Wymarzony pierścionek część XIX:) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-04, 12:44   #4291
zuzaneczka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)

Dorinko i Emilko - wszystkiego najlepszego

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:02   #4292
emi_lka
Zakorzenienie

Dziewczyny, serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia

Dorinko, dużo szczęścia, radości, miłości, nieustającego optymizmu i wkroczenia w nowy rok z fajnymi założeniami Spełnienia marzeń

-------------

Bardzo mnie raduje pogoda dziś i jestem pozytywnie nakręcona!
Wczoraj miałam przed-urodzinowy dzień, ale taki który sobie sama zorganizowałam: spacer, obiad, wino i kino
A dziś wiem, że mam niczego na wieczór nie planować i nie gotować obiadu...czyli jakieś miłemnie czeka.

Haniu, super, że wyjazd udany
Dorinko - myśl nad grawerem Jakie masz propozycje?
Sanetko, oddychaj Babami się nie przejmuj a remont... no chyba tylko spokój Cię uratuje.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Aaaa...
dziewczyny, muszę jakoś przetrwać do kolacji <właśnie wróciłam z pracy "instytucjonalnej, teraz trochę rzeczy w domu>, mam dorsza i bakłażana, trochę pomidorów i paprykę, co dobrego mogę wyczarować?
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:08   #4293
sanetka
Zakorzenienie

na szczęście radość z zakupów rekompensuje wszystko
a co do remontu no cóż...oliwy do ognia dolewa babcia (ze względu na wiek głowa już nie ta) i ojciec ( wiadomo czemu)- ciągle latają, wyzywają, awanturują sie itp (mi za niewinność też się przy okazji obrywa). no ale nie dam się wyprowadzić z równowagi...

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:22   #4294
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia

Dorinko, dużo szczęścia, radości, miłości, nieustającego optymizmu i wkroczenia w nowy rok z fajnymi założeniami Spełnienia marzeń

-------------
Bardzo mnie raduje pogoda dziś i jestem pozytywnie nakręcona!
Wczoraj miałam przed-urodzinowy dzień, ale taki który sobie sama zorganizowałam: spacer, obiad, wino i kino
A dziś wiem, że mam niczego na wieczór nie planować i nie gotować obiadu...czyli jakieś miłemnie czeka.

Haniu, super, że wyjazd udany
Dorinko - myśl nad grawerem Jakie masz propozycje?
Sanetko, oddychaj Babami się nie przejmuj a remont... no chyba tylko spokój Cię uratuje.

Aaaa...
dziewczyny, muszę jakoś przetrwać do kolacji <właśnie wróciłam z pracy "instytucjonalnej, teraz trochę rzeczy w domu>, mam dorsza i bakłażana, trochę pomidorów i paprykę, co dobrego mogę wyczarować?
Spacer, wino, kolacja, kino to zestaw idealny...no jeszcze do kompletu przydaje się seks
Na czym byłaś w kinie??

Dorsza upiecz w piekarniku pokropionego oliwą, balsamico, posypanego bazylia i oregano a z warzyw zrób a la leczo- z bakłażana, cebuli, pomidorów i papryki- dopraw czosnkiem , tymiankiem ,ziołami prowansalskimi
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
na szczęście radość z zakupów rekompensuje wszystko
a co do remontu no cóż...oliwy do ognia dolewa babcia (ze względu na wiek głowa już nie ta) i ojciec ( wiadomo czemu)- ciągle latają, wyzywają, awanturują sie itp (mi za niewinność też się przy okazji obrywa). no ale nie dam się wyprowadzić z równowagi...
za utrzymywanie równowagi
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:25   #4295
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Spacer, wino, kolacja, kino to zestaw idealny...no jeszcze do kompletu przydaje się seks
Na czym byłaś w kinie??

Dorsza upiecz w piekarniku pokropionego oliwą, balsamico, posypanego bazylia i oregano a z warzyw zrób a la leczo- z bakłażana, cebuli, pomidorów i papryki- dopraw czosnkiem , tymiankiem ,ziołami prowansalskimi

za utrzymywanie równowagi
O seksie zapomniałam ale był

Coś w ten deseń zaczęłam działać, ale dorsza usmażę na oliwie z oliwek.
a bakłażan właśnie pozbywa się goryczy
Stary 2010-10-04, 13:50   #4296
dorinka30
Zakorzenienie

Emilko dzięki wielkie, ja Tobie także życzę Dużo radości z codzienności i szczęścia, które zapewne czai się za rogiem , więc bądź czujna i gotowa

Ehh dużo mam tych wersji na grawer, ale muszę wybrać coś najbardziej pasującego do mnie. Coś pozytywnego i dobrze komponującego się na biżuterii, muszę wziąć uwagę, że wszyscy będę mi próbowali to odczytać, wiec nie chciałam aby to było zbyt oczywiste no i nie miałam problemu to sobie sama wymyśliłam

No nic, jakoś dam radę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:02   #4297
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
O seksie zapomniałam ale był

Coś w ten deseń zaczęłam działać, ale dorsza usmażę na oliwie z oliwek.
a bakłażan właśnie pozbywa się goryczy
No to było idealnie

Ja bym zjadła coś w ten deseń
My dziś stołujemy się u brata- zaprosił na karpia
Stary 2010-10-04, 14:08   #4298
emi_lka
Zakorzenienie

Haniu, oglądałam "Jestem miłością" z Tildą Swinton.
Film do OGLĄDANIA, nie do obejrzenia.
Piękne obrazowanie, jako sztuka wizualna -wspaniałe doznania.
Fabularnie nie jestem zachwycona zakończeniem, ale to rodzaj filmu, który ogląda się nie dla fabuły i akcji...
Na główną bohaterkę kiedyś nie mogłam patrzeć, w tym filmie ociepliła swoje oblicze.
Piękne widoki Włoch.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Emilko dzięki wielkie, ja Tobie także życzę Dużo radości z codzienności i szczęścia, które zapewne czai się za rogiem , więc bądź czujna i gotowa

Ehh dużo mam tych wersji na grawer, ale muszę wybrać coś najbardziej pasującego do mnie. Coś pozytywnego i dobrze komponującego się na biżuterii, muszę wziąć uwagę, że wszyscy będę mi próbowali to odczytać, wiec nie chciałam aby to było zbyt oczywiste no i nie miałam problemu to sobie sama wymyśliłam

No nic, jakoś dam radę
Dzięki Dorinko, staram się być w gotowości
Wiadomo, że jest to tylko quasi-problem, więc zastanawiaj się do woli
Stary 2010-10-04, 14:12   #4299
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, oglądałam "Jestem miłością" z Tildą Swinton.
Film do OGLĄDANIA, nie do obejrzenia.
Piękne obrazowanie, jako sztuka wizualna -wspaniałe doznania.
Fabularnie nie jestem zachwycona zakończeniem, ale to rodzaj filmu, który ogląda się nie dla fabuły i akcji...
Na główną bohaterkę kiedyś nie mogłam patrzeć, w tym filmie ociepliła swoje oblicze.
Piękne widoki Włoch.

Dzięki Dorinko, staram się być w gotowości
Wiadomo, że jest to tylko quasi-problem, więc zastanawiaj się do woli
hm..zaciekawiłaś mnie. Z tym że obawiam sie iż mąż na takie kino chętny nie będzie Trzeba zaciągnąć i obejrzeć w samotności
Stary 2010-10-04, 14:17   #4300
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
hm..zaciekawiłaś mnie. Z tym że obawiam sie iż mąż na takie kino chętny nie będzie Trzeba zaciągnąć i obejrzeć w samotności
Piszą o tym filmie, że to melodramat.
Ale nie ma nic wspólnego np. z "Małą Moskwą", ja bym się tą kategorią nie przejmowała.

Naprawdę dla tych obrazów, kreacji głównej bohaterki, muzyki i ciekawego wglądu w model współczesnej mediolańskiej "arystokratycznej" rodziny warto. Jest na co patrzeć.
I piękne, naprawdę piękne sceny erotyczne, z jakby nie było 50-letnią bohaterką w roli głównej.

Ale właśnie to raczej niemęskie kino... Takie też głosy slyszalam w kinie.
Stary 2010-10-04, 14:17   #4301
biia
Wtajemniczenie

Dori, Emilko życzę wam spełnienia marzeń i dużo zdrowia.

Butter, mamy takie same spojrzenie na zimę.
wczoraj rozmawialiśmy z właścicielką mieszkania które wynajmujemy. i pytaliśmy czy tu czasem pada śnieg. i ona, że go nie widziała od 20 lat tutaj, żeby zobaczyć śnieg na żywo trzeba jechać w góry.

Haniu fajnie, że weekend się udał.

Dori, widzę, że wkręcasz się w charmsy od jednego się zaczyna.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:46   #4302
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość

Dori, widzę, że wkręcasz się w charmsy od jednego się zaczyna.
Dori chyba nie w charmsy

Mi koleżanka ostatnio podesłała linka z charmsami Pandory i spędziłam na tej stronie 2 godziny Ceny mają wystrzelone w kosmos- jedna zawieszka 1000 zł

Cytat:
Piszą o tym filmie, że to melodramat.
Ale nie ma nic wspólnego np. z "Małą Moskwą", ja bym się tą kategorią nie przejmowała.

Naprawdę dla tych obrazów, kreacji głównej bohaterki, muzyki i ciekawego wglądu w model współczesnej mediolańskiej "arystokratycznej" rodziny warto. Jest na co patrzeć.
I piękne, naprawdę piękne sceny erotyczne, z jakby nie było 50-letnią bohaterką w roli głównej.

Ale właśnie to raczej niemęskie kino... Takie też głosy slyszalam w kinie.
To zdecydowanie muszę obejrzeć sama
Stary 2010-10-04, 14:49   #4303
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dori chyba nie w charmsy

Mi koleżanka ostatnio podesłała linka z charmsami Pandory i spędziłam na tej stronie 2 godziny Ceny mają wystrzelone w kosmos- jedna zawieszka 1000 zł

To zdecydowanie muszę obejrzeć sama
Lilou widziałam też w wątku z charmsami. chociaż może faktycznie to nie wchodzi w zakres.

Pandorę można kupić za 99 i za 3500 (różnica w cenach srebrny i złoty aniołek :P)

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:56   #4304
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Lilou widziałam też w wątku z charmsami. chociaż może faktycznie to nie wchodzi w zakres.

Pandorę można kupić za 99 i za 3500 (różnica w cenach srebrny i złoty aniołek :P)
Tak, jak się wkręciłam w lilou i jak już chciałam zamówić, to okazuje się, że chwilowy brak produktu Jak nie wrzucą będę musiała pojechać i zamówić na miejscu w W-wie.
Stary 2010-10-04, 20:10   #4305
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, cała mega sterta prasowania zalega....muszę się za to zabrać, ale kompletnie nie mam siły

Niedawno wróciliśmy z TŻ do domu - zjedliśmy obiad w tajskiej knajpie - było pysznie Teraz TŻ poszedł z chłopakami na gokarty, a ja walczę z sobą czy oglądać nowego Dextera, czy prasować...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 20:40   #4306
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kurcze, cała mega sterta prasowania zalega....muszę się za to zabrać, ale kompletnie nie mam siły

Niedawno wróciliśmy z TŻ do domu - zjedliśmy obiad w tajskiej knajpie - było pysznie Teraz TŻ poszedł z chłopakami na gokarty, a ja walczę z sobą czy oglądać nowego Dextera, czy prasować...
Buterku a nie możesz prasować przed TV? ja zawsze tak robię

Dori koniecznie pokaż jaką biżu sobie wybrałaś

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-10-04 o 20:43
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 20:53   #4307
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Buterku a nie możesz prasować przed TV? ja zawsze tak robię

Dori koniecznie pokaż jaką biżu sobie wybrałaś
No właśnie zapuściłam durne Na Wspólnej i prasuję... Muszę, bo na prawdę nie mamy już co na grzbiet założyć
Wyskładałam już całą stertę bielizny...

Swoją drogą, gdzie ta sprawiedliwość: TŻ śmiga na gokartach, a ja się bawię w kurę domową

Hania

Stary 2010-10-04, 20:57   #4308
czarna.noc
Wtajemniczenie

Dori, Emi, wszystkiego najpiekniejszego

A ja dzis znow dogorywam, dzis dla odmiany mialam 20min na obiad i nawet zdazylam wypic herbate w ciagu pierwszych 4 godzin, jest lepiej...

Jestem nadal zalamana, a co za tym idzie... totalny brak checi na cokolwiek. TZ sie przerazil,ze mnie traci na rzecz firmy

Edytowane przez czarna.noc
Czas edycji: 2010-10-04 o 21:01
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:22   #4309
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Dori, Emilko sto lat!!!

Dzisiaj miałam strasznie dużo roboty w pracy, więc dzień mi niesamowicie szybko minął
Jutro wolne

Cytat:
Ale fajnie Czyli rozumiem, że wyjazd mega udany??

Ja miałam jakiś dziwny weekend... Niby już czułam się lepiej, ale ciągle bolała mnie głowa...mieliśmy w sobotę gości...nagotowałam się... a ok. północy padłam na fotelu i zasnęłam...
W niedzielę mieliśmy mieć sesję, ale fotograf się rozchorował ostro i sesja przełożona na nast. niedzielę... więc nasza niedziela była mega leniwa...a wieczorem przyjechali znajomi dojadać resztki z soboty

Oglądałyście może wczoraj na Tvn ten nowy program - Ugotowani? Co myślicie?
nie oglądałam

Byliśmy w weekend na grzybach z Tżtem no i wbił mu się kleszcz wyrwał go pęsetą i została głowa potem poszła igła w ruch i coś tam dłubał, ale nie mogłam na to patrzeć. Mam nadzieję, że nie będzie zakażenia.
Stary 2010-10-05, 08:42   #4310
dorinka30
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za życzenia , wczoraj piłam pysznego szampana i w zasadzie tyle, bo wróciłam od fryzjera o 20.00 więc nie był to już czas na świętowanie. Żałowałam, że nie kupiłam bagietki i kawioru , ale dopiero mi to przyszło do głowy popijając szampana

Dzisiaj słoneczko i zapowiada się miły dzień
Stary 2010-10-05, 08:45   #4311
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...
od samego rana miły dzień, nie dość, że leje deszcz, to jeszcze pokłóciłam się z TŻ - nasza pierwsza małżeńska kłótnia
Cytat:
Dziękuję wszystkim za życzenia , wczoraj piłam pysznego szampana i w zasadzie tyle, bo wróciłam od fryzjera o 20.00 więc nie był to już czas na świętowanie. Żałowałam, że nie kupiłam bagietki i kawioru , ale dopiero mi to przyszło do głowy popijając szampana

Dori, fajnie, że urodziny udane. Jak u fryzjera?

Hania

Stary 2010-10-05, 08:57   #4312
emi_lka
Zakorzenienie

Nocko, Gosiu, dziękuję

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
A ja dzis znow dogorywam, dzis dla odmiany mialam 20min na obiad i nawet zdazylam wypic herbate w ciagu pierwszych 4 godzin, jest lepiej...

Jestem nadal zalamana, a co za tym idzie... totalny brak checi na cokolwiek. TZ sie przerazil,ze mnie traci na rzecz firmy
Przypomniałam sobie moją starą pracę - przez pierwsze 3 tygodnie umierałam ze zmęczenia, pędu, nie wyrabiałam się, nie miałam na nic czasu, a później tak się wyrobiłam, że musiałam sobie czasem z nudów szukać zajęcia...
Może z Tobą też tak będzie?

A jak świętowanie urodzin TŻta się udało?
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

Byliśmy w weekend na grzybach z Tżtem no i wbił mu się kleszcz wyrwał go pęsetą i została głowa potem poszła igła w ruch i coś tam dłubał, ale nie mogłam na to patrzeć. Mam nadzieję, że nie będzie zakażenia.
Przerażają mnie kleszcze...

Cytat:

Dorinko, fajne świętowanie z szampanem
My do 00.00 siedzieliśmy w restauracji Magdy Gessler, niespodzianka TŻta i przyjaciół, było nas 8 osiem osób. Bardzo przytulnie, rozmownie i pysznie

Cytat:
Cześć...
od samego rana miły dzień, nie dość, że leje deszcz, to jeszcze pokłóciłam się z TŻ - nasza pierwsza małżeńska kłótnia

Zawsze musi być ten pierwszy raz ale tak na poważnie poważnie, czy raczej sprzeczka?
Stary 2010-10-05, 09:03   #4313
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć...

O co ta kłótnia ?

U fryzjera jak zwykle super , ja już od ponad roku nie stresuję się fryzjerem, bo wiem że zawsze będzie dobrze, mam genialną fryzjerkę Zrobiłam kolor ten sam od pół roku, tylko przewalczyła obcięcie końcówek niby a poszło ze 4 cm , bo faktycznie po lecie były zniszczone

Cytat:
Nocko, Gosiu, dziękuję

Przypomniałam sobie moją starą pracę - przez pierwsze 3 tygodnie umierałam ze zmęczenia, pędu, nie wyrabiałam się, nie miałam na nic czasu, a później tak się wyrobiłam, że musiałam sobie czasem z nudów szukać zajęcia...
Może z Tobą też tak będzie?

A jak świętowanie urodzin TŻta się udało?

Przerażają mnie kleszcze...

Dorinko, fajne świętowanie z szampanem
My do 00.00 siedzieliśmy w restauracji Magdy Gessler, niespodzianka TŻta i przyjaciół, było nas 8 osiem osób. Bardzo przytulnie, rozmownie i pysznie

Zawsze musi być ten pierwszy raz ale tak na poważnie poważnie, czy raczej sprzeczka?
Emilko Ty to miałaś genialną niespodziankę , w której knajpie byliście, tej na starówce ? Co jedliście dobrego ? Ceny powalające ?
Stary 2010-10-05, 09:11   #4314
jodie
Zakorzenienie

cześć
Stary 2010-10-05, 09:14   #4315
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
O co ta kłótnia ?

U fryzjera jak zwykle super , ja już od ponad roku nie stresuję się fryzjerem, bo wiem że zawsze będzie dobrze, mam genialną fryzjerkę Zrobiłam kolor ten sam od pół roku, tylko przewalczyła obcięcie końcówek niby a poszło ze 4 cm , bo faktycznie po lecie były zniszczone

Emilko Ty to miałaś genialną niespodziankę , w której knajpie byliście, tej na starówce ? Co jedliście dobrego ? Ceny powalające ?
Super mieć zaufanie do fryzjera...Ja czekam do wiosny z radykalnym cięciem, teraz tylko odświeżam końcówki.

Byliśmy w Garze w centrum, róg Sienkiewicza i Jasnej. Kuchnia włoska, ale czytałam, że co dwa lata zmieniają kręgi tematyczne jeśli chodzi o jedzenie.
W środku jest pięknie - bardzo przytulnie, ale bez zadęcia, na ścianach wiszą zdjęcia włoski gwiazd, głównie ekranu, z lat 60.,70., zresztą zdjęcia które są na stronie świetnie klimat oddają:
http://www.gar.com.pl/restauracja-gar/wnetrza

Jedzenie bardzo dobre, większość przyjaciół zamówiła typowo włoskie dania, pizze, makarony, risotto, a my z mężem mięso kotlet cielęcy z szałwią w szynce parmeńskiej z grillowanymi warzywami, a mąż stek wołowy w occie balsamicznym. Dania bardzo sycące, większość z nas nie miała już miejsca na deser... Ale po jakimś czasie
Ceny są na stronce, możesz zerknąć. Jeśli chodzi o te dania "główne" to myślę, że ok. jak na tego typu miejsce. Desery za to bardzo małe, i to nie przystawało do cen.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Jodie, cześć
Trochę luźniej i spokojniej u Ciebie?
Stary 2010-10-05, 09:22   #4316
ButterBear
Zakorzenienie

Dori, to super, ze fryzjer udany. Ja ciągle mam fryzjerskie stresy i teraz mimo, że marzy mi się jakaś zmiana, nie potrafię się przemóc... Pewnie skończy się podcięciem włosów, może paroma refleksami... W gruncie rzeczy uwielbiam swoje długie włosy - bardzo mi się podobają, ale są bardzo kłopotliwe niestety...

Emilko, restauracja Magdy Gessler - super I jak wrażenia?? Fajna niespodzianka

Kłótnia - no wiem, że zawsze musi być pierwsza...ale było super - sielanka, nie chciało nam się kłócić...i obawiam się, że ta kłótnia będzie takim przełomem i wszystko wróci do kłótniowej normy
Właściwie pokłóciliśmy się o głupotę jakąś... ale ja miałam rację, TŻ zaczął się stawiać (chociaż sam wie,że miałam rację)... do tego korki, pośpiech do pracy...i afera gotowa...
Mieliśmy iść dziś do kina, ale już mu napisałam, że ma spadać, że jadę sobie dziś sama na zakupy...

Hania

Stary 2010-10-05, 09:25   #4317
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Butter coś czuję, że dziś wieczorem sie pogodzicie

Dori fajnie mieć zaufaną fryzjerkę

Emilko super niespodzianka

ostatnio myślę o jakimś radykalnym cięciu ale na razie nie mam pomysłu.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-05, 09:26   #4318
Mango08
Rozeznanie

Haniu, Dorinko i Emilko spóżnione, najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrówka, miłości, szczęścia i życiowego spełnienia!!!

Nocko, oby sytuacja w pracy szybko się zmieniła lub abyś szybko znalazł coś nowego!

Gosiu, ja na Twoim miejscu zabrałabym TŻ-ta do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne.

Dorinko lilou super sprawa, pokaż co wybrałaś. Ja wpadłam w pandorę i już tego bardzo żałuję...

Biia ogromnie zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Jak dla mnie Portugalia jest przepiękna.

Edit:
Butter oglądałam Ugotowanych tak 5/10 i nawet spoko, choć szczególnie mnie nie zachwyciło. A Ty co sądzisz?

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2010-10-05 o 09:41
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:41   #4319
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Emilko, restauracja Magdy Gessler - super I jak wrażenia?? Fajna niespodzianka

Kłótnia - no wiem, że zawsze musi być pierwsza...ale było super - sielanka, nie chciało nam się kłócić...i obawiam się, że ta kłótnia będzie takim przełomem i wszystko wróci do kłótniowej normy
Właściwie pokłóciliśmy się o głupotę jakąś... ale ja miałam rację, TŻ zaczął się stawiać (chociaż sam wie,że miałam rację)... do tego korki, pośpiech do pracy...i afera gotowa...
Mieliśmy iść dziś do kina, ale już mu napisałam, że ma spadać, że jadę sobie dziś sama na zakupy...
Nie musi być "kłótniowej" normy, pogadajcie, oboje przecież chcecie utrzymać miły stan <oczywiście nie kosztem tłumienia...>.
Idź na zakupy, a później się przytulcie/przeproście/wyznajcie miłość

Wrażenia z kolacji naprawdę fajne, wnętrza przytulne, że człowiek naprawdę od razu czuje się swobodnie i super
Dostałam też książkę kucharską Magdy Gessler. Będę próbować jej dań
Stary 2010-10-05, 09:50   #4320
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Edit:
Butter oglądałam Ugotowanych tak 5/10 i nawet spoko, choć szczególnie mnie nie zachwyciło. A Ty co sądzisz?
Mi się nawet podoba idea tego programu...
Zastanawiałam się nad Waszym zdaniem na temat tego programu...
Cytat:
Nie musi być "kłótniowej" normy, pogadajcie, oboje przecież chcecie utrzymać miły stan <oczywiście nie kosztem tłumienia...>.
Idź na zakupy, a później się przytulcie/przeproście/wyznajcie miłość

Wrażenia z kolacji naprawdę fajne, wnętrza przytulne, że człowiek naprawdę od razu czuje się swobodnie i super
Dostałam też książkę kucharską Magdy Gessler. Będę próbować jej dań
Ale fajnie z tą książką... Mi się marzy ciekawy zbiór książek kucharskich! Nawet wspominałam kilku osobom przed ślubem, ale nikt sobie tego nie wziął do serca
Za tydzień w Lidlu jest tydzień kulinarny i są fajnie wyglądające książki...jak na żywo będą równie fajne-może sobie kupię

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości