Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 850 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 16:36   #25471
Jennifer85
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. V

Cytat:
Napisane przez polelavendove Pokaż wiadomość
a na wniosku kredytowym można napisać-cel odżywki?
W sumie jakby to dobrze umotywować...

Moze to podlega pod kwestie zdrowotne

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:38   #25472
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest...
Ja użyłam no-poo i myśle co za smród,może odżywka będzie ok a faktycznie one condition to samo...z jakim ja lękiem brałam angel
W sumie jednak AnGel i Set it free mają już normalne zapachy,akceptowalne zupełnie.

Ale zapach ciasteczkowy to by było coś
mnie angell nie spasowal dzialaniem, wiec tez jedzie do pan opiekunek

dalam kolezance do powachania rapid a ona blogim glosikiem 'jak cisteczka smietankowo-budyniowe', ale jak lubisz faktycznie takie zapachy to super sweetback rozwala kompletnie (jeszcze nie mialam jak kolezanka u mnie byla ale nastepnym razem zobacze jak zareaguje na ta rozowa maske) normlanie ciasteczko piankowe(tak ze moglby chyba nawet miec 3 razy wiecej silikonow a i tak bym uzywala)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:39   #25473
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość

dalam kolezance do powachania rapid a ona blogim glosikiem 'jak cisteczka smietankowo-budyniowe', ale jak lubisz faktycznie takie zapachy to super sweetback rozwala kompletnie (jeszcze nie mialam jak kolezanka u mnie byla ale nastepnym razem zobacze jak zareaguje na ta rozowa maske) normlanie ciasteczko piankowe(tak ze moglby chyba nawet miec 3 razy wiecej silikonow a i tak bym uzywala)
Jak bedziesz tak kusic to ja tez bede musiala uderzyc do banku po karte kredytowa :P

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:42   #25474
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Jak bedziesz tak kusic to ja tez bede musiala uderzyc do banku po karte kredytowa :P
no to juz wypelniaj wniosek kochana...

uzupelnilam dziennik bo w koncu wprowadzilam wariant B ale chyba tam nie wspomnialam o zapachach, chyba by trzeba to zrobic.....
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 16:50   #25475
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
kurcze a mi sie podobaja z 1 fotosa czyli tez proste gladkie nic mi nie sterczalo wtedy ..tylko ta prostownica i jej skutki mogly by byc oplakane
to tylko w skrocie strescilam i tak swoja przygode wlosowa bo ona jest znacznie dluzsza......
Hmm...całkiem możliwe, że opłakana...
Ale na tym drugim też prostowałaś? Bo mi się niesamowicie podobają

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:58   #25476
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
Hmm...całkiem możliwe, że opłakana...
Ale na tym drugim też prostowałaś? Bo mi się niesamowicie podobają
nie na tym 2 nie prostowalam - po prostu mniej ugniatania i nie mam takich lokow wtedy
mam taka mozliwosc ze moge miec mocno skrecone makarony tak zwane lub takie lekkie fale..prostowania nie wykluczam ale to na jakies szczegolne okazje zostawiam moze sylwestra
osobiscie fale lepiej mi pasuja bo nie musze ich pozniej reanimowac nastepnego dnia....
Stary 2010-10-07, 17:04   #25477
Rybiorek
Zakorzenienie

caskada ja tu pewnie profanacje zrobie ale mnie sie najbardziej podoba sie fotka nr 1
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 17:09   #25478
wrily_curly
Rozeznanie

Cytat:
oklaski za wlosowe szalenstwo w oczach i czynach jak dobrze wiedziec ze nie jestem jedyna wlosowa wariatka
super i myślisz, że lepiej czujemy się jeśli jesteśmy we dwie takie wariatki? Ja się obawiam wzajemnego nakręcania w tym układzie A za hennę i amlę (bo taki miks chcę zrobić, na mazidłach jest podana proporcja 225 henny na 75 amli żeby uzyskać miedziano-czerwony, ja myślałam nad daniem 50 g amli bo wydaje mi się, że wtedy będzie bardziej miedziany, nie czerwony ) już zapłaciłam i taką mam nadzieję, że ją dzisiaj wysłali, jutro u mnie będzie i... wtedy dopiero szaleństwo się zacznie

Cytat:
a na wniosku kredytowym można napisać-cel odżywki?
W sumie jakby to dobrze umotywować...
Cytat:
Cytat:
jesteście okropne a nawet nie mam kogo o prywatną pożyczkę prosić bo matka by egzorcystę wezwała chyba. Chociaż, ostatnio wykończyłam kilka rzeczy schaumę objętość, żel aloesowy, mypę karite, vatikę kokosową, szampon pokrzywowy, maskę gloria, odżywkę artiste kallosa owocowego i lorysów mam tylko tyle, co w pojemniczkach (trzymam je przy wannie w pojemnikach jak do mydła w płynie), leci do mnie kallos i... chwie odżywki bingo i jakaś jeszcze wiem, okropna jestem. Chyba ilość moich odżywek się nigdy nie zmieni
wrily_curly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:12   #25479
*Basia*
Mod-Śnieżynka

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22529823]taka moja natura

ok jedno zrobione na szybko pocalym dniu bez reanimacji i wieczornych fikolkach

[/QUOTE]

Piękne

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość

ale przecież to nie jest takie złe
Oj, dla mnie to naprawdę wstrętne. Na początku miałam odruch wymiotny od żelu lnianego. Nie przepadam też za kisielkami i budyniami. Konsystencja mnie odpycha.

Cytat:
Napisane przez PATII12 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie.
Od razu proszę o wybaczenie jeśli umieszczę pytanie nie tu gdzie trzeba...
ale się pogubiłam już....

dwa tygodnie temu zaczełam odstawiać wszystkie produkty jakie miałam, (wiadomo wszystko do prostowania włosów )
Umyłam na wieczór ... i włoski wyszły mi super takie lekkie i gęste jak na pierwszym zdjęciu.
A teraz mam problem poratujcie
....
i mimo że się staram włosy są w gorszym stanie wizualnym tzn mam wrażenie że to pierwsze mycie ( 2 tyg. temu ) przyniosło najlepsze efekty, a teraz po myciu włosy są jakby rzadsze, jest ich mniej i słabiej się kręcą takie strąkowate mi się wydają i już nie wiem co zrobić zdjęcie drugie.
Poradzcie coś proszę bo już nie chcę używać prostownicy ( odwyk 2 tygodnie )
jeszcze raz proszę o wybaczenie jeśli zamieszczam posta nie tu gdzie trzeba
Pewnie masz kryzys włosowy. Po pierwszym myciu miałam wielkie WOW, a potem było tylko gorzej. Teraz powoli dochodzę do ładu z włosami.
Próbuj dalej i nie prostuj. Tylko może to trochę potrwać. Bardzo podobają mi się Twoje loki

Ja też nie mogę przestać kupować. Boję się wejść nawet do SPOŁEM, bo już rozglądam się po półkach z kosmetykami. Najgorsze jest to, że chyba z połowy kosmetyków nie miałam okazji jeszcze użyć, albo użyłam raz. Teraz je chowam sama przed sobą.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:12   #25480
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
caskada ja tu pewnie profanacje zrobie ale mnie sie najbardziej podoba sie fotka nr 1
ale z mojego albumu w profilu czy z dziennika lokow??
Stary 2010-10-07, 17:14   #25481
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wrily_curly Pokaż wiadomość
super i myślisz, że lepiej czujemy się jeśli jesteśmy we dwie takie wariatki? Ja się obawiam wzajemnego nakręcania w tym układzie
musze cos wiecej dodawac?

Cytat:
A za hennę i amlę (bo taki miks chcę zrobić, na mazidłach jest podana proporcja 225 henny na 75 amli żeby uzyskać miedziano-czerwony, ja myślałam nad daniem 50 g amli bo wydaje mi się, że wtedy będzie bardziej miedziany, nie czerwony ) już zapłaciłam i taką mam nadzieję, że ją dzisiaj wysłali, jutro u mnie będzie i... wtedy dopiero szaleństwo się zacznie
czekamy na wyniki

Cytat:
jesteście okropne a nawet nie mam kogo o prywatną pożyczkę prosić bo matka by egzorcystę wezwała chyba. Chociaż, ostatnio wykończyłam kilka rzeczy schaumę objętość, żel aloesowy, mypę karite, vatikę kokosową, szampon pokrzywowy, maskę gloria, odżywkę artiste kallosa owocowego i lorysów mam tylko tyle, co w pojemniczkach (trzymam je przy wannie w pojemnikach jak do mydła w płynie), leci do mnie kallos i... chwie odżywki bingo i jakaś jeszcze wiem, okropna jestem. Chyba ilość moich odżywek się nigdy nie zmieni
moja droga, moge Cie spokojnie i z reka na sercu zapewnic ze jakbys zobaczyla co ja mam i ile zmawiam to stwierdzilabys ze jestes zdrowa, rosadna i bardzo oszczedna jak Szkot, dlatego szalej niech mam towarzyszke w tym amoku
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 17:22   #25482
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak już to pod dział -psychiatria

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:

Już się one nim zajmą

Zapach jest baaardzo ważny uważam.Ja przez niego też nie używam kilku kosmetyków.
Jakby tak wkładać nos do opakowania z odżywką zamiast konsumować ciasteczka?...chyba wystarczające usprawiedliwienie na zakup
polelavendove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:22   #25483
PATII12
Przyczajenie

celujesz w czyste CG? Pewnie masz kryzys włosowy, to normalne, żeby wiedzieć, co stosować, patrz do wątku analizowego i codziennika, żeby podbudować morale do dziennika

Dziękuję za odpowiedź.
Na początku miałam taki chytry plan, że będzie to metoda CG i włosy będa super... jeszcze jak się nooglądałam tych wszystkich pięknych kręciołków na razie biegne czytać codziennik i nic nie zmieniam czekam....... może owy kryzys minie
Pozdrawiam

* Basia * dziękuję Ci do loków muszę jeszce przywyknąć ( po paru latach prostowanmia nie jest to łatwe )

coś mi chyba cytowanie nie wychodzi jeszcze.... nie krzyczcie ja nie doświadczona jestem ale się poprawie )

Edytowane przez PATII12
Czas edycji: 2010-10-07 o 17:42
PATII12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:25   #25484
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wrily_curly Pokaż wiadomość

Dawno temu ustaliłyśmy,że na nas egzorcyzmy nie dzialają.
W lobotomii była nasza jedyna nadzieja...

Mnie nie wiem jakie licho podkusiło do zakupu paru odżywek w 1,5 l opakowaniach....
polelavendove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:25   #25485
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość

Ja też nie mogę przestać kupować. Boję się wejść nawet do SPOŁEM, bo już rozglądam się po półkach z kosmetykami. Najgorsze jest to, że chyba z połowy kosmetyków nie miałam okazji jeszcze użyć, albo użyłam raz. Teraz je chowam sama przed sobą.
jakbym czytala o sobie, tony kosmetykow w lazience na wannie, w szafce w lazience (kupilam bo nie mialam gdzie ich stawiac), w szafie w sypialni (to te na zapas lub nieuzywane bo sie nie sprawdzily) a ja mam oczy wokol glowy i wszedzie widze wlosowe kosmetyki, wszedzie ogladam i czytam sklady

no ale moze teraz sie troche powstrzymam jak mi te kosmetyki co uzywam tak ladnie dzialaja, jedyne co to za miesiac sprobuje stylizatorow z tej firmy..... a tak co do oszczednosci, w koncu dla kota musi zostac, przychodzi do nas maly kotek (naprawde malutki), pregowany caly, maz nazwal go Pasiak, malutki ale odwazny, nie bal sie przyjsc do nas pomimo ze 4 koty sasiada nie chcialy go wpuscic na podworko (matka i 3 prawie dorosle), moj maz tak sie rozczulil ze jak bylismy na zakupach to namowil mnie na kupienie kociego jedzenia, kotek przyszedl pierwszy raz jak byla urodzinowa impreza meza, potem pare dni cicho i myslalam ze jednak miejscowe koty daly rade a tu wczoraj kotek sie pokazal, zjadl z miseczki w domu (juz mu brzuszek pekal ale jadl dalej, to byla taka gotowa porcja kurczaka z galaretka), jak skonczyl to zamiauczal ze chce wyjsc, maz przegonil tamte koty bo z zazdroscia przez szybe sie wgapialy i kotek troche sie bal wyjsc ale jak kotow nie bylo to poszedl gdziekolwiek jest jego dom, ale skoro wrocil ponownie to pewnie bedzie sie u nas stolowal wiec teraz musze sie pilnowac jak jeszcze kotka mamy na utrzymaniu

Cytat:
ale z mojego albumu w profilu czy z dziennika lokow??
z dziennika lokow
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 17:28   #25486
caskada
Zakorzenienie

Rybiorek
powiedzmy ze mialam tam lepszy styling i dlatego ci sie podoba
Stary 2010-10-07, 17:35   #25487
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Rybiorek
powiedzmy ze mialam tam lepszy styling i dlatego ci sie podoba
no kurza twarz wszyscy chca mnie lac

chyba faktycznie chodzi o styling, ja nie lubie jak wlosy sa takie hm... oblepione zelem czy innym czyms i sztywne a na takie mi wygladaja na ostatnich fotkach, jak moje tak wygladaly to bylam niezadowolona, dlatego tak dlugo szukalam stylizatora, jak po wyschnieciu sa sztywniaki i ja musze ugniatac to pozamiatane, w sensie dla mnie stylizator do d.... no ale ja tu odszczepieniec jestem i to wybredny, dziewczyny pougniataja sztywniaki i super, u mnie katastrofa
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 17:52   #25488
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
no kurza twarz wszyscy chca mnie lac

chyba faktycznie chodzi o styling, ja nie lubie jak wlosy sa takie hm... oblepione zelem czy innym czyms i sztywne a na takie mi wygladaja na ostatnich fotkach, jak moje tak wygladaly to bylam niezadowolona, dlatego tak dlugo szukalam stylizatora, jak po wyschnieciu sa sztywniaki i ja musze ugniatac to pozamiatane, w sensie dla mnie stylizator do d.... no ale ja tu odszczepieniec jestem i to wybredny, dziewczyny pougniataja sztywniaki i super, u mnie katastrofa
rybiorek na zadnej z tamtych fot nie mam zelu nie uzywam no chyba ze lece na miasto na dluzej to ew ciupke z woda -a wlosy na ostatnich fotach sa po prostu mokreswiezutko umyte stad sklejenie wizualne sklejenie.......nie cierpie sztywnych wlosow a mam takie z natury juz tym bardziej ze rozjasniam wiec pianki zele a bleee
styling ---> chodzilo mi o lepsze zdjecie wizualnie ciekawsze; w tym kontekscie .

Edytowane przez caskada
Czas edycji: 2010-10-07 o 17:53
caskada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:03   #25489
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
rybiorek na zadnej z tamtych fot nie mam zelu nie uzywam no chyba ze lece na miasto na dluzej to ew ciupke z woda -a wlosy na ostatnich fotach sa po prostu mokreswiezutko umyte stad sklejenie wizualne sklejenie.......nie cierpie sztywnych wlosow a mam takie z natury juz tym bardziej ze rozjasniam wiec pianki zele a bleee
styling ---> chodzilo mi o lepsze zdjecie wizualnie ciekawsze; w tym kontekscie .
ups, dalam ciala

a czemu nie dalas suchych?
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 18:13   #25490
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
szalona
To wpędza w zakupoholizm

Ja jestem na odwyku do Bożego Narodzenia
Kolejne zamówienie jedzie i to właśnie ono doprowadziło do postanowienia o odwyku. Kupie tylko Delię, bo ta, która mam po poprzednim sezonie się kończy i na tym koniec
Już płaczę
A jak pojawi się coś nowego i fajnego? Liczę więc na Was - raportujcie nowości, niech Wam służą - tyle będzie mojej radości
jasne.....
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:14   #25491
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
a jak to ocenilas?

ja bym pomyslala o bezpiecznym upieciu na 4 dni w tygodniu plus cos na wzmocnienie, a moze bys sie dala namowic na zakup tych aminowkasow i oleju lnianego i z wiesiolka, moze poprostu cebulki sa za slabe zeby utrzymac tak dlugie wlosy ktore, chocby nie wiem jak cienkie, w sumie dla biednej cebulki stanowia powazny wysilek fizyczny

a ze zwyklych rzeczy polecam - minimalna dawka dzienna 1 jablko i garsc orzechow (ja wcinam na zmiane, jeden dzien orzechy z makadamii, jeden dzien orzechy nerkowca)

i ostatnio cos mi sie krewetki zasmakowaly, a owoce morza tez podobno sa rewelacyjne na wlosy
gdy zepnę włosy to mam tam jakieś dziwne prześwity odnoszę wrazenie jakby tam najszubciej się kolor wypłukiwał i włosy są jakieś cieńsze dodaję foto same zobaczcie

Rybiorku jabłuszka nektarynki wcinam codziennie będzie też siemienie i galaretki jak jakieś fundusze będą to na pewno coś zakupię a jak na razie jest lipa, zbieram na zakupy w UK i za tydz wesele kuzyna ehhh

Ale dziś lecicie z postami

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:17   #25492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
Nava piękne włosy (chyba już to kiedyś pisałam, ale co mi tam skoro one SĄ PIĘKNE )
dziekuje venealin dobrze ze skalpowac mnie nie masz zamiaru

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
kobieto powalasz skretem, dlugoscia i kolorem
dziekowac ladnie w imieniu lokasow
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:20   #25493
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
gdy zepnę włosy to mam tam jakieś dziwne prześwity odnoszę wrazenie jakby tam najszubciej się kolor wypłukiwał i włosy są jakieś cieńsze dodaję foto same zobaczcie
kurcze tez tak mialam jak mialam dlugie i nie myslalam ze sa ciensze, poprostu za bardzo wyszly do przodu, no ale dalas mi do myslenia, w domu odgarne je do tylu i zobacze czy nadal tak mam

szczerze mowiac jakbys nie zrobila tych strzalek to nie wiedzialabym o co biega, moge napisac ze ciutke przesadzasz?

Cytat:
Rybiorku jabłuszka nektarynki wcinam codziennie będzie też siemienie i galaretki jak jakieś fundusze będą to na pewno coś zakupię a jak na razie jest lipa, zbieram na zakupy w UK i za tydz wesele kuzyna ehhh
no to poczekaj troche, po siemieniu i galaretce efekty beda, ale najwczesniej za 2 miesiace

Cytat:
Ale dziś lecicie z postami
no nie? rozbestwily sie, ale to dlatego ze polelavendowe wrocila do nas, od razu agison przytargala ze soba....
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-10-07, 18:25   #25494
Konto usunięte

[QUOTE=Eloe77;22532378]
A ja pisałam wcześniej - jeśli do picia, to wystarczy, że mielone zalejesz. Jeśli do stylizacji, to lepiej podgotować.[QUOTE/]
dokladnie poczatkowo jakos nie szlo mi picie gluta, ale chyba sie przyzwyczailam0 jest znosny, mielone dodaje tez do salatek
musze wrocic do picia glucika, b od paru tyg zapominiam.... a w pokoju hotelowym ciezko go zalac wrztkiem jesli ma sie do dyspozycji tylko mini-bar

Cytat:
Okropne? Ja tak chcę
Eloe, zmienilas bys zdanie.... sztywne wlosy to nic przyjemnego
Cytat:
Ech, cudowne... Pozazdrościć
dziekowac ladnie

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
Oj no prrrroszę Cię
Pojawiasz się raz na jakiś czas, podoprowadzasz nas do zaślinionych ataków zazdrości i dziwisz się, że niektóre mają niecne pomysły w głowach
Nic się nie bój pokazuj się częściej, może się chociaż odrobineczkę uodpornimy

Hmm...tak BTW, to może byłby plus tego skalpowania przypomnienie naturalnego koloru
nie latwo mnie przestraszyc teraz bede czesciej zagladac
skalpowanie metoda na osiagniecie naturalengo koloru - a jak wyglada lysy?kolor wlosow
Stary 2010-10-07, 18:28   #25495
caskada
Zakorzenienie

Rybiorku 3 foto to sa wlosy suchiutkie
dwa ostatnie mokre jak diabli stad takie wnioski ze wystylizowane
Stary 2010-10-07, 18:29   #25496
Konto usunięte

Cytat:
Cudne włosy ma i jeszcze narzeka Ja jak Rybiorek za takie narzekanie na Ciebie z pałą
Eloe, Ty tez zapala ....
noo odrosty mnie wykanczaja...a na skroniach siwulce spadek genetyczny po mamie- siwienie
Stary 2010-10-07, 18:31   #25497
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze tez tak mialam jak mialam dlugie i nie myslalam ze sa ciensze, poprostu za bardzo wyszly do przodu, no ale dalas mi do myslenia, w domu odgarne je do tylu i zobacze czy nadal tak mam
wiesz moze to akurat są te krótsze jasne włosy które mamy na głowie (któraś z dziewczyn dziś o tym pisała) i one ciemnieją wraz ze wzrostem ale póki co są cienkie i jasne i może dlatego tak słabo trzymają kolor

Cytat:
szczerze mowiac jakbys nie zrobila tych strzalek to nie wiedzialabym o co biega, moge napisac ze ciutke przesadzasz?
możesz możesz bo juz to słyszałam no ale wiesz jak jest

Cytat:
no to poczekaj troche, po siemieniu i galaretce efekty beda, ale najwczesniej za 2 miesiace
no to czekamy

Cytat:
no nie? rozbestwily sie, ale to dlatego ze polelavendowe wrocila do nas, od razu agison przytargala ze soba....
podoba mi się to

Stary 2010-10-07, 18:38   #25498
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
doliva jest faaajna
fajna powiadasz...
kurcze jeszcze troche a bede gotowac ciuchy w sosikach odzywkowo-olejkowych

Cytat:
Nava... cudne!
kurcze, moje BYWAJĄ takie, jak Twoje z tyłu, w najlepszym momencie zaraz po 'zrobieniu'
[/QUOTE]
dziekuje

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
zrobilam test dlugosci

no wiec dobra, niech Wam bedzie, urosly, tylko niestety tego nie widac, ba, powiedzialabym ze wygladaja na krotsze, same popatrzcie, test jest na grzywce bo najlatwiej mi bylo zrobic uzywajac komorki
sama przyznalas wreszcie ze UROSLY
moze wygladaja na krotsze bo sie pieknie kreca

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
zgadzam sie z Eloe, masz piekne wlosy, caly czas pamietam to Twoje zdjecie po myciu kallosem cudo
tez pamietam-
Stary 2010-10-07, 18:38   #25499
kropcia007
Wtajemniczenie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;22541970]

sama przyznalas wreszcie ze UROSLY
moze wygladaja na krotsze bo sie pieknie kreca [/QUOTE]
Rybiorku nie widzisz tego bo one się bardziej kręcą więc długość idzie w skręt

Stary 2010-10-07, 18:52   #25500
Konto usunięte

Cytat:

A ja mogłam Ci loka ciachnąć i jak wzorzec z Sevres trzymać...

Widzialam fotkę.
I robię małe sprostowanie,ta fotka to nic w porownaniu z Twoimi lokami na żywo.Są w stanie zalamać najtwardszego psychicznie
skalpowanie juz bylo ateraz ciachanie ....
Pole, chyba troszke przesadzasz ale dziekuje

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
mi wystarczy fotka żeby zalamać sie psychicznie
thx God że nie widziałam na zywo ... nava, masz włosy z moich marzeń
dziekowac ladnie
Cytat:
i przy okazji mogę potwierdzić ze włosy Lavendy są naprawdę grubaśne - nigdy w życiu nie widzialam grubszych włosów
ja oczywiście zazdraszczam i jestem fanką Twoich włosów, mimo że mają swoje humory, oj mają
i sa bardzo ladne

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Ale nie będą mnie pokazywać w klatce z innymi sierściuchami?
Jeszcze by mi dzieci kijek w oko wkladały ...
zawsze mozesz samopas hasac po wybiegu

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
-------

Ale pomyśl - dokarmiają też darmowo. A jak wiedzą, co lubisz, to same smakołyki dostaniesz

Cytat:
A zamieścisz jakieś zdjęcia włosowe?
i ja sie dolaczam do prosby fotkowej....

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
w

Lavendo, co do klatki to cóż ... myślę że znalazłoby się mnostwo chętnych którzy by Cię pooglądali pod warunkiem że byś w niej tańczyła
w imieniu Pola nie zgadzam sie na klatke

Cytat:
ale co ja piszę, nie ma jeszcze 20tej
noo wlasnie, niektore wpisy powinny byc po 22...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 6 (0 użytkowników i 6 gości)

Zasady wysyłania wiadomości