|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Tak zakładam, że to niezdrowo mieć cokolwiek w tamtych rejonach przez dłuższy czas
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moja Mami to fajna babka jest. Chociaż jest możliwość,że pojedzie z nami moja friend z Mamą,która jest friend mojej Mamy.W każdym razie biorę w grudniu urlop w piątek i plan jest taki: jedziemy z rana ; chodzimy spokojnie cały dzionek ; potem śpimy albo u znajomej albo w hotelu i mam nadzieję,że na następny dzień coś zamówimy
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
chłop to chłopCytat:
poszłabym kiedyś na taki bajer
|
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yhym.... myślałam że wiesz z doświadczenia Cytat:
ehhh tak w sumie to już niebawem to wszystko zacznie się kręcić..... zaczniemy latać za szczegółami... i od szczegółu do szczegółu minie.....
|
||
|
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem Laseczki
Padam na pysk i nawet nie będę udawać, że nadrabiam. Jestem cała w bieli bo drapałam ściany z farby
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Powiem Wam,że ja nie mogę czytać ani słuchać o męczeniu zwierząt (chodzi o tego koga i bulteriery o których pisała naj),bo od razu myślę o tym co one czuły, jak to je bolało i nie mogę przestać:/ madzia, M. jest strasznie niedojrzały. Chce Cię zmienić i to nie tylko to co Ty też uważasz,że powinnaś zmienić, ale wszystko.Spotykaliście się 6 lat, a On powiedział Twojej siostrze czy mamie,że jesteście młodzi i macie się bawić? I te jego zaczepianie Cię, nie pomyśli o tym,że Ciebie to rani? I jeszcze tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam,że po tym co ostatnio wywinęłaś za każdym razem jak masz widzieć się z Tż i nie piszesz po spotkaniu na wątku to zastanawiam się czy nic sobie znowu nie zrobiłaś i się martwię. Co do odwożenia to mnie Tż zawsze odwozi do domu i odprowadza z parkingu pod blok A noszenie torebki przez faceta jest beznadziejne, jak tak tym dziewczynom ciężko to niech ich nie noszą wcale, tylko pakują rzeczy do kieszeni.
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
rain fotki TZta w garniturze poprosimy
![]() auto odebrane - kosztowac mnie to bedzie 180 zl ![]() I komputer mi sie zepsul
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-10-04 o 22:07 |
|
|
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Korniszonku, przypomniałaś mi że miałam napisać że ostatnio widziałam jak szła taka parka grubo po ślubie i facet się uwalił do samochodu aż się zatrząsł i krzyknął do swej kobiety ''No otwórz se !''. To było obrzydliwe i ja bym się czuła strasznie głupio gdyby Mateusz mi nie otwierał drzwi. Tym się pokazuje szacunek i choćby mi go okazywał na milion różnych sposobów to by nie nadrobił tego że brak mu kindersztuby i przypomina tego spaślaka
|
|
|
|
#1270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie mam jedno zdjęcie na komórce, ale nie wiem co by TŻ powiedział na to, że go publikuję na poczcie
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogole to moge prosic, zeby mi ktoras wyslala haslo na PW? komp mi sie spalil a tam mialam zapisane - znalezienie odpowiedniej strony w klubie przy mojej predkosci neta zajmie mi pol nocy chyba....pliiizzzzzz
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Uff... miałam zabiegany dzień... od 6 rano na nogach, teraz chwilkę mam czasu dla siebie
Masakra, masakra, masakra.Pozdrowienia od Claris, cytuję: "pozdrów laseczki No to laseczki, czujcie się pozdrowione przez żonkę
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-10-04 o 22:35 |
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tak zamula że mam ogromną ochotę ***n^T&%&$%^*&$...ć go za okno..... doprowadz mnie to szału... i popadam w nerwicę... nienawidze wolno działających komputerów.... nie jestem cierpliwa i nie zamierzam tego zmieniać.... |
|
|
|
|
#1275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no
fajna sprawa![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciekawe kiedy zajrzy
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra, fota na poczcie, ale uprzedzam, że komórkowa i niewyraźna Edit: aha, nie zwracać uwagi na buty
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-10-04 o 22:51 |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Rain no zdjecie troszke niewyraźne
ale ogólnie no no cóż za elegancki facet ![]() ![]() Uciekam spać. Dobranoc Bimbałki
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-10-04 o 22:57 |
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Padam na pyszczek... ![]() W weekend byłam w szkole, od 8-17, masakra, ile pisania... Ale widziałam że się na weselu wybawiłyście ![]() Cytat:
wystarczy?![]() A teraz uciekam, dobranoc
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
rain, woooooow, pięknie się Twój chłop prezentuje, bardzo elegancko
no i świetnie na nim ten garnitur leży
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo rzadko zdarza się żeby moja "torebka" ważyła mniej niż 5kg i jak latam cały dzień uczelnia-praca-lunch-praca itd to mam dosyć pod koniec (mam problemy z kręgosłupem, w ogóle nie powinnam nosić torebek) i miśkowi zdarza się wziąć moją torbę. inna sprawa, że nie noszę torebek, a torby, większość z nich wygląda na małe podróżne ![]() Cytat:
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, ja kiedyś miałam taką sytuację... z kolegami co prawda, że zaczęli oglądać teledysk Rammstein'a "Pussy" i któryś mówi "eeeej, przy kobiecie?", a drugi "Ola to prawie jak chłop".
I nie było to obraźliwe, nie był to przytyk tylko stwierdził fakt, bo zawsze z nimi wychodziłam na piwo, na jakiś mecz, na koncerty czy nawet filmy oglądać. I w tym całym towarzystwie uważają mnie za kumpla, któremu jednak szacunek się należy (paradoksalnie zawsze mi pierwszej wódkę leją "bo kobieta ma pierwszeństwo" Także... można pokazać kobiecie, że jest kobietą niekoniecznie traktując ją jak księżniczkę.
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
baby to co ty ze soba nosisz, ze twoja torba taka ciezka jest?
zaraz mnie cos trafi
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Dobranoc ![]() Jutro będę chyba pół dnia wisieć na telefonie -tyle rzeczy do załatwienia
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Poszłam wczoraj spać o 20... o 22 obudziłam się i poczytałam książkę i znowu zasnęłam, więc wspatałąm dzisiaj przed 6 zrobić Tżtowi kanapki do pracy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
jak idę tylko na uczelnię to niewiele, ale jak do pracy i na niemiecki, to same zeszyty (uczelniane+podręczniki na niemca) ważą ok.2.5kg (zabiłabym wydawców wydających książki na śliskim papierze
), do pracy zestaw ciuchów, duża butelka wody mineralnej, kilka jabłek. czasem muszę jeszcze netbooka brać to wtedy podskakuje waga o kolejne 1.5kg no i tym sposobem minimum 3 razy w tygodniu czuję się jak wielbłąd. jeszcze jakbym miała z autobusu blisko na uczelnię to byłoby spoko, ale idę 10-15 minut na wydział, zanim dojdę to już siły nie mam haha.Cytat:
my na mojego szukaliśmy garnituru 3 tygodnie
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Miłego dnia lecę do salonu
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niestety na razie udało mi się nadrobić wczorajszy dzień i dzisiejszy ![]() Fotki pokażę jak zrobię, bo takie na szybko co robiłam i do tego w świetle sztucznym to nie ukazują zmiany... Do tego jak zobaczyłam swoje miny to ![]() Wczoraj myłam włosy i powiem Wam, że byłam w szoku, bo woda czysta leciała, a zawsze leciała mi kolorowa po farbowaniu. Tak więc może ten kolor szybko nie będzie się wypłukiwał. W każdym bądź razie w świetle sztucznym dużej zmiany nie widać (poza czerwonawą poświatą), w słońcu włosy są rudawe A ogólnie z tego co podsłuchałam i poszperałam w necie to kolor farby był "jasny blond popielato-złocisty" TŻ wczoraj wieczorem znowu pojechał na konferencję do Warszawy, więc spałam dziś sama, zupełnie sama, bo wszyscy z domu wybyli. Tak jakoś dziwnie w "obcym" domu mi było
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
rain twoj chlop prezentuje sie bardzo przystojnie w wersji slubnej
|
|
#1290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ale ta zima chce już do nas przyjść. Jak wychodziłam z domu było 5 stopni. Jeszcze trochę ciepełka ![]() Czytam millenium, mężczyźni którzy nienawidzą kobiet. Tytuł dobry, książka też. To dopiero pierwsza część, a są trzy ![]() Cytat:
To tak jak ja [QUOTE=OlkaR;22491060] Także... można pokazać kobiecie, że jest kobietą niekoniecznie traktując ją jak księżniczkę. [/QUOTE] Nic dodać nic ująć Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

chłop to chłop

13.03.2008
Masakra, masakra, masakra.

a TŻ właśnie pisze test z fizyki żeby sprawdzono czy musi chodzić na zajęcia wyrównawcze czy na same laboratoria. Śliczne są te rękawiczki co mi kupił i zrobił mi dobre sushi ale to nie zmienia faktu że ja się rozwalę :/ w ogóle czas dla nas mamy zawsze po 18 to posucha będzie