|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Gratki zużyć dziewczęta!
![]() No i psikus zrobiłam zamówienie z LUSHA na zbiorowym i... moja kierowniczka jedzie na weekend do Anglii i to do miasta gdzie jest sklep Lusha ![]() mimo wszystko pluję sobie w brodę że nie pomyślałam aby mi cosik przywiozła
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Mam wreszcie internet i będę pisać na bieżąco ![]() Wklejam wrzesień: Zużyte: 1. Emulsja do włosów Gloria, Pollena-Malwa (200 ml) 2. Lakier nail enamel with diamonds kolor zielony, Lovely 3. Lakier Nasty and cool, Wibo 4. Aplikatory do cieni, Rossmann 5. Błyszczyk o smaku gumy balonowej z brokatem 6. Błyszczyk do ust toffi Tutti Frutti, Vollare 7. Kredka Satin Touch khol srebrna Misty Flowers, My Secret 8. Paletka 9 glitterów do powiek, One dollar group 9. Żel pod prysznic i do kąpieli 'Brzoskwinia' Les Plaisirs Nature, Yves Rocher (50 ml) 10. Mleczko do ciała 'Dzika jeżyna' Les Plaisirs Nature, Yves Rocher (50 ml) 11. Płyn micelarny, La Roche-Posay (15 ml) 12. Intensywnie regenerująca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania Moc Natury Wax, L'Biotica (250 g) 13. Szampon do włosów przetłuszczających się i ze skłonnością do łupieżu z biosiarką i bursztynem Naturia, Joanna (200 ml) 14. Olejek myjący egzotyczny, Biochemia Urody (150 ml) 15. Wyszczuplający żel modelująco-ujędrniający Spa Collection, Tołpa (200 ml) 16. Pianka do włosów kręconych mocno utrwalająca Yung, Rossmann (150 ml) Kupione: 1. Pędzelek do cieni all over shadow small nr 23, Sephora 2. Pędzel do różu skośny angled brush nr 40, Sephora 3. Pędzlek do szminki lip nr 61, Sephora 4. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust Dermo System, Delia 5. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust Dermo System, Delia (drugi) 6. Tusz do rzęs Colossal Volum' Express Waterproof, Maybelline 7. Pianka do włosów kręconych mocno utrwalająca Yung, Rossmann 8. Pędzlek do cieni z naturalnego włosia mały, Lovely 9. Naturalny balsam do ust z mentolem i kamforą, Lovely 10. Krem do rąk do suchej skóry 20% Karite, L'occitane 11. Mydło Aleppo do skóry tłustej, Organique 12. Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF50+ Eva Sun, Pollena-Ewa 13. Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF50+ Eva Sun, Pollena-Ewa (drugi) Mogło pójść lepiej. Po bajecznie udanym sierpniu troszkę ruszyłam na zakupy. Ilosciowo wyszło sporo, ale wiekszości to rzeczy potrzebne.okazje, promocje niepotrzebne zachcianki potrzebne Co tam u Was? U mnie wszystko po staremu poza tym, że cały czas urządzam mieszkanie Czekamy na meble do salonu, szafę do zabudowy przedpokoju, stół z krzesłami i wypoczynek -> kompletne bankructwo) tylko czekamy aż przywiozą, bo większość mebli jest realizowanych przez miesiąc.Ogólnie to mam w domu mega burdel Wszystko na wierzchu, bo nie ma mebli żeby pochować. Ale cieszę się bo jestem z TŻtem już na swoim. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-10-06 o 17:01 |
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Poważne, życiowe sprawy
![]() Kupiłam ... tak lakier Z Celii, z serii Floris.Śmignęła mi dziś srebrna Mazda Ł. - albo jest w domu, albo brat mu podkrada samochód
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: na to wyglada
![]() I dlatego chciałam, żeby ta laska w wawie okazała się prawdziwa ![]() Wygrzebałam dziś z pawlacza 3 panterkowe apaszki, w których z 20 lat temu chodziła moja mama. Właśnie się piorą ![]() Poświęciłam dziś ok 5 godzin na pracę - ogólnie fajna robota, ale gdyby mi płacili już za samo chodzenie to byłyby git Dowiedziałam się o istnieniu kilku ciekawych firm - np. wynajmującej fontanny czekoladowe
|
#1386 | |||||
|
Zadomowienie
|
Posypało się ostatnio sporo zużyć, zbiorowe gratulacje!!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Przychodzę normalnie jak na odpoczynek, a nie do pracy Zero stresu, zero odpowiedzialności, przekładam i inwentaryzuję książki, jem ciastka i piję herbatki, rozmawiam, uśmiecham się, ładnie wyglądam i mówię "dzień dobry". To w zasadzie tyle |
|
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa oddawaj!! Kocham panterki ![]() Ważne że cos robisz, mam nadzieję że po pierwszej wypłacie będziesz zadowolona u mnie w mieście jest klub Czekolada i właśnie mają w środku fontannę z czekoladą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś kupiłam Effaklar Duo znów...tym razem jak siostra podkradnie to zażądam od niej 40zł za niego żeby mi zwróciła.No i Tołpa przysłała mi nagrodę pocieszenia za wzięcie udziłu w Ambasadorkach Zdrowego Stylu - dwie podwójne maseczki do twarzy
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: weszłam na FB a tam wiadomość od Ł, nawet 2, tyle, że takie same. Tylko po co on mi wysyła link do jakiegoś internetowego sklepu kosmetycznego
Mógłby wysłać paczkę już z kupionymi dla mnie kosmetykami Cóż, jeśli jest w domu, zaczyna się odzywać to ... chce sexu tez bym chciała zwłaszcza takiego ale będe twarda. No! ![]() Co do apaszek, to kupiłam dziś w lumpku z New Looka tez panterkową, ale przetykaną srebrna nitką. Jutro zapowiada mi się zaganiany dzień, bo jestem umówiona na kilka telefonów w sprawie reklamy, a że w piatek rano jade do Krakowa, to jutro musze podziałać na to konto. Śmieszna była dziś jedna kobieta - najpierw kategorycznie powiedziała, że nie jest zainteresowana, a jak już prawie zamykałam drzwi krzykneła za mną, więc się wróciłam. Wypytała o warunki, ceny itp, siedziałam tam chyba z pół godziny i ... od razu chciała podpisywac umowę. Tylko się okazało, że ma nieaktualny adres na swojej ulotce
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-06 o 18:21 |
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie do luskap o ksieżniczki.zmienialyscie nazwisko po ślubie?ja jutro ide do urzędu zameldowac sie w nowym miejscu i od razu dać podanie o nowy dowód.i tu jest moje pytanie-czy to podanie ma byc jakies specjalne,dotyczące zmiany nazwiska czy wystarczy takie :http://www.wilkow.lubelskie.pl/pliki...nie_dowodu.pdf ??? niech mi ktoś pomoże, proszę ładnie
|
#1392 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wierzę w Ciebie Świetnie Ci idzie Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-06 o 19:40 |
|
|
|
|
#1395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała się kiedyś zabrać za drożdżowca, bo aż mi wstyd, że nie umiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eh, padam z nóg. Napracowałam się z rodzicami w ogrodzie i ręce mi odpadają, nogi zresztą też Idę zaraz pod prysznic, może coś tam wykończę, bo póki co nic nie wyczyściłam do dna
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zmieniałam i wypełniałam właśnie taki wniosek jak podalaś. Do tego dołączylam kwitek ze zmianą miejsca zamieszkania i tyle. Ogólnie nie ma problemu. Jeszcze nie odebralam nowego dowodu ![]() Księżniczko, witaj znowu!
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie kobietki rozpisaly!!!
luskap a co ci z Avonu przyszlo? ksiezniczko no pewnie ze tesknilysmy! Bilans ci sie bardzo udal Az 2 blyszczyki no super!A u mnie zastoj w zuzyciach,moze pojdzie w tym miesiacu mgielka malinowa z Avonu bo juz jej nie trawie
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Zet: co do tych lokat - przypomniało mi się teraz, ze ja też myślałam o lokacie w Polbanku, ale teraz bym się bała dawać tam pieniądze, bo to grecki bank.
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
hosenko jak dla mnie to polbank własnie z tego powodu odpada. a nie wiesz jak jest z eurobankiem?oni jakie mają prawdziwe pochodzenie??
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDYCJA: to polski bank? http://www.money.pl/banki/wiadomosci...4,0,36652.html ![]() http://banki.wp.pl/id,245,wizytowka....b03e&_ticrsn=3
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-06 o 22:15 |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
no to wychodzi na to że eurobank jest polski.
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Avon po raz kolejny wycofuje zapach, który uwielbiam. Tym razem padło na True Glow.
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-07 o 07:06 |
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki trzymajcie dziś za mnie kciuki, dziś mam egzamin
oby Pan/Pani egzaminatorka była dla mnie dobra to jakoś może pojade Kurcze co ja gadam, ZDAM i już Ogólnie ten tydzien jest cieżki bo rozwalił mi się laptop a coś naprawianie idzie im ciężko i wolno |
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia! Wierzę w Ciebie Porzeczko |
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co tylko potrzebujesz.
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie krem pod oczy Reversalist z rozświetlającym balsamem (teraz napoczęłam sloiczek a ten byłby na zapas, ale teraz jest tani, to może ktoś go weźmie i sprzedam) dzięki temu, że go zamówiłam dostałam wodę perf. Today za 0,35zł zegarek też za 0,35zł i kredkę i cień do powiek 2 w1 za 1zł. fajny jest, srebrny, mocno mieniący, a kredka grafitowa. Pza tym nic zbędnego nie brałam
![]() Cytat:
w kat. 14 są tanie 37,90 kosztowały.Cytat:
będzie dobrze!
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam szampon Fructis 400ml i odzywke do wlosow w piance Nivea
EDIT: I jeszcze wyrzucilam tusz Booster Essence fioletowy - zasechl na wior i smierdzial :/
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko trzymam kciuki, bedzie dobrze.
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczko ja tez
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

mimo wszystko pluję sobie w brodę że nie pomyślałam aby mi cosik przywiozła

Mam wreszcie internet i będę pisać na bieżąco
Czekamy na meble do salonu, szafę do zabudowy przedpokoju, stół z krzesłami i wypoczynek
Wszystko na wierzchu, bo nie ma mebli żeby pochować. Ale cieszę się bo jestem z TŻtem już na swoim. 

Bylam jakas taka spokojna,pogadalam z mama,pouczylam sie..i dzien zlecial
Ja chyba mam za słabe nerwy na to wszystko, powinnam iść kopać rowy a nie na studia
Zero stresu, zero odpowiedzialności, przekładam i inwentaryzuję książki, jem ciastka i piję herbatki, rozmawiam, uśmiecham się, ładnie wyglądam i mówię "dzień dobry". To w zasadzie tyle