|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
hej, nie mam czasu nadrobić, nie mam czasu odpisać i tak pewnie już zostanie
dzisiaj jak odpisywałam, to mi wszystko skasowało i już nie miałam czasu znowu pisać od nowa...skimosiu niestety kupon nie okazał się szczęśliwy ![]() Co do pierwszego tańca to nie mam pojęcia jak wyszedł, bo ze stresu nic nie pamiętam, ale mam nadzieję, że w porządku ![]() Wczoraj była noc poślubna i nie wiem o czym jeszcze miałam odpowiedzieć...dzisiaj zaniosłam do pracy całemu zespołowi tort z wesela, składali mi zyczenia i fajnie, a kierowniczka potem dała mi czekoladki lindt ![]() A Marcin zarezerwował nam pokój na weekend poślubny w Szklarskiej Porębie i w końcu zobaczę śnieżne kotły. fajnie
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam naturalny ciemny blond
, a brązu się boję boję się zafarbować na ciemniejszy kolor, dobrze się czuje w blondzie , nawet bym chciała uzyskać jaśniejszy kolor , ale bez rozjaśniacza mi się nie uda , a nie chcę ich rozjaśniać
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tyle. To nie ma nic wspólnego z ich chęcią/niechęcią wyjazdu, z tym czy ich stać czy nie stać ani z tym czy brat to samolub. To, co zrobiłaś, było po prostu prostackie. |
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jeszcze Bisia chyba pytała, czy płakaliśmy. Ja tylko mialam łzy w oczach jak już był koniec poprawin, orkiestra nam i gościom dziękowała, a goście nie chcieli pójść tylko chcieli zostać tak im się podobało
![]() W ogóle poprawiny to fajna rzecz, dopiero na nich byłam wyluzowana i bez stresu się bawiłam nie mysląc kiedy w koncu koniec i sciagne tę kieckę z siebie jak na weselu. No i były zarąbiste zabawy. Nasz zespół |
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do Szklarskiej Cię zabiera, tam, gdzie Ci się oświadczył, super a jak suknia się sprawdziła? |
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1689 | ||
|
Zakorzenienie
|
5 zł
![]() Cytat:
![]() ![]() ale Wam zazdroszcze tego wyjazdu przyda Wam sie po tych wszystkich stresach no i wspomnienia...![]() Cytat:
![]() spełniło sie Twoje marzenie -jesteś Żoną ![]()
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Antii, kuszę, kuszę
z kolorami super trafiłam idealnie się zlewają z kolorem cery, ale skórę na szyi mam innego koloru i i tak będę musiała to wyrównywać. Niemniej jednak nie mam maski na twarzy i w ogóle dają bardzo naturalny efekt ![]() Claris
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chcesz go dać a nie nim rzucić to dobra- biore
ale gdy masz zamiar mnie nim rzucić , pamietaj,że pomidory czekają w pogotowiu
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z sukni odpadło jeszcze jak byłam w domu sporo tych perełek. Skóra mnie pod nią swędziała, gorset się lekko zniekształcił jak siedziałam, no i kilkanaście razy zostałam ponadeptywana, ale takto ok, jestem z niej zadowolona Nie mowię już o plenerze, gdzie już całkiem się zmasakrowała, a buty do wyrzucenia żalowałam, że nie wzięłam sobie jakichkolwiek innych do tego biegania...
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachował się jak szczeniak
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale konkretnie będę w stanie stwierdzić dopiero jutro wieczorem ![]() Claris, noo, to ważne, że byłaś z niej zadowolona a to, co poodpadało, to było na kleju czy przyszywane?
|
|
|
#1699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz mniej wiecej kiedy bedą?![]() Cytat:
wezme grabki i wydłubie Ci te piekne oczka i co boisz sie??![]() ![]() :hahaha :Cytat:
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, zapobiegać złym rzeczom należy, jasne, ale jakiś poziom też trzeba trzymać. Co innego, jakby miał pomysł ich rozstrzelać, a co innego dać prezent. Może i by im się nie spodobał, i tyle.
A rodzice Cię mogą nawet po stopach całować, że im powiedziałaś, a nie zmienia to faktu, że zachowałaś się bez klasy. A dlaczego? Nie tylko dlatego, że im bezpośrednio powiedziałaś - także dlatego, że to Twojego brata decyzja i jego sprawa na co wyda 7 tys. zł. A że na co dzień bierze od nich kasę, to mógł tym bardziej chcieć się odwdzięczyć. Poza tym to Ty po nim jeździłaś w tej rozmowie, ja to tak odbierałam. On miał zrozumiały żal, że im powiedziałaś, a Ty co? "jesteś samolubny, sam chciałeś jechać". albo: "mama się ucieszyła, jak jej powiedziałam, co ja jej dam". Wiesz, dla mnie to po prostu dziecinada. Ja to odbieram tak, że robisz z siebie bohaterkę jakbyś ich przed zsyłką na Sybir uchroniła. Dostaliby prezent, powiedzieliby "nie", brat by sprzedał wycieczkę i dał coś innego albo wymieniłby na fiordy właśnie czy inne góry. Claris, uuu, to nieźle Cię musiała wydrapać ta kiecka... Ale ważne, że ją wykorzystałaś na maksa
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A troche taktu by sie tobie przydalo i moglas podpytac delikatnie ich jakby sie zapatrywali na wspolny wyjazd gdzies i zasugerowac ewentualnie bratu zmiane mowiac ze podpytalas i nie chca wyjezdzac. A nie mowic im co on wymyslil i jeszcze sie szczycic jak to sie ucieszyli z twojego prezentu i jaka to ty jestes wspaniala a on jaki beznadziejny i samolubny. Wymagasz od niego myslenia o innych a sama nie dbasz o uczucia innych - w tym momencie nie patrzylas na to czy urazisz uczucia brata czy nie...
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty byś była zadowolona gdyby Twoje dziecko zmarnowało kasę za 1/3 wesela na coś, czego nigdy nie chciałaś ? Rodzice zawsze próbowali nam wpoić czego oczekują i że nie są to wycieczki tym bardziej że oni źle się czują w podróży. Normalnie jak Justyna rzygają dalej niż widzą a mama dodatkowo boi się tubylców i w ogóle. To nie jest tylko nietrafienie z prezentem tylko popisanie się że ich w ogóle nie zna, że myśli tylko o sobie a nie pomyślał ani chwili czy im by to pasowało
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś mu powiedzieć to wszystko o rzyganiu, tubylcach, barierze językowej, a jeśli on by się upierał, to mieć głęboko w poważaniu, że Twój brat da im wycieczkę, której nie chcą. Rodzice by go zjechali a on po fakcie przyznałby Ci rację. To duży chlopak jest, może sam decydować na co wydać swoje pieniądze. |
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
goście je znajdywali i mi przynosiliZdjęcia za ok. 2 tyg., film ok. miesiąc. |
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
masz racje, najpierw Ci je zdejme
Cytat:
Co z tego,że Twój brat wydał te pieniądze na tą wycieczke, widocznie tak chciał i nie znaczy to,że nie zna Twoich rodziców. Może wiedział,że nie lubią jeździć ale mial nadzieje,że sie skuszą? Że zmienią zdanie? To,że Twój prezent sie spodobał i trafiłaś w gust nie znaczy ,że intencje Twojego brata były złe bo Twoi rodzice nie chcą jeździć na takie wycieczki. Zrobił sie problem praktycznie z niczego. Claris no to troche poczekamy ale napewno warto
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-10-06 o 21:14 |
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
w tej rozmowie jak dla mnie to ty przede wszystkim sie wykazalas niedojrzaloscia. Tak jak mowie ja i naj - wszystko mozna bylo zalatwic inaczej, bardziej taktownie a nie isc do rodzicow od razu. A jak nie daloby sie go przekonac to miec to gdzies. Nie zbawisz calego swiata - im szybciej to zrozumiesz tym lepiej... I nie mowimy, ze ty zle chcialas - bo intencje mialas dobre - tylko wykonanie bylo niewlasciwe.
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa po prostu brak mi słów, dziewczyny mają rację w każdym zdaniu.
A co mama miała Ci powiedzieć ? że co fajnie by jechać ? Nie . A w sercu bardzo by się na pewno cieszyła, że dostała taki prezent. Poza tym teraz wszystko co mówisz po tej rozmowie się nie zgadza z tym co Ty piszesz nam tu. Braty ciągnie od nich kasę ciągle, ale prezent chce im dać drobi ( może po prostu chce im wynagrodzić te lata wszystkie) Nie masz kasy rodzice nic Ci nie kupują , narzekasz na nich , a kasę mają . Jaki to Twój brat jest okropny , samolubny itp. A swoim czynem co pokazałaś ? Zabrałaś rodzicom prawdopodobnie najwspanialszy prezent jaki by dostali w życiu i nie mów, że ich znasz najlepiej i wiesz co dla nich najlepsze , ponieważ rodzic w życiu Ci się nie przyzna, że to byłby świetny prezent ponieważ wie , że jego dziecko się wydało , a tak jakby dostali to na pewno by skakali z radości. Po prostu brak mi słów nie dziwię się Twojemu bratu , ze tak się wkurzył. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

dzisiaj jak odpisywałam, to mi wszystko skasowało i już nie miałam czasu znowu pisać od nowa...

świetnie teraz wyglądasz

spełniło sie Twoje marzenie -jesteś Żoną 
idealnie się zlewają z kolorem cery, ale skórę na szyi mam innego koloru i i tak będę musiała to wyrównywać. Niemniej jednak nie mam maski na twarzy i w ogóle dają bardzo naturalny efekt
13.03.2008
zachował się jak szczeniak