|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 16
Cytat:
Zaczekaj jeszcze troche jesli nic juz nie spadnie tzn , ze trzeba na dwojeczke sie udac do naszego piekielka
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
2 razy mi sie wyslalo... ![]()
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2010-09-29 o 22:58 |
|
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a lakier mowisz-no to moze zakupie Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-29 o 22:59 |
|
|
|
|
#574 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sukcesów życzę. Dobranoc, siostro Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Otoż i ja pion utraciłam już. Idę więc do wyrka. Buziaczki |
|||||
|
|
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
Ok, to ja tez juz spadam do wanienki i musze jeszcze moja malutka ululac, bo chyba ma chorobe sieroca bidulka sama nie zasnie
|
|
|
|
#576 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dukanoc twarog na noc
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj przyszłam tylko napsiać Wam "DOBRANOC"
![]() Ale nadrobiłam Was, niestety, nie mam już sił napisać czegoś fajnego .. Poza tym dziś się dowiedziałam, że moje życie towarzyskie umrze....widziałam swój nowy plan zajęć. Dzień w dzień na 8 do 16!! o matko to do jutra |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spadam powoli, bo nosek mi zaczyna o biurko uderzać. Slodkich snow
|
|
|
#579 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
![]() jestem nowa na forum, mam nadzieję, że nie jest za poźno, aby do Was dołączyć ...Biorę się za czytanie książek, super jest to, że dajecie sobie tutaj tyle wsparcia, chętnie sie przyłącze, pozdrawiam i uciekam bo pewnie już nikogo nie ma... |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś był trzeci dzień po dwóch zrzuciłam 3,400kg a dr Dukan mi obliczył uderzeniówkę na 6 dni i powinnam na niej niby zrzucić 2,4kg więc w 2 dni zrzuciłam więcej niż mi on obliczył na 6 ciekawe co waga powie jutro z rana po 3 dniach białka ![]() O dziwo łatwo mi na samym białku ![]() Gorzej będzie z dniami warzywno białkowymi bo ja nie jadam warzyw za bardzo i jakoś niespecjalnie siebie widzę w tych dniach :/ A już na pewno nie pójdę systemem 5/5 bo bym nie dała rady tyle warzyw ciągnąć. Nie lubię i tyle.. z resztą ja to najbardziej lubiałam bułeczkę z serem żółtym i szyneczką kurczakową i tak od kiedy zaczęłam chodzć do podstawówki, nic innego nie chciałam jęść.. a obiady były w domu za duże i za tłuste więc nie mam w zwyczaju jeśc warzyw :/
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-09-30 o 00:00 |
|
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
jestem nowa, dzisiaj, tzn wczoraj zaczelam pierwsza faze diety ![]() i mam kilka pyt: czy w I fazie moge jesc te chlebki dukana z otrab serka homo i jaja ? i dzien wygladal tak - sniadanko- jajeczniczka z cebula na mleku - bylo ok![]() na obiad cycek kury na ostro z sosem z jogurtu iczosnku ![]() podwieczorek serek homo waniliowy, a na kolacje wiejszczak i nie ukrywam ze po 22 z pracy wrocilam glodna jak wilk ;/ pomozcie mi, wszedzie wkolo pelno jest roznych przepisow ale nie wiem co moge a czego nie moge stosowac w I fazie ? ile takich dukanowych plackow moge zjesc ? |
|
|
|
#582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Was kochane waka waka eee eee Dziś ze 12 godziny w pracy mnie czeka a jutro mam wazny test i nie wiem jak się nauczę, jeeeeaaahh ![]() Dziś mam 2 dzień protein i mam nadzieję że cos mi szybko to wszystko pospada bo Siostra Sparta widząc wczoraj te wszystkie słodycze w Lydlu stwierdziła że ma ochote ucztować i to jak najszybciej
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo grzecznie odmeldowuje się z zastojem jedniodniowym - oby tylko! dzisiaj grzecznie zjem kolację co by jutro rano ruszyło ![]() Dzisiaj mąż wyjeżdża na tydzień będzie odpoczywał i smarował się papkami jak to mówi chyba mu pod - zazdroszczam ja do pracy ona na wypoczynek ehhh też mi się trafiło ... tak więc przez tydzień będę słomianą wdową - oby szybko minęło
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o placki z otrąb to jemy 2 ł otrąb owsianych i 1ł pszennych dziennie. Koniecznie!!! Lub można jeśc z jogurtem naturalnym jak musli ![]() Co to był za serek waniliowy? Taki kupny? Jak tak to go odstaw bo takiego nie jemy. Chyba że ma dozwolony dla nas skład. Napisz co to i zobaczymy, ważne aby jeść proteiny w postaci mięsa, ryb, jaj, twarogu chudego i to jak najwięcej a z jogurtami lepiej ostrożnie!!! A ile masz I fazę?? Jedz dużo czystych protein, tzn mięcho ryby, to co Ci napisałam przepisy masz na 1 str wątku, tam jest oznaczenie co na jaka fazę się nadaje!!!
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
ooo siostra już na nogach - słodycz powiadasz na ucztę się szykuję no no ... do mojej daleko
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?!!A ja teraz patrzę na podpis, wczoraj miałam 64, 7 więc wzrost...ale to po obiedzie było hłe hłe ![]() Zważę się dziś na czczo i zobaczymy...ale była by bombeczka jakby było 63kg
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzień! Musiałam wcześniej wstać by napisać na 3tą rano referat (nie ma to jak ostatnia chwila
). Sniadanko spałaszowane, choć mam ciągle ochotę na coś jeszcze (a zjadłam niemało). Pamiętajcie, że dziś dzień chopa!
|
|
#588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wiedziałam 3 dni temu że będzie dzień boja a teraz co...masakra, musze jakis supraj wymysleć
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymam za te 63 bardzo mocno !!!! mój wczorajszy wypaśny obiad aż bałam się na wagę stanąć hahaha ale dukanek wie co robi ![]() Cytat:
wow referat .. nieźle hyhy a ja prezent mam za chwilę wręczę chłopczykowi i spadam prackować dzisiaj spóźnienie hyhyhy miłego dnia
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjadłam wczoraj wieczorem nasz Pudding z Lydla czekoladowy...pycha, ale pewnie zastój przez dzioda będzie
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Hello
![]() Wskoczyłam dzisiaj na wagę z rana i tak jakby spadek był. nie wiem dokładnie, bo to stara waga była i z nią to jest równie, zalezy jak się stanie. Ale dzisiaj Mamuska ma mi załatwic elektroniczna, to jutro z rana jak nic ja wypróbuje Mam nadzieje, ze ta dzieisiej sza nie zrobila mi psikusa, bo jesli tak to bez skrupułow wylatuje jutro przez okno ![]() Dzisiaj na sniadanko zamiast placuszków bedzie papka. Wcale mi nie wyszły, pokruszyły się całe i nie pozostało mi nic innego jak wymieszac je z jogurtem owocowym 0% (dobrze, ze takowy miałam) Chyba patelnia mi sie zpsula, bo ostatnio wszystko przykleja do siebie i nie chce oddać To bedzie juz druga jaka na dukanie wykończe Gratki za spadki ![]() Buzka
|
#592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ech..a ja byłam tak wykończona wczoraj że nie kupiłam otrąb i dziś może wieczorem je zjem ...jaka pogoda, nic mi sie nie chce, porażka
|
|
#593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i już nalesnika teraz na niej nie zrobie, jajko sadzone owszem, ale lekko sie przykleiDo kitu te patelnie! A jestem pewna, ze nikt po niej niczym nie skrobał.
|
|
|
#594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam takie ale na mam patelni, kurdę na dodatek sa drogie 60-70 zł w sklepach
|
|
#595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu na dzień dobry pękłam ze śmiechu....tzn będzie miły dzień ale co do dzieci to po prostu są niesamowite, jak czasem coś palną ![]() zresztą ja czasem zanim zrozumiem swojego Łobuziaka to muszę sie nakombinować ![]() Ma 3 lata....a ja dalej nie wiem co to znaczy "ate" nie wiem, moja głowa je potrafi tego przetłumaczyć ![]() A co do ciaży, no mnie tez już dopada chęć...jednak najpierw może coś stracę by przy 70kg po ciąży się nie okazało, że mam 100kg ![]() Mój plan to 2012r. - tak na mistrzostwa piłki nożnej nie żebym była fanka piłki.... po prostu wtrynili mi się w termin.Będzie tylko problem z synem bo na pytanie czy chce dzidzie - mówi "nie i toniec "Pozdrawiam
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
U mnie tak samo jak wczoraj, co mnie cieszy bo trochę przegięłam ze skrobią ![]() Twinsplus robiłam wczoraj to: http://smaczny.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=22340799 i gdzie tam jest kakao? Dodałam jedną łyżeczkę. |
|
|
|
#597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że to nie jest taki zły wynik 1 - 1,5 kg na tydzień. Fakt, że będę pewnie czekać z tygodnia na tydz na wynik ![]() Nie ważne, grunt bym zobaczyła te 10 kg mniej ![]() Boję cię tylko, że o grzechy...bo kusi wiele rzeczy nawet tych, których bez diety nawet nie ruszałam ![]() Tak jak paczki.....ja ich nie jem...a wczoraj jak zobaczyłam u rodziców to myślałam, że zwariuję!!! No nic trzeba iść dalej i wytrwale dążyć do celu...... Jeszcze raz dzięki za wsparcie Pozdrawiam
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale moge sobie tylko pomarzyc o nowej ![]() Jutro zaczynam warzywa, juz się doczekać nie moge - będzie kalafior, a może zupe z niego zrobie O Matulo, jaką ja sobie smake zrobiłam na to I pomysleć, ze kiedyś to taka zupa to takie nic bylo, a teraz toż to uczta prawie
|
|
#599 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heloł sisters!
No wiecie co! Spadek mam! Nie mogę się ze zdumienia otrząsnąć O, tak to ja bardzo poproszę.... Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam Cytat:
![]() Zobacz, mój dziś wieczorem wraca, a teraz Twój wyjeżdża. A jak mój wyjeżdżał to Simply (Simply? Nie pomyliłam znowu?) małż wracał... "Bo męska rzeeeeecz - być daleko, a kobieca - wiecznie czekać... tralalalaaaa, lallalala lalalalalalala..... " Oj, tak mi się przypomniało.... ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz gdzie pracuje to zaczynałam od stażu. Na stazu byłam strasznie zadowolona z tego co robię, uczyłam się duzo i ludzie byli swietni.....tak się skończyło, że mnie zatrudniono. Cieszyłam się bardzo, w końcu robota państwowa, między ludźmi, duzo w terenie...i to miłe towarzystwo. Jak się okazało po przyjściu ludzie na początku byli mili a później ni wiem....cokolwiek nie zrobiłam było źle, zawaliły moje strsze koleżanki....a to ja byłam wzywana do szefa, przypisywano mi różne rzeczy.Powiedziałam, że sie nie dam...poszłam na podyplomówkę by udowodnić że na czymś się znam....Jestem zarządcą nieruchomości. Niestety moje koleżanki przed emeryturą( z tej zazdrości chyba bo same nie zakończyły studiów z lenistwa a kasa zakładowa poszła się p....) tak bardzo dawały mi popalić, że musiałam zmienić biuro, pozbyli mnie różnych obowiązków a dla mnie cała atmosfera jaka się pojawiła zakończyła się szpitalem...bo nie dałam rady, żołądek mi wysiadł.... Na moje miejsce została zatrudniona dziewczyna, która donosi, plotkuje itp.za to jest na każde zawołanie starszych koleżanek. Ledwo została zatrudniona kilka osób w jakiejś części pozbyło się nagrody świątecznej. Po upływie 5 lat jestem w innym biurze w towarzystwie kolegi po fachu. W miarę się dogadujemy...jednak robię to co lubię i nie zwracam uwagi na resztę. Myślę sobie, że to co teraz robię to dobra zbiórka doświadczenia...a kiedyś mogę na własna rekę zarządzać. Zresztą mogłabym już...ale potrzebuję siły by ruszyć z własną działalnością. Czasem jest dalej cięzko.Jak sie widzi to kumpelstwo pomiędzy kierownikami a wykonawcami. Wykonawca zawali a ja nie mogę ciągnać do odpowiedzialności...bo to kolega szefa, kierownika czy kogoś tam...aż skręca ze złości. Albo ..tak jak wczoraj. Wkurz..... pierdoły. Dziś dzień chłopaka...nas jest 20 dziewczyn...chłopców 11. oni wydają mase kasy na prezenty dla nas...a tu te wszystkie baby 10 zł nie chcą dać na drobny śmieszny kubek. Skończyło się po awanturze zwykłymi czekoladkmi.... dobrze, że cokolwiek jest. Dobrze, że czasem zdarzają się konkretne osoby, i takie tutaj też mam. Jakoś potrafię wytrwać. W końcu ma sie kredyt hipoteczny, dziecko i zobowiązania. Plan na przyszłość:....uczyć się dalej i może kiedyś zacząć pracę na własna rękę. Przepraszam....rozpisałam się jak szalona. Aleksandra_M życzę Ci powodzenia. Może jak nie ta praca to inna. Wszystkiego dobrego
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

)

Lakiery pelnowymiarowe 13.5 ml 

i tak od kiedy zaczęłam chodzć do podstawówki, nic innego nie chciałam jęść.. a obiady były w domu za duże i za tłuste więc nie mam w zwyczaju jeśc warzyw :/

a jutro mam wazny test i nie wiem jak się nauczę, jeeeeaaahh
i to jak najszybciej
To bedzie juz druga jaka na dukanie wykończe 

O Matulo, jaką ja sobie smake zrobiłam na to
I pomysleć, ze kiedyś to taka zupa to takie nic bylo, a teraz toż to uczta prawie