie topami bez plecow, lataniem bez staniczka itp i mam gleboko w 4 literach zazdrosne komentarze ![]() i moze Holly jest troche przerysowana, ale sa laski tkore maja silikony i wygladaja pieknie a faceci to wzrokowcy .. i dla nich piekne piersi to nigdy absolutnie nie jest przeszkoda
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-09-30 o 09:12 |
||
|
|
|
#6983 |
|
Raczkowanie
|
Jejku aż dwa wypadki jeden za drugim
Współczuję Wam bidulki Wiem coś o wypadkach bo kilka lat temu mieliśmy straszną czołówkę ale naszczęście obyło się bez rannych, chociaż policja mówiła że to chyba cud Pamiętam tylko że bark miałam wielkości pośladka bo tak spuchł.Madzia my mamy termin jeden po drugim Co czujesz? Ja staram się robic jak najwięcej rzeczy na raz żeby nie myślec![]() Też sie boję tych wszystkich komplikacji ![]() Co do linku który znowu podaje nam życzliwa osoba, to jeśli ta dziewczyna jest karykaturą to ja też chcę nią byc:
Edytowane przez kwianna Czas edycji: 2010-09-30 o 09:27 |
|
|
|
#6984 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusta akurat są różne, moim zdaniem holly przed operacjami była szpetna, teraz jest lepiej, nie jest to mój typ urody, już bardziej kendra jak coś, ale cycki uważam że ma fajne
|
#6985 |
|
Przyczajenie
|
Do Chibuike Witaj, jak mam taki sam problem w jednej piersi co ty. Implant wyczuwalny pod cienką skórą. Op. robilam juz 4 lata temu , mialam 2 korekty ale nic. Mialam infekcje i lekarz pow. ze zanikł mi miesien i implant sie obsunął, zalecil wymiane na polowe mniejszy implant.
Edytowane przez saramajka Czas edycji: 2010-09-30 o 10:05 |
|
|
|
#6986 |
|
Wtajemniczenie
|
Saramajko ja jednak mam nadzieje że trafisz na takiego specjaliste co Ci da większy implant i że wynagrodzą Ci to co przeszłaś
|
#6987 |
|
Rozeznanie
|
dzis jestem pierwsza!!!!!!!!
:c isza:![]() ![]() 30/09/2010 Kwianna 05.10 5 dni ![]() Madzienka 07.10 7 dni ![]() BabyB 14.10 14 dni ![]() Syllwia82 20.10 20 dni ![]() Laloona 02.11 33 dni ![]() Miliqqq 05.11 36 dni Dragon 26.11 57 dni ![]() Pink 06.12 67 dni ![]() Magera 08.12 69 dni ![]() Kejsiii 14.12 75 dni no ale sie wczoraj tu milo zrobilo.... ![]() a ja oczywiscie za pozno zobaczylam...no jak pech to pech...
|
|
#6988 |
|
Przyczajenie
|
Ach, moze wkońcu się przełamię i zacznę przygodę z piersiami od nowa.
|
|
|
|
#6989 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak sie zastanawiam do czego by tu porównać miękkość cycuszków i przyszło mi do głowy że może do miękkości pośladka (?)
Nie napiętej pupki tylko jak leżycie na boku albo brzuchu, albo poprostu jak stoicie ale pośladki są luźne... Czy takie są mn.wiecej w dotyku czy twardsze?
|
|
#6990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hihi dobre Kwianno, To chyba zalezy od wielkosci Pupy ![]() I jak bardzo ta Pupa obrosnieta jest tluszczykiem. Ale pomacalam moja i chyba cycki sa nieca twardsze. Spytam meza wieczorkiem to ci napisze jak on to czuje. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

a może wyjeżdżają mi dołem

myślałam że to od opatrunku, ale to się robi coraz gorsze
:pro si:

ale nic nie szkodzi

klask i: