![]() |
#4381 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XVIII
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tak tylko na chwile ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() buuuuuuu...wsysło reszte cytowania... ![]() Flo-gratuluje beczki piwa ![]() spoora-ja mam mieszkanie 3 pokojowe ale maleńkie,a chciałabym 4 pokojowe ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-03 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() albowiem brak chętnych na odlewki z beczki ![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czasami mi się śni, że znajduję w swojej ścianie drzwi, za którymi jest wolny metraż. Pozostaje mi zaczarowany ołówek- jako dziecko snułam wizje, co bym sobie narysowała. Może to popchnęło mnie na Grafikę ![]()
![]() |
#4387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki brak chętnych ![]() ![]() Lecę spać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-03 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
ja bym może małe wypiła, chyba coś za wcześnie do domu przypełzłam...
![]() jesień mnie już zaczęła rozwalać... chociaż lubię, ale źle się ostatnio dzieje... ![]() z pozytywów - chyba mam nowego chłopaka ![]() ![]() i też już pójdę spać ![]()
#4389 |
Zakorzenienie
|
Betty, gratuluję!!!
![]() Czy to on był sprawcą grypy lub miłości?
#4390 | |
Zakorzenienie
|
![]() tylko czy jest czego.....? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4391 |
BAN stały
|
![]() Wróciłam z Anathemy. NIESAMOWITY koncert. Setlista składająca się chyba z 30 numerów. Vincent Cavanagh przeskoczył chyba Morrisona w moim rankingu wielkich platonicznych miłości ![]() Aaa - starszy pan w typie Richarda Gere'a, który na Katatonii chciał mi postawić piwo dziś też był ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | ||
BAN stały
|
To zaszalejemy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza , niemożliwe
![]() Zaraz wychodzę do pracki , dzisiaj na 9.00. Myśłałam,że jeszcze coś czytnę ![]() Miłego dnia wszystkim.
#4394 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja znam historiie o znalezionym metrażu ![]() w pewnym mieszkaniuw rogu pokoju był dziwny "komin "wymurowany-potęzny-tak ponad metr na metr. I tak sobie był lat wiele,a podczas remontu ktos za mocno stuknął i sie przebił na wylot...okazało sie ze w srodku jest pustka a w pustce ...betoniarka ![]()
![]() |
#4395 | ||||
Zakorzenienie
|
Madziu piękny avek
![]() fajna fryz ![]() no bo jak w całych złotych tarasach znalazłam tylko jedne skórzane workersy, co mi się podobały za 4 i pół stówy, to glany wyjdą 2 razy taniej... ![]() widziałam na dworcu w sklepie z militariami takie za taką samą cenę http://www.rockmetalshop.pl/product-...TEEL-002-.html tylko korci mnie, czy mają mój rozmiar... i czy w sklepie dla metalistów mają moze niższe ceny ![]() Cytat:
![]() W sobote gdzieś w tych godzinach powinnam na fabryczną dotrzeć ![]() Flor gratuluję prezentu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I czekam na te gothik coś tam, to się poznamy ![]() Nienawidzę poniedziałków ![]() Nienawidze takiej dziadosko zimnej pogody ![]() Nienawidze zapchanych pociągów i ludzi zajmujących miejsca dla swych kolesi - wejdzie taki do przedziału, zajmie 3-4 miejsca i drze mordę, jak ktoś inny chce usiąść. Dzisiaj rano miałam nieprzyjemność być świadkiem bluzgów mędzy zajmującym i kolesiem, co chciał sobie usiąść ![]() Niech już będzie piątek, ja chcę na koncert... ![]() (ale będzie impreza! ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 08:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Grzeją... Ale i tak wyłączyła nam spółdzielnia na czas malowania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł! Wita się córa marnotrawna
![]() Pewnie nie ma co liczyć na streszczonko weekendowe?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Wpisz tu zomzing
|
Ju jest znowu w rude paski i potrzebuje przytulania,
Maja szykuje zapasy zimowe akcesoriów i butów oraz siebie na koncerty& imprezy oraz ma święte prawo narzekać Betty ma nowego chłopaka na skutek grypy Rozterka chwilowo bardziej w szafach niż parkach, więc nowych wewiór nie stwierdzono Gryx wreszcie obraził się za nazwanie go grubasem Teza jednak zadowolony po kolejnym weekendzie we Wrocu oraz zmarzł był w japonkach w pracy Cbr jest pandokotem, udziela wywiadów i napawa się walerianą Polly_ znowu coś kupuje, tylko nie pamiętam, co Red nabywa zdechłe łososie w emulsji i zapytuje, czy może gładzić - tak, może gładzić, ale tylko grzechy pół baru urządza polowanie na kozaczka niebiałego - udanego grzybobrania! była nawet Edyta się przywitać ![]() Melk i Pin-up jakoś nie mogą się przekonać do rozpoczęcia roku akademickiego Flo ze zlotu wyniosła piwo, dużo piwa eee, to tak wstępem |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
grozi wypollizowaniem
|
najdziwniejszy wieszak na szafie :
http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=19044 ![]()
#4400 |
Zakorzenienie
|
![]() jak mi się nie chce siedzieć w pracy dziś ![]()
#4401 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W Steelach nie podoba mi się białe przeszycie ![]() Cenowo nie wiem jaka różnica..? Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
never say no to panda
|
Maju - to sa wlasnie te glany, co ja kupilam :-D 228zl bodajze.
W rozmiarowce HD nie ma nr 40, jest tylko 39 i potem zaraz 41 :-(
![]() |
#4403 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() steel ok.230 zawsze to te 4-5 dych do przodu - akurat na bilet do Łodzi i z powrotem i na flaszkę ![]() Zastanawiam się tylko czy od razu kupowac, czy poszukac tańszych (ale nie wiem, czy znajde, a moge tylko czas zmarnować ![]() Cytat:
![]() P.S. a Ty mi masz przygotować na sobotę foty z ciastla do zgrania na pędraka, jak przyslać nie chcesz ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 09:38 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja byłam na piwie wczoraj i jak zwykle przesadziłam i jak zwykle mam kaca i nie mam siły, a na 12 mam do pracy i już mi dzwonią, że raport muszę szybko wysłać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||||
|
wrocka nie da sie przedawkowac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też bym chciała ![]() Moze chociaż do Wawy 23-go sie przejade? Też chcę poznać Melk ![]() Hellol ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
A podziekuje postoje narazie
![]() Cos wlasnie TŻ-et przebakiwal ostatnio o tym pomysle ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() -------------------------------- Czesc ![]() Ja juz tez w robocie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ja juz go przedawkowalem ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
|
No nic, ja od kilku lat co roku przyjeżdżam do Wrocka na parę dni i nie mam dosć
![]() KLIK
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.