|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
cześć
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Rain jesteś sławna
![]() Był wczoraj Tż z kwiatami, przeprosił, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby teraz był bardziej zaangażowany. Ja w każdym razie póki co odpuszczam całkowicie ten temat ![]() Ja też chcę na aerobik, ale taki z prawdziwego zdarzenia, a nie zorganizowany gdzieś w szkolnej klasie mieszkam na zadupiu
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak tylko najpierw muszę zebrać nadprogramowe 50 zł żeby było na bilety i taxi albo podzielimy się po połowie
nie wiem czy wam pisałam z pracy że tam gdzie miała być dostawa 7. października to była 4. i zamówiłam w innym sklepie, stówkę drożej ale będzie o wiele lepsze flaki miał mój laptop kurczę coś mój budzik w telefonie mnie zawiódł bo nie obudził mnie będę sobie może dwa ustawiać bo to był jedyny w tym tygodniu raz że powinnam była iść na coś - ten przedmiot się kończy egzaminem. Mam nadzieję że tylko podawał lektury i wstępne zagadnienia bo inaczej się wścieknę
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat mnie to tam widać w tym teledysku tyle, że nie pogadasz...
Kurcze, wścieknę się... na stronie podyplomowej florystyki termin składania zgłoszeń przesunięty o tydzień ![]() No i co teraz
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dziekanacie chociaż mówią czy wiele brakuje do 15 osób ?
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie mam wyjścia chyba Chociaż przez te ciągłe opóźnienia coraz bardziej mam ochotę tą florystykę w diabły rzucić W poniedziałek mieli połowę chętnych, no to raczej za dużo nie zebrali do dziś, skoro przesuwają termin o tydzień
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Motylku
Rain, kawał super roboty, pod mocnym wrażeniem A co do uczelni, na pewno będzie dobrze. Jak nie tu to tu ![]() Też mam pierwsze zajęcia na podyplomówce za tydzień ![]() I w sumie nie wiem, czy powstała grupa, zapłaciłam i czekam na jakieś info... |
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Piąteczek ;D
Ad. Top model. Mi ta Beata się wcale nie podoba, ma oczy jak krowa i takie ciężkie powieki, fuuuj. A ta Paulina z małej miejscowości juz ma podobno spore doświadczenie w modelingu, wiec niech nie robi z siebie sierotki Marysi. Ad. Aerobik. Mi się strasznie podoba zumba. Są takie zajęcia u B. w klubie, to się chyba przejdę, przynajmniej dopóki tam pracuje, to mam za darmo A tak to od poniedziałku zaczynam chodzić na siłownię u mnie w firmie, skoro mam pod nosem i za free. Nie można dopuścić, by się za dużo tłuszczyku zmagazynowało na zimę.
|
|
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)co do aero, to zastanawiam się, bo od nowego roku mogą mi ściągać z wypłaty po 45 zł miesięcznie na wstępy na różne fitnessy i inne takie, ale nie wiem, czy będę mieć czas. bo co mi z tego, jak np. fitness jest o 18, a ja ZAWSZE wtedy jestem w pracy. ![]() Cytat:
a może jednak Twój luby się zmieni Rain, gratuluję sławy a co do florystyki i tego drugiego kierunku... no cóż, ja jestem taka, że prędzej szukałabym pracy niż szła na studia, które mają być zapchajdziurą. Gwizd, kto jak kto, ale Ty ignorująca porady lekarza Maya, heeeeeeeeeej jak tam w małżęnstwie?
|
||
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
#2022 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hej piękne Wracam dziś do domu, nie chce mi się, ale cóż Wczoraj tato jechał do Szczecina - był na dworcu, miał 2 h do pociągu i dzwoni do mnie że zaprasza mnie i TŻa na pizzę ![]() Postawił P. piwko (a po jednym TŻ już był, bo siedzieliśmy już w barze wcześniej), a potem mówi - to jeszcze po lufie sobie strzelimy Biedny TŻ nie toleruje za dobrze wódki, ale jak teściowi odmówić? Skutek był taki że wieczorem mamrotał mi w łóżku bez sensu i mówi "Ale jestem pijany skarbie..."
|
||||
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino, a Ty się do mojego miasta wprowadzasz?
|
|
|
|
#2024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest tak, że chcę sobie uciec na studia, żeby nie iść do pracy ![]() Florystyka to od dłuższego czasu moje marzenie i jakby nie patrzeć rzecz pomocna w moim zawodzie, a do tego gdybym ją skończyła to MOCNO poszerzy mi kwalifikacje. Przygotowanie pedagogiczne daje mi uprawnienia do prowadzenia zajęć dydaktycznych - co rusz szukają ludzi do prowadzenia kursów, szkoleń czy nawet do szkół policealnych... na kursach doszkalających, finansowanych przez UE warunki pracy są świetne - mój ojciec prowadząc taki kurs dostawał 45 zł na godzinę NA RĘKĘ - w ciągu dwóch tygodni zarobił więcej niż przez miesiąc pracy. A pracy szukam. Niestety na razie z marnym skutkiem. Póki co mam furtkę w postaci stażu, ale dopiero w styczniu... w przyszłym tygodniu składam CV w miejsca niezwiązane z moimi kwalifikacjami - byle coś złapać i przebiedować do stycznia. |
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Naj jasne, jeśli prowadzi go ktoś kompetentny, to miejsce nie ma znaczenia. Jednak to, co jest nazywane aerobikiem prowadzonym w szkole podstawowej, którą mam pod nosem, to zwykłe przysiady i pajacyki...
słyszałam kiedyś w sklepie rozmowę dwóch pań na ten temat ![]() Dlaczeego jest tak zimno |
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Tychy
![]() Cytat:
po prostu myślałam, że tę pedagogikę tak traktujesz, jako byle nie zmarnować roku. ale jak nie, to nie wahaj się i wydaj tę stówkę, to nie są aż tak wielkie pieniądze.
|
|
|
|
|
#2028 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładny av ![]() Ale sie wyspałam Wy sie tak cieszycie na piątek a ja chce PONIEDZIAŁEK !![]()
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Mam doła ślubnego. Doszłam właśnie do wniosku, że jestem nienormalna bo każda zdrowa kobieta po zaręczynach bierze się za szukanie sali, sukni i wyobrażanie sobie jak będzie pięknie. Ja natomiast mam koszmary ze ślubem, boję się pierwszego tańca bo nie lubię być w centrum uwagi i mam 2 lewe nogi, nie potrafię wyobrazić sobie siebie w sukni, na kimś mi się podobają ale do mnie to pasują jak wół do karety. Płaczę na myśl o kosztach. Boję się, że nie podołam organizacji i wybiorę salę gdzie goście będą głodni i niezadowoleni. Wcale mnie to wszystko nie cieszy i nie ma ochoty się z tym szarpać. Na dodatek wiem, że mam problem z podejmowaniem deczji i każda pierdoła będzie stanowić problem, bo nie bede mogła sie zdecydowac na kolor bukietu czy wzór zaproszeń. Wiem, myślicie, ze jestem głupia.
I żeby nie było wątpliwości - kocham W., chcę ślubu. tylko niech to wszystko się samo zorganizuje i opłaci. |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam,że od połowy października ma przyjść zima i ma być do -30 stopni mrozu
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Konto usunięte
|
A to dopiero za 2 lata
Tam mieszka mój TŻ i dziadkowie więc na razie tylko często tam bywam Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz przy sobie Tża ,on Ci pomoże,doradzi,wspólnie coś podejmiecie jak już sie wkrecisz w przygotowania to łatwo pójdzie
|
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
prosze
![]() też tak mówiłam ![]() A mi sie śniło,że tak cudownie było miedzy mną a Tż, wyszliśmy gdzieś z moim psem i ciagle mnie całował,przytulał ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
dlatego mam ogromną nadzieje,że Ci cali eksperci sie mylą i nie bedzie jeszcze zimy i to takiej ja chce żeby było w miare ciepło i to jak najdłużej
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najgorsze jest to, że odpowiedź jest prosta: weźcie skromny mały ślub. tylko że tego też nie chcesz/nie chcecie. przynajmniej ja tak mam ![]() PAollino, oooo, to może kawka w tychach?
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zrobią tego, jak będzie minusowa temperatura a teraz mam dziurę w oknie, że palca wsadzić mogę przyszedł Pan pomierzyć okna i musiał je otworzyć, a teraz nie da się domknąć Nie porozmawialiśmy, tzn przeprosił mnie, a mi się już nie chciało rozmawiać o tym. Mam chwilowo dość tematu ślubno-weselnego
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko na razie mało co tam znam Space'a i Jazzową |
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
a w Spacie to pracowałam po maturze i nigdy tam nie wrócę
w Jazzie bywam, ale daleko ode mnie koło hotelu (tam, gdzie Space) są jeszcze knajpki Palisander, Żywiec, Awangarda... się coś wybierze a na jakim osiedlu mieszka Twój luby? albo ulicę podaj! jeszcze się okaże, że się znamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

mieszkam na zadupiu

będę sobie może dwa ustawiać bo to był jedyny w tym tygodniu raz że powinnam była iść na coś - ten przedmiot się kończy egzaminem. Mam nadzieję że tylko podawał lektury i wstępne zagadnienia bo inaczej się wścieknę
13.03.2008
a w dziekanacie chociaż mówią czy wiele brakuje do 15 osób ?
No ale nie mam wyjścia chyba
A tak to od poniedziałku zaczynam chodzić na siłownię u mnie w firmie, skoro mam pod nosem i za free. Nie można dopuścić, by się za dużo tłuszczyku zmagazynowało na zimę.

)