|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Stefka, najlepszości tez byłoby mi przykro... zwłaszcza że sama uwielbiam dawać prezenty i je obmyslam na dłuuugo przed wydarzeniem i chyba przez to mam wrażenie, że wszyscy tak powinni ech, P. powiedział, że to najładniejszy pierścionek, jaki widział: http://www.distile.pl/index.php?main...roducts_id=276 oczywiście żartował, ale nie omieszkał powiedzieć, że wszystkie pierścionki wyglądają zwyczajnie i tak samo i żaden nie jest ładny (przeglądał stronkę). on mnie nie kooochhaaaa ![]() Rain, racie dadę ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Olka, a co to oocyt? edit: gógel pomógł
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze, wiem, że kocha i że się ze mną droczył, ale Ilsa ma rację - to nie temat do żartów
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() Naj Twój facet to się niczego nie boi?
|
|
|
|
#1957 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Tż ma przyjechać, tylko, że ja chyba chcę być dziś sama, zamiast patrzeć jak on udaje, że nic się nie stało
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, wkurza mnie... cały ranek ćwietkałam, a teraz mi źle, że on tak kręci. niech się zamknie i robi, a nie mi mąci.
????? Cytat:
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam wczorajsze "Top Model" i znowu mam pewne wnioski:
1. ta taka mała chuda laseczka z wielkimi oczami jest PASKUDNA, wygląda jak ufoludek, ochydnie wychodzi na zdjęciach więc się pytam- po jakiego grzyba ją tam trzymają? 2. Ania (chyba Ania)- ta co w pierwszą noc nie było dla niej miejsca w pokoju robi z siebie idiotkę jak się cieszy bo za każdym razem się łapie za włosy i wydaje z siebie dźwięk typu "Iiiiiiihihiiiiii" 3. Emilia jest zbyt cwaniakowata i uważa, że jak urodziła dziecko to już jest najmądrzejsza na świecie
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, wczoraj opowiadałam Tż o tej koleżance z roku, co się zaręczyła
No i mówię, że jej facet się u jubilera oświadczył, to stwierdził, że tacy faceci przynoszą hańbę "ich rasie" ), o cenach pierdzionków gadaliśmy itp aaa znowu mi robi nadzieję![]() Co do top models to właśnie dziś 2 odcinki obejrzałam niektóre laski są żenujące czasem...w ogóle ta Pamela jest z Gdyni i ciągle nie mogę skojarzyć, skąd ją znam - gdzieś już ją spotkałam, ten głos też kojarzę, ale kurde nie pamiętam a taka blondynka co wcześniej odpadła pracowała w kebabie, który jest naszym ulubionym z Tż, i często ją tam widuję śmiesznie tak
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się strasznie nie podoba Beata. Co zrobią jej zdjęcia to wygląda jak facet a jury się zachwyca. Nie rozumiem tego. |
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam wczoraj top model, ale nie kojarzę ich imion. w ogóle głupi ten program. a podoba mi się ta od futra ;P
Glenia, i jakie wnioski? kurde, może coś ruszy?
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nicole też jest paskudna (i w ogóle wygląda jakby miała 30 a nie 19 lat). ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Naj, ta od futra jest ładna jak jej zrobią taki make up, ale też mnie drażni hasłami jaka to z niej "szara myszka". Zamiast się cieszyć że jej coś wychodzi, to udaje lalunię, która w życiu nie marzyła o takim szczęściu (taaaa wielkie mi szczęście być zabawką TVN-owców )
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Wnioski takie, że lepszy pierdzionek robiony ręcznie u jubilera, niż masowy wyrób z sieciówki, że brylant lepszy od cyrkonii, bo trwalszy, ale w sumie liczy się moment (to akurat moje słowa
), no i ja stwierdziłam, że cena w sumie nieważna, chociaż niektóre dziewczyny uważają, że na pierdzionek facet powinien chociaż trochę odłożyć, zrezygnować z czegoś, żeby to kupić ale to znowu zależy od momentu, bo czasami jest impuls, facet kupuje od razu i wręcza spontanicznie no i taka rozmowa![]() Arrakis, no też myślę, że ich chyba nie doceniamy widać jak chcą to się wszystkiego dowiedzą, tylko świrują, że ich to nie interesuje a poza tym na pewno marzą o pierdzionkach dniami i nocami i żałują, że sami nie mogą dostać brylanciora
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-10-07 o 18:01 |
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to muszę sobie ułożyć jakiś plan ćwiczeń.
z dietą dam radę, tzn. na razie chcę uniknąć fast foodów, alkoholu (poza winem raz na jakiś czas i jagermeistrem niedługo, bo mam megasmaka) i słodycze raz w tyg., bo nie dam rady bez ale ćwiczenia, nie wiem, jak się za to wziąć... musiałabym na całe ciało - najbardziej uda, łydy i zad, ale też brzuch i ramiona. help mi ktoś ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Bu... Boli mnie głowa, chce mi się spać
Dwa razy w tygodniu jeżdżę do Katowic - super nie? Wróciłam 2 godziny temu, obciazona ponad 1000 kartek kser. Tym razem było mniej niż przedwczoraj Generalnie czuję się zafascynowana przedmiotami, ale ilość książek i nawał materiału przeraża. Ech. Idę was nadrabiać przed nauką. O 19 siadam do książek
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybka kawka? mam od 15 zajęcia
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Kamka, tak z moichwypieków, o ten: http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/S...londynski.html jest prościutki i prze-pysz-ny tylko ja na spód zawsze daję herbatniki szkolne, bo nie mogłam znaleźć u mnie digestive ![]() najeczko, o proszę, ładnie wybadał temat to to już na dniach pewnie ![]() Ech... jestem zła. Nie wiem, czy nie zostanę zmuszona do wzięcia warunku. Przyniosłam papiery z praktyk po terminie (podobnie jak kilka innych osób), ale tylko moich nie przyjęto. Kobieta (opiekunka praktyk, taka złota babka zawsze, heh...) kazała mi pisać podanie o warunek. Teraz wszedł nowy przepis, jeśli brakuje max. 2 punktów ECTS, to jest warunek bez powtarzania przedmiotu. Za praktyki mam 3 pkt... Nie ma szans, jutro idę do drugiej i jeśli trzeba będzie, to będę błagać, nosz ****a... Jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło, jak Boga kocham, a myślałam, że znam tę uczelnię na wylot.
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dniach to ja dostanę zawału przez niego
|
|
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zeby sie jednak obylo bez warunku
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
![]() Co do tych Top Model to ta Kasia jest mi skądś znana,ale nie wiem skąd.I chyba jest na głównej stronie Wizażu z tym chłopakiem na zdjęciu?Czy nie? Tę Anię też skądś znam,ale strasznie mnie irytuje. A ta Beata- jak ją pomalują to wygląda całkiem nieźle i moim zdaniem ma szansę to wygrać bo co jak co-ale ma bardzo ciekawy typ "urody". A ja spotkałam ostatnio taką koleżankę,która ze mną chodziła do klasy w LO- kiedyś była totalnie brzydkim kaczątkiem, tylko się uczyła,zero chłopaków i w ogóle...A tutaj co?Bach! Wychodzi za mąż... Dzisiaj też była u mnie druga koleżanka z LO (okazuje się,że ma u nas konto) i baaardzo się zdziwiła,że tamta wychodzi za mąż-przegoniła nas wszystkie. Widzicie jak to niewiadomo co człowiekowi pisane?
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym, ale mam do 13:30 mikrobiologię w Sosnowcu... Mogę co najwyżej o późniejszej godzinie
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, no mam nadzieję, że uda mi się wybłagać, bo na warunek sobie nie mogę pozwolić... Chyba że będzie to na zasadzie "napisz pani podanie, donieś pani papiery, nigdzie to nie będzie odnotowane, nie trzeba nic powtarzać ani płacić"... Ja pierdzielę, do tej pory jestem w szoku.
|
|
#1978 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ogólnie juz sobie poprawiłam humorek - zakupamiAntii, freya lizzie 32G ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Justyna, wszytsko co piekę jest z tego bloga
|
|||
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja z wina nie zrezygnuję raz na jakiś czas (np. raz dziennie - dżołk )
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
alez mi sie dzis ta piosenka czepila:
http://www.youtube.com/watch?v=HyyHqgRyATY normalnie juz chyba z piaty raaz slucham...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

tez byłoby mi przykro... zwłaszcza że sama uwielbiam dawać prezenty i je obmyslam na dłuuugo przed wydarzeniem
i chyba przez to mam wrażenie, że wszyscy tak powinni

edit: gógel pomógł 
13.03.2008

musiałabym na całe ciało - najbardziej uda, łydy i zad, ale też brzuch i ramiona. help mi ktoś
Wróciłam 2 godziny temu, obciazona ponad 1000 kartek kser. Tym razem było mniej niż przedwczoraj 
zeby sie jednak obylo bez warunku