|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
o jak slicznie magerka mnie wyreczyla...
![]() sylwia co do staniczka to masz jeszcze czas, ja kupilam bo znalazlam na promocji...
|
|
#7382 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Racja ten stresik tragedia!!!Ciesze się a zarazem obgryzam "paznokcie"ale najważniejsze że będę już miała śliczności moje przy sobie Mało się tu udzielam ale często jestem tu z Wami i śledzę wszystkie wpisy.. ![]() Buziaki dla Was Laseczki ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7383 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak nazywała się ta strona co oglądałyśmy te posiniałe piersi?? nie mogę sie doszukać tych zdjęć
dobra dobra już trafiłam, dziękuję
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-10-05 o 23:42 |
|
|
|
#7384 |
|
Wtajemniczenie
|
Magera ja niestety mam takie problemy z wagą, 180/53 i niestety pewnie pol roku nie przytyje i cycki będą małe
Tym którym odliczamy mogę ZAZDROŚCIĆ, kupowania nowych staniczków, bluzek, tego oczekiwania, u mnie żelki dużo zmieniły choć się nie spodziewałam, zrobiłam się po prostu bardziej szczęśliwa a zakupy to już w ogóle, ta duma gdy cos mierze i mam piękny dekolt, warte tego bólu i stresu
|
#7385 |
|
Przyczajenie
|
O Jezu, jaki balagan na tym portalu, chcialam sie czegos dowiedziec, a nie wiem nic. Po ile lat maja uzytkownicy, bo ja juz chyba sie wsrod tej ilosci ikonek zaczynam gubic.
|
|
|
|
#7386 |
|
Wtajemniczenie
|
Same sweet nastolatki
|
#7387 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję zmiany terminu! To jeszcze troszeczkę i będziesz miała cycuchy. Będę trzymała kciuki ![]() Cytat:
same młode osiemnastki ![]() Kejti ja podejrzewam, że u mnie te cm to nabija opuchlizna. Mam cycki strasznie spuchnięte od początku i myślę, że te 97 to mi zjedzie. Mya, Maceratka Witajcie laseczki ![]() Całusy, ściskanko dla wszystkich
|
|
#7388 |
|
Zakorzenienie
|
Romaria,
a ja mam pytanko do Ciebie... Ty robiląś w Gryficach?? Moja znajoma wybiera sie właśnie tam, bo trochę taniej niz w Szczecienie Ile zaplaciłaś za całość ? Czy badania musiałaś zrobić na własna rękę i czy bieliznę pooperacyjną kupowałaś sama ? ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Kejti, aż tak zauważalna jest zmiana w rozmiarze?? ![]() ![]() ... nie pozostaje nic innego jak ociupinkę przytyć
|
#7389 |
|
BAN stały
|
samanta1985 wcale takiego bałaganu strasznego nie ma
da się połapać tylko trzeba być na bieżąco bo inaczej to trzeba nadrabiać ja właśnie miałam trochę do nadrobienia ![]() Dziewczynki kiedy mniej więcej wraca czucie w piersiach...i w ogóle to moje blizny nadal są takie różowe.... kiedy one mniej więcej nabiorą normalnego wyglądu ? ale tak poza tym to już jest super ekstra....
|
|
|
|
#7390 |
|
Rozeznanie
|
Czesc pieknosci pozdrawiam wszystkie
|
#7391 |
|
Rozeznanie
|
Witam i odliczam~!!!! ![]() 06/10/2010
Madzienka 07.10 1 dni ![]() Syllwia82 11.10 5dni ![]() Naomi_85 12.10 6 dni ![]() BabyB 14.10 8 dni ![]() Laloona 02.11 27 dni ![]() Miliqqq 05.11 30 dni Yoko02 08.11 33 dni ![]() Dragon 26.11 51 dni ![]() Pink 06.12 61 dni ![]() Magera 08.12 63 dni ![]() Kejsiii 14.12 69 dni ![]()
|
|
#7392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam laseczki
|
|
#7393 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochana
czyli wszystko na miejscu... to super teraz pozostaje jej się wymodlić o odpowiedni rozmiarek
|
#7394 |
|
Raczkowanie
|
usg piersi musi miec ze soba... bardzo polecam Gryfice, opieka i atmosfera super, zawsze bede pobyt w tym szpitalu milo wspominac
|
#7395 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny! dlugo mnei tu nie bylo
![]() od paru dni mecza mnie moje piersi a mianowicie autostrada w tym miesiacu minie 7 miesiecy od op i juz napewno nic sie zmieni w ksztalcie piersi i moge uznac ich wyglad za ostateczny wiedzialam od poczatku ze bede miec odstep z powodu szerokiego mostka ale zastanawiam sie ciagle czy wiekszy implant nie zminimalizowalby mi tej przerwy i nie daje mi to spokoju!jak piszecie ze macie odstep miedzy piersiami mniej niz cm to mi serce peka bo ja mam chyba nawet wiecej niz 3cm.. a nieraz slysze ze ktos tez ma szeroki mostek a mimo wszytsko wyszla mu malutka przerwa miedzy piersiami w porownaniu do mnie.. mam piersi sa sliczne , rowne , mieciutkie ale odstep mnie meczy i zastanawiam sie czy to wina wkladki, czy mojej budowy a moze tego ze tak dlugo spalam na plecach i sie rozlazly? ze moze gdybym zaczela na boczku wczesniej to by mi sie blizej mostka ulozyly? jak leze na boku to mi sie piersi dotykaja, tak samo moge je zblizyc do siebie by sie przytulily i sobie mysle dlaczego w takim razie nie dalo sie ich umiejscowic blizej? a moze daloby sie zminimalizowac odstep gdybym miala wieksze wkladki? no milion pytan naraz, dziewczyny napiszcie co o tym sadzicie?
|
#7396 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana spanie itp chyba nie ma nic do rzeczy, ja spałam na plecach i mam małą przerwę, chciałabym większą!, kobiecie się chyba nie da dogodzić
|
#7397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale moim zdaniem, i po moich doświadczeniach, uważam, że wiele da się zrobić.. jak wiesz ja nie miałam wymienianych na większe wkładek, nadal mam takie same jak Twoje, ale po pierwszym powiększaniu miałam piersi dalej od siebie, niż teraz - to jest moje subiektywne odczucie, żeby nie było przy okazji poprawki pomarudziłam dr, że może dałoby się coś zrobić z tym odstępem między piersiami, no i trochę się dało jak widać. może to kwestia nowych kieszeni na wkładki, może jakiegoś rozwarstwienia przyczepów przymostkowych, efekt w każdym razie jest przyjemniejszy dla oka, niż był ![]() szersze wkładki też pewnie zmniejszyłyby ten odstęp - przypomnij sobie choćby przypadek Horo zawsze należy brać pod uwagę naszą anatomię, jednak określenia typu szeroki mostek, za mało skóry etc pojawiają się na forum dość często, i w zasadzie można by je przypisać praktycznie każdej z nas a jednak różne wkładki i efekty mamy mi miało nie wejść więcej niż 240cc u jednego lekarza, innej dziewczynie nie więcej niż nasze 325cc, a ma piękne 420 (i idealny odstęp między piersiami obawiam się że zaraz ktoś wytknie mi, że może gdybym miała mniejsze wkładki to nie miałabym komplikacji cóż, wolę efekt który mam z poprawką, niż efekt który sobie wyobrażam z 240cc bez ![]() spanie na plecach etc nie ma wpływu na odległość między piersiami, gdyby tak było raz spałybyśmy na jednym, raz na drugim, boku, żeby się do siebie piersi przyklejały jeśli dobrze kojarzę jeszcze niedawno spierałaś się z dziewczynami w kwestiach rowka, i teraz nie bardzo rozumiem, masz od początku taki rozstaw piersi szeroki, czy tak Ci się jakoś ostatnio zrobiło..? po poprawce jestem przeczulona na wszelkie jakieś nagłe zmiany, nie miej mi za złe Cytat:
ooooh Pysiu, tysiąc pięćset razy przewijał się tu temat sportowych/rekreacyjnych topików i tysiąc pięćset razy pisałam, że okropnie zazdroszczę Ci wyboru sportowców w Triumphie ![]() te dostępne u nas... tragedia miałam styczność z przedostatniego i ostatniego linku - mam dokładnie takie same odczucia ten topik z ostatniego mam niebieski, udało mi się go w pl upolować, rewelacyjnie się sprawdza po poprawce, kiedy muszę spać w topie - i dobrze trzyma piersi, i nie ściska ale zastanawia mnie.. w jakim celu kupować staniki przed operacją (chyba ze plastyk to zaleca i informuje jaki kupić)... nie da się przewidzieć dokładnie rozmiaru po powiększeniu - dziś 65F może się wam wydawać olbrzymie, ale w taki rozmiar shock absorbera ja z moimi 325cc nie wchodzę za nic wszystko w swoim czasie - zdążycie |
||
|
|
|
#7398 |
|
Zakorzenienie
|
2 sweet,
no to ja Tobie napiszę... każdą przerwę można zmniejszyć odpowiednio szerszym implantem... wiem to po sobie. U mnie przy 420 g miaam między piersiami ok. 4 cm... koszmar ![]() zauwazyłam... bez urazy.. ze sama robisz fotki bokiem, a nie na wprost, czyli coś się jednak Tobie nie do końca podoba w piersiach. I jesli mogę cokolwiek zasugerować, to... 7 miesiecy po op jest odpowiednim momentem na wymianę implantów na większe ![]() ![]() i dodam nieskromnie, ze... widzę u Ciebie 450 cc HP (śr. 12,7 cm) ... byłoby idealnie a teraz szybka decyzja ![]() ![]() ![]() ... wymieniaj kochana już trzymam kciuki
|
#7399 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Samii nie boj sie pisac swojego zdania, wszytskie mamy do tego prawo i ja doceniam to ze piszesz mi co myslisz poza tym ja nie mam uwag do swojej pani dr bo odwalila kawal super roboty i mowila mi ze bedzie odstep ale kurcze nie wiedzialam ze az taki jak juz pisalam wczesniej podobaja mi sie piersi z mala przerwa ale odstep bez staniczka 1.5-2cm to nie 3, zreszta boje sie go zmierzyc ... gdybym miala taki jak na swoim avatarku to bylabym najszczesliwsza na swiecie Horo hehe gdybym nie miala na glowie biznesu teraz itp to pewnie bym zrobila poprawke ale ja planuje za rok o tej porze mniej wiecej juz lazic z brzuszkiem wiec chyba nie ma sensu, poprawie sobie po ciazach bo chcialabym jedno dziecko po drugim nie ze teraz rozmiar mam zly, bo mi sie podoba, ale napewno szerszy implant skoro pani dr powiedziala ze u mnie nawet 500 widzi po ciazy to chyba jednak jest tam miejsce co do fotek to niestety racja, wstawialam troche z boku majac nadzieje ze ten odstep sie jeszcze "ulozy" i bedzie ladniej.. no i tez jednego nie rozumiem, ja przed ciaza dostalam 325, maceratka 350, a kejtigda tez przed ciazami i ma 485 ?! na szczescie moj TZ ubostwia moje cycuszki
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-10-06 o 18:03 |
|
|
|
#7400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wszyscy mają predyspozycje do idealnych kształtów z tego wynika. musisz czekać aż się unormuje i wtedy zdecydować. Moje też odbiegają od ideału i nie tak sobie je wyobrażałam. Myślę sobie że przed zabiegiem nie miałam nic i wtedy mi przechodzi. Ciesze się że nie mam powikłań, że wyglądam jak człowiek, że robią wrażenie. Czego więcej chcieć. Facet się cieszy a na golasa biegać po ulicy nie będę. Zawsze pozostaje jeszcze drugie podejście za jakiś czas. Do dwóch razy sztuka.
|
|
#7401 |
|
Wtajemniczenie
|
2sweet dla mnie to też zagadka, zwłaszcza że marzyłam o dużych ale słowem o tym nie wspomniałam. Najpierw miałam mieć 545 i 610
|
#7402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja kupilam staniczek bo trafila mi sie okazja, jesli bedzie za maly to go po prostu sprzedam i kupie inny... co do rozmiaru doradzalam sie was... bo wczesniej wzielam DD ale podobnie jak Pysia i Miska nie pamietam kto jeszcze, pisalycie abym wziela wiekszy bo Shock jest mniejszy niz Triumph... ja bede miala pancerniak przez miesiac, ale po OP nie bede miala czasu biegac po sklepach i szukac chyba,ze bede zmuszona do tego...mam 2 malenstwa na glowie i caly dom, do tego moj M w domu jest tylko 40h tygodniowo... i cala odpowiedz...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-06 o 19:32 |
|
|
|
|
#7403 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też kupowałam staniki przed bo już się doczekać nie mogłam
|
#7404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słonko znajdziesz czas. Gwarantuje, choćby nie wiem, co. Kupowanie cyckonoszy to sama przyjemność. Ale z autopsji wiem i nie polecam przed wczesne kupowanie... żaden, ale to żaden nie pasuje na mnie teraz ![]() ![]() ![]() szkoda niektóre pokochałam szczególnie ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- No Sweet kochaniutka, to kiedy będziemy tu mieli drugą mamusię na forum Listopadzia, to nam chyba niedługo jakieś fotki go galerii podrzuci, swojego brzusia Ach ciąża... kobietom wszystko wtedy wolno
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-10-06 o 19:44 |
|
|
|
|
#7405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i właśnie mi się też wydaje że lekkie zszycie nie zaszkodzi im, skoro nawet w klinice i to zalecili ![]() Moje piersi są w końcu okrągłe i dość blisko siebie głośno mogę powiedzieć że jestem zadowolona Ale....wydaje mi się że urosły Znaczy się jakby je wypchało do przodu są mniej piłkowate niż na początku ale mogłyby już takie pozostać bo już je koffam bardzoMiłego wieczoru wszystkim cycolinkom tym dużym i tym małym ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Dodałam 2 nowe fotki
|
|
#7406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#7407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie bądź taka przewrażliwiona - pisałyście że szukacie staniczków rekreacyjnych na po op jeszcze przed, a z doświadczenia wiem, że to głupota bo potem nic nie pasuje ![]() no ale, pewnie jest tu więcej doświadczonych, nie będę się narzucać |
||
|
|
|
#7408 |
|
Wtajemniczenie
|
Sami to po prostu babska glupota, tak jak kupowanie ciuszków pt wezme za male bo schudnę, czasem instynktu nie da się powstrzymac
z moimi zelkami tragedi nie ma bo dzis się zaklinowalam w przymierzalni w river island bo się pokusiłam na mały rozmiar bo myślalam ze się uda
|
#7409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha - jestem w 11 tc., termin porodu 30.04.2011 (a nie jak wcześniej 4.05) . Dzidzia duża i ruchliwa, nie widać jakichkolwiek nieprawidłowości - aczkolwiek upewnię się po usg prenatalnym, które mam 13.10.Tymczasem życzę Kolorowych snów |
|
|
|
|
#7410 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam daru do odczytywania usg, malo tu widzę
?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

same młode osiemnastki

ale tak poza tym to już jest super ekstra....

i nie daje mi to spokoju!
jak leze na boku to mi sie piersi dotykaja, tak samo moge je zblizyc do siebie by sie przytulily i sobie mysle dlaczego w takim razie nie dalo sie ich umiejscowic blizej?
cóż, wolę efekt który mam z poprawką, niż efekt który sobie wyobrażam z 240cc bez
Listopadzia, to nam chyba niedługo jakieś fotki go galerii podrzuci, swojego brzusia