|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
W zestawie masz dwa zapasy mikrofibry tzn. jeden juz nałożony na mopa. Przed pierwszym użyciem ściągasz ten mop i zamaczasz, na kilka minut, w gorącej wodzie (tak podali w "przepisie" ) Potem wykręcasz go, jest fajny, mięciutki i nakładasz na tą plastikową stopkę. Jest to dziecinnie łatwe, stopka ma przycisk odblokowujący, wtedy można ją zgiąć i nałożyć wkład z mikrofibry. Jestem bardzo zadowolona z tego mopa, obleciałam nim całe mieszkanie dwa razy, tak mi się spodobało Jak zauważysz, że wkład zebrał juz sporo brudu, to po prostu ściągasz go, płuczesz (w zwykłej wodzie! Bez chemii) i kontynuujesz. Na koniec zamocz go w wodzie z jakimś proszkiem, wypłucz i osusz. Świetnie się z niego wszystko spiera i bardzo ładnie czyści powierzchnie. Ja jeszcze wykorzystałam go do umycia kafelków w łazience, mam do sufitu a nie jestem najwyższego wzrostu ![]() Jest wzmianka, że można go też używać"na sucho" - więc to tez fajna opcja, zwłaszcza, jak ktoś zapowie się do nas "na ostatnią chwilę" - wyciągasz, przelecisz parę razy podłogę i masz czyściutko. A ta ruchoma stopka wlezie w każdy kąt . Długość drążka można regulować, ale ja ustawiłam na najwyższa, po co się pochylać? ![]() EDIT: "Przed pierwszym uzyciem ściągasz wkład z mikrofibry, z mopa" ( a nie - jak napisałam -"ściągasz mop", sorry) Edytowane przez rejiche Czas edycji: 2010-09-30 o 22:14 |
|
|
|
|
#2912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie były wczoraj, ale nie kupiłam, a dziś jak chciałam to babka mi powiedziała, że nie ma i już nie będzie
muszę pokuszać w innych biedronkach.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a to one znowu są? coś mi sie obiło o uszy, że ostatnio już ich nie było, a podobno bardzo dobre i tanie
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, gdzie u Was można znaleźć te migdały w czekoladzie/w cynamonie? ja ich kompletnie nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#2914 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie leżały w koszu z promocyjnymi artykułami.
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sa takie saszetki z "czekolada na goraco" z Gelwe, a jak nie ma to na zime pewnie sie pojawia. Ale one nie sa dobre. To taki bardziej napoj czekoladopodobny. U mnie te micele w ofgole nie schodza. Wczoraj jak bylam w Biedronie to bylo ich z 8 ,a dzisiaj jak bylam to tylko pudelko z nimi przestawili w inne miejsce a sztuk bylo tyle samo. U mnie migdalow w czekoladzie i cynamonie juz nie ma. Na ich miejscu lezy resztka orzeszkow z pieprzem i z sola. |
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2917 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też sposób jak nie wiem gdzie co leży
|
||||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są różne upodobania, ale poważnie to też mam takie wrażenia jeśli chodzi o obsługę Zastanawiałam się, gdzie możnaby napisać takie pozytywne opinie klienta na temat konkretnego sklepu kiedyś była książka wniosków i zażaleń, a teraz pewnie jak wszystko, w sieci się załatwia. Może dziewczyny, które pracują w biedronce podpowiedzą jak to zrobić, tak aby szefostwo danego sklepu dowiedziało się..
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Klientka w krawacie
|
Też bym chciała opisać do kierownictwa o mojej Biedro. U mnie obsługa ok, poza jedną kobietą... Dziękuję bardzo, ale nie lubię latać za swoimi pieniędzmi po całym sklepie, bo kobieta rzuca mi resztę gdzie popadnie, zamiast położyć na ladzie. Kiedyś chyba stanę, zatamuję kolejkę i wezwę kierownika, bo mnie szlag trafia powoli.
Ale z drugiej strony jest tez jedna miła pani, która śmieje się i jak się człowiek o coś zapyta to odpowiada. Jeszcze czasem doradzić potrafi ![]() Piłyście te napoje sojowe z nowej gazetki? Ktoś ma porównanie do Alpro Soyi?
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za tak dokładny opis
, czasami muszę posprzątac po mojej córce która ma wrazliwy żoładek (wymioty) i wtedy chyba klsayczny mop się sprawdza bardziej; ale mam ochotę i na takiegoCytat:
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w koszach promocyjnych. W jednej B. bardziej przy kasach w koszach a w innej B. od strony lodówek zależy jak mają poukładane ale były w koszach |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie naszym obowiązkiem jest dla klienta pokazać co, gdzie leży
|
|
#2926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
dziś kupiłam 3-pak pasty signal i widziałam, że pojawiły się 4 kartony żelu micelarnego-a w poniedziałek był tylko jeden
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-10-01 o 09:50 |
|
|
|
#2928 |
|
Przyczajenie
|
w ząbkach zel micelarny wczoraj jeszcze byl.kupilam za wasza namowa i jestem zachwycona!
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A czekolady leżały obok limitek Paryskich - więc może to chwilowy rzut - aczkolwiek byłabym rada jakby wróciły, bo śmietankowa jest pyszna!
|
|
#2930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bardzo fajne i nic się z nimi nie dzieje złego, tak że polecam Zresztą chyba dokupie jeszcze komplet dla mamy bo naprawde w tej cenie się opłaca |
|
|
|
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wydaje się fajny ale jeszcze nie zmywałam podłogi![]() tylko zastanawia mnie co mam zrobić jak mi się te nakładki z mikrofibry zużyją? Są dwie - na jakiś czas starczą, ale to jest produkowane dla biedronki więc nie wiadomo czy jeszcze to będzie, a jak nawet to nie będę znowu kupowała całego mopa - może zacznę szyć ![]() były wczoraj u was te książeczki dla dzieci po 2zł? Ja nie byłam wczoraj tylko dziś i ani ślau...
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-10-01 o 12:41 |
|
|
|
|
#2933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie było bardzo dużo, każda wersja i kupiłam "Boje się dentysty"-byłam dzisiaj Jak syn "odziedziczy zęby " po mnie, to z dentystą będzie się spotykał bardzo często .. Miałam jeszcze nadzieję na migdały z cynamonem,ale już nie było. |
|
|
|
|
#2934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki też chyba pobiegne po nie![]()
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
u siebie znalazłam je na samym dole półki z czekoladami i batonikami, obok orzeszków w czekoladzie - niezłe są, ale przyznaję, że bardziej smakowały mi lidlowe kulki marcepanowe w cynamonie...
|
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was stosowała ciasto francuskie z Biedrony?
Ja dzisiaj kupiłam i chciałam zrobić kwadraty ze śliwkami, ale nie mam pewności co do ciasta ponieważ ma specyficzny zapach i zastanawiam się czy uda mi się upiec te kwadraciki
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest smaczne, TŻ mówi, że smakuje jak alpro. Kiedyś na forum wegetarian dziewczyny porównywały te dwa produkty i skład mają identyczny, w dodatku biedronkowe jest produkowane w Niemczech, czy Austrii, więc myślę, że jest spoko. Piję je od jakiegoś roku regularnie 3/4 kartony miesięcznie i czuję się bdb ![]() A o te kalosze zapytałam, bo w B. bywam często i nigdy ich nie widzałam a na wątku jestem od niedawna. Już kończę temat
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą bardzo dużo osób je sobie chwali. A co do zapachu, to fakt, ma taki trochę specyficzny zapach, może nawet trochę śmierdzi, ale to tylko jak jest surowe
|
|
#2939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, więc ostatecznie kupiłam krokiety te z kapustą i grzybami pycha![]() A i ja też już nie widziałam tych migdałów, ani w czekoladzie ani z cynamonem szkoda, takie pyszne były Myślicie, że jeszcze sie pojawią?Za to winogrona pychota
|
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem zła! Kupiłam dzisiaj termos z pompką i co?! Nie działa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Widzę że jest w ofercie, chyba fajna cena a zawsze mnie takie mopy ciekawiły - tylko czy to sie jakoś wyciska?

muszę pokuszać w innych biedronkach.

pycha
szkoda, takie pyszne były