![]() |
#2101 |
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Hej dziewczyny ale mnie wczoraj Morfeusz szybko dopadł ;-) Za to w nocy obudziłam się około 3 i poszłam zjeść resztki kalafiorka z obiadu ech ale miałam ssanie ;-) Dam link dziś do tych spodenek, które oglądałam-fajne i nie drogie jedne po 39.99 drugie po 49 ;-)
#2102 |
Zakorzenienie
|
Asionek, napisz koniecznie, cokolwiek by się nie działo! Trzymam za Ciebie kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
Asionek ja też myslę że nie wszystko stracone, przecież takie nie wielkie krwawienia się zdarzają, może dzidzia się wtedy lokowała w macicy. My też czekamy na wyniki Twojej bety i koniecznie idź do lekarza prywatnie, na pewno lepiej się Tobą zajmie niż ta lekarka w szpitalu. Powodzenia Kochana
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Asionek,
Ja miałam krwawienie (nie w czasie kiedy powinien być okres). Co prawda jeszcze nie wiem czy wszystko ok, ale beta rośnie normalnie. Nie było to mocne krwawienie - ustało po zwiększeniu dawki duphastonu - mam niedobory progesteronu. Może u Ciebie też będzie dobrze. Trzymaj się. |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Zadomowienie
|
czesc mamuski
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jak juz pisalam na pm2009 to ja bym sie niezdecydowala na podroz ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak wogole to ja nie mialam usg "dowcipnego" hehe od razu przez brzucholek, i bylo dobrze widac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
hej dzewczyny, ale piszecie nie da sie was nadrobic, ja w pracy i duuuuzo pracy..wieczorem znajomi przychodza zostaja caly weekend, w neidziele my idziemy do znajomych..ehh nie wiem kiedy sie odezwe
![]() Ale pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a czy miała któraś z was cystę na jajniku podczas ciąży? albo czy cokolwiek słyszałyście o takiej sytuacji? Podobno przy ciąży, cystę się nie usuwa.. co myślicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Asiak słodkie to zdjęcie z USG!
![]() ![]() Asionek trzymam mocno kciuki za Ciebie i twoja fasolkę! Oby się okazało,że to nic poważnego... Będzie dobrze Kochana! Ja wczoraj byłam znów na USG. Na szczęście okazało się,że wszystko OK. Ciąża pojedyncza, serce pięknie, mocno bije ![]() Miłego dnia Mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
kruczaa hej ja tez mialam wesele dokladnie 25.09, troche tanczylam ale gdy byl "pociag" musiałam zrezygnować bo mnie brzuszek bolal. A tak siedzialam przy stole i...jadlam
![]() ![]() ![]() kurde na tym zwolnieniu to takie nudy...ale do pracy szczegolnie takiej jak ja mam w ogole nie chce mi sie wracac. Na szczescie jutro jade do szkoly no i siostra bedzie u mnie nocować, wiec cosik sie bedzie dzialo. Tesknicie troche za imprezami??? ja ostatnio bylam w maju...a ostatnio pilam w lipcu... ale postanowione ze gdy male podrosnie, podrzucam je na noc weekendowa do dziadkow ![]() ![]() najbardziej nie moge sie doczekac co bedzie- chlopiec czy dziewczynka? tez tak macie? ![]()
![]() |
#2111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie moge sie doczekać co będzie, wiesz niby najważniejsze żeby było zdrowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Ja też marzę o córuni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
A ja o synusiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Moderatoreska
|
Córcia i synal, lub dwie córcie
![]() Jedna córcia musi być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do imprez - To jakoś się odzwyczaiłam od alkoholu bo 9 m-cy poprzedniej ciąży potem karmienie piersią to kawał czasu.. A na imprezie byłam tylko raz, odkąd Kasia jest na świecie, w karnawale, ale za to super się wybawiłam i wytańczyłam.
![]() |
#2116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() najbardziej sie boje tego, ze jak juz sie czegos chce to tak ciezko to dostac... jak bedzie corka to minka nam troszke sie podlamie, ale wiem ze gdy ja juz zobacze nikomu jej nie oddam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja to jestem zwolenniczka zabawy bez picia, nigdy nie pilam i zawsze sie dobrze bawilam, na imprezkach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Wtajemniczenie
|
[asiak1981Ja też już chcę wiedzieć bo mam już córkę
![]() Co do imprez - To jakoś się odzwyczaiłam od alkoholu bo 9 m-cy poprzedniej ciąży potem karmienie piersią to kawał czasu.. A na imprezie byłam tylko raz, odkąd Kasia jest na świecie, w karnawale, ale za to super się wybawiłam i wytańczyłam.] ja tez tak z dobre 2 latka nie szalalam, glownie z braku czasu. Cale wakacje teraz pracowalam po 13h -220h w miesiacu...to byl ciezki okres... czesto mialam ochote gdzies wyjsc ale zmeczenie bylo gora, a potem na tescie 2 kreski i zyje czy innym teraz ![]() jednak zawsze lubilam dobra zabawe, i kruczaa ma racje ze z alkoholem jest inaczej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() co do plci to my chcemy wiedziec ![]()
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2010-10-08 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
Mi się marzy córeczka
![]() ![]() Co do imprez to tak średnio tęsknię. We wakacje dużo szalałam, przed wakacjami też trochę, więc narazie mi się nie tęskni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() cos mnie dzisiaj pobolewa brzuch po prawej stronie, tak dziwnie kluje/ciagnie... na 17.15 do gina druga wizyta, 3majcie kciuki mam nadzieje, ze uslysze serduszko itp itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zycze powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Rozeznanie
|
Agus Powodzenia na wizycie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||
Rozeznanie
|
dziekuje wam dziewczyny naprawde kochane jestescie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też czasem coś kuje, ale tak delikatnie i wydaje mi się, że to normalne, poszerzamy się od środka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki i daj znać po!
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Moderatoreska
|
Rozpychaja się rozpychają malenstwa nasze, w koncu muszą mieć trochę miejsca żeby sobie rosnąć, jeszcze kilka miesięcy będą tam mieszkać
![]() Ja dziś usłyszałam dobrą wiadomość, po latach starania moja siostra bliźniaczka ujrzała dwie kreski na teście ![]() ![]() Jej jak ja się cieszę, teraz zeby wszystko było w porządku to będzie świetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2130 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
Strasznie się cieszę w końcu jej się udało, w końcu są dwie kreski na teście, a testów zrobiła już 3 wczoraj dwa i dziś jeden i każdy pokazuje to samo ![]() Może coś w tym jest że bliźniaki czują jakąś więź, ja w ciąży i jej w końcu po tak długim czasie, badaniach, leczeniu udało się. synal wrócił z wycieczki zadowolony i poleciał na dwór no a ja jak zwykle sama :/ Ale za to wieczory spędzamy razem, coraz dłuższe są więc korzystamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.