3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 10:43   #4381
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Weronisia już pewnie jest po.....
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 10:48   #4382
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Ale szybciutko idzie to rozpakowywanie, no szok normalnie...

Weronisia napewno już po wszystkim. Trzymamy mocno kciuki aby wszystko było dobrze

Który tydzień miała Weronisia?? Pamięta któras????

Biore sie za obiadek: Dzisiaj robie gyrosa z sosikiem czosnkowym i ziemniaczki a do tego suróweczka

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-10-02 o 10:50
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 10:52   #4383
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość

Dzisiaj ma 35+6

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 10:54   #4384
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Dzisiaj ma 35+6
ja równy tydzien do tyłu
Stary 2010-10-02, 10:55   #4385
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

ale miałam dziś kiepską noc... przy każdej zmianie pozycji się budziłam... bolał mnie kręgosłup, bolały mnie żebra... już sama nie wiedziałam jak spać

Weronisia - dacie radę Pascalek już pewnie na świecie

Kretencja - hmmm... pamiętam jak pisałaś, jak ważny jest dla Ciebie poród sn, no ale jeśli musi być cc, to im prędzej przywykniesz do tej myśli tym będzie lepiej dla Ciebie i Twjego samopoczucia

cieszę się, że Małej podoba się muzyka z odgłosami natury, bo przecież kupiłam karuzelę Rainforest mam nadzieję, że jak dzidzia będzie na świecie też jej się będzie to podobać a tak w ogóle to moja karuzela jeszcze do mnie nie dotarła kupiłam w niedzielę, przelew był natychmiastowy, a karuzeli jeszcze nie ma
a jaką przesyłkę wybrałaś ?

Cytat:
Dzisiaj ma 35+6
to już tak bliskooooooooo. a Paskalek pewnie już na świecie

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:13   #4386
sereniti
Zakorzenienie

a ja wg USG mam dziś 36+5 ....ja pierdziele lecę pakować walizkę - torba okazuje się być za mała
na poprawę nastroju po czwartkowej wizycie mam troszkę ciuszków od znajomej z Niemiec - tak a propo używanych. mam większość ubranek od niej wszystkie w idealnym stanie nawet plamki nie ma, poprane - choć ja i tak piorę jeszcze raz - i praktycznie wszystko H&M i C&A więc się bardzo cieszę
wkleję kilka co dziś dostałam - na roczne dziecko ale lepiej mieć . kurcze mam 2 szafy pełne sukienek i ciuszków typowo dziewczęcych - jak będzie jednak chłopak to będzie zgryz
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:20   #4387
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

i do nas Weronisia napisała:

sms od Weronisi (08:33):

O 3.40 odeszły mi wody. Pascal znowu się źle obrócił. Jest bardzo malutki, ok. 2kg. O 9.30 będę miała cesarkę.
pewnie juz dawno po ,ale za szybki powrot do nas
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:30   #4388
kularek
Zadomowienie

nie mogę chodzić bo zaczyna boleć a o schylaniu się mogę zapomnieć zjadłam tabletki i musiałam się położyć ale aż mnie skręca bo tyle chciałabym zrobić :/ -ja nie chcę leżeć

kuje też tak kogoś ? te kucia są tak po bokach i są takie bardzo mocne i ostre i jeszcze boli mnie tak od dołu jak np. źle usiąde

Edytowane przez kularek
Czas edycji: 2010-10-02 o 12:08
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:32   #4389
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Ale szybciutko idzie to rozpakowywanie, no szok normalnie...

Weronisia napewno już po wszystkim. Trzymamy mocno kciuki aby wszystko było dobrze

Biore sie za obiadek: Dzisiaj robie gyrosa z sosikiem czosnkowym i ziemniaczki a do tego suróweczka
jestesmy z Weronisia z tego samego dnia jeslic hodzi o rozpakowanie

jelsi moja mala wazy juz 3200 to ja Pascalowi oddalabym z pół kilo gdybym mogła.

Trzymam kciuki najmocniej jak sie da

A ja jestem w 36 tygodniu, czyli zaczynam 37.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:36   #4390
Aliszcze
Zakorzenienie

no to kolejny maluszek na wątku mam nadzieję, ze Weronisia i Paascalek czuję się znakomicie

kretencja, nie bój się, mnóstwo kobiet ma cc, wiem, że wolałaś naturalny poród, ale lepiej dmuchać na zimne, bo co by było, gdybyś miała mieć jakieś komplikacje przy naturalnym? wtedy to już w ogóle pewnie za szybko nie mogła wyjść ze szpitala. A wszystkie moje znajome, które miały cc, mówią, że nie taki diabeł straszny ja sama nie wiem jeszcze, co lekarz mi powie, na razie jestem nastawiona na anturalny, ale jak będzie cc to trudno się mówi

nie wiem, czy cukrzyca jest wskazaniem do cc, ale moja lekarka mi mówiła, że po urodzeniu pediatra w szpitalu bacznie bada pod tym kątem dzieci kobiet z cukrzycą.Dlatego dobrze, że się bada cukier także chyba po prostu dzieciaczki słodkich mamusiek bedą dokladniej zbadane, co ma też swoje plusy

znów zapomniałam, ktora to pisała, ale ja często miewałam kłucia w okolicy pępka, to nic groźnego, bo byłam potem na usg i wszystkow normie, moja lekarka mówiła, ze to albo jelita albo więzadła

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:37   #4391
myszka_maj
Zakorzenienie

spakowałam torbe

mam nadzieje ze jeszcze trochę postoi niepotrzebna

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:41   #4392
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
spakowałam torbe

ja tez mam w sumie spakowana
Stary 2010-10-02, 11:51   #4393
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
a jaką przesyłkę wybrałaś ?
własnie dostałam maila, że przysyłkę nadali dopiero w czwartek bo niby dziecko się rozchorowało... i tak mam jeszcze czas... nawet łóżeczka jeszcze nie mam

Cytat:
spakowałam torbe

hmmm... kurczę i ja muszę pomyśleć nad torbą, bo jakoś tak omijam ten temat szerokim łukiem nie mam jeszcze majtek jednorazowych i czegoś do porodu, reszta jest.

A jeśli mogę zapytać to jakie podpaski na później kupujecie?? no bo wiadomo na początek te wkłady, a później?? jakieś grube czy takie cienkie?? jak ja wytrzymam tyle czasu w tych podpachach tampony były dla mnie zbawieniem

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:52   #4394
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ja tez mam w sumie spakowana

a ja prawie nic nie mam do tej torby omg.

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:57   #4395
niebieskaa
Rozeznanie

Weronisia juz urodziała pewnie jaaaaaaaa nie moge uwierzyć coś wskazywało na to ze to już? chyba sama była zaskoczona trzymam kciuki! a ona tak chciała uniknąć cesarki....
------------------------------------

U Nas po staremu czyli lipa ogólnie, tż szuka samochodu bo nie ma jak się poruszać, wczoraj mnie kolega zwiózł na to usg.

I jedyne co mnie pociesza to Nasz Synuś.

Na USG wszystko ok, wymiary odpowiadają na skończony 31tc róznica pomiędzy wymiarami to tylko 4 dni, nie jest za mały ani za duży waży już 1760gr
Ciekawe ile urośnie do końca
Dr dał nam filmik z usg.
Aha nie chciał pokazać tym razem buźki, bo się wtulił w łożysko. Pokazał za to swoje jajeczka, baardzo wyraźnie
Łożysko jest 2 stopnia.

Zmierzył mi też to spojenie, jest na 0,5 cm więc w normie (poprzednio było ok 0,3 ale to normalne, że się powiększa, a norma jest do 1cm)

---------------------------------
Ide zamawiać rzeczy z all, dobrze, że miałam na to odłożone jeszcze pare groszy. Spać nie mogę przez te nasze problemy, czuję taki ciężar na klatce piersiowej, tż aż schudł z nerwów, szkoda mi go, mam nadzieję, że będzie lepiej.
Przepraszam, że nie odpisuje każdej z osobna, ale nie mam siły, ale podczytuje Was.

Kretencja jak widzisz po przykładzie Weronisi każda z Nas może się rozczarować, a Ty się możesz przynajmniej nastawiać na to cc.

Edytowane przez niebieskaa
Czas edycji: 2010-10-02 o 11:59
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:02   #4396
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!

Strasznie się poryczałam czytając opisy rozpakowanych mam wrześniowo-październikowych. Aż mi głupio.

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Przeryczałam pół godziny
Okulista napisał mi wskazanie do cc
Wiem, że wiele kobiet dałoby sobie zrobić bez mrugnięcia i jeszcze by były zadowolone, ale poród sn to było moje największe marzenie. Nigdy go nie zrealizuję
Wiem, że najważniejsze jest, żeby dziecko przyszło na świat zdrowe i żebym ja też była bezpieczna. Ale potrzebuję chyba czasu, żeby się z tą myślą oswoić.
Jestem załamana
Kretencja, . Nauczka też dla nas żebyśmy się za bardzo nie nastawiałyna poród sn. Ja mam wadę -2 / -2,5, więc pewnie też muszę iść do okulisty. tak jak Ty BARDZO chciałabym urodzić naturalnie.

Cytat:

Przeczytałam nawątku wrześ-paź ,że WERONISIA będzie miała CC dzisiaj o 9,30 bo jej wody odeszły a Paskal się znów obrócił.

Link do wiadomości:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3982
I znowu ciary mi przeszły. Weronisia juz dawno po ciekawe jak poszło? Jak Pascalek?
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:29   #4397
rptrbj1978
Rozeznanie

weronisia miała termina na 31 pazdiernik

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:46   #4398
sylwia01485
Zadomowienie

Ja po nadrobieniu kilku dni znow jestem w szoku, co sie u nas dzieje.

Weronisia- kciuki trzymam jak wszystkie tutaj

kretencja- wspolczuje Ci rozczarowania, ale naprawde lepiej, zebys przynajmniej w kwestii wzroku czula sie bezpiecznie.
W kazdej chwili kazdej z nas moze sie zdarzyc cc- ja w ostatniej fazie porodu uslyszalam od lekarz, jezeli za 5 min sie nie urodzi- tniemy. Wyobraz sobie, co ja wtedy poczulam, po kilku godzinach wysilku, bo bardzo chcialam naturalnie- nie wiem teraz czy slusznie upieralam sie przy takim porodzie, bo moje dziecko urodzilo sie z objawami niedotlenienia w zielonych wodach... Gdybym miala na czas cc, to dzis nie bylaby dzieckiem dyslektycznym, z problemami z koncentracja- dobrze, ze tylko to- moglo byc znacznie gorzej...

TEraz nie nastawiam sie na nic, chyba chcialabym sn, ale jezeli madry lekarz orzeknie, ze cc- przyjme to ze spokojem.
Ja nie mialam wskazan okulistycznych do cc, ale po moim porodzie mialam oczy zakrwione- z wysilku- wygladalam jak Rambo po niezlych beckach. Przez kilka dni mi ta krew z galek ocznych schodzila- koszmarnie wygladalam, wiec na pewno ryzyko odklejenia sie siatkowki jest, bo wysilek jest nieludzki- nie mowie, ze zawsze, ale zdarza sie - ja jestem tego przykladem.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:51   #4399
mallinka
Zadomowienie

Wiadomość od Weronisi (12:42):

Pascal urodził się 4 tyg przed terminem, waży 2450, ma 44cm. Jest w innej klinice. Nie wiem kiedy będę mogła go zobaczyć. Zależy jak dojdę do siebie po cesarce.

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:51   #4400
kootekk
Zakorzenienie

jeeeeeeeeeee weronisia tez juz???
to juz po napewno, trzymam kciuki zeby wszystko było ok

widzicie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny

jak michałek bedzie tak grzeczny jak dzisiaj to jutro rowno miesiac czyli 03.10 pani dr go wypisze

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:56   #4401
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:

Pascal urodził się 4 tyg przed terminem, waży 2450, ma 44cm. Jest w innej klinice. Nie wiem kiedy będę mogła go zobaczyć. Zależy jak dojdę do siebie po cesarce.
hmmm... a dlaczego jest gdzieś indziej Weronisiu trzymaj się dzielnie, lada moment będziesz tulić Pascalka

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
jak michałek bedzie tak grzeczny jak dzisiaj to jutro rowno miesiac czyli 03.10 pani dr go wypisze
i to się nazywa dobra wiadomość

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:56   #4402
sylwia01485
Zadomowienie

Weronisia -gratulacje , oby jak najszybciej synek byl z Toba. Dochodz do siebie
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 12:59   #4403
lutien
Wtajemniczenie

Weronisia już pewnie rozpakowana To dziś pewnie będę często tu wpadać patrzeć, czy napisała czy wszystko z nimi ok.
Aż nie mogę w to uwierzyć, bo obstawiałam, że Ishka będzie pierwsza. Ciekawe, kiedy przyjdzie moja pora Dobrze, że mam przygotowaną torbę i właściwie, to mogę już jechać na porodówkę
Co do wskazań do cc, to ja sobie myślę, że wolałabym od razu iść na cc niż męczyć się kilkanaście godzin ze skurczami a i tak urodzić przez cc. I tego się chyba najbardziej obawiam - że się namęczę a i tak mnie potną

My czekamy na meble - miałam nadzieję, że wcześniej przyjadą a tu się okazuje, że cały dzień możemy czekać
Co do rozmowy z TŻ to wczoraj poszło zaskakująco gładko. Powiedziałam, co mi leży na wątrobie, TŻ mi przyznał rację i ma przemyśleć, jak rozwiązać ten problem.

EDIT: Właśnie doczytałam wiadomość do Weronisi. Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie i mogła zabrać Pascala do domu
(Katharine Hadley )

Edytowane przez lutien
Czas edycji: 2010-10-02 o 13:06
lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 13:00   #4404
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:

Jak w innej klinice

Ciesze sie i mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze
Stary 2010-10-02, 13:01   #4405
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

trzymam mocno kciuki by jak najszybciej był z tobą

dziewcyzny jaka posciel najlpesza do lozeczka 60x120 - 90X120 czy 100x135????????

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 13:10   #4406
mallinka
Zadomowienie

sms nr 2 od Weronisi (13.02):

Ja zaczynam odzyskiwac czucie. Rana zaczyna boleć. Nie wiem co z Pascalem. Tata do niego jedzie więc może coś się dowie. Pozdrawiam wszystkie ciocie.

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 13:20   #4407
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
No wlasnie tez mi sie podoba, taki w moim stylu

Pełnia, tzn no sa butki i rekawiczki, ale wlasnie to chyba tylko wystarczy nawet jak dam skarpetki frotkowe? Sama w takich chodzilam zima

wg mnie tak
dziecko bedzie w wozku w najwiekszy mroz jesli juz bedziecie musieli wyjsc bo i czasem tak bywa ze akurat szczepienie... czy choroba nie daj Boże... to na rajtuzy dasz frotkowe skarpety a na kombinezon kocyk czy kolderke - zalezy co tam macie...

no i zawsze w mroz mozna dac folie przciwdeszczowa niezaleznie czy pada czy nie bo folia daje 3 stopnie PLUS!!!!!!!!!!! w srodku
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 13:23   #4408
kliwia
Zakorzenienie

weronisia wracaj szybko do siebie gratuluje! I trzymam kicui za Pascala!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 13:29   #4409
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
trzymam mocno kciuki by jak najszybciej był z tobą

dziewcyzny jaka posciel najlpesza do lozeczka 60x120 - 90X120 czy 100x135????????
o matko Werka już urodzila.... ehh jak jest w innej klinice musi jej byc ciezko napiszcie JEJ SMS OD NAS JAK MOZECIE - POSTAWCIE DZIEWCZYNE NA NOGI TROCHE KRZEPKIM SLOWEM OD NAS :/

MYSZKO z doswiadczenia widze ze lepsza w lozeczku mniejsza bo te na 135 ja musze zwijac na koncu i po bokach czasem , ale to kwestia gustu"" a jak macie kombinezonik na noc to koc akrylowy wystarcza w chlodne dni do tego... i wtedy wieksza kolderke bo od razu na tapczanik za 2-3 lata bedzie - wszystko zalezy jakie macie plany....

my kupilismy te wieksza - chcialam zaoszczedzic poprostu ale jak dostalismy ten mniejszy rozmiar mimo ze nie bylam zadowolona z prezentu to teraz sie ogromnie ciesze!!!!!!! i wiem ze to byl strzal w 10

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

[QUOTE=irsin;22441677]Jak w innej klinice[QUOTE]

mozliwe ze tam gdzie jest Werka nie mogli mu podlaczyc aparatury i musieli dz. przewiezc dlatego sa osobno! innego wytlumaczenia nie ma :/

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Weronisia już pewnie rozpakowana To dziś pewnie będę często tu wpadać patrzeć, czy napisała czy wszystko z nimi ok.
Aż nie mogę w to uwierzyć, bo obstawiałam, że Ishka będzie pierwsza. Ciekawe, kiedy przyjdzie moja pora Dobrze, że mam przygotowaną torbę i właściwie, to mogę już jechać na porodówkę
Co do wskazań do cc, to ja sobie myślę, że wolałabym od razu iść na cc niż męczyć się kilkanaście godzin ze skurczami a i tak urodzić przez cc. I tego się chyba najbardziej obawiam - że się namęczę a i tak mnie potną

My czekamy na meble - miałam nadzieję, że wcześniej przyjadą a tu się okazuje, że cały dzień możemy czekać
Co do rozmowy z TŻ to wczoraj poszło zaskakująco gładko. Powiedziałam, co mi leży na wątrobie, TŻ mi przyznał rację i ma przemyśleć, jak rozwiązać ten problem.

EDIT: Właśnie doczytałam wiadomość do Weronisi. Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie i mogła zabrać Pascala do domu
co do torby święta racja!!!!!!!!! też w tym mies. zaczynam pakowanie i przygotowywanie rzeczy... nie znamy dnia ani godziny mimo iż niby wyliczone

super ze rozmowa wam poszla gladko

ja zrobilam przekret i zamowilam kolezanke by przekopala nam polowe dzialki i wyrowanala teren na sadzenie trawy - powiedzialam niepotrzebnie tż i sie wsciekl ale trudno jak on nie ma sily czasu i pogody na to , to wzielam to w swoje rece... fakt zaplace 100 ale bede wiedziec ze mamy trawe ! dla mluszkow na cieply sezon 2011 - przeciez tosiek nie bedzie sie w chwastach na dzialce bawil jak bede sadzic warzywka i owoce nie?
powiedzcie ze dobrze zrobilam prosze
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 13:33   #4410
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Tez zamawiamy jednak maxi cosi mure tylko nie wiemy czy 3 czy 4 ?

Miałas moze okazje pojezdzic obydwoma ? Jak ten trzykołowy stabilny jest ?

Weronisia trzymam kciuki .....
Tak miałam okazje poprowadzic oba.Kuzynka kupiła 3 bo był w promocji a znajoma chciała 3. Jak dla mnie znacznie lepiej prowadzi sie 4, może to tylko moje odczucie , ale od razu wiedziałam, że chce czterokołowy.Poza tym na te nierówne chodniki to tym bardziej 4

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
nie mogę chodzić bo zaczyna boleć a o schylaniu się mogę zapomnieć zjadłam tabletki i musiałam się położyć ale aż mnie skręca bo tyle chciałabym zrobić :/ -ja nie chcę leżeć

kuje też tak kogoś ? te kucia są tak po bokach i są takie bardzo mocne i ostre i jeszcze boli mnie tak od dołu jak np. źle usiąde
A jakie ty tabletki bierzesz? Tez mnie czasami kłuje z boku i pod podbrzusze również - dziś nawet solidnie. Niestety ja musze leżeć.Tez mnie szlag trafia bo tyle do zrobienia, ale wole nie ryzykować. Poza tym lepiej sie połozyc niz faszerować nospą.
Cytat:

No to zaczęłam sie bać

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
jeeeeeeeeeee weronisia tez juz???
to juz po napewno, trzymam kciuki zeby wszystko było ok

widzicie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny

jak ten czas leci

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości