I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-04, 20:54   #1261
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
skąd wiesz że niezdrowo??
Tak zakładam, że to niezdrowo mieć cokolwiek w tamtych rejonach przez dłuższy czas
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:03   #1262
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
skąd wiesz że niezdrowo??

oooo to go wypieszcze tak że mmmmmmmmmmm wiściskam go mocno mocno!

oooo to może razem się wybierzymy przy okazji na kawę... ktoś z Tobą przyjedzie?
Mamusia Ale moja Mami to fajna babka jest. Chociaż jest możliwość,że pojedzie z nami moja friend z Mamą,która jest friend mojej Mamy.
W każdym razie biorę w grudniu urlop w piątek i plan jest taki: jedziemy z rana ; chodzimy spokojnie cały dzionek ; potem śpimy albo u znajomej albo w hotelu i mam nadzieję,że na następny dzień coś zamówimy
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:13   #1263
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No to.... ruchanka mu trzeba
chłop to chłop
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

nie na kosmetologii mamy zajecia z elektrolecznictwa i tam są prądy d'arsonvala,ultradźwieki, jontoforeza (wprowadzanie preparatów w głąb skóry)i galwanizacja echh
ło matko poszłabym kiedyś na taki bajer
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:36   #1264
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Tak zakładam, że to niezdrowo mieć cokolwiek w tamtych rejonach przez dłuższy czas
yhym.... myślałam że wiesz z doświadczenia

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mamusia Ale moja Mami to fajna babka jest. Chociaż jest możliwość,że pojedzie z nami moja friend z Mamą,która jest friend mojej Mamy.
W każdym razie biorę w grudniu urlop w piątek i plan jest taki: jedziemy z rana ; chodzimy spokojnie cały dzionek ; potem śpimy albo u znajomej albo w hotelu i mam nadzieję,że na następny dzień coś zamówimy
fajny plan ehhh tak w sumie to już niebawem to wszystko zacznie się kręcić..... zaczniemy latać za szczegółami... i od szczegółu do szczegółu minie.....
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:49   #1265
elena_100
Wtajemniczenie

Czołem Laseczki

Padam na pysk i nawet nie będę udawać, że nadrabiam. Jestem cała w bieli bo drapałam ściany z farby

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:50   #1266
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cześć
Powiem Wam,że ja nie mogę czytać ani słuchać o męczeniu zwierząt (chodzi o tego koga i bulteriery o których pisała naj),bo od razu myślę o tym co one czuły, jak to je bolało i nie mogę przestać:/
madzia, M. jest strasznie niedojrzały. Chce Cię zmienić i to nie tylko to co Ty też uważasz,że powinnaś zmienić, ale wszystko.Spotykaliście się 6 lat, a On powiedział Twojej siostrze czy mamie,że jesteście młodzi i macie się bawić? I te jego zaczepianie Cię, nie pomyśli o tym,że Ciebie to rani? I jeszcze tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam,że po tym co ostatnio wywinęłaś za każdym razem jak masz widzieć się z Tż i nie piszesz po spotkaniu na wątku to zastanawiam się czy nic sobie znowu nie zrobiłaś i się martwię.
Co do odwożenia to mnie Tż zawsze odwozi do domu i odprowadza z parkingu pod blok A noszenie torebki przez faceta jest beznadziejne, jak tak tym dziewczynom ciężko to niech ich nie noszą wcale, tylko pakują rzeczy do kieszeni.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 22:01   #1267
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

rain fotki TZta w garniturze poprosimy

auto odebrane - kosztowac mnie to bedzie 180 zl bo okazalo sie ze jedna tarcza juz sie zdazyla troche zatrzec i trzeba ja bylo przetoczyc? czy jakos tak...w kazdym razie cos tam z nia zrobili i dziala - na szczescie wymieniac nie trzeba bylo.... no i dobrze, ze mechanik to taty znajomy i zaplace mu po wyplacie dopiero

I komputer mi sie zepsul dobrze ze tato ma jeszcze laptopa ale tu mam slabego neta i nie mam muzyki

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-10-04 o 22:07
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 22:04   #1268
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Stary 2010-10-04, 22:12   #1269
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Korniszonku, przypomniałaś mi że miałam napisać że ostatnio widziałam jak szła taka parka grubo po ślubie i facet się uwalił do samochodu aż się zatrząsł i krzyknął do swej kobiety ''No otwórz se !''. To było obrzydliwe i ja bym się czuła strasznie głupio gdyby Mateusz mi nie otwierał drzwi. Tym się pokazuje szacunek i choćby mi go okazywał na milion różnych sposobów to by nie nadrobił tego że brak mu kindersztuby i przypomina tego spaślaka

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 22:14   #1270
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Korniszonku, przypomniałaś mi że miałam napisać że ostatnio widziałam jak szła taka parka grubo po ślubie i facet się uwalił do samochodu aż się zatrząsł i krzyknął do swej kobiety ''No otwórz se !''. To było obrzydliwe i ja bym się czuła strasznie głupio gdyby Mateusz mi nie otwierał drzwi. Tym się pokazuje szacunek i choćby mi go okazywał na milion różnych sposobów to by nie nadrobił tego że brak mu kindersztuby i przypomina tego spaślaka
Moja siostra była dzisiaj u ginekologa i siedziała jakaś para z malutkim dzieckiem. Widać było,że dziewczynka jest bardziej za mamą, więc gdy ta weszła do gabinetu mała zaczęła płakać. Ojciec próbował ją spokojnie uspokoić, a potem na cały głos krzyknął: zamknij się. Niektórzy nie powinni się rozmnażać.
Stary 2010-10-04, 22:20   #1271
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
rain fotki TZta w garniturze poprosimy
No w sumie mam jedno zdjęcie na komórce, ale nie wiem co by TŻ powiedział na to, że go publikuję na poczcie
Stary 2010-10-04, 22:26   #1272
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
No w sumie mam jedno zdjęcie na komórce, ale nie wiem co by TŻ powiedział na to, że go publikuję na poczcie
na pewno poczuje sie dowartosciowany jak mu tyle lasek napisze ze fajnie wyglada

a w ogole to moge prosic, zeby mi ktoras wyslala haslo na PW? komp mi sie spalil a tam mialam zapisane - znalezienie odpowiedniej strony w klubie przy mojej predkosci neta zajmie mi pol nocy chyba....pliiizzzzzz
Stary 2010-10-04, 22:34   #1273
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Uff... miałam zabiegany dzień... od 6 rano na nogach, teraz chwilkę mam czasu dla siebie Masakra, masakra, masakra.

Pozdrowienia od Claris, cytuję: "pozdrów laseczki "
No to laseczki, czujcie się pozdrowione przez żonkę

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-10-04 o 22:35
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 22:38   #1274
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
I komputer mi sie zepsul dobrze ze tato ma jeszcze laptopa ale tu mam slabego neta i nie mam muzyki

mój tak zamula że mam ogromną ochotę ***n^T&%&$%^*&$...ć go za okno..... doprowadz mnie to szału... i popadam w nerwicę...

nienawidze wolno działających komputerów.... nie jestem cierpliwa i nie zamierzam tego zmieniać....
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 22:42   #1275
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

ło matko poszłabym kiedyś na taki bajer
no fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
madzia, M. jest strasznie niedojrzały. Chce Cię zmienić i to nie tylko to co Ty też uważasz,że powinnaś zmienić, ale wszystko.Spotykaliście się 6 lat, a On powiedział Twojej siostrze czy mamie,że jesteście młodzi i macie się bawić? I te jego zaczepianie Cię, nie pomyśli o tym,że Ciebie to rani? I jeszcze tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam,że po tym co ostatnio wywinęłaś za każdym razem jak masz widzieć się z Tż i nie piszesz po spotkaniu na wątku to zastanawiam się czy nic sobie znowu nie zrobiłaś i się martwię.
jak nie pisze po spotkaniu to znaczy,że nie mam sił o tym pisać albo,że mi smutno..a w środe pisałam,że było cudownie bo miałam humor,mogłam o tym pisać. Tak już mam nie martw sie

Cytat:

możesz pośpiewać

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Moja siostra była dzisiaj u ginekologa i siedziała jakaś para z malutkim dzieckiem. Widać było,że dziewczynka jest bardziej za mamą, więc gdy ta weszła do gabinetu mała zaczęła płakać. Ojciec próbował ją spokojnie uspokoić, a potem na cały głos krzyknął: zamknij się. Niektórzy nie powinni się rozmnażać.
to ładny daje przykład dziecku..

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Pozdrowienia od Claris, cytuję: "pozdrów laseczki "
No to laseczki, czujcie się pozdrowione przez żonkę
dziekujemy za pozdrowienia ciekawe kiedy zajrzy
Stary 2010-10-04, 22:49   #1276
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno poczuje sie dowartosciowany jak mu tyle lasek napisze ze fajnie wyglada
Gorzej jak się Wam nie spodoba

No dobra, fota na poczcie, ale uprzedzam, że komórkowa i niewyraźna

Edit: aha, nie zwracać uwagi na buty

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-10-04 o 22:51
Stary 2010-10-04, 22:52   #1277
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain no zdjecie troszke niewyraźne ale ogólnie no no cóż za elegancki facet

Uciekam spać. Dobranoc Bimbałki

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-10-04 o 22:57
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 22:59   #1278
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Hej

Padam na pyszczek...

W weekend byłam w szkole, od 8-17, masakra, ile pisania...

Ale widziałam że się na weselu wybawiłyście

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

a czegóż tu zazdrościć? że siedzę na zimnej, wietrznej i deszczowej wyspie
Siedzisz na wyspie z Tż, a w przyszłym roku ślub wystarczy?

A teraz uciekam, dobranoc
Stary 2010-10-04, 23:03   #1279
justyna_dt
Zakorzenienie

rain, woooooow, pięknie się Twój chłop prezentuje, bardzo elegancko no i świetnie na nim ten garnitur leży

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 23:04   #1280
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
No ale np. czemu nie chce Cie odwozić?

Nie wiem wydaje mi sie,że facet powinien odwozić dziewczyne... u mnie przez tyle czasu tak było wiec każda jego zmiana jest dla mnie szokiem.
może i powinien, ale są pewne granice- jeśli mieszkają daleko od siebie, to ciężko wymagać od faceta, że będzie odwoził kobietę za każdym razem. w końcu można spotkania planować tak, żeby nie było konieczności odwożenia w środku nocy

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Herbata z cytryną i miodem, i hop do wyrka, moze przejdzie.

Podczytuje sobie różne wątki, niektóre dziewczyny normalnie idą na noże
....................

Oj, noszenie mojej torebki przez faceta... nigdy w życiu, choćbym tam miała trzy kilo ziemniaków i cegłę
to ja jestem straszna a mój facet aseksualny bo rzadko zdarza się żeby moja "torebka" ważyła mniej niż 5kg i jak latam cały dzień uczelnia-praca-lunch-praca itd to mam dosyć pod koniec (mam problemy z kręgosłupem, w ogóle nie powinnam nosić torebek) i miśkowi zdarza się wziąć moją torbę. inna sprawa, że nie noszę torebek, a torby, większość z nich wygląda na małe podróżne

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Naj, Carmi[/B]- zgadzam się w zupełności co do tego pokazywania męskości. Miło jest, jak mężczyzna przepuści kobietę w drzwiach czy coś tego typu, ale... jeśli tego nie zrobi a okaże szacunek w inny sposób to też dobrze.
Zresztą to się nie odnosi tylko do TŻów wszelkiej maści tylko do każdego mężczyzny. Ja szczerze mówiąc wolę jak mnie facet traktuje troszkę jak kumpla a nie księżniczkę, przed którą trzeba rozkładać czerwony dywan i sypać płatki róż bo właśnie kroczy do samochodu.
ooo też tak mam! a jak mnie wkurza jak mój TŻ mowi "nie nie, nie poczekasz na mnie po zajęciach, to rycerz ma czekać na księżniczkę a nie księżniczka na rycerza"

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 23:23   #1281
OlkaR
Zakorzenienie

Baby, ja kiedyś miałam taką sytuację... z kolegami co prawda, że zaczęli oglądać teledysk Rammstein'a "Pussy" i któryś mówi "eeeej, przy kobiecie?", a drugi "Ola to prawie jak chłop".
I nie było to obraźliwe, nie był to przytyk tylko stwierdził fakt, bo zawsze z nimi wychodziłam na piwo, na jakiś mecz, na koncerty czy nawet filmy oglądać. I w tym całym towarzystwie uważają mnie za kumpla, któremu jednak szacunek się należy (paradoksalnie zawsze mi pierwszej wódkę leją "bo kobieta ma pierwszeństwo" ). No ale w drzwiach przepuszczają, jak trzeba to pomogą zanieść zakupy do domu, na urodziny w zeszłym roku dostałam 5 róż... przemiłe to bylo jak przed wykładem ustawili się w kolejce i od każdego po kolei dostałam identyczną różyczkę i buziaka.
Także... można pokazać kobiecie, że jest kobietą niekoniecznie traktując ją jak księżniczkę.
Stary 2010-10-04, 23:42   #1282
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

baby to co ty ze soba nosisz, ze twoja torba taka ciezka jest?

zaraz mnie cos trafi ten cholerny iplus mi sie wiecznie wiesza a jak juz chodzi to na poczte sie loguje juz ok 10 min mam ochote wyrzucic kompa przez okno jestem zla juz na to, ze psuje sie mi wszystko na raz
Stary 2010-10-05, 00:20   #1283
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
rain, woooooow, pięknie się Twój chłop prezentuje, bardzo elegancko no i świetnie na nim ten garnitur leży
Należy wspomnieć, że na to moje chucherko były w sklepie tylko trzy dobre kamizelki Jak on mnie przez próg w tej kiecy przeniesie to ja naprawdę nie wiem

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Dobranoc
Jutro będę chyba pół dnia wisieć na telefonie -tyle rzeczy do załatwienia
Stary 2010-10-05, 06:18   #1284
carmelova
Zakorzenienie

Cześć,

Poszłam wczoraj spać o 20... o 22 obudziłam się i poczytałam książkę i znowu zasnęłam, więc wspatałąm dzisiaj przed 6 zrobić Tżtowi kanapki do pracy
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
dziewczyny, jestem wyrąbana jak koń po westernie dopiero wróciłam do domu ! A jeszcze muszę się pouczyć deklinacji ze znienawidzonej łaciny bo za 2 tygodnie mam kolokwium a marzy mi się mieć chociaż małe stypendium a TŻ właśnie pisze test z fizyki żeby sprawdzono czy musi chodzić na zajęcia wyrównawcze czy na same laboratoria. Śliczne są te rękawiczki co mi kupił i zrobił mi dobre sushi ale to nie zmienia faktu że ja się rozwalę :/ w ogóle czas dla nas mamy zawsze po 18 to posucha będzie hęęęęę????
ach i jeszcze w środy muszę chodzić na grecki bo na następnych latach będzie wymagany a niby mój kierunek ma to fakultatywne ale i tak trzeba chodzić

odpowiednie ale ja bym z Twoimi ciemnymi włosami nie kupowała ciemnej marynarki tylko tą szarą kieckę rozjaśniła jakąś ecru albo niebieską

to Ty masz fizykę ?

coś z księżycem albo coś z cieczką
z tym, że po 1. potrzebuję czarnej marynarki, 2. dobrze wyglądam w tym kolorze, 3. czerń jest ponadczasowa i 70% ubrań mam w tym kolorze :P
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 07:08   #1285
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
baby to co ty ze soba nosisz, ze twoja torba taka ciezka jest?
jak idę tylko na uczelnię to niewiele, ale jak do pracy i na niemiecki, to same zeszyty (uczelniane+podręczniki na niemca) ważą ok.2.5kg (zabiłabym wydawców wydających książki na śliskim papierze), do pracy zestaw ciuchów, duża butelka wody mineralnej, kilka jabłek. czasem muszę jeszcze netbooka brać to wtedy podskakuje waga o kolejne 1.5kg no i tym sposobem minimum 3 razy w tygodniu czuję się jak wielbłąd. jeszcze jakbym miała z autobusu blisko na uczelnię to byłoby spoko, ale idę 10-15 minut na wydział, zanim dojdę to już siły nie mam haha.

Cytat:
Należy wspomnieć, że na to moje chucherko były w sklepie tylko trzy dobre kamizelki Jak on mnie przez próg w tej kiecy przeniesie to ja naprawdę nie wiem
ale widzisz, znalazłaś my na mojego szukaliśmy garnituru 3 tygodnie

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 08:11   #1286
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry

Miłego dnia lecę do salonu
Stary 2010-10-05, 08:17   #1287
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
jak idę tylko na uczelnię to niewiele, ale jak do pracy i na niemiecki, to same zeszyty (uczelniane+podręczniki na niemca) ważą ok.2.5kg (zabiłabym wydawców wydających książki na śliskim papierze), do pracy zestaw ciuchów, duża butelka wody mineralnej, kilka jabłek. czasem muszę jeszcze netbooka brać to wtedy podskakuje waga o kolejne 1.5kg no i tym sposobem minimum 3 razy w tygodniu czuję się jak wielbłąd. jeszcze jakbym miała z autobusu blisko na uczelnię to byłoby spoko, ale idę 10-15 minut na wydział, zanim dojdę to już siły nie mam haha.
to duzo musisz nosic - nie da sie tego ograniczyc jakos? Ja np na uczelnie mialam jeden segregator (maly format oczywiscie) i tam mialam notatki ze wszystkich przedmiotow - podzielilam go sobie takimi kolorowymi wkladkami na iles tram czesci... A ksiazki na niemiecki musisz wszystkie miec na raz? DO pracy picia i jedzenia nie mozesz kupic po drodze zamiast nosic caly dzien? No i wracajac masz juz torbe lzejsza o ciezar wody i jedzonka
Stary 2010-10-05, 08:19   #1288
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry

Niestety na razie udało mi się nadrobić wczorajszy dzień i dzisiejszy Został mi weekend...

Fotki pokażę jak zrobię, bo takie na szybko co robiłam i do tego w świetle sztucznym to nie ukazują zmiany... Do tego jak zobaczyłam swoje miny to Wczoraj myłam włosy i powiem Wam, że byłam w szoku, bo woda czysta leciała, a zawsze leciała mi kolorowa po farbowaniu. Tak więc może ten kolor szybko nie będzie się wypłukiwał. W każdym bądź razie w świetle sztucznym dużej zmiany nie widać (poza czerwonawą poświatą), w słońcu włosy są rudawe A ogólnie z tego co podsłuchałam i poszperałam w necie to kolor farby był "jasny blond popielato-złocisty"

TŻ wczoraj wieczorem znowu pojechał na konferencję do Warszawy, więc spałam dziś sama, zupełnie sama, bo wszyscy z domu wybyli. Tak jakoś dziwnie w "obcym" domu mi było
Stary 2010-10-05, 08:21   #1289
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

rain twoj chlop prezentuje sie bardzo przystojnie w wersji slubnej
Stary 2010-10-05, 08:50   #1290
Stefannia
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ale ta zima chce już do nas przyjść. Jak wychodziłam z domu było 5 stopni. Jeszcze trochę ciepełka

Cytat:
a co bedziesz czytać?
Czytam millenium, mężczyźni którzy nienawidzą kobiet. Tytuł dobry, książka też. To dopiero pierwsza część, a są trzy

Cytat:
auto odebrane - kosztowac mnie to bedzie 180 zl bo okazalo sie ze jedna tarcza juz sie zdazyla troche zatrzec i trzeba ja bylo przetoczyc? czy jakos tak...w kazdym razie cos tam z nia zrobili i dziala - na szczescie wymieniac nie trzeba bylo.... no i dobrze, ze mechanik to taty znajomy i zaplace mu po wyplacie dopiero
Mnie też boli, bo mam do wymiany łożysko, aż sie boję ile to będzie kosztować.

Cytat:
nie jestem cierpliwa i nie zamierzam tego zmieniać....
To tak jak ja

[QUOTE=OlkaR;22491060] Także... można pokazać kobiecie, że jest kobietą niekoniecznie traktując ją jak księżniczkę. [/QUOTE]

Nic dodać nic ująć

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć,
z tym, że po 1. potrzebuję czarnej marynarki, 2. dobrze wyglądam w tym kolorze, 3. czerń jest ponadczasowa i 70% ubrań mam w tym kolorze :P
Ja też
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości