![]() |
#4351 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Oooł jeeeee!
![]() ![]() ![]() No so? ![]() To już się poprawiło ![]() Jak perwera, to perwera ![]() Tutaj jest tak swojsko, że nie mam oporów ![]() --- Okazało się, że jednak nie 7, a 8 kotów mamy na stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mnie ktoś pyta, czym pachnę, to zawsze mówię i jest zdziwienie- "Niemożliwe, TYM ??? To przecież straszny zapach!"
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Red- ale to Łinterja chce buty, nie ja ![]() Idę chyba spać. Po dzisiejszym dniu mam dosyć wszystkiego, zwłaszcza ludzi. A zwłaszcza niektórych ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Nindżopesz
|
Aaa, bo mi się Wasze avatary pomerdały, co za pafon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Tak to nie może być
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
#4357 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nowego mopa,może tym? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i na znalezienie miejsca siedzącego w autobusie itp ![]() Mam wrażenie, że ludzi jadących komunikacją miejską nieraz też wykańczam sasasa.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4359 | |
BAN stały
|
A kto tam u Was nerwowy?
![]() Btw - szwagier rozpakowywał dzisiaj w kuchni jakieś perfumy, które sobie kupił, i flaszka malowniczo rozpierniczyła się na płytkach ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Ju, fajna grzywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
never say no to panda
|
całkiem możliwe
Tata nawet powtarza, że ten wredny charakter Sewer (mój sierściuch) po mnie odziedziczył ![]() chociaż fejsbukowa szynszyla tez mi całkiem nieźle leży: Cytat:
![]() Maja - to kiedy przyjeżdżasz na Korpiklaani? ja jestem wolna od piątku ok. 16.00-17.00 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Zostaw Tony'ego!!!
![]()
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z 3 lata mieszkamy w naszym mieszkanku i zapowiada się, że jeszcze z max 2 lata i znowu szykowanie wszystkiego od nowa... z jednej strony super, z drugiej ![]()
![]() |
#4363 |
never say no to panda
|
no generalnie to ja
![]() ale tym razem akurat to chuop chciał sobie setuchę na otuchę strzelić, bo chory, a waleriana była jedynym alkoholowym trunkiem u nas w domu (i to nieźle alkoholowym - już wyliczyliśmy, że wychodzi trochę taniej, niż wódka, przeliczając na gramy etanolu ![]()
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Przy okazji znalazłam to
![]() http://streemo.pl/Portal/3683,Zdjeci...tak_ubral.html
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Mina dzieciaka - bezcenna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() wróciłam i żyję ![]() ale numer wszechczasów nam się trafił. Na zakończenie sezonu losowali dużo fajnych nagród od sponsorów (biżuterię Yes, głośniki, tv, piękne komplety pościeli, weekendy w spa, wycieczki np. do Pragi, pobyt 7 dni w Hiszpani itp.) a co wylosował mój mąż ![]() 30 litrową beczkę piwa ![]() ![]() ![]() musimy teraz kupic kija, w sumie zawsze chciałam miec w domu piwo z nalewaka ![]() Ju, madziczka fajne avki, lecę czytac dalej ![]()
![]() |
#4369 | |||
BAN stały
|
Pafon jak wuj
![]() Albo i jeszcze gorzej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Miałaś napisać po pijaku ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
aktualne tym bardziej
![]() cały wyjazd przespałam, piłam mało, a i tak mi zaszkodziło ![]() ![]()
![]() |
#4372 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS Zazdroszczę Ci meblowania mieszkanka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mądrze wybieraj lokalizację, my wybraliśmy piaseczno.... bo było mało bloków, dużo przestrzeni w koło... tak było, teraz same bloki i zero przestrzeni ![]() A na dodatek strasznie się męczymy z codziennymi dojazdami do wawy, gdzie i praca, i jeszcze moje studia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i to niestety nie były perfumy... chociaż kto wie, wszystkich jeszcze nie znam ![]()
![]() |
#4375 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Są, są i długodziałające i takie które np. tylko kilka dni przesuwają ruję, np. przy okazji jakiejs wystawy czy czegoś. Stosowania na dłuższą metę zdecydowanie nie polecam, jesli kicia ma już nie miec potomstwa to sterylka i już, hormony tylko tak jak pisałam, jesli kotka ma mieć jeszcze małe ale nie w danym momencie. Po tabsach zwłaszcza stosowanych przez dłuższy czas są problemy typu ropomacicze czy nowotwory, u kotów niestety w większości przypadków złośliwe.
Cytat:
![]() Fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bosz, jak ja nie mogę, mam koleżankę, która całymi latami używała podróbek i żeby cokolwiek było czuć musiała wylac pół flachy za jednym zamachem, teraz dostała oryginalne, ale stosuje takie same ilości ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W ten weekend jadę,dołącz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
bym wolała te Hiszpanię
![]() zaczynam polewc, zapraszam ![]() mam ![]() zapraszam wszystkich na piwo ![]()
![]() |
#4379 | ||
BAN stały
|
Nie cieszę się, to tylko taki "skurcz warg" jest, pewnie magnezu za mało --->
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam już tytuł (ekhem) zabawy: "Niegrzeczne sprzątaczki i Pan Prezes" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po tym co mi tu napisałaś to aż się boję cokolwiek jeszcze napisać, bo jeszcze wyjdzie, że mam lepiej niż Ty ![]() ![]() No więc lokalizację mam super, wszędzie blisko (sklepy, szkoła, przedszkole, przychodnia, poczta...itd a i do fajnego baru ![]() ![]() ![]() ![]() ;| Cytat:
![]() kolciu a co do tych 15-20 km i 1,5 godziny dojazdu to ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-03 o 22:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.