![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: 1 października- najwyższy czas na dietę! zapraszam!
Dzień dobry
![]() Dzisiaj kara za wczoraj (może to mnie zniechęci do podjadania) śniadanie: pół suchej ciemnej bułki, kromka ciemnego chleba z almette obiad: ryż zasmażany z przyprawami jabłko ... woda, herbata Obiecuję, że nie zawiodę ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Jeszcze Was dziewczyny zapytam: Czy waha Wam się waga w czasie @? Ile jest to kg?
było 58, jest ok. 55/56, będzie 50 ![]() ![]() DATY WAŻENIA: 02.10 55,5kg 17.10 24.10 31.10 07.11 14.11 21.11 Jem, żeby żyć, a nie żyję, by jeść. 58-57-56-55-54-53-52-51-50 Edytowane przez nadida Czas edycji: 2010-10-07 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
mi się bardzo waha i tak naprawdę nie wiem ile teraz ważę...
3 dni temu ważyłam 46,3 kg, wczoraj 47,3 kg - myślę, że to zależy od ilości przyjmowanych płynów danego dnia i generalnie ubytek/przyrost wagi to właśnie ta "woda"...z tego co słyszałam to z "tłuszczu" zaczynamy chudnąć po 1,5 tygodniu diety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
no właśnie...jak wczoraj stanęłam na wagę to się przeraziłam :O
było więcej niż przedtem! ![]() przynajmniej mam nadzieję... ![]() Ja jeszcze do swojego jadłopsisu dopisuję budyń (wszystkie słodycze wykluczam, ale na niego będę sobie pozwalać) A że jestem w stanie w jakim jestem, to zważę się dopiero za tydzień ![]()
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
hurrrraaa, czas był, pogoda też, 3,5h na rolkach zaliczone, padam
![]()
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Tak się zastanowiłam nad tym tygodniem odchudzania....i nie jestem zadowolona..
Chcę zacząć od nowa, bo moje podejście ani sposób nie były na pewno właściwe. Zaczynam już od teraz!! ![]() Wiem, że jak chcę to potrafię. Jeszcze raz muszę wyznaczyć sobie zasady, których będę skrupulatnie przestrzegać, nie tak jak do tej pory (bywało różnie). 1.0 słodyczy, śmieciowego jedzenia 2. pieczywo tylko rano 3.codziennie herbata zielona/czerwona 4. codziennie 100 brzuszków, jogging w miejscu, ćwiczenia 5.godziny posiłków: 7, 10, 15, 18 6.bez podjadania 7.w momencie głodu sięgam po owoc/warzywo 8.porcje jedzenia są małe 9.pilnuję wagi, żeby nie przesadzić w żadną stronę 10. nie głodzę się ,,Jem, żeby żyć, a nie żyję, żeby jeść" jestem zła, że zmarnowałam tydzień, nie robiłam tak, jakbym tego chciała. Prowadziłam dietę zbyt niedbale! ![]()
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
no hej ja dzis na sniadank 2 kanapeczki z wedlinka chudziutka ale za to na obiad zgrzeszyłam bo zrobilam sobie frytki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja trochę rozwaliłam ,,dietę", dlatego od jutra już zaczynam, od nowa, z nowym nastawieniem...
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
czy można jeszcze dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny pisałam już wcześniej że od dzis ja też sie ostro odchudzam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Nie jadam po 18 (czyli kolacja),ale problem mój polega na tym,że siedzę w szkole do 17 i trudno mi sensownie wszystko rozplanować :/ Ale jakoś daje radę,grunt to nastawienie...
![]() Gdybym na obiad nie zjadła makaronu z sosem pomidorowym(domowym a nie tytkowym śmieciem:P ) byłabym b.zadowolona ![]() Zostało kolejne 50 brzuszków do zrobienia i przysiady... ![]() Taka dygresja: Znacie może,moje drogie,jakieś skuteczne ćwiczenia na pośladki? Do wykonania w warunkach domowych. Zależy mi na uwypukleniu,bo cierpię na płaskodupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
[widzę, że mamy podobny problem..to demotywuje!
ale ja trochę rozwaliłam ,,dietę", dlatego od jutra już zaczynam, od nowa, z nowym nastawieniem... [/no to ja tak własnie dzis mam juz nie wiem co mam robic ![]() na kolacyjke opędzlowałam kasze manne i teraz jogurtem zapedziłam.. już nawet myslałam o zakupie tabletek ,,Ali,, co myślicie na ten temat?czy ktoś to już stosował??/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Witam kochane dziewczyny
![]() Ja dzisiaj 'wciągnęłam' jajko i chlebek razowy na śniadanie, na obiad nóżka z kurczaka bez skórki, potem chlebek razowy z serkiem i plasterkiem szynki i 4 zielone herbaty ![]() I jestem z siebie dumna, bo kusiło dzisiaj dużoo słodyczy ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Też zasługuję na
![]() Pomijając, że codziennie kręce hula po 45 min. co najmniej, dzisiaj nawet było 80 min plus 10 min twistera, mam mały problem z opanowaniem siebie ;p Jutro się oczyszcze, tzn. zjem na sniadanko jakas kasze manne, albo cos innego pozywnego, a pozniej cały dzien herbatka zielona(która uwielbiam ![]() ![]() Musze do pracy isc, bo z nudow chce mi sie jesc;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny melduje sie.u mnie tak jak u was to takie pocieszajace (po czesci
![]() jem sniadanie potem jakas bulke pozniej obiad i to wszystko.Problem tkwi w tym ze jak sie dopadne do jedzenia to níe moge sie powstrzymac i jem duzo. ![]() Pocieszam sie ze tylko 3 posilki dziennie ale tak sie najadam po powrocie do domu a to mega nie zdrowe jest.Organizm spowolnia metabolizm wtedy i odklada wiecej jedzenia gdy ono zostanie dostarczone poniewarz chce sie zabezpieczyc na czasy gdy nie ma dostarczonej energii. Musze nad tym zapanowac bo mnie to do szalu dopowadza. Co podjadacie w ciagu dnia jak macie gloda?Moze mi cos podpowiecie. Mialam czekac z waga do niedzieli ale wczoraj wlazlam znowu na wage i nie bylo nic mniej wrecz wiecej. ehhh... moze jutro bedzie lepiej.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Kurcze ja mam dzis mały problem urodziny kolezanki z pracy i oczywiście ciasto mam nadzieje ze sie nie złamie i nie zjem
![]()
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj na obiad )o 18:00 zjadłam 2 krokiry-1 z mięsem, 2 z kapustą i grzybami-niestety kupione, bo nie miałam czasu-o 18:00 zaczęłam gotować zupkę kalafiorową. Wczoraj po aqua (21:30) zjadłam 2 kromki białego chleba z chudą wędlinką, serem żółtym i ketchupem oraz bounty. no cóż-trening był bardziej wysiłkowy, nie czułam głodu,ale nie chciałam iść spać z całkiem pustym żołądkiem... Dziś na śniadanko były płatki (cini-mini) z mlekiem, teraz zjadłam pełnoziarnistą bułeczkę z serkiem żółtym i wędlinką, o 12 będzie jogurt z musli (200kcal), potem ok.14:30-15 bułka ciabata z serem żółtym i wędlinką (kanapki smaruję minimalną ilością margaryny). po pracy basen ![]() Kolacji myślę,że nie będzie.
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
dziś piątek, dzień karny, dzień pierwszy
![]() śniadanie: kromka ciemnego chleba z almette obiad: jajecznica z cukinią + pół jakbłka klacja: sere wiejski z przyprawami zielona herbata, woda jeśli coś dojem (oby nie!) to dopiszę ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie własnie skończyłam ćwiczenia co prawda było tego raptem pól godz ale dobre i to
![]()
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podnieś nogi w górę (leżąc na brzuchu) i trzymaj je przez 1 min. 2. stań w rozkroku i nie odrywając pięt od podłoża uginaj nogi w kolanach (plecy proste, tyłek idzie pionowo na dół). Ja dziś przecholowałam. Dzień depresyjny ![]() ś - kawałek chleba z pasztetem przekąska - Danio 2ś - drożdżówka, kilka cukierków ![]() ![]() o - udko pieczone ![]() k - jogurt naturalny + szklanka coca coli. ![]() Jednym słowem MASAKRA!
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
przepraszam dziewczyny ale nie miałam czasu żeby tu zaglądac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
ja też przepraszam.
muszę powiedzieć, że moja waga wynosi teraz:60.5. pewnie to te wahania wagi spowodowane "wodą", o której wspomniałyście, jednak wczorajsze spojrzenie na wagę (59.9) baaaaardzo poprawiło mi humor ![]() codziennie ćwiczę, nie jem kolacji (po 19) i unikam słodyczy ![]() 3 majcie się ![]() K. P.S. Postaram się pisać częściej, w miarę możliwości.
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w szkole jestem dumna, ze malo jem, a potem jak przyjde do domu po poludniu, to jem duuzy obiad :/ poza tym nie mam silnej woli! miałam od poniedzialku byc na diecie, a juz wczoraj grzeszylam, a dzisiaj odpusciłam ![]() a co polecacie na "słabą silną wolę" ? ![]() Ja podjadam orzechy arachidowe, otreby, ewentualnie rodzynki. Czasami kostke ciemnej czeko, albo łyk mleka (luubie) ![]()
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- ale jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wracając do września to myśle, że aż tak dużo nie schudłam - co prawda chodziłam na cwiczenia (nie regularnie) ale diety ZERO ![]() ![]() ![]() ![]()
59kg ![]() 168cm 55kg! ![]() ![]() Edytowane przez kropeeczka Czas edycji: 2010-10-09 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Za moment lecę na basen
![]() Ale gdy ujrzałam w lustrze moje udziska całe w cellulicie i płaski tyłek ![]() Póki co wypiłam wodę z cytryną i zjadłam garść winogron,po basenie serek wiejski i banan i to wszystko na dziś (przy dobrych wiatrach...). Ewentualnie wspomogę się sokiem marchewkowym. Eh.Mam chwile zwątpienia. ![]() A co,moje drogie,dla Was jest inspiracją i motywacja? Do czego dążycie? Np. mnie motywują zdjęcia Victorii (przyuważyłam pewnego razu :P ją w teledysku Muse...Jak się potem okazało, jest to postać ze Zmierzchu.) Ale kobieta jest piękna...Te jej włosy ummm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Ja dziewczynki moje kochane zaniedbałam ten tydzień diety
![]() Przez 3 dni opuściłam ćwiczenia ![]() 3 października --> 79.3 9 października --> 77.9 1,4 kg ![]() ![]() Piszcie jak tam u was z dietą i wagą ![]() Kropeeczka ![]() ![]()
![]() ![]() 73...72...71...70...69 ![]() Za mną 3.7 kg pozostało (cel 1) 6.7 kg pozostało (cel 2) 4 kg łącznie zostało 10.7 kg Edytowane przez MsAguHxD Czas edycji: 2010-10-09 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, ja już prawi tydzień walcze z kilogramami i żadnego rezultatu
![]() ![]() Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Nie trać nadzieji!! Dasz radę! tylko wytrwaj.
ja za chwilkę idę na stadninę pojeździć na konikuu ![]() Jak dostanę Sambę - Moje kochanie, poskacze sobie pogalopuje itd. jak trafi mi się Marcus to już po mnie ![]() Trzymajcie kciuki ;*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() odpowiedzi czy dołączyć można nie dostałam, no ale mam nadzieje, że mnie nie wyrzucicie ![]() Mój plan walki z kilogramami jest następujący: Chciałabym schudnąć tak z 3-4kg, ale oczywiście najbardziej zależy mi na wymiarach, przede wszystkim chciałabym pozbyć się masywnych ud, boczków (które pojawiły się po wakacjach ![]() Do tego moim marzeniem jest pozbycie się cellulitu ![]() Postaram się nie jeść słodyczy, słonych przekąsek, odpadają wszelkiego rodzaju fast foody. Chcę by posiłki były dobrze zbilansowane, nie duże, ale dosyć częste. W ciągu tygodnia sama sobie "gospodarzę" więc mam większy wpływ na to co jem i kiedy jem. Niestety w weekendy sprawa ma się gorzej, bo wiadomo jak to w domu z rodzicami... ![]() Niestety nie jestem w stanie nie jeść po 18.00, gdyż praktycznie każdego dnia kończę zajęcia między 17.00-19.00, więc ostatni posiłek zjadam po powrocie do domu i jest to dla mnie obiadokolacja. Na uczelnię zabieram ze sobą kanapki z chleba pełnoziarnistego, jogurty lub kupuję w bufecie sałatkę z kurczakiem. Zajęcia czasami mam od rana do wieczora, ma to jeden plus- nie mam czasu na podjadanie ![]() A! i zapisałam się na aerobik- raz w tygodniu po 1,5h ![]() Dietę zaczęłam 4go października, także w najbliższy poniedziałek będzie ważenie, mam nadzieje, że waga pokaże mniej niż było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
mi nic nie wychodzi...juz nie wiem co robic nie mam silnej woli i podjadam chipsy
![]() ![]() ![]() dzis na sniadanko pierogi z serem a na obiad czerwony barszcz a na kolacyjke 2 paroweczki ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- a jutro dzien wazenia nie wiem jak to bedzie........ ![]() Edytowane przez agnieszka30033 Czas edycji: 2010-10-09 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
zaniedbałam wątek, ale jestem po tygodniu przerwy prawie. diety jako takiej nie stosuję u mnie odchudzanie to ruch przede wszystkim wiec dziś był basen dwugodzinny na którym sobie chyba złamałam palec u stopy podczas któregoś nawrotu. ale...efekty. Efekty są. Wagi nie mam więc zważyć się nie mogę ale ubranka powoli zaczynają odstawać. Powodzenia dziewczyny! trzymajcie się i nie poddawajcie. : )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.