![]() |
#961 | |
BAN stały
|
Dot.: Idiotyczne zachowania klientów ;)
Cytat:
![]() Głupota ludzka nie zna granic. Nie mogła dzieciakom innej zabawy wymyśleć ? Tylko kredki tam są ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
sa jeszcze książeczki takie dla maluchów, jakies maskotki, puzle itd. itp. ale dała dzieciakom kredki i kazała cicho siedzieć... i jeszcze do mnie z tekstem: ma Pani dzieci? a na moją negatywną odpowiedź rzuciała tylko: widać, bo sie Pani nawet nimi nie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
masakra,której byłam świadkiem:
koieta ok40l i córka ok.16l.Corka wybrala gazety dla siebie (m.in Elle ktore chyba nie jest pismem mlodziezowym ale ok moze interesuje sie moda) babka dala kase,przy wydawaniu reszty dostala 2x20zł. Spojrzala sie na nie i mowi: Boże!ja tego nie wezmę! Proszę mi wymienic te pieniadze one są TAKIE POGNIECIONE że ja ich nie wezmę. Dwudziestozłotówki były jak wyjęte z bankomatu tylko zgięte jak od noszenia portfela idiotka jakaś
![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Słyszałam taką historię, że na porodówkę przywieźli młodą dziewczynę, potwornie brudną i śmierdząca niesamowicie. Otóż jej matka święcie wierzyła w to, że w okresie ciąży nie wolno się kąpać, bo to zaszkodzi dziecku. Gdy pielęgniarki chciały ją umyć, zjawiła się owa matka i zaczęła wrzeszczeć, żeby broń Boże tego nie robiły, bo dfziecko urodzi się martwe. Aż ochrona musiała ją wyprowadzić...[/QUOTE]
O mamusiu i niby co że przez 9 miesięcy się nie myła!!! ![]()
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Aktualnie pracuję w sklepie i strasznie irytuje mnie zachowanie ludzi, którzy płacąc, wyciągają zwinięty plik stu lub dwustuzłotówek i ostentacyjnie wyjmują z niego banknot podając go mnie, po czym przystawiają mi ten plik niemal pod nos i przeliczają pieniądze
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-10-03 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
ja jak pracuję w sklepie spożywczym moich rodziców, to jak obsługuję niektórych klientów to mam ochotę wywiesić taką tabliczkę:
Załącznik 3450623 a najbardziej "uwielbiam" takich pijaczków, co mi wmawiają, że jestem smutna i zła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Wtajemniczenie
|
No ba! Przecież klient nasz pan!
A poza tym, stare przysłowie pszczół mówi, że głupszemu się zawsze ustępuje ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak sobie radzicie z natrętami ?
Wczoraj i dziś do restauracji w której jestem kelnerką przyszedł facet (psychol) - jest obleśny , napastliwy, zadaje zboczone pytania , powtarza je po 10 razy , mówi bardzo dziwne rzeczy - "jestem chamem wiem o tym,a co pani sądzi" " widać po pani ,ze pani w zyciu w warszawie nie była" "płacę pani więc ma pani ze mną rozmawiać" itp itp mam go DOŚĆ. Czasem się go bałam - w momencie gdy tylko on był jedynym klientem. Potrafił chodzić za mną po sali , łapać za ręke itp. Muszę dodać ,że moje restauracja jest podzielona na dwie części z czego ja na swojej jestem całkowicie sama.
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
Famka jesli slowne odmowy nic nei dadza, radze porozmawiać z szefem
![]() ![]()
![]() |
#978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
DOKŁADNIE!Ja też wtedy gapię się w okno i przewracam oczami,żeby zobaczył,że gdzies mam ten jego plik jesli nie umie korzystac z konta bankowego a niektorzy czasami widza,ze sie nie patrze to chociaz i tak zawsze mają mniejsze pieniadze w srodku to wertuja i niby szukaja prostactwo i tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w sklepie mojej matki pewna pani wzięła do ręki słuchawkę prysznicową i zrobiła symulację kąpieli włącznie z podmywaniem się i myciem pod pachami
![]() ![]() A jeszcze przed wypróbowaniem tej słuchawki, zapytała `czy ta słuchawka jest sprytna?` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#983 | |
Rozeznanie
|
czytam ten wątek fragmentami od dwóch dni. myślałam, że dobrnę do końca i dopiero wtedy dodam coś od siebie, ale przed chwilą czytając w poniższym poście zdanie o bobrze tak parsknęłam ze śmiechu, że aż mi guma do żucia z buzi wyleciała i spadła na podłogę
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2011-03-06 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
musze sie dzis tu dopisac bo mi jedna kobitka podniosla cisnienie
![]() pracuje w hotelu o limitowanych miejscach parkingowych, wisza wielkie tablice na ogrodzeniu ze parking jest tylko dla osob ze specjalnym biletem (permit?) i sa ostrzezenia ze osoby bez przepustek beda dostawaly mandaty, oprocz tego kazdego goscia przy check in pytamy sie czy ma samochod i gdzie zaparkowal i tlumaczymy jak to dziala ale ze nie zawsze pamieta sie by to sakramentalne pytanie zadac(szczegolnie jak hotel pelny a lista gosci jest 120 albo i wiecej...) Wiec przychodzi do mnie pochmielona babka popoludniu i pyta sie co ona ma zrobic? bo ona nie zauwazyla (70cm tablic!) z info o parkingu i teraz oboje z kolega za duzo wypili aby moc przestawic samochod na publiczny parking! I co teraz? noszzzzzz kurde ![]() ![]() A ona obrazona ze nie jestem pomocna i ze przeciez to moja wina bo jej NIE ZAPYTALAM czy ma samochod....tiaaaa a przeczytac tablice to juz nie laska, rownie dobrze ona mogla mnie zapytac czy ten oznakowany parking jest na pewno dla wszytskich gosci, po to sa te tablice jakbbysmy zapomnilay zapytac ![]() echhhh ludzie..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostentacyjnie wyjmują z niego banknot podając go mnie, po czym przystawiają mi ten plik niemal pod nos i przeliczają pieniądze ![]() ![]() poza tym masz rację, ludzie afiszują się z kasą, a nie wiadomo, co za rogiem czeka, dziś o napad, pobicie nie trudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
Pracuję w serwisie samochodowych na likwidacji szkód. Notorycznie powtarzane sytuacje:
- opierniczanie mnie za niewygodne klientowi decyzje ubezpieczyciela (np. w kwestii wypłaty odszkodowania) - jaki ja mam wpływ na to ![]() - zwalanie wszystkich usterek w samochodzie na szkodę, np. kiedyś przyjechał pan który miał uszkodzony tył samochodu - zderzak, belka, lampy i stwierdził, że od czsu wypadku ma problemy z uruchamianiem silnika ![]() A gdzie związek przyczynowo - skutkowy? ![]() Albo przyjeżdża taki cudak 8 miesięcy po naprawie drzwi i twierdzi, że klamka mu skrzypi, albo świszcze wiatr w szybie (może przymarzła zimą i otwierał drzwi na siłę). Po naprawie oczywiście jest wszystko w porządku ale co szkodzi po kilku miesiącach spróbować zwalić na naprawę ![]() Ostatnio pewnemu panu wymianialiśmy zderzak przedni, kratki zderzaka, chłodnice itp. a on przyjeżdża po miesiącu i mówi że mu kratkę źle zamontowaliśmy, że krzywo, że "wylata" i jeszcze kilka rzeczy nawymyślał, stwierdził, że jesteśmy niekompetentni. Na to ja, że zaraz z Panem przejdziemy, zobaczymy. I co się okazało? Że drugi raz trzepnął tym zderzakiem, że mu pokrzywiło te kratki. ![]() I zwalił na swoją żonę ![]() Był jeszcze taki "czaruś" co uszkodzony mechanicznie lakier chciał na naprawę gwarancyjną zgłosić. Że niby fabrycznie źle położony i złazi ![]() ![]() Takich przykładów można nazbierać tysiące. A najgorsi są klienci, którzy nie rozumieją zasad likwidacji szkody a kłócą się i mówią, że wiedzą lepiej i w ogóle nie chcą posłuchać jak ja tłumaczę. ![]()
![]() |
#989 |
Nie depcze krokusów
|
zuziunia13 - jak kiedyś przywaliłam komuś w tyłek, to zablokowały mi się drzwi bagażnika, niby nie ma związku przyczynowo-skutkowego, ale stało się to w wyniku kolizji
![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Jak mocno walnęłaś i wszystko się poprzesuwało to mogło się tak stać - fizyka działa, jest związek przyczynowo - skutkowy. Czasami po uderzeniach tyłem pękają przednie szyby.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.