|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Chibuike piersi z dnia na dzien coraz ladniesze
tylko az strach sie odzywac. Moze zaraz na mnie ktos doniesie .....bo przeciez jestem na innym forum , ktore tez bardzo lubie ![]() Dziewczyny sory , ale jeszcze kilka miesiecy temu bylyscie ze soba zwiazane a teraz ...........WSTYD brzydze sie donosicielstwe i wysmiewaniem .Malo kogo powinno interesowac na jakim forum siedzi ktos inny , bo to PRYWATNA SPRAWA kazdej z nas!!!!! To jest forum publiczne i moze tu byc kazdy bez wzgledu na przekonania , religie czy kolor skory - przynajmniej to nam zapewnia konstytucja a moze nie
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-10-03 o 20:17 |
|
|
|
#7292 |
|
Przyczajenie
|
widzisz jakie ja mam dylematy
hmm to może jednak zastanowię się nad tym 350 cc mam jeszcze trochę czasu na wybór tzn. do następnego wtorku najgorsze są te wątpliwości
|
|
|
|
#7293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pysiu -ale my nadal jesteśmy związane ze sobą A jesli się brzydzisz wyśmiewaniem to mam nadzieję że nie tylko tu ![]() Przeczytałaś powyższy post Wioli- może do niego się odniesiesz? bo takie mam wrażenie, że Ty mówisz to co myślisz -ale tylko pod naszym adresem
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7294 |
|
Wtajemniczenie
|
Chibuike wyglądają coraz ładniej
Kashanti cudownie wyszły, mam nadzieję że już je kochasz i czujesz że są Twoje Nie znam tego drugiego forum, ale póki co to dziewczyny z niego sieją tu zamęt. Mi tu się z Wami miło spędza czas i na pewno chętnie na kawę kiedyś wyskoczę jak będzie okazja ![]() Viola to trzymam kciuki żeby szybko doszły do formy, u mnie to szybko zleciało i już w ogóle zapomniałam że kiedyś ich nie było, ale jestem ciekawa jak taka wkładeczka identyczna robiona przez naszą panią dr wychodzi u kogoś innego
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-10-03 o 20:22 |
|
|
|
#7295 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie dopiero teraz zwróciłam uwagę że miałaś taki sam termin jak ja mam znaczy jeden dzień do przodu ![]() Napisz mi proszę jak się ogarnełaś do świąt?? Bo trochę się tym martwie Znaczy już sobie taki plan obmyśliłam że na wigilię pojedziemy do moich rodziców bo oni wiedzą o zabiegu i nie ma problemu na pewno będą marudzić że po co mi to było ale damy radę Natomiast teście nic nie wiedzą i nie chce by wiedzieli dlatego stwierdziłam że nie pojadę do nich symulując jakąś chorobę typu zapalenie płuc czy angina czy silna grypa tak by zostać w domu a mąż sam pojedzie do nich z córką Bo jak by to wyglądało tesciowa prosi o pomoc a ja do niej sorry ale rękami ruszać to ja za bardzo nie mogę To to sobie obmyśliłam A ty jak na święta się czułaś????? Cytat:
![]() Zresztą ja sama udzielam się i tu i na różowy i jakoś nie mam z tym problemu bo nie rozumiem w czym to komu przeszkadza ??? Magera witaj
|
|
#7296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja tego nawet nie skomentuje - przykro mi i tyle. A może Ty Pysiu się pokusisz o komentarz?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7297 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i przy okazji mozesz tez wytlumaczyc sie z Mojego Bana... z checia przeczytam twoje wyjasnienia... ![]() Cytat:
![]() bo latwiej jest milczec i udawac,ze nic sie nie stalo ![]() nawet moje publiczne apele na fiolecie tez byly ignorowane... wiesz jak ktos nie ma racjonalnej odpowiedzi to udaje ,ze nie wie o co chodzi dziecinada aaaaaaa to ty bylas ta tajemnicza szanamka magerko - bede dzis z doskoku slonko bo moj M w domu.... ![]() pysia - witaj... krasnoludi ale wy piszcie dzis bede miala mila lekturke do czytania... no i ,,krolewna,, tez jest... ale moze byc ,,guru,, ale fajnie jest was wszystkie dzis widziec.... teskno nam bylo... jeszcze Prezesowej brakuje...
|
|
|
#7298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z każdej strony po innemu ![]() super są mały off top.. co do tzw.donosicielstwa.. pewnie, to takie nasze, polskie.. przemoc w rodzinie, ktoś kradnie a my o tym wiemy, ktoś rozbija innym nosy na osiedlu.. i dopóki nic złego się nie wydarzy, to wszyscy milczą albo nasyłają swoich.. bo niektórzy wychowali się w systemie jaki był, historia była jaka była i jesteśmy nią mimowolnie obciążeni stąd pewne rzeczy mają taki a nie inny oddźwięk.. no i nic. ja tamtego posta.. (przypominającego, że jest taka opcja, bo sama kiedyś nie wiedziałam, więc może nie wszyscy wiedzą, a to tutaj, na wizażu, jednak jedno z naszych praw, więc warto być tego świadomym by w razie potrzeby móc skorzystać )..napisałam, by pokazać, że są różne postawy i poglądy na te sprawy. cóż w tym dziwnego? mój jest taki. kogoś to dziwi? że ma się inne zdanie? inny sposób patrzenia na pewne sprawy? no cóż.. ja natomiast nie mam komfortu psychicznego pozostając obojętna wobec agresji, również tej forumowej, i kiedy jest taka możliwość wyrażę swoje zdanie w taki czy inny sposób. raczej nikomu za przystojne zachowanie i prowadzenie kulturalnej dyskusji włos tutaj z głowy nie spadnie
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-10-03 o 20:40 |
|
|
|
|
#7299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze nie mieszaj mnie w takie konflikty bo dziewczyny z innego forum tez tego nie robia i to sobie bardzo cenie ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- witaj pink
|
|
#7300 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
i widzialam to tez czy tu czy tam...jak jeszcze pisalam... wiele razy wrecz apelowalas o spokuj... ale przyznasz racje ,ze czasem wpadaja tu pojedyncze osoby i robia zament...np. watek o dr.S na wizazu...czy nawet tu... ja cie lubie i pamietam twoje kawki i snikersy dla Listopadzi...
|
|
|
#7301 |
|
Zakorzenienie
|
kejsiii ja nie Mya, ale tez op. mialam w grudniu a dokladnie 1
![]() Do Swiat doszlam do siebie , zostaly tylko jakies takie niewielkie dolegliwosci. Czasami mialam problemy z podniesieniem czegos naprade ciezkiego w jednej rece , albo ciezko kroilo mi sie chleb.
|
#7302 | |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Nie narzekaj Słonko, że cyferki AŻ takie Zobacz, było 3 m-ce, a juz jest 2 właściwie Z pomysłem na Święta dobry pomysł ![]() Istotnie głupio byłoby powiedzieć teściówce, ze sorry, ale aż tak ręce Ci wykręciło... Ja też do Mamusi na Święta w tym roku i już szczerze mówiąc nie mogę się doczekać Cytat:
|
|
#7303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta nie robie z tego zadnej tajemnicy i do tej pory nikt mnie nie wyrzucil ,zbonowal ani nie powiedzial zlego slowa na ten temat.
|
|
#7304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domku posprzątałam wcześniej- a za drugim razem nawet choinkę ubrałam w Mikołajki. Bo poprzedniego roku był potem z tym problem- no nie pomyslałam o tym. Prezenty za pierwszym razem spakowałamWięc wszystko co trzeba zrobiłam wcześniej. A na Wiglję do mamusi Bo u mnie nikt nie wie. W świątecznej atmosferze miło i spokojnie spędziłam święta- przy stole spokojnie można siedzieć No i nie było problemu co z dzieckiem zrobić - no wolne przecież przez tydzień. Zawsze w razie czegoś można np do babci na obiadek wysłać. No i nikt nie spyta czemu do pracy się nie chodzi. A do innej rodzinki nie poszłam- no przecież grype miałam Więc ja świętowałam w gronie rodzinnym i w domku odpoczywałam . Moim zdaniem termin na operację idealny- w tej krzątaninie świątecznej wszystkim uchodzi, że ktoś jest troszkę niedysponowany, że leży w domku zamiast być np w pracy. I tak dwa tygodnie miną
|
|
|
|
|
#7305 |
|
Rozeznanie
|
Pysia , Mya to mnie pocieszyłyście troszkę
Mageruś a ty będziesz po zabiegu samolotem leciała A jak ci cycki wybuchną ![]() Nie no żarcik na rozluźnienie
|
#7306 | |
|
Rozeznanie
|
a ja wymyslilam jak cos, ze na nartach sie przewrocilam i zlamalam zebro!!!!!!!
hihihhii dobra jestem.... Moj sie tylko smieje z mych pomyslow... Kejsii, nie jestes sama jeszcze ja i nasza Magerka kochana... a widzisz wczesniej byla Mya i Pysia... slonka ja dzis na trzy fronty (Maz,Fiolet,TV) wlasnie polozylam dzieciaki.... ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-03 o 21:10 |
|
|
|
|
#7307 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja już uciekam spać bo moje smyki potrafią o 5,30 wstać..
Buziaki ogromne KOLOROWYCH SNÓW KRASNALKI
|
#7308 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No własnie, żeby nie było, że jakiś zamach i ktoś wysadzil samolot.... A to będa tylko moje 325.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() Buziolki na dobranoc
|
|
#7309 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o widze,ze nie jestem sama z tym wstawaniem... ![]() Cytat:
![]() 2 boje na wodzie
|
|
|
#7310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to Ty sama mieszasz się w konflikty- no przecież odniosłaś się do postu Maceraty. Więc ja się spytałam czemu tylko do naszych postów TU się odnosisz i mówisz co myślisz? Czy nadal uważasz, że tak jest w porządku wobec nas? Albo nie odnoś się wcale- albo odnoś się nie tylko do nas. To bardzo bezpiecznie stać tak troszkę po jednej stronie i prosić żeby Cię nie mieszać.To już nie jest ok Pink się wypowiedziała nie tak- no i poleciała od razu. Więc nie łudz się że z Toba by było inaczej. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- No kochane krasnoludki- ja już muszę znikać Miłego tygodnia życzę Buziaczki Słonka
|
|
|
|
|
#7311 |
|
Rozeznanie
|
MYA - kolorowych krolewno... i zagladaj, zagladaj...
co do bana nie miala szczescia (albo to bylo szczescie w nieszczesciu bo trafilam tu spowrotem ) tam pisac, a Pysie znalja dluzej....
|
|
#7312 |
|
Rozeznanie
|
To i ja dziś już zmykam
Tylko grzecznie dziewczynki bo nie wiem czy moge was tu tak same zostawić
|
#7313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przeciez my zawsze grzeczne jestesmy!!!! ![]() jak tu taka cisza to i ja zmykam... ale jeszcze zajrze i zgasze swiatelko!!!!!! ![]() co by myszy nie buszowaly
|
|
|
#7314 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to jest implantu o powierzchni teksturowanej nie można masować??? W zaleceniach od Dr mam, że nie mogę masować więc jak to z tym jest???
|
#7315 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj ja odliczam 04/10/2010 Kwianna 05.10 1 dzień Madzienka07.10 3 dni Naomi_85 12.10 8 dni ![]() BabyB14.10 10 dni ![]() Syllwia82 20.10 16 dni ![]() Laloona 02.11 29 dni ![]() Miliqqq 05.11 32 dni ![]() Yoko02 08.11 35 dni ![]() Dragon 26.11 53 dni ![]() Pink 06.12 63 dni ![]() Magera 08.12 65 dni ![]() Kejsiii 14.12 71 dni ![]() NO! A tak w ogóle cześć laseczki krasnalki
6 wrzesień 2010 r - CPG333 485cc - dr Skwiercz Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2010-10-04 o 09:40 |
||
|
|
|
#7316 |
|
Rozeznanie
|
Hmmmm
nie wpier...... sie bo mam na to wywalone ale jak mnie jezyk swiezbi zeby napisac o pewnym donosicielu to szok Maja go dziewczyny na swoim forum i sobie tam cichutko siedzi a ciebie maceratko nazywaja donosicielem Ech gdybym wtedy nie dala slowa to bym napisala ale coz Pozdrawiam dziewczyny nie udzielam sie bo jakos mi sie nie chce wyklucac ale czytam namietnie ACHA BEDE MIALA POPRAWKE To tak zeby temat byl;-) i pozdrawiam wszystkie kobiety;-)
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-10-04 o 10:18 |
|
|
|
#7317 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej jednak zadzwoń do swojego doktora i zapytaj dokładnie Cytat:
Witaj Aguś Co się dzieje że będzie poprawka ???
|
|
#7318 |
|
Rozeznanie
|
Doktorek zgodzil sie wyciac blizny naokolo otoczki i jeszcze raz zszyc
mam je grube i twarde ale to duzo mojej winybo nie dbalam wcale ale to nie teraz moze kiedys mowil ze jak tylko bede chciala to mam przyjsc mam sklonnosci do bliznowcow niestety;-( ale to w sumie taki zabieg lekki a nie poprawka zle moze to ujelam
|
#7319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo słowo poprawka działa na mnie tak że od razu myślę sobie a jak ja też będę musiała poprawiać i strach mnie oblatuje Ale całe szczęście że nic z implantem tylko blizny To w sumie chyba da się przeżyć jeszcze ![]() Całe szczęście Dziewczyny a ja dziś sobie wlałam po 350ml do prezerwatywy włożyłam w stanik założyłam obcisłą koszulkę i tak wylazłam do męża I pytam go i co nadal uważasz ze mi nie pasuje większy biust ??> Ale on jak mnie zobaczył to I stwierdził że będę super wyglądała Ale tak sobie myślę że chyba sobie ubzduram jednak 375 bo skoro 350 miałam dziś w tej prezerwatywie to przecież nałożyłam to na moją pierś a zabieg jest przecież pod mięsień i żeby uzyskac taki efekt jak dziś z tą prezerwatywą to chyba trzeba by te większe jednak co?? Namieszałam wam czy kumacie baze ?? viola1983 witaj
|
|
#7320 |
|
Rozeznanie
|
kumamy baze ;-)ale wez pod uwage ze masz swoj gruczol jeszcze i on tez da swoje
ja z 450 mam dosyc spore cycki ale ja mialam zero gruczolu i mysle ze 350 to tak akurat widzialam kilka par fajnych cyckow z 350 ;-)
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

tylko az strach sie odzywac. Moze zaraz na mnie ktos doniesie
.....bo przeciez jestem na innym forum , ktore tez bardzo lubie 
.