![]() |
#4921 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Mnie czeka pół dnia w kuchni ![]() No to właśnie, ja ALZD atakować bedem, tylko pełne flakony, żadnych odlewek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymamy kciuki, żeby Ciebie nie dopadło ![]() Cytat:
![]() ![]() A fe... tak między sobą... fe fe ![]()
![]() |
#4922 |
Wpisz tu zomzing
|
tunika robi słońsko ciążę jesli się nie ma biustu i zawyza obwód w talii :P
ogólnie jezd tak: ludziska mają różne figury i różnie w różnych krojach wyglądają i do kn każden ma parę luster żeby orzec, czy wygląda, czy nie i czy mu się efekt podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||
Zakorzenienie
|
panny wietrzące nery, to faktycznie p[ocieszny widok - zwłaszcza, jak mróz jest
![]() Cytat:
![]() Oprócz kolii z koronki i łańcuszków (razem z kolczykami z 7-8 dych, bo przecie komplet najlepiej od razu kupić ![]() ![]() podobny do tego, ale oczywiście o wiele mniej tych łańcuszków ma ![]() 8 dych ![]() A jeszcze mi się teraz gothhyckiej parasolki z czarnej koronki zachciało ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 12:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie i tak nic nie pomoze za bardzo...cyca tyz nie mom....tali tez..no cóz...zyc trzeba i tak ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
no ba....księżniczki i są i księciunie ![]() ![]()
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bale, rauty - wreszcie mogłabym nosić długie suknie i elegancką biżuterię ![]() Buhehe, już to widze, jak wpadam na zblazowany i wysnobowany raut ubrana jak czarna wdowa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Przymierzałam wczoraj te obecnie modne dżinsy i jak kaczka wyglądałam. A "rozszerzana nogawka" w praktyce dziś znaczy "lekko szersza niż w kolanie" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
główną funkcją tuniki jest wg mnie zamaskowanie krótkich nóg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety wiem coś o tym... biżuterii mam na pęczki i nadal mi mało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- W końcu śniadanie ![]() ![]() Eh... niech ta dieta już się skończy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
no i plan się posypał, jadę so składu budowlanego po fugę do komina
![]() planista polanował pierdnąc i się zes...ł ![]()
![]() |
#4929 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te, co się mądrzą i wyrokują w sprawie mody mogą mnie cmoknąć gdzieś ![]() a ja myślałam, ze bioder i brzuszka ![]() Cytat:
![]() ja też mam od groma, a chce mi się jeszcze ![]() ![]() A miałam już w tym miesiącu nic kompletnie nie wydawać - a tu takie swiecideła, że zdechnem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to ten od łazienki? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 12:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
grozi wypollizowaniem
|
info z butiku FUMO-ceny sukienek 300-400 zł
![]() ![]()
#4931 | |
Zakorzenienie
|
wczoraj cały dzień gotowałałam
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() ![]() planista planował, a co innego mu wyszło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Siedzę i się obżeram ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
![]() uważaj, bo pójdzie Ci w biodra i brzuszek i będziesz musiała zainwestowac w tunikę ![]() idę z pieskiem na spacer, taka piękna pogoda, że żal w domu siedziec
![]() |
#4934 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybiłam sobie z głowy naszyjnik w pajęczyny - stwerdziłam, zę lepiej by wyglądał u kogoś, kto ma mniej z przodu, bo u mnie będzie sie marszczyć i nierównomiernie rozkładać ![]() Jeszcze musze sobie tak wybić resztę zachcianek z głowy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam brokuły ![]() ![]() Cytat:
A łuda i łydki też się da wciągnąć? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Bioder i brzuszka to może te ciążowe / babydoll (??) ale one mało na kim dobrze wyglądają.
Mnie chodziło raczej o tunikę = bluzkę za tyłek. Nie widać gdzie się zaczynają nogi i można poudawać że zaczynają się 15 cm wyżej. Oczywiście nie absolutnie przy wszystkich figurach ale dla wielu jest to fantastyczna opcja i dziwię się naprawdę krótkonogim i długotułowiowym pannom noszącym zestaw botki + rurki + np. kurteczka do pasa. Podobnie, wykorzystując ten sam mechanizm, krótkie nogi maskuje spódnica. Taniej niż sobie wyobrażałam, ale i tak za kiecę nie dałabym tyle, nawet za tę szarą.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspólczuję Ci tych dojazdów... Cytat:
![]() Ale jak ja Ci się odwdzięczę? ![]() W tej chwili niewiele mogę zaproponować. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znowu krucjata antyrurkowa w barze ![]() Już mi prawie obrzydziłyście, a ja w rurach i tunice siedzę ![]() Chyba się wkleję na szafę na poprawę nastroju ![]()
![]() |
#4939 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty-ja też lubię rurki
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
nie ma susznych i niesusznych fasonów ![]() i niby mam dawać 1 punkt wszystkim czapkom bo nie znaszam czapek? bezdura Poll_, wyłaź z tej szafy, ale już. tam siedzą babole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
popieram każde słowo ![]() ![]() Cytat:
ale ja rozróżniam rurki od skinny...chociaz teraz na skinny mówią rurki ![]() zresztąBetty-jak ty nosisz długośc nogawek 34 to na pewno mozesz nosic skinny-nawet do balerinek ![]()
![]() |
#4942 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie krucjata anty-rurki tylko anty-wciskanie-kitu-że-rurki-to-jedyny-dobry-fason-dla-każdego-tylko-dlatego-że-akurat-są-w-modzie ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
grozi wypollizowaniem
|
nie wybiera sie ktoś w sobote na DTH?
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- ![]() ![]() to mi przypomniało opowieści z dawnych czasów, gdy tez rurki były super modne (chodzi mi o czasy moich rodziców), podobno kupowało sie spodnie najmniejsze w jakie sie dało wleżć, ubierało na się i właziło go wanny gorącej wody....potem sie na sobie suszyło...i nie ściagało najlepiej przez pare dni-zeby sie odpowiednio uformowały do ciała
#4946 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Strasznie żałuję że w sobotę do Łodzi jadę inaczej bym bardzo chętnie na DTH do Krk pojechała
![]() Cytat:
![]() A jaka jest różnica miedzy rurkami a skinny? Tzn. czy dobrze myślę, że rurki to spodnie o wąskich ale prostych nogawkach a skinny przylegają do nogi od ud aż po kostkę?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
no dokładnie ![]()
![]() |
#4949 | ||
Nindżopesz
|
A moje maskują uda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle to ja od jakiegoś czasu najbardziej lubię leginsy ![]() ![]() Natomiast najładniejsze spodnie to dzwony, o. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() alem zrypana dziś...ledwo żyję... nie życzę nikomu spedzić w jakimkolwiek urzędzie 7 godzin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.