I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 16:41   #1951
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

http://demotywatory.pl/239167?ref=nf

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:48   #1952
najfajniejsza
Zakorzenienie

hej
Stefka, najlepszości tez byłoby mi przykro... zwłaszcza że sama uwielbiam dawać prezenty i je obmyslam na dłuuugo przed wydarzeniem i chyba przez to mam wrażenie, że wszyscy tak powinni

ech, P. powiedział, że to najładniejszy pierścionek, jaki widział: http://www.distile.pl/index.php?main...roducts_id=276
oczywiście żartował, ale nie omieszkał powiedzieć, że wszystkie pierścionki wyglądają zwyczajnie i tak samo i żaden nie jest ładny (przeglądał stronkę).
on mnie nie kooochhaaaa

Rain, racie dadę

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Olka, a co to oocyt? edit: gógel pomógł
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:55   #1953
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ech, P. powiedział, że to najładniejszy pierścionek, jaki widział: http://www.distile.pl/index.php?main...roducts_id=276
oczywiście żartował, ale nie omieszkał powiedzieć, że wszystkie pierścionki wyglądają zwyczajnie i tak samo i żaden nie jest ładny (przeglądał stronkę).
on mnie nie kooochhaaaa
nie żartuje się z pierścionków

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:55   #1954
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Hasło dnia z wykładów:
"Nie ma prokreacji bez kopulacji"
i
"Drogie panie, jesteście teraz w najlepszym wieku na zajście w ciążę. Wasze oocyty krzyczą za plemnikami."
dobre

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Cytat:

on mnie nie kooochhaaaa
kocha kocha...tylko faceci sie nie znaja i dla nich blyskotki to zbedne fanaberie i wszystkie sa takie same
Stary 2010-10-07, 16:59   #1955
najfajniejsza
Zakorzenienie

no dobrze, wiem, że kocha i że się ze mną droczył, ale Ilsa ma rację - to nie temat do żartów
Stary 2010-10-07, 17:15   #1956
Biska
Zakorzenienie

haj

Naj Twój facet to się niczego nie boi? tak sobie żartować

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:16   #1957
201608251020
Konto usunięte

201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:18   #1958
Biska
Zakorzenienie

Tż ma przyjechać, tylko, że ja chyba chcę być dziś sama, zamiast patrzeć jak on udaje, że nic się nie stało

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:26   #1959
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
haj

Naj Twój facet to się niczego nie boi? tak sobie żartować
nie wiem, wkurza mnie... cały ranek ćwietkałam, a teraz mi źle, że on tak kręci. niech się zamknie i robi, a nie mi mąci.
Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
?????
Cytat:
Tż ma przyjechać, tylko, że ja chyba chcę być dziś sama, zamiast patrzeć jak on udaje, że nic się nie stało
to mu powiedz, że chcesz pobyć sama
Stary 2010-10-07, 17:28   #1960
OlkaR
Zakorzenienie

Obejrzałam wczorajsze "Top Model" i znowu mam pewne wnioski:
1. ta taka mała chuda laseczka z wielkimi oczami jest PASKUDNA, wygląda jak ufoludek, ochydnie wychodzi na zdjęciach więc się pytam- po jakiego grzyba ją tam trzymają?
2. Ania (chyba Ania)- ta co w pierwszą noc nie było dla niej miejsca w pokoju robi z siebie idiotkę jak się cieszy bo za każdym razem się łapie za włosy i wydaje z siebie dźwięk typu "Iiiiiiihihiiiiii"
3. Emilia jest zbyt cwaniakowata i uważa, że jak urodziła dziecko to już jest najmądrzejsza na świecie
Stary 2010-10-07, 17:44   #1961
Gleniusia
Zakorzenienie

Ech, wczoraj opowiadałam Tż o tej koleżance z roku, co się zaręczyła No i mówię, że jej facet się u jubilera oświadczył, to stwierdził, że tacy faceci przynoszą hańbę "ich rasie" potem była dyskusja, czy lepszy pierdzionek z sieciówki czy od małego jubilera, o diamentach i brylantach...i w ogóle sam się zaczął pytać co to cyrkonia (skąd on zna takie słówka), o cenach pierdzionków gadaliśmy itp aaa znowu mi robi nadzieję

Co do top models to właśnie dziś 2 odcinki obejrzałam niektóre laski są żenujące czasem...w ogóle ta Pamela jest z Gdyni i ciągle nie mogę skojarzyć, skąd ją znam - gdzieś już ją spotkałam, ten głos też kojarzę, ale kurde nie pamiętam a taka blondynka co wcześniej odpadła pracowała w kebabie, który jest naszym ulubionym z Tż, i często ją tam widuję śmiesznie tak
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:44   #1962
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Obejrzałam wczorajsze "Top Model" i znowu mam pewne wnioski:
1. ta taka mała chuda laseczka z wielkimi oczami jest PASKUDNA, wygląda jak ufoludek, ochydnie wychodzi na zdjęciach więc się pytam- po jakiego grzyba ją tam trzymają?
2. Ania (chyba Ania)- ta co w pierwszą noc nie było dla niej miejsca w pokoju robi z siebie idiotkę jak się cieszy bo za każdym razem się łapie za włosy i wydaje z siebie dźwięk typu "Iiiiiiihihiiiiii"
3. Emilia jest zbyt cwaniakowata i uważa, że jak urodziła dziecko to już jest najmądrzejsza na świecie
Ano teksty o tym, że ona urodziła dziecko więc nic jej nie przestraszy wkurzają mnie. Bo sorry ale rodzenie dzieci to coś naturalnego a nie wyczyn wszech czasów.
Mnie się strasznie nie podoba Beata. Co zrobią jej zdjęcia to wygląda jak facet a jury się zachwyca. Nie rozumiem tego.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:48   #1963
najfajniejsza
Zakorzenienie

ja widziałam wczoraj top model, ale nie kojarzę ich imion. w ogóle głupi ten program. a podoba mi się ta od futra ;P

Glenia, i jakie wnioski? kurde, może coś ruszy?
Stary 2010-10-07, 17:51   #1964
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ech, wczoraj opowiadałam Tż o tej koleżance z roku, co się zaręczyła No i mówię, że jej facet się u jubilera oświadczył, to stwierdził, że tacy faceci przynoszą hańbę "ich rasie" potem była dyskusja, czy lepszy pierdzionek z sieciówki czy od małego jubilera, o diamentach i brylantach...i w ogóle sam się zaczął pytać co to cyrkonia (skąd on zna takie słówka), o cenach pierdzionków gadaliśmy itp aaa znowu mi robi nadzieję
my ich chyba nie doceniamy jednak
Stary 2010-10-07, 17:54   #1965
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ano teksty o tym, że ona urodziła dziecko więc nic jej nie przestraszy wkurzają mnie. Bo sorry ale rodzenie dzieci to coś naturalnego a nie wyczyn wszech czasów.
Mnie się strasznie nie podoba Beata. Co zrobią jej zdjęcia to wygląda jak facet a jury się zachwyca. Nie rozumiem tego.
Hmm z Beatą to jest tak dziwnie, bo ona jest brzydka, ale np na tym zdjęciu z wężem z zeszłego tygodnia wyszła rewelacyjnie... No ale ma twarz mało kobiecą.
Nicole też jest paskudna (i w ogóle wygląda jakby miała 30 a nie 19 lat).

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Naj, ta od futra jest ładna jak jej zrobią taki make up, ale też mnie drażni hasłami jaka to z niej "szara myszka". Zamiast się cieszyć że jej coś wychodzi, to udaje lalunię, która w życiu nie marzyła o takim szczęściu (taaaa wielkie mi szczęście być zabawką TVN-owców )
Stary 2010-10-07, 17:59   #1966
Gleniusia
Zakorzenienie

Wnioski takie, że lepszy pierdzionek robiony ręcznie u jubilera, niż masowy wyrób z sieciówki, że brylant lepszy od cyrkonii, bo trwalszy, ale w sumie liczy się moment (to akurat moje słowa), no i ja stwierdziłam, że cena w sumie nieważna, chociaż niektóre dziewczyny uważają, że na pierdzionek facet powinien chociaż trochę odłożyć, zrezygnować z czegoś, żeby to kupić ale to znowu zależy od momentu, bo czasami jest impuls, facet kupuje od razu i wręcza spontanicznie no i taka rozmowa

Arrakis, no też myślę, że ich chyba nie doceniamy widać jak chcą to się wszystkiego dowiedzą, tylko świrują, że ich to nie interesuje a poza tym na pewno marzą o pierdzionkach dniami i nocami i żałują, że sami nie mogą dostać brylanciora
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2010-10-07 o 18:01
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:03   #1967
najfajniejsza
Zakorzenienie

w ogóle to muszę sobie ułożyć jakiś plan ćwiczeń.
z dietą dam radę, tzn. na razie chcę uniknąć fast foodów, alkoholu (poza winem raz na jakiś czas i jagermeistrem niedługo, bo mam megasmaka) i słodycze raz w tyg., bo nie dam rady bez
ale ćwiczenia, nie wiem, jak się za to wziąć... musiałabym na całe ciało - najbardziej uda, łydy i zad, ale też brzuch i ramiona. help mi ktoś

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Wnioski takie, że lepszy pierdzionek robiony ręcznie u jubilera, niż masowy wyrób z sieciówki, że brylant lepszy od cyrkonii, bo trwalszy, ale w sumie liczy się moment (to akurat moje słowa), no i ja stwierdziłam, że cena w sumie nieważna, chociaż niektóre dziewczyny uważają, że na pierdzionek facet powinien chociaż trochę odłożyć, zrezygnować z czegoś, żeby to kupić ale to znowu zależy od momentu, bo czasami jest impuls, facet kupuje od razu i wręcza spontanicznie no i taka rozmowa

Arrakis, no też myślę, że ich chyba nie doceniamy widać jak chcą to się wszystkiego dowiedzą, tylko świrują, że ich to nie interesuje a poza tym na pewno marzą o pierdzionkach dniami i nocami i żałują, że sami nie mogą dostać brylanciora
fajnie Ci
Stary 2010-10-07, 18:11   #1968
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Bu... Boli mnie głowa, chce mi się spać
Dwa razy w tygodniu jeżdżę do Katowic - super nie? Wróciłam 2 godziny temu, obciazona ponad 1000 kartek kser. Tym razem było mniej niż przedwczoraj
Generalnie czuję się zafascynowana przedmiotami, ale ilość książek i nawał materiału przeraża. Ech.

Idę was nadrabiać przed nauką. O 19 siadam do książek

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:13   #1969
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Bu... Boli mnie głowa, chce mi się spać
Dwa razy w tygodniu jeżdżę do Katowic - super nie? Wróciłam 2 godziny temu, obciazona ponad 1000 kartek kser. Tym razem było mniej niż przedwczoraj
Generalnie czuję się zafascynowana przedmiotami, ale ilość książek i nawał materiału przeraża. Ech.

Idę was nadrabiać przed nauką. O 19 siadam do książek
a masz w pt. jakieś okno koło 14? szybka kawka? mam od 15 zajęcia
Stary 2010-10-07, 18:15   #1970
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry

Kamka, tak z moichwypieków, o ten: http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/S...londynski.html jest prościutki i prze-pysz-ny tylko ja na spód zawsze daję herbatniki szkolne, bo nie mogłam znaleźć u mnie digestive
najeczko, o proszę, ładnie wybadał temat to to już na dniach pewnie

Ech... jestem zła. Nie wiem, czy nie zostanę zmuszona do wzięcia warunku. Przyniosłam papiery z praktyk po terminie (podobnie jak kilka innych osób), ale tylko moich nie przyjęto. Kobieta (opiekunka praktyk, taka złota babka zawsze, heh...) kazała mi pisać podanie o warunek. Teraz wszedł nowy przepis, jeśli brakuje max. 2 punktów ECTS, to jest warunek bez powtarzania przedmiotu. Za praktyki mam 3 pkt... Nie ma szans, jutro idę do drugiej i jeśli trzeba będzie, to będę błagać, nosz ****a... Jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło, jak Boga kocham, a myślałam, że znam tę uczelnię na wylot.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:22   #1971
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
a masz w pt. jakieś okno koło 14? szybka kawka? mam od 15 zajęcia
Jestem we wtorki i czwartki. Przy czym w czwartki mam tylko w Katowicach, więc od godziny 13:30 jestem wolnym ptasiorkiem

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-10-07, 18:22   #1972
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry

Kamka, tak z moichwypieków, o ten: http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/S...londynski.html jest prościutki i prze-pysz-ny tylko ja na spód zawsze daję herbatniki szkolne, bo nie mogłam znaleźć u mnie digestive
najeczko, o proszę, ładnie wybadał temat to to już na dniach pewnie

Ech... jestem zła. Nie wiem, czy nie zostanę zmuszona do wzięcia warunku. Przyniosłam papiery z praktyk po terminie (podobnie jak kilka innych osób), ale tylko moich nie przyjęto. Kobieta (opiekunka praktyk, taka złota babka zawsze, heh...) kazała mi pisać podanie o warunek. Teraz wszedł nowy przepis, jeśli brakuje max. 2 punktów ECTS, to jest warunek bez powtarzania przedmiotu. Za praktyki mam 3 pkt... Nie ma szans, jutro idę do drugiej i jeśli trzeba będzie, to będę błagać, nosz ****a... Jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło, jak Boga kocham, a myślałam, że znam tę uczelnię na wylot.
osz kurde... :/ myślę, że powinnaś walczyć jak cholera, nie daj się ganiać po pokojach, walcz o swoje! będzie dobrze

na dniach to ja dostanę zawału przez niego
Stary 2010-10-07, 18:23   #1973
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

na pewno jest tak jak mowisz

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
zeby sie jednak obylo bez warunku
Stary 2010-10-07, 18:24   #1974
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jestem we wtorki i czwartki. Przy czym w czwartki mam tylko w Katowicach, więc od godziny 13:30 jestem wolnym ptasiorkiem
a nie przyjechałabyś dla mnie w piąteczek raaaz *trzepot rzęsuff*
Stary 2010-10-07, 18:30   #1975
butterfly20
Zakorzenienie

Hellol

Co do tych Top Model to ta Kasia jest mi skądś znana,ale nie wiem skąd.I chyba jest na głównej stronie Wizażu z tym chłopakiem na zdjęciu?Czy nie?

Tę Anię też skądś znam,ale strasznie mnie irytuje.

A ta Beata- jak ją pomalują to wygląda całkiem nieźle i moim zdaniem ma szansę to wygrać bo co jak co-ale ma bardzo ciekawy typ "urody".

A ja spotkałam ostatnio taką koleżankę,która ze mną chodziła do klasy w LO- kiedyś była totalnie brzydkim kaczątkiem, tylko się uczyła,zero chłopaków i w ogóle...A tutaj co?Bach! Wychodzi za mąż...

Dzisiaj też była u mnie druga koleżanka z LO (okazuje się,że ma u nas konto) i baaardzo się zdziwiła,że tamta wychodzi za mąż-przegoniła nas wszystkie. Widzicie jak to niewiadomo co człowiekowi pisane?
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:33   #1976
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
a nie przyjechałabyś dla mnie w piąteczek raaaz *trzepot rzęsuff*
Kurczę, nie dam rady Chciałabym, ale mam do 13:30 mikrobiologię w Sosnowcu... Mogę co najwyżej o późniejszej godzinie

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-10-07, 18:35   #1977
justyna_dt
Zakorzenienie

Ech, no mam nadzieję, że uda mi się wybłagać, bo na warunek sobie nie mogę pozwolić... Chyba że będzie to na zasadzie "napisz pani podanie, donieś pani papiery, nigdzie to nie będzie odnotowane, nie trzeba nic powtarzać ani płacić"... Ja pierdzielę, do tej pory jestem w szoku.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:46   #1978
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
Stefka, najlepszości tez byłoby mi przykro... zwłaszcza że sama uwielbiam dawać prezenty i je obmyslam na dłuuugo przed wydarzeniem i chyba przez to mam wrażenie, że wszyscy tak powinni
Dziękuję no właśnie, to tak jak ja. W sumie zdziwiona nie jestem, bo co okazja jest ta sama śpiewka, on oczywiście wie, co ja o tym myślę, ale wykręca się że jest mało kreatywny ale ogólnie juz sobie poprawiłam humorek - zakupami

Antii, freya lizzie 32G + bluzeczka biu biu. Nie wiedziałam że szyją bluzki, w których moj biust sie mieści

Cytat:
Wywal go, kapiel, książeczka

Cytat:
w ogóle to muszę sobie ułożyć jakiś plan ćwiczeń.
z dietą dam radę, tzn. na razie chcę uniknąć fast foodów, alkoholu (poza winem raz na jakiś czas i jagermeistrem niedługo, bo mam megasmaka) i słodycze raz w tyg., bo nie dam rady bez
ale ćwiczenia, nie wiem, jak się za to wziąć... musiałabym na całe ciało - najbardziej uda, łydy i zad, ale też brzuch i ramiona. help mi ktoś
Ja też muszę. Moją piętą jest mój brzuch. Ale ogólnie z całości bym chciała... Będziemy sie wspierać w niejedzeniu świństw i nie piciu winka?

Justyna, wszytsko co piekę jest z tego bloga a co do warunku to na pewno się uda, trzymam kciuki
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 19:28   #1979
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Dziękuję no właśnie, to tak jak ja. W sumie zdziwiona nie jestem, bo co okazja jest ta sama śpiewka, on oczywiście wie, co ja o tym myślę, ale wykręca się że jest mało kreatywny ale ogólnie juz sobie poprawiłam humorek - zakupami

Antii, freya lizzie 32G + bluzeczka biu biu. Nie wiedziałam że szyją bluzki, w których moj biust sie mieści

Wywal go, kapiel, książeczka

Ja też muszę. Moją piętą jest mój brzuch. Ale ogólnie z całości bym chciała... Będziemy sie wspierać w niejedzeniu świństw i nie piciu winka?

Justyna, wszytsko co piekę jest z tego bloga a co do warunku to na pewno się uda, trzymam kciuki
będziemy się wspierać
ale ja z wina nie zrezygnuję raz na jakiś czas (np. raz dziennie - dżołk )
Stary 2010-10-07, 19:49   #1980
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

alez mi sie dzis ta piosenka czepila:
http://www.youtube.com/watch?v=HyyHqgRyATY normalnie juz chyba z piaty raaz slucham...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości