![]() |
#4501 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVIII
![]() kupiłam dzis ciepłe kudłate skarpety i kolejne geterki na łydy ![]() ![]() mialam jesczze ochote na czerwony falbaniasty szal H7M ale stwierdziłam ze 60 zeta za szalik to przesada ![]() ![]()
#4502 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zmęczylam się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
grozi wypollizowaniem
|
#4504 |
Zakorzenienie
|
to dawaj!
![]() Jakbym miała aparat, to wrzuciłabym coś od siebie - założyłam glany, dorwałam w ciuchlandzie krótką, postrzępioną spódniczkę w stylu gothic lolity (byłaby ok, gdyby nie... nadrukowana mała dziewczynka i chmurki na przodzie ![]() ![]()
#4505 |
Zakorzenienie
|
Polly - na all jest za 75zł,w H&M tylko za 60 zł
![]() ![]() ![]() Idę spać. Mam megadoła i wszystko jest do dupy. Jeszcze żebym mogła się zakopać do jakiejś nory, to byłoby git ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mhmmmm...chyba potrzebowąłam takiej mobilizacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
pojechałam dzisiaj do Silesii , za butami do CCC i co
![]() I nawet se znalazłam coś. I co ![]() I poszłam się zastanowic do kafejki a potem poszłam jeszcze poniuchac różności do perfumerii wszelakich. I co ![]() I wyszłam, z Likierowym aniołkiem zamiast butów ![]() A najlepsze , że teraz jak owachuję nadgarstki, dłonie, łokcie ...to najbardzij podoba mi się psikniete dla przypomnienia Deep Red i Fragile edt ![]() Flakonik za to cudnisty. Zapach bardzo do klasyka podobny ale " ciemniejszy " i ciut słodszy. Wczesniej byłam w parku na spacerze. Miałam dzisiaj dzień relaksu bo niedzielę przespałam.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-04 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A Anneke bardzo sympatycznie - co prawda ciągle się myliła grając na gitarze, zaczynała od początku, albo brała się za następny numer, który też chrzaniła ![]() A Vincenta po prostu kocham. Halo Warszawa! Mam jutro wolny dzień ![]() ![]() Aa i jeszcze śpieszę donieść, że paletki cieni Revlon Colorstay (te fajne poczwórne) przecenione w Douglasie w ZT z prawie 60 na 29 zł. Brać, bo cena allegrowa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
BAN stały
|
aaaaa słuchajcie jeszcze - poszłam do sephory obadać tego waszego likierowego angela i babka mi powiedziała, że nie ma czegoś takiego i nigdy nie było. o co kaman.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
phi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- kiedyś sie kłóciłam z babką w Douglasie ze istnieje taka marka jak Juliette has a gun a moze ona nie zajażyła ze chodzi o ejndżel likueur? ![]()
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wsparcie.
Tymczasem wprowadzam się w nastrój, oglądając Obcego wewnątrz Nas (o pasożytach wewn.), zlana Knowingiem ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Melk, ja bym poszła chętnie, tylko już będę się szykować do wyjazdu
#4513 |
grozi wypollizowaniem
|
ale rogi:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22489961 ciekawe kiedy o nas napiszą artykuł, cytując SB ![]() ![]()
#4514 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz wypieram łożysko, ale się cholerstwo trzyma, ufff ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co się stało Twemu Teżetu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z matkąTwoich dzieci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-04 o 21:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
BAN stały
|
Ju, rozumiem, na pewno jeszcze będzie okazja
![]() ![]() O co chodzi z porodem gryxa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Ejmen
![]() Gryksiu - czemu cię jeszcze nie ma na fejsie? ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa, nie. Zapomniałam, że jak czegoś nie ma w Sephorze, to znaczy, że nie istnieje ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-04 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Red, właśnie dla tego i przez te dojazdy, chcemy do Warszawy bo i tak wszystko tam robimy poza spaniem ![]() ![]() ![]() No nic, marzyć można ![]() Idę jutro wysłać totka ![]() Ale wam namarudziłam ![]() Wybaczcie :kwiatek: ![]()
![]() |
#4521 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokładnie ![]() ![]()
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Polly, o co chodziło z Czarną Chanel Chance?
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro będę mieć, bo się nie wyśpię ![]() Cytat:
![]() Oo, a ja dziś mniej więcej taką spódniczkę w ciuchlandzie znalazłam ![]() http://www.mojeciuchy.pl/dane/113669...A_EMOGOTH.html tylko za duża i będę przeszywać guziki ![]() ![]() Cytat:
![]() o nas, to chyba do działów: psychiatria, uzależnienia i zboczenia wszelakie ![]() Dobranoc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie mój rok też wkurza... ale same studia obecnie jeszcze bardziej ![]() ![]() Okazało się, ze mam masę zajęć terenowych... większość w soboty, teraz, na 5 roku na studiach dziennych - kiedy ja nie mam jak na nie jeździć bo praca, a dwa mi się za chiny nie chce w sobotę dupy ruszać w sprawach uczelni ![]() Kur... czemu ja wybrałam tą uczelnię ![]()
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Psychiatria jak najbardziej ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-04 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja aby uniknąć takich problemów kupiłam stare mieszkanie na starym osiedlu obok zabytkowego parku- osiedle jest starej dobrej daty, z zielenią, sklepem, szkołą,przedszkolem i złobkiem i pocztą, place zabaw są mnie więcej co 300 m, a przy głównej ulicy jest ciąg pawilonów handlowych,oraz ryneczek z jarzynkami. Wiem ze nic mi nigdzie nie zbudują...chociaz sie wkurzyłam ze chcą mi autostrade budowac pod oknami...tzn jakies 5-6 km od okien. Nowe osiedla mnie przerazają-te zamknięte i te otwarte-moja kuzynka mieszka na takim...z kazdego okna widac tylko i wyłącznie okna innych bloków-zwariowałabym w tydzień
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-04 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... ![]()
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
Czego się czyma?
![]() Faceci ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to o co, miał dziś skurcze i wody mu odeszły ![]() Nie zamierzamy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tak od jakiegoś czasu planuję jechać do "Milionerów" ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-04 o 21:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
grozi wypollizowaniem
|
no jak o co-w sephorze nie ma , a na all mozna kupić-oczywiście to innowacyjna podróbka. Moze tak samo jest z aniołkiem likierowym? ![]() ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCkQ9QEwAw
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No chyba będzie się trzeba zastanowić na czymś starszej daty a nie nad nowym, problem w tym, że te stare wcale tańsze nie są ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.