|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
oddam nowiutkie Demeter -Black Russian 30ml spray, ubytek niewidoczny, kilka psików, dla zainteresowanych zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
Poszukuję BARDZO rozpaczliwie do testów: Diva Ungaro i Rochas Alchimie. W zamian mogę odwdzięczyć się większymi odlewkami:
A. Warhol Marilyn Rouge Amouage, Gold (fabryczna, nieprzezroczyste opakowanie, nie wiem ile pozostalo) Balenciaga, Le Dix Bijan, Bijan Cerutti Image Comme des Garcons Avignon, Palisander Czech & Speake, Dark Rose, ok 2 ml, Frankincense & Myrrh (fabryczna) E. Arden, True Love Escada, Margaretha Ley Etat Libre d'Orange, Rien, ok. 0,3 ml Etro, Messe de Minuit (0.8 ml) Frederic Malle Noir Epices, ok 0,3 ml, Musc Ravageur, ok 1,5 Givenchy Ysatis (0.5 ml) Karl Lagerfeld Liquid Carl Lorenzo Villoresi, Incensi , Alamut (2ml) Laura Biagotti Roma 1,5 ml Lauren, Safari, 2 ml Oriflame S8 O. Durbano, Amethyst Pierre Cardin, Pour Femme Piver, Un Parfum d’Aventure Ulric de Varens, Russian Legend Vanilla & Blues, Pour Femme Van Cleef & Arpels, Automne Tauer, Incense Rose ok 0,4 ml, Incense extreme Worth Paris Je Reviens Uprasza się o kontakt na priv lub w następującym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467806 |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zona najukochanszego Meza
|
Chciałabym pozbyc sie po namysle na oko 50ml/100 Messe de minuit Etro we flakonie. Wymiana na cos ciekawego, chetnie nisze, Theoreme (jakakolwiek), ciekawe demetery ktorych nie znam
Mozna kusic ![]()
#2074 |
Guerlain Lover
|
Oddam Cioccolatto Mon Amour Foundete Extra (ciemna czekolada) - odlewka ok.9,5 ml. Ktoś chętny??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Raczkowanie
|
Szukam choć kropelki Strip i Eau Emotionelle AP
![]() ![]()
#2076 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge podzielic sie AP EE ![]() oraz kilkoma innymi, zeby wymiana sie oplacala ![]() Annayake - Tsukimi, Anna Sui - Love Bvlgari - BLV Notte, Chopard - Infiniment La Perla - Charme, Lolita Lempicka - Si Lolita Menard - L'Eau de Kasaneka Molinard - Nirmala Tom Ford - Black Orchid Voile De Fleur, YSL - Cinema Festival d'Ete Vievienne Westwood - Libertine Zainteresowana jestem: Annick Goutal - Ce Soir Ou Jamais o Annick Goutal - Quel Amour! edp. f Carla Fracci - Medea o (na jeden test) Fendi - Theorema Esprit d'Ete o Guerlain - Hamade o Guerlain - L'Heure Blue edp. o Lalique - Tender Kiss o La Perla - J'aime Les Fleurs edp. o L'Artisan Parfumeur - Fleur d'Oranger o Laura Biagotti - Venezia Pastello o Les Parfums de Rosine - Diabolo Rose o Michael Kors - Michael Kors (Woman) edp. f Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Wtajemniczenie
|
rozpaczliwie poszukuję najchetniej większej ilości Aziyade
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Chopard Casmir 1ml R * Thierry Mugler Violette Angel 2ml F * Guerlain Samsara EDT - 3-4 ml ? a ode mnie ok. 7ml Sensi w atomizerze 10ml. Czy ci pasuje czy nie to napisz do mnie proszę PW. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Sensi - próbka ok. 1ml HP Sensuelle Dior Sensuous Noir Gucci Guilty ( firmowa, został ponad 1ml) a dla mnie: stella rose lempicka edp ogródki hermesa - śródziemnomorski elixir des mervilles ilości wpisz sama, ja się na cenach kompletnie nie znam ![]() Jeśli pasuje ci/bądź nie - przejdź proszę na PW. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
ja bym chętnie przygarnęła kilka kropelek YSL Cinemy (wszystkich wersji)
![]()
#2081 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Guerlain Lover
|
Jak na razie mam zarezewowane dla innej wizażanki. Dzisiaj powinnam dostać odpowiedź.
Ale prosiłabym o zarezerowanie Addict Summer Litchi ![]() ![]() Jak tylko będę coś wiedzieć, dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
Jasne, nie ma sprawy
![]() Gdybyś przypadkiem miała też troszkę białej, to chętnie spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Guerlain Lover
|
No właśnie zastanawiam się na oddaniem białej
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
No popatrz
![]() A mnie się na zimno czegoś słodkiego chcę... Jakby co, to proszę o mnie pamiętać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Guerlain Lover
|
Na pewno będę pamiętać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Annick Goutal - Quel Amour! ok. 1,3ml Les Parfums de Rosine - Diabolo Rose o 1,2ml Michael Kors - Michael Kors (Woman) ok. 1ml La Perla - J'aime Les Fleurs 0,8ml Guerlain - L'Heure Blue 0,7ml Fendi - Theorema Esprit d'Ete 0,5ml Laura Biagotti - Venezia Pastello 0,5ml Annick Goutal - Ce Soir Ou Jamais ok. 0,3ml Guerlain - Hamade ok. 0,3ml Lalique - Tender Kiss ok. 0,3ml L'Artisan Parfumeur - Fleur d'Oranger ok.0,3ml Carla Fracci - Medea o (na jeden test)
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Policzylam ml - wychodzi ok. 7,5 od Ciebie Te zapachy, ktore wymienilam mam we flakonach: Annayake - Tsukimi, Anna Sui - Love Bvlgari - BLV Notte, Chopard - Infiniment La Perla - Charme, Lolita Lempicka - Si Lolita Menard - L'Eau de Kasaneka Molinard - Nirmala Tom Ford - Black Orchid Voile De Fleur, YSL - Cinema Festival d'Ete Vievienne Westwood - Libertine AP - Eau Emotionelle Moge nalac wszystkich po rowno, po ok. 0,6ml (wtedy ilosc mniej wiecej bedzie rowna), albo wybierz cos, czego chcialabys wiecej. Mnie jest wlasciwie obojetnie ![]() I moze przejdzmy juz na PW, zeby tu wiecej nie zasmiecac ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie próbki, może coś znajdziesz dla siebie ![]()
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
Spodobały mi się:
Sisley: Soir de Lune EDP (A) - odlewka 2ml The One EDP 2ml Trusardi: Inside EDP 0,8ml (A) Oprócz Cinema edt ok. 1ml i Festival ok. 1,5ml, mam jeszcze Nu ok. 0,6ml i Angel ok. 0,5ml, jeśli byś chciała. ![]()
#2092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także chyba tym razem zrezygnuję z wymiany ![]()
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
"Givenchy - Absolutely Irresistible edp. f
Givenchy - Ange Ou Demon Tendre f Givenchy - Organza edp. f J. Del Pozzo - In Black f Kenzo - Flower f Lancome - Hypnose f Lancome - Miracle Forever f Poszukuję: Narciso Rodriguez - For Her edp" Cytat:
![]() Przejrzałam Twoją listę i mam jeszcze odlewkę 5ml Narciso Rodriguez For Her EDP i chętnie wymieniłabym ją całą lub część (mogę strzykawką odmierzyć do plastikowego pena lub szklanego atomka) za któryś z próbek które wybrałam na górze, najbardziej zależy mi na pogrubionej ale ogólnie jakiekolwiek chętnie przyjmę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Konto usunięte
|
rozpaczliwie poszukuję organizatorki, która rozbierze dla mnie aniołka likierowego zostawiając dla mnie 12-15ml z flaszką
![]() sama bym rozebrała, ale kiepsko u mnie z atomkami i nie mogę się dopchać w SP do flaszki ![]() już mam ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-10-11 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
też szukam Aniołka Likierowego, ale chętnie się czymś nań wymienię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Bardzo szukam każdej pojemności odlewek Feminite du Bois (z wyjątkiem próbek, tzn. nie bardzo malusiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zadomowienie
|
Mam do oddania miniaturki z YR, w pudełeczkach:
- Ming Shu (7,5 ml, całkiem nowe) - So Elixir EDT (5 ml bez "psika testowego") Ponadto mogę zrobic odlewki: Tesori D'Oriente - Jasmin di Giava Dali - Daliflor Yves Rocher The Vert E. Arden Green Tea Spiced E. Arden Sunflowers I male odlewki (1-2 ml): Cocoon Neonatura AA Herba Fresca Davidoff Cool Water Shalimar E. Arden Beauty E. Arden Green Tea - klasyczna Yves Rocher Bamboo Szukam: zielska, dymu, ogniska, herbaty i czekolady. Bardziej szczególowo: Guerlain AA - Anisia Bella, Foliflora, Lila Bella, Orange Magnifica i inne (poza Herba Fresca, Pampeluna, Flora Nimfea, Mentafolia, Tutti Kiwi i Mandarin Basilic) Demeter:Poison Ivy, New Zealand, Ocean, Rain, Salt Air, Sandalwood CdG: Nomad Tea i Avignon
Czytadła na wakacje szukają nowych domków! Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2010-11-07 o 16:32 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Konto usunięte
|
SZUKAM ODLEWKI:
* Charles Jourdan The Parfum * Givenchy Organza Jasmine, Fleur d'Oranger, Indecence * Joop Jette Dark Saphire * Lutens Ambre Sultan * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Tom Ford Black Orchid, Black Orchid Voile de Fleur * Shiseido Feminite du bois * Yves Rocher Nature Millenaire * YSL Belle D'Opium * Chloe wszystkich (tu tylko próbki) WYMIENIĘ: * Dior Dolce Vita miniaturka * Demeter Laundromat 15/30 ml * Sephora Vanille Gourmande perfumetka 8/10 ml * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml * Yves Rocher Vanille Noire miniaturka 5ml * Yves Rocher Bambou 120/125ml * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml * Versace Baby Blue Jeans męski 48/50ml ODLEWKI W ATOMIZERACH * Givenchy Amarige Mariage 2.5 ml * Matsuri by Annayake 3ml * Kenzo Flower Oriental 5 ml * Van Cleef and Arples Les Saisons Spring 3.5 ml * Slava Zaitsev Maroussia EDT 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Alexander McQueen My Queen 0.80ml R * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Creed Love In White 0.80ml R * Charles Jourdan The Parfum EDP 0.80 ml F * Celine Oriental Summer 2ml R * CK Secret Obsession 0.50ml F * Christopher Colvmbvs EDT 2ml F * Cacharel Noa Dream 1ml F * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Diesel Fuel For Life Unlimited EDP 1.2ml F * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Guerlain AA Gentiana 1.5ml R * Givenchy Ysatis EDT 1.8ml R * Gucci EDT 2ml F * Gucci EDP II 1.7ml F * Gucci Rush EDT 1.2ml F * HEELEY Cardinal 0.80ml R * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * J.Del Pozo Esencia De Duende 0.80ml R * LUBIN Idole 1ml R * Lolita EDP 4ml R * Mexx Woman EDT 2ml F * Molinard Habanita EDT 1.8ml R * Paco Rabanne Black XS EDT 1.2ml F * Penhaligon's Amaranthine EDP 1.2 ml F * Ralph Lauren Notorious 1ml F * Van Cleef Feeerie 1.2ml Z własnych flakonów mogę zrobić odlewkę: * Azzaro Visit - do 5 ml * Cacharel Noa - do 10ml * CK Secreet Obsession - do 10ml * Van cleef & arpels les saisons Winter - do 10 ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2010-10-07 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
AoD le Secret Amor Amor Tentation Anna Sui Sui Dreams Cinema EDP NU edt Celine Oriental Summer o kilka postów wcześniej lista próbek ![]() może coś znajdziesz? pozdrawiam ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-10-07 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.