3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 14:14   #4231
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Anecka, ten drugi pajac z kapturem jest fajny
No wlasnie tez mi sie podoba, taki w moim stylu

Pełnia
, tzn no sa butki i rekawiczki, ale wlasnie to chyba tylko wystarczy nawet jak dam skarpetki frotkowe? Sama w takich chodzilam zima

Ja wierze co Ty przeszlas w zw. z tym ubezpieczeniem. Mialam tez taka sytuacje podobna jesli chodzi o ubezpieczenie, ale jednorazowa, ze nie dostalam na czas RMUY a musialam isc do lekarza i mnie cham nie przyjal, choc co miesiac do niego chodzilam po paru dniach przyszla rmua a wtedy to do innego lekarza poszlam
No ale placic te 4 tysiaki.. masakra! Nienawidze biurokracji! PRECZ z Panstwem biurkowym

Hehe no córa moja sama jej nagada, a siostra tzta to taka pyskata jest strasznie.. wiec kto tu jest niewychowany

Mnie to ciekawy nie dosc ze Ishka to miskowa i wiolkaslonko?

Eh boli mnie pod zebrami z prawej strony

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:16   #4232
kotek81
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
dlaczego NIKT MNIE NIE POCIESZYL PO TAK NERWOWEJ SYTUACJI JAKA WAM OPISALAM - wiecie jakie to denerwujace gdy z min na min dowiadujecie sie ze dziecko nei jest ubezpieczone???????????? a mialo byc?????? ehhhhhhhhhhh szkoda gadac ...
WYBACZ
- super, że już się wszystko wyjaśniło

Miałam ci odp też ze względu na ten katar Tośka i całkiem zapomniałam (skleroza ciążowa )
Koleżanka bardzo mi zachwalała inhalator - mówi, ze u niej się super sprawuje (a ma 5 dzieciaków ) Dałam się namówić i wczoraj zakupiłam w aptece - powiem ci, że już widzę ciut różnicy a córcia użyła go jak dotąd tylko 2 razy

O taki kupiłam:
http://www.sklepmedyczny.net/towar/1...bby-termo.html
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:22   #4233
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
To pokoik Twojego maluszka?? Ale zazdroszcze Pięknie urządziłas... My niestety tylko kącik będziemy miec dla maluszka bo nie dysponujemy dużym mieszkaniem...
Niestety nie, my nawet własnego pokoju nie mamy, dopiero mieszkanie w powijakach.
Majster kładzie dopiero glazure w kuchni, w łazience schnie wylewka, w pokoju dopiero szlifowany tynk. To zdjęcie to tylko inspiracja, a my w wynajmowanej kawalerce
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:23   #4234
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Pokaze Wam tylko te ciekawsze dla mnie rzeczy..

Dobra to mam pytanie bo kiedys zadawalam ale nie wiem czy ktoras z Was odpowiedziala czy nie doczytalam
Na zime do wyjscia, co zakladac na nogi dziecka? tzn na stopy? Zalozmy ubiore dziecko tak: Body dl rekaw, sweterek, kombinezon a na dol rajstopki? i spodnie czy same spodnie i skarpetki?? czy na rajty badz skarpetki zaklada sie jakies buciki??? takie miekkie oczywiscie bo nie widze niemowlaka w twardych plastikach bo po co?
śliczne te ciuszki

ja na zimę będę zakładać body z długim rękawem, pajaca, ciepłe skarpety, bluzę lub polarka, czapkę i kombinezon. Żadnych bucików nie będę zakładać.

Cytat:
Myślisz że bez problemu się sprzeda jak nasze maluszki powyrastają?? Też się nad tym zastanawiałam ale nie miałam pewnosci czy będą chętni na używane ciuszki... ??

A co do literek to na allegro są po 9zł za literke wiec nie wiem gdzie Ty oglądałas ze po 40zł literka

http://allegro.pl/kolorowe-drewniane...246580806.html
spokojnie można sprzedać taką pakę używanych rzeczy, jest mnóstwo takich aukcji na allegro

widziałam tam gdzie podałam linka do strony, ale dziękuję za znalezienie tańszych

a cenę widać tutaj

http://www.fabrykaliterek.pl/literka...961fcdd6c98bec
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:26   #4235
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki za odpowiedz.
Te ubranka 12 msc, to w wiekszosci body sprane i skulkowane bo pajace dwa zostawilam, zpainane z tylu ale jak juz na 12 msc to raczej moga byc?
Ona wlasnie ma dziecko i sie dziwie czemu nam ten kombinezon tzn no spodnie narciarskie i kurtke kupila

Kurde jakby Nina stala sie chlopcem to bysmy nie musieli przynajmniej dostawac od jego siostry rzeczy. Boje sie, ze ona bedie nam wszystko wciskac do 18stki Niny

O, wlasnie sie mala obudzila i mnie dzaga w bok prawy a pepek malo co nie wyskoczy, moze tam dupke ma

Pokaze Wam tylko te ciekawsze dla mnie rzeczy..

Dobra to mam pytanie bo kiedys zadawalam ale nie wiem czy ktoras z Was odpowiedziala czy nie doczytalam
Na zime do wyjscia, co zakladac na nogi dziecka? tzn na stopy? Zalozmy ubiore dziecko tak: Body dl rekaw, sweterek, kombinezon a na dol rajstopki? i spodnie czy same spodnie i skarpetki?? czy na rajty badz skarpetki zaklada sie jakies buciki??? takie miekkie oczywiscie bo nie widze niemowlaka w twardych plastikach bo po co?
heheh fdaktycznie wiekszośc w różowym kolorze -
ty do biedry po chipsy a ja wczoraj zaszłam do lidla, a tam świateczne rzeczy i wśród nich mój ukochany marcepan z nugatem
a dzisiaj jestem wbiurtze i do lidla mam 5 minutek....

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

ja wlasnie tez nie wiem, jak ubierac Bobo na zime??
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:27   #4236
Patrycja_1708
Zadomowienie

Ide troszke poleżeć... Coś mnie głowa dzisiaj boli... Drzemke zrobie to powinno przejsc... Później do was zajrze.
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:29   #4237
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
marcepan z nugatem
a dzisiaj jestem wbiurtze i do lidla mam 5 minutek....

Za mna chodza kartofelki marcepanowe

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:30   #4238
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Myślisz że bez problemu się sprzeda jak nasze maluszki powyrastają?? Też się nad tym zastanawiałam ale nie miałam pewnosci czy będą chętni na używane ciuszki... ??

l
Ciężko powiedzieć czy sie sprzedadzą pewnosci nigdy nie ma, ale obserwowalam dosc czesto na allegro wlasnie takie ciuszki i schodzily bez problemu, a wystawić zawsze można, jak zejdą to super.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:31   #4239
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co Wy się stanikami przejmujecie? I tak nam cycki obwisną jak mają obwisnąć - od karmienia
Ja i tak wolę bez fiszbin

Wklejam bebzon mój dzisiejszy - końcówka 31tc (30tc+5d).
Kupiłam też bez fiszbin:niały i czarny. Mi raczej nic nie obwiśnie bo nie ma co.Miseczka małe c duże b

fajowy brzuś

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A jeszcze mi się przypomniało - młoda jak miała chyba 2 miesiace to dostała od teściowej używaną pościel do tej pory jej używam..... jako ścierki do podłogi
Na szczęscie moja teściowa nie przepada za używanymi rzeczami i zawsze prezentuje mi nowe.(ja za to lubie pobuszować w lumpku) Nie mogę narzekać bo zdeklarowała sie kupić całą pościel wraz z rożkiem i spiworkiem dla małej.Wyszło ok 600zł. oczywiście na tym nie koniec, jak tylko jedzie na zakupy zawsze cos małej kupuje

Cytat:
joanna pomysl swietny. MOje maja tyle roznych poslanek, ktore co chwile zmieniaja, ale w lozku tez spia,nie wygonisz ich. Maja upatrzyla sobie moja glowe i rano budze sie z bolem karku, bo Malpa zajmuje cala moja poduszke.

Mi jakos ostatnio brzuch wogole nie rosnie
Mnie też nie. od ponad miesiąca ma 97 cm, na dodatek chudne

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Jeszcze pochwale się mieszkankiem małej poczatek 33 tc
Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
Witam widzę, że lecą sesje brzuszkowe. To jak też wrzucam, a co! 34 tc i 5 dni

Cytat:
A ja sie własnie zastanawiam czy by nie kupić literek z imieniem SYNUSIA?? Nad łóżeczkiem myślałam to przyczepić albo na łóżeczku... Jak myślicie??
fajowe sa te literki. Już mam na oku wzór. Cena 9 zł za literkę, ja potrzebuję 8 bedą wisiały na scianie nad łóżeczkiem.

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość

dlaczego NIKT MNIE NIE POCIESZYL PO TAK NERWOWEJ SYTUACJI JAKA WAM OPISALAM - wiecie jakie to denerwujace gdy z min na min dowiadujecie sie ze dziecko nei jest ubezpieczone???????????? a mialo byc?????? ehhhhhhhhhhh szkoda gadac ...
Dopiero nadrobiłam, baby tak drukują, że zanim wstanę i sie ogarnę mają juz ze 5 stron do przodu.
Wiem co czujesz, co prawda ubezpieczenie mam , ale do ostatniej chwili ważyły sie losy mojej pracy i macierzyńskiego - moja firma upadła.
Stres jak ch....a Tak to jest z tą biurokracją, nie tylko w Polsce. Nie martw się, maluchowi szkodzi

To ja sie pochwale wózkiem tym razem gondola troche spłaszczona bo czeka ją jeszcze transport, ale w miare widac.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:32   #4240
kotek81
Zakorzenienie

Zjadłam dwie miski rosołu z ogromną ilością makaronu i pękam
Chyba sie idę położyć chwilkę po tej wyżerce
Stary 2010-10-01, 14:34   #4241
Aliszcze
Zakorzenienie

Pelnia, nie dziwię Ci się, ze się wnerwiłaś, zwłaszcza, ze miałabyś płacić taką kosmiczną kwotę. Niepoważne to ze strony księgowej. Nasi pracownicy zwykle dopominają się o ZUS ZCNA dla potwierdzenia, tak jest najbezpieczniej.

fajny pomysł z tymi literkami, muszę się nad tym zastanowić

Idę robić naleśniki

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:35   #4242
Anecka
Zakorzenienie

Ja do lidla nie mam za daleko, ale nie po drodze mi bankomat i tam tylko smakuje mi kilka rzeczy: babki szczegolnie marmurek zawsze takie mieciutkie.. hmmmm (chyba pojde do bankomatu i do lidla jednak ), chipsy solone, batonik musli.

andziat, no wlasnie bez bucikow bo to dziwne by bylo..

Wlasnie, kupilam wczoraj w realu taki Organizer : http://allegro.pl/organizer-do-szufl...241409827.html

No i jak przyszlam do domu i to rozpakowalam to nie bylam zadowolona Myslalam ze te kieszonki w sensie przegródki są zszyte z podstawa.. a gdzie tam! No a potrzebowalam takie cos na kable, wiec i tak kable mi przelazą z jednej kieszonki do drugiej dolem :P nawet jak są spiętę

Benadzieja. To juz wole koszyk na skarpetki i majtki.. no i sie zastanawialam nad takim czyms pod lozeczko, bo jednak teraz tych ciuszkow jest a komoda juz zawalona w sumie, wiec nie mam gdzie tego upchac a pod lozkiem w sumie mozna by bylo, ale wolalabym plastikowy pojemnik, ciekawe czy sa w takich rozmiarach..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-01, 14:38   #4243
kliwia
Zakorzenienie

SUPER UBRANKA! i wozeczek

Ja wam z grubsza pokaze jaka paczke od siostry dostalam
Mam stos ubranek na 0-3, 3-6 i 6-9 i troche na 12i wiecej misiecy.
5 kocykow, posciel do wozka chyba, multum skarpetek, krem i wkladki medeli, kremy do pupy. Jendorazowe sliniaki Paczka sliniakow i czapeczek, szlafrok kapielowy, okrycie kapielowe, butelka aventu. Jestem happy

Rozowa sukienusia, jak bedzie dobra na moje dziecie [a powinna bo jest 6-9mcy] to zaloze ja jej do chrztu.

Na ost. foto widac jak wygladalo moje centrum segregacji ubranek
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:39   #4244
De28
Wtajemniczenie

Anecka,ja mam organizer do szuflady z ikea. Fajny by posegregowac kosmetyki, waciki itp.
Wlasnie skonczylam skrecac komode
A pod lozeczko dziecinne wlazl mi pojemnik na posciel,mialam akurat w nadmiarze. Pozniej chce kupic cos ladniejszego, z materialu.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Kliwia, ty szczesciaro!!

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-10-01 o 14:41
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:40   #4245
kliwia
Zakorzenienie

Anecka To w Twoim lidlu nie mozna placic karta? u mnie mozna
Stary 2010-10-01, 14:42   #4246
Anecka
Zakorzenienie

kliwia, czuje chyba pokrewienstwo z Twoja siotra

SWIETNE RZECZY!

Mozna placic karta, ale od 20zl A ja jak ide po chipsy to place 2zł Tzn nic nie potrzebuje teraz za kwote 20..

De, u mnie w poblkizu nie ma sklepu IKEA niestety a moze stety :P

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-01, 14:42   #4247
vikicullen
Zadomowienie

Ja mam taki kombinezon, wsumie mam jeszcze jeden ale tamten cieńszy jest. zdjecie torche niewyrazne, ainnych ciuszkow nie będę już robić bo już wszystko mam poprasowane i pochowane

Stary 2010-10-01, 14:43   #4248
kretencja
Zakorzenienie

Ciszę się, że brzuchol się podoba
Wasze wszystkie też piękne Miło popatrzeć na takie śliczne, krągłe brzuszki, zawierające dzieciaczki

De, mina kocura genialna

Joanna, fantastyczny wynalazek ten hamak! Właśnie się zastanawiamy z mężem nad nowym łóżeczkiem dla naszego kota, może go namówię, żebyśmy taki kupili

Kliwia, nieźle masz tych ubranek Ja mam tylko na 0-3 miesiące i to niedużo. Wszystko mi w jedną szufladę weszło i to z luzem

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:44   #4249
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Anecka,ja mam organizer do szuflady z ikea. Fajny by posegregowac kosmetyki, waciki itp.
też mam z Ikei

Kliwia, cudne te ciuszki, szczególnie szlafrok
Stary 2010-10-01, 14:45   #4250
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do lidla nie mam za daleko, ale nie po drodze mi bankomat i tam tylko smakuje mi kilka rzeczy: babki szczegolnie marmurek zawsze takie mieciutkie.. hmmmm (chyba pojde do bankomatu i do lidla jednak ), chipsy solone, batonik musli.

andziat, no wlasnie bez bucikow bo to dziwne by bylo..

Wlasnie, kupilam wczoraj w realu taki Organizer : http://allegro.pl/organizer-do-szufl...241409827.html

No i jak przyszlam do domu i to rozpakowalam to nie bylam zadowolona Myslalam ze te kieszonki w sensie przegródki są zszyte z podstawa.. a gdzie tam! No a potrzebowalam takie cos na kable, wiec i tak kable mi przelazą z jednej kieszonki do drugiej dolem :P nawet jak są spiętę

Benadzieja. To juz wole koszyk na skarpetki i majtki.. no i sie zastanawialam nad takim czyms pod lozeczko, bo jednak teraz tych ciuszkow jest a komoda juz zawalona w sumie, wiec nie mam gdzie tego upchac a pod lozkiem w sumie mozna by bylo, ale wolalabym plastikowy pojemnik, ciekawe czy sa w takich rozmiarach..
są takie specjalne płaskie pod łóżko
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

5 kocykow, posciel do wozka chyba, multum skarpetek, krem i wkladki medeli, kremy do pupy. Jendorazowe sliniaki Paczka sliniakow i czapeczek, szlafrok kapielowy, okrycie kapielowe, butelka aventu. Jestem happy

Rozowa sukienusia, jak bedzie dobra na moje dziecie [a powinna bo jest 6-9mcy] to zaloze ja jej do chrztu.

super paka
Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Kupiłam też bez fiszbin:niały i czarny. Mi raczej nic nie obwiśnie bo nie ma co.Miseczka małe c duże b

fajowy brzuś

Na szczęscie moja teściowa nie przepada za używanymi rzeczami i zawsze prezentuje mi nowe.(ja za to lubie pobuszować w lumpku) Nie mogę narzekać bo zdeklarowała sie kupić całą pościel wraz z rożkiem i spiworkiem dla małej.Wyszło ok 600zł. oczywiście na tym nie koniec, jak tylko jedzie na zakupy zawsze cos małej kupuje

Mnie też nie. od ponad miesiąca ma 97 cm, na dodatek chudne

fajowe sa te literki. Już mam na oku wzór. Cena 9 zł za literkę, ja potrzebuję 8 bedą wisiały na scianie nad łóżeczkiem.

Dopiero nadrobiłam, baby tak drukują, że zanim wstanę i sie ogarnę mają juz ze 5 stron do przodu.
Wiem co czujesz, co prawda ubezpieczenie mam , ale do ostatniej chwili ważyły sie losy mojej pracy i macierzyńskiego - moja firma upadła.
Stres jak ch....a Tak to jest z tą biurokracją, nie tylko w Polsce. Nie martw się, maluchowi szkodzi

To ja sie pochwale wózkiem tym razem gondola troche spłaszczona bo czeka ją jeszcze transport, ale w miare widac.
fajna fura
Cytat:
Wlasnie skonczylam skrecac komode
A pod lozeczko dziecinne wlazl mi pojemnik na posciel,mialam akurat w nadmiarze. Pozniej chce kupic cos ladniejszego, z materialu.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Kliwia, ty szczesciaro!!

Dobra idę się położyć już bo czuję jakbym miała z 10 cm więcej w brzuchu przez to obżarstwo
Stary 2010-10-01, 14:46   #4251
kretencja
Zakorzenienie

Taki segregator do szuflady z Ikei też sobie kupiłam, na moją bieliznę. Ponieważ nie jestem fanatyczką bielizny i nie mam jej dużo, to spokojnie mi starczył

A jeszcze co do mojego brzucha... Wydaje mi się, że jest duży jak na ten etap ciąży. Najśmieszniejsze, że jak patrzę z góry to wydaje mi się niewielki, a potem jak gdzieś zobaczę się z boku, to jestem zszokowana jaki jest olbrzymi...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-01 o 14:47
Stary 2010-10-01, 14:47   #4252
kliwia
Zakorzenienie

kretencja na 0-3 weszly mi wszytskie do jednej szuflady ale ciaasno reszte upchalam na polce w szafce. jeszcze te kilka ciuszkow na roczek nie mam gdzie wsadzic.

Anecka poszukaj zaskorniakow po kurtkach
ja tak ostatnio w starej marynarce mezulka 20dyszek wyjelam z kieszeni
Stary 2010-10-01, 14:47   #4253
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:

normalnie jak w sklepie. Szczęściara Aż strach pomyśleć co by było, gdyby urodził sie chłopiec

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:48   #4254
kliwia
Zakorzenienie

Martinixx Ty nawet tak nie mow glosno
Mialby niestety pecha i chodzilby w rozowym przynajmniej po domu
Stary 2010-10-01, 14:50   #4255
Aliszcze
Zakorzenienie

Kliwia, wypożycz mi swoją siostrę cudne rzeczy i mnóstwo ich

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:54   #4256
kliwia
Zakorzenienie

Aliszcze no co Ty nie pozyczam
Stary 2010-10-01, 14:55   #4257
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość

A jeszcze co do mojego brzucha... Wydaje mi się, że jest duży jak na ten etap ciąży. Najśmieszniejsze, że jak patrzę z góry to wydaje mi się niewielki, a potem jak gdzieś zobaczę się z boku, to jestem zszokowana jaki jest olbrzymi...
no spory jest, ale zazdroszczę ci bo widzę ze resztę masz chudziutką, ja to tyje równomiernie hehe

Stary 2010-10-01, 14:56   #4258
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Kliwia jak w sklepie, tyle ciuszków
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:57   #4259
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Joanna-ja swoje kapie co 2-3 miesiace, w profesjonalnych kosmetykach, bo to bardzo ulatwia pielegnacje ich gestego futra. To persy,mozna dlatego wszystko z nimi zrobic. Ja nawet sama im kamien sciagam,sama strzyge. Choc na poczatku musialam je do wszystkiego przyzwyczajac, bo to koty po przejsciach. Nie znaly np. czesania. Moje umieja nawet wykonywac pare komend jak lezec,hop czy popros (suselek)

Cytat:
Ja mam dokładnie to samo, brzusio rósł,rósł a teraz od jakiegos czasu mam taki sam. Nawet tż ostatnio mówił że brzuszek chyba stanął mi w miejscu...
A mój mówi, że wypycham.

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

ja jestem ciekawa, jak moja suczka zareaguje na nowego lokatora raz została "pokopana" przez moją córcię, jak leżała na kanapie przytulając się do mojego brzuchależy, leży a tu nagle moja córka zaczyna harce w brzuchu i moja sunia to poczuła i z takim zdziwieniem patrzyła na mój brzuch
Mój kot podobnie. Położył się raz na moim udzie a głowę na brzuchu. Myślałam, że się przestraszy jak dostanie kopniaka. A gdzie tam... Spał jak zabity a głowa mu co chwilkę podskakiwała. Słodko to wyglądało.

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
Joanna śliczne te ubranka a mogłabyś dać linka do tych białych czy ecru z zielonymi obramówkami ?
Proszę bardzo:
http://allegro.pl/ladybird-cudne-ram...245346991.html
http://allegro.pl/ladybird-nowy-paja...247769777.html
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 15:01   #4260
kretencja
Zakorzenienie

Viki, może i wyglądam szczupło, ale ogólnie też przytyłam, zwłaszcza w tyłku W końcu mam 11kg do przodu, przecież sam brzuch z dzieckiem i cycki chyba tyle nie ważą W biodrach mi przybyło ok.5-6cm myślę

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości