|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Czołem
Oj dziewczynki tyyyyyle napisałyście, subskrybuję ale nie mogę być na bieżąco z wami ![]() Obejrzałam zdjęcia Claris wyglądałaś bosko. Rain z tą grzywką super wyglądasz. Jakie ty masz wieeeelkie oczy. Chłop w garniaku ok, ale tak jak inne wolę swojego ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Naj ja bym chyba tego twojego P. udusiła . Z drugiej strony pachnie mi tu brylantami
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja chyba idę spać, mam zrąbany humor, nie biegałam dzisiaj, bo mi mądrzejsi przegadali, że potrzebuję regeneracji, więc 2 dni biegania i 1 dzień przerwy. I boję się jutra. I w ogóle odechciewa mi się wszystkiego. Zajęcia kończę o 11:15, a będę musiała siedzieć do 17:00 w Tarnowie... ładny mi weekend. Przynajmniej w sobotę znowu do pracy do brata, to się finansowo trochę odkuję, bo bida.
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak założę soczewki (w okularach tego nie widać) to mi się zawsze wydaje, że wyglądam jak Atomówka któraś, bo takie wielkie mi się wydają ![]() Wróciłam TŻ się fochał strasznie, ale jak wychodziliśmy to już mu humor wrócił - pierwsze koty za płoty... dziś była konferencja z księdzem proboszczem i już wszystko wiem, że na pewno zdążymy
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze chcciałam mieć sexi chrypkę. chrypka jest ale seksowna nie jest ani trochę
![]() jutro piątek wreszcie
|
|
|
|
#1985 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No niestety u mnie poza pierścionkiem bez zmian, ale cierpliwie czekam i się nie focham. Ile wytrzymam- nie wiem ![]() A poza tym właśnie sobie pomyłam podłogi a mój tatuś stwierdził, że musi koniecznie dziś wykuć dziurę Jazda na szmacie moim nowym powołaniem.---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Bo ja tak ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1987 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby obyło sie bez warunku![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
dzisas - czytam watek o wpadkach i smiesznych sytuacjach - i to mnie rozwalilo:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=68
|
|
#1989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Frezi nie ma, a jestem ciekawa jak jej firanki. Moja mama po tym jak jej zaśpiewali 700 zł kupiła sobie materiały, zaniosła do krawcowej i jej babka za 4 dni (koszt materiały+krawcowa 300 zł) firanki uszyła. Boskie są, jak powiesi zrobię foty
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Madzia streść mi jak tam sprawy z TŻ, bo nie wszystko przeczytałam jak należy ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam właśnie z koleżanką z grupy, okazało się, że ona miała identyczną sytuację jak ja teraz na pierwszym roku licencjatu. Napisała podanie o warunek i na tym się skończyło. W sensie, że chodzi tylko o papier w instytucie, żeby nie było, że bezpodstawnie przyjmują dokumenty po terminie. Jezu, mam nadzieję
teraz za to nie wiem, czy iść do tej babki jutro, jak tylko na tym ma się skończyć...
|
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z M. spotykamy sie 2 razy w tyg, po niedzieli zobaczymy sie 3 razy bo w niedziele nie może spedzamy razem czas, wychodzimy do kina,na spacery,dużo rozmawiamy,śmiejemy sie. M. mnie obserwuje jak to powiedział i patrzy czy sie zmieniam. Jest narazie bardzo miło i mam wrazenie zawsze jak go widze,że spotykam go po raz pierwszy no i piszemy po 1 smsie dziennie co u Nas słychać żeby jakiś kontakt mieć ze sobą. Ale narazie wszystko jest na dobrej drodze no i nie moge sie doczekać poniedziałku bo wtedy sie zobaczymy Justynko lepiej idź i sie dowiedz wszystkiego
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro się rozstrzygnie co będę studiowała... ech, oby ta florystyka ruszyła. Jak nie, to czeka mnie dziki rajd po całym mieście i składanie w ostatniej chwili podania na przygotowanie pedagogiczne. Jedno, albo drugie - nie chcę marnować roku.
A wieczorkiem idziemy z TŻ na koncert i będę u niego nocować Wreszcie się ruszy z domu ten mój domator
|
|
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia to
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak Ci sie udało go wyciągnąć? ![]() trzymam,trzymam tak sie ciesze ,ze mam możliwość naprawiania tego co zepsułam ,że Ci mówie
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Pożalę się: nie mam ogrzewania ani ciepłej wody. Awarie są do kitu.
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
wróciłam z filmu bo dzięki crozee dostałam bilety na Żółwika Sammy Bardzo kochany film, lubię takie opowiada o życiu żółwia, który przeżył już 50 lat i między innymi katastrofę ropy, różne porwania przez człowieka i wielką miłość ![]() a później byłam u babci bo akurat jest u cioci która mieszka naprzeciwko zaprasza mnie i TŻta do siebie na któryś weekend znowu - byliśmy już rok temu
|
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to fajnie,pojedziecie nie? ![]() Ide spać. Dobranoc ;*
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-10-07 o 22:59 |
||
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę do wyrka. Jest mi smutno i wogóle. Aleks wpadnij do mnie ja akurat od niepamiętnych czasów dziś ciepłą wodę mam
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
placze ze smiechu czytajac ten watek o zabawnych sytuacjach
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=215
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-10-07 o 23:15 |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z domu
oczy mnie pieką strasznie, muszę sobie krople kupić... Arrakis, też sobie poczytam ten wątek, bo akcja z niespodzianką w wannie "ale ci stoi" mnie rozwaliła Ilsa, fajnie Ci Elena, nooo, szczerze mówiąc, wiem, że P. wybadał, ale to tak przedwcześnie. W tym roku na bank nie ugnie nóżki. No nawet palce serdeczne (sic!) sobie utnę, jak przyklęknie przed Nowym Rokiem ![]() Aleks, chodź do mnie! poklachamy, z pracą u nas jest nie najgorzej (choć dziś się dowiedziałam, że zarabiam 380 zł więcej niż kasjerka ), a i wodę ciepłą mam
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym ruszaniem to różnie może być... na początku tygodnia była tylko połowa wymaganej ilości studentów
Nawet nie musiałam go szczególnie namawiać - główny powód, dla którego on tak nie chce wieczorami wychodzić to taki, że nie chce sam później wracać do domu po nocy. A jutro razem taksówką podjedziemy Także liczę na to, że po ślubie od czasu do czasu jakiś rajd wieczorny się trafi
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko czekać na efekty ![]() Koleżanka pojechała dziś do domu, więc w końcu udało mi się nadrobić Jutro planuję zapisać się w końcu na egzamin na prawko
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
ale się za Wami stęskniłam......
życie bez internetu to już nie jest życie - to egzystowanie w ciężkich warunkach...
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jak to dobrze, że dzis piatek ![]() TŻ wczoraj zabrał mnie na "Jedz, módl się i kochaj". No i film taki sobie, książka dużo bardziej mi sie podobała. Jest dużo bardziej optymistyczna i więcej widac z takiej przemiany Liz ![]() A tak to, jak zwykle... ale mi się nic nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Justyna, na pewno to tylko formalności
|
||
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dory
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Jupiiiiiiiii już piątek
![]() ![]() Stefka witaj w ogóle ![]() A mi wczoraj dali w d... na aerobiku.No masakra.Ale polecam wszystkim,bo normalnie nie zebrałabym się do ćwiczeń w domu,a tak to ćwiczę pod okiem kogoś wykwalifikowanego i do tego chodzimy z koleżanką,więc nie ma,że mi się nie chce.Siłownia mnie nudzi, aero jest fajnyyy ![]() Najeczko ale powiedz,że się nakręcasz Pomimo,że wmawiasz sobie,że nie w tym roku to i tak jesteś podjarana
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Apropos aerobiku, to wybrałam się ostatnio do ortopedy, ponieważ mój kręgosłup przypomina chińskie dzień dobry, chciałam się dowiedzieć co mogę zrobić, żeby mu pomóc i ćwiczyć. Więc: aerobik mogę, ale nie mogę skakać, biegać, wchodzić na podest Na nartach jeździć mogę, ale nie po muldach rowerem mogę, ale nie po terenie pływać mogę za to dowolnie więc generalnie mam gdzieś te porady wszystkie i będę robić to na co mam ochotę. Chciałam rehabilitację, a dostałam garść niepotrzebnych mądrości wschodu
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- http://www.mmszczecin.pl/36475/2010/...tegory=kultura
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
cze-e-ść
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

. Z drugiej strony pachnie mi tu brylantami

jak założę soczewki (w okularach tego nie widać) to mi się zawsze wydaje, że wyglądam jak Atomówka któraś, bo takie wielkie mi się wydają
TŻ się fochał strasznie, ale jak wychodziliśmy to już mu humor wrócił - pierwsze koty za płoty... dziś była konferencja z księdzem proboszczem i już wszystko wiem, że na pewno zdążymy 
żeby obyło sie bez warunku

13.03.2008
), a i wodę ciepłą mam