![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymień się ze mną! wszystkie rozmiary! H&M, Atmosphere, New Look. Nowe i używane;)
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!
nic mi się nie wyświetla ;/ NOWY SZUKAC TUTAJ: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post23603940 hej ![]() ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Nie odmieniam się, nie przyjmuję reklamacji itp, ciuszki opisuję rzetelnie, nie wciskam zniszczonych ubrań. Poszukuję na wymiankę ogólnie wszystkiego ![]() ![]() -patchworkowych torebek, workow xxl -balerinek najlepiej miekkich ok 38, dł stopy 24,5cm -oxfordów na obcasie max 7cm -rzymianek, sandałków itp -szarej spódniczki najlepiej do połowy ud, bombkowatej, tulipanowatej ![]() -ramonesek, skórzanych, jeansowych itd -podkładów -produktow do akrylu -bluzki w ptaszki -sukienki wszelkiego rodzaju z przewagą koronkowej, tulipanowatej itp ![]() -skórzane spodenki, spódniczka -torebka xxl -bombkowato tulipanowato marszczone spódnice, kolor obojętny ![]() -sukienki H&M -wszystko z frędzlami (tuniki, sukienki, kamizelki, torebki) -boxerki lub tuniki z jakimis mhrocznymi ;D nadrukami <3 -ramoneski, eko skórki -jeansy na gumce -jeansy skinny mega obcisle -saszki -wisiory, naszyjniki -botki na koturnie -bluzki z jezusem, maryja itp -kamizelka jeans -butki pep toe -pikowane torebki ala chanel -zegarki (+fotki niżej z tego posta) i naprawdę miliona innych rzeczy ![]() jestem tutaj nowa więc zgadzam się wysłać jako pierwsza o ile Ty masz jakieś przekupki. Ja mogę swoją uczciwość jedynie poświadczyć swoimi kontami na innych portalach wymiankowych ![]() Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-12-07 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymień się ze mną! wszystkie rozmiary! H&M, Atmosphere, New Look. Nowe i używan
1. czółenka deichmann, raz założone, rozmiar 38, stan bdb. najchętniej wymienie za identyczne ale 37, lub przynajmniej troche podobne w kolorze czarnym, białym, czerwonym lub nude
![]() 2. kozaki, skóra naturalna, rozm ok 38, stan dobry+, maja jakieś zadrapania do zapastowania itp o szczegółach napisze zainteresowanym, podeśle wiecej zdjęć ![]() 3. 4. kamizelka marynarska evie, stan dbd, ubrana 2 razy 5. blazer z cudowna podszewka!!! rozm z metki 40 na 38 tez powinien byc ok, super krój, super stan ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-27 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymień się ze mną! wszystkie rozmiary! H&M, Atmosphere, New Look. Nowe i używan
6. rybaczki, stan bdb, rozm ok 38 40
8. katanka na zamek, dziecieca, ja nosiłam na moje xs/s 9. blazer podszewka silver, piękna! stan bdb rozm z metki 40 na 38 tez powinien byc ok, wymairy dla chetnych> poszedl na szafie 10. czerwony żakiecik, blazerek, kolor czerwień, czerwona podszewka rozm 40 moze 38 stan bdb ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-27 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
10.kostium atmosphere,rozm 38, na S tez ok, stan bdb bez sladow uzytkowania, jedyny minus to przetarte te zlote elementy metalowe
![]() 12. płaszcz skóra węża jak nowy stan bdb rozm z metki 40L na moje dobry takze na 38M, bardzo ładnie się prezentuje, ładny krój, nie wygląda tandetnie, guziki kryte, pieknie wygląda z paskiem w talii (pasek pokazany na zdjeciu nie jest na wymiane) idealny na jesień i wiosnę, moze tez byc super dodatkiem do sylwestrowej kreacji 13. Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-22 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
15. granatowy golfik stan bdb rozm ok 38 40
16. kwiatowa marynara, rozm ok 40/42, stan idealny 17. rurki, stan bdb, bez wad, rozm z metki 34 ale to raczej 36 jak nie 38 18. 3 rodzaje korali, oddam razem lub osobno, mam ich razem 5 sznurów, długie. 19. kurtka płaszczyk, stan bdb, rozm ok 38, może 40, mozna doczepic futerko do kołnierza>poszdł na all Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-25 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
20. zielonkawy golfik, stan bdb, rozm ok 36
21. jeansowa mini, stan bdb, rozm ok S M 22.torebka, miesci chyba a4, stan bdb-, minus za lekko poddarte raczki-do zszycia. 23. brazowa spódniczka etno, stan idealny, rozm ok 36 24. nowa bluza, rozm ok S M, brąz ze złotą nitką 25. Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-23 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
25.
26. nowa H&M spódnica, syrena, rozm ok xs s, 27. spodenki, rozm ok xs s stan bdb 28. białe spodnie z ćwiekami, jak nowe, rozm ok 38 40 29. bluza z indianinem, stan idealny, nienoszona, rozm ok xs s może m 30. miętowy żakiet rozm ok 38 40 stan bdb 31. 32. Tshirt topman stan idealny gdyby nie minimalna plamka u dolu niewidoczna, rozm ok M ale dobra na L i na S na luźno 33. różowy toner directions la riche super farbuje kolor flamingo pink, uzyłam 1 raz dałam za niego ponad 30zł! ponizej foto zuzycia i koloru jaki wyszedl mi na glowie. JEST CUDOWNY! niestety pracuję w przedszkolu i nie moge się farbowac;( dlatego sprzedaję, żeby nie leżał. jest bardzo wydajny, piekny soczysty kolor, zreszta jak cos poczytajcie w necie jego recenzje ![]() ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-11 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
32.
33. czerwony portfel, nowy, duży, 3 komory, wielkosci legitymacji studenckiej(miesci ją bez problemu) 34. kopertowa bluzka, pudrowy róż, rozm ok 40,42 może 44, stan bdb 35. 36. H&M divided marynarka jeans, rozm ok 38/40 czy jakos tak, wymiary dla chetnych, stan bdb 37. czarne rurki z guzikami, dopasowane, z metki M ale na S tez dobre, guziki u dolu mozna rozpinac, stan bdb, wada-brak guzika nad zameczkiem, ale to nie problem można doszyc jakis inny ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-28 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
37. biała nowa sukienka, rozm ok 38 40 42 44, nowa z metką
38. sweter w paski, chyba z atmo byl chyba, rozm ok 40 42 44, stan bdb-, minus za dziurke przy dekolcie, mysle ze daloby sie to zaszyc i by bylo niewidoczne, 39.proste jeansy denim co, stan idealny, nienoszone, rozm z metki na 146 ale na moje beda dobre na xxs xs 40. szary sweterek z metki 92/36 dobry na xs s stan idealny, raz zalozony i raz wyprany, bez zmechacen Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-22 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
leśny stwór
|
hej! Moze zamienilabys szpilki Deichmann na te: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470901 ?
![]() EDIT - bardzo przepraszam za wciecie się :/ zupelnie bezmyslnie, mimo, ze czytalam Twoj post ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2010-10-01 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
41. jeansowa katanka, dziecieca, ale ja nosze na moje xs, s, stan bdb
42. mała sukieneczka bordo, stan bdb z minusikem, w postaci przypalenia kolo zamka, nie rzuca sie w oczy, mam foto jak cos, rozm ok xxs xs 43. tshirt wielki ptak, stan bdb, nadruk od nowosci zadrapany ![]() 44. męski tshirt, stan bdb, rozm ok L 45, nowa sukienka, rozm ok 44 może 46, idealna na wesele/ sylwestra ale i tez na codzień. 46. 2 nowe czapki wełniane różowa(troche inny kolor w rzeczywistosci) i czarna, różowa bardziej na małą głowę, chociaż mi oby dwie są dobre. ja jednak potrzebuje bialej czapki, wiec te oddaje, super wełniane z kwiatkiem, stan idealny, nienoszone. Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-18 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
46. rurki jeans jak leginsy, skiny, mega obcisłe, napiętki, z metki 36 ale na moje dobre też na XS, stan bdb++
47. 48. niebieska bluzka w groszki, rozm ok 38 40 42 44 stan bdb 49. sukienka george rozm ok 38 40 42 czy cos takiego, wymiarki podam jak cos, stan bdb 50.kurtka szara bombka xs s m na niska osobę tak do ok 166cm, kupilam ja za 159zł i ubralam kilka razy, nie zauważyłam żadnej wady 51. proste jeansy MK z metki 10 czyli 38 na moje dobre tez na 36, ma wzrost nie wiekszy niz 166cm stan bdb, nie ma sladow uzytkowania, mimo ze przenosilam je jeden sezon ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-18 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
50. kwiatowa bluzka, dorothy perkins, rozm ok M L stan bdb
51. 3 sukienki rozm ok 38 40 stan dobry+, bdb i bdb-, oddam razem lub osobno 52. spodenki, leginsowate, supermodne, stan idealny, rozm ok xs s m l 53. granatowy blazer, zalozony raz stan idealny, super niebieska podszewka real kolor cos jak na 1 foto, polyskuje, super krój, taliowany, zapinany na haftki, naprawde super, z metki 40 ale na moje na 38 tez ok bez problemów' ![]() ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-23 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
53. kolczyki 3 różne pary
nowe hand made, nie nosiłam ich 54. Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-23 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
54. Amisu sukienko tunika, jak nowa, ubrana 2 razy, z metki s ale na m tez dobra, moze i na l sie wcisnie
![]() 55. 56. cekinowa kamizelka, stan bdb, bez wad, rozm ok s m , oddam za cos super 57. nowy blazer z bordowa poszewka z metkami rozm 38 58. nude top wyszczuplajacy mega ciasny z metki s 70 na moje dobry na 32/34/36 stan nowy bez metki Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-23 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
56. grzybek atmosphere, stan bdb, rozm ok 36 dobry tez na 34 kolor bardziej brzoskwiniowy, aparat niestety go nie zalapał
57.nowa z metką boxerka rekawki motylki rozm z metki 16 na moje cos kolo 40 42 max 44 dla chetnych pomierzę ![]() 58. blazer new look czarny rozm 40 na 38 tez powinien byc ok stan bdb, piekna podszewka, 59. blazer next popielaty/grafitowy, rozm 40 na 38 tez powinien byc ok stan bdb, piekna ciemniejsza podszewka,poszedl na szafie Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
59. czarna tunika only rozm M na s tez ok z gumkami, jest elastyczna, stab bdb-, minus bo chyba koronki troche zblakly, ladnie lezy cos jak japan style
![]() 60. 61. nowy pasek pleciony brąz/karmel stan idealny oczywiscie, na mnie czyli xs s jest za długi;( Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-22 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokladkę
61. 62. 63. Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-25 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
63. kwiatowa spódniczka nowa bez metki evie rozm 38 ale dobra na xs s m l stan idealny oczywiscie, bez metek, pieknie wygląda
![]() 64. H&M young bluzka bombka haftowana folk, na moje xs s stan bdb bez wad 65. tshirt w psy rozm s m szyta "na lewej stronie" stan bdb-, kolor bardziej czerwony niz na foto ![]() 66. bluzkeczka H&M stan idealny na mnie za mala w biuscie rozm XS .>wymieniona na mj 67. atmosphere biała spódniczka rozm ok 40 42 stab bdb bez wad Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-25 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
68. książka nowa ozdoby choinkowe cena za którą została kupiona 19,90zł
69. książka nowa świętujemy boże narodzenie cena za którą ją kupiłam 17,90zł 70. różne orginalne płyty cd z muzyką ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-11-14 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dorzutkę
![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2010-12-06 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
:)
|
chyba można
![]() coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1285960357 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1285961063 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
bardzo podoba mi sie to
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1285956288 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1285961532
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
46. rurki jeans jak leginsy, skiny, mega obcisłe, napiętki, z metki 36 ale na moje dobre też na XS, stan bdb+ oraz 58. Grzybek Atmosphere brzoskwiniowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie zA: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1285954699 ?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
9. rurki, z metki chyba 40 ale na moje oko to 36/38, stan bdb, bez wad, ubrane tylko kilka razy, niestety mi za duże;( ile mają w pasie? 33. czerwony portfel, nowy, duży, 3 komory, wielkosci legitymacji studenckiej(miesci ją bez problemu)
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
u mnie coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1285957737 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285954059 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1285953002
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się:
torebka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1285959419 leggi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1285959419 a nic oprócz kurtki Ci się nie podoba?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.