I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-08, 14:46   #2131
Stefannia
Wtajemniczenie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ten watek jest genialny od wczoraj go czytam
No to siedzimy tam już obie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mnie się coś takiego zupełnie nie podoba. A niestety w zasadzie wszystkie suknie są takie szerokie. Ja lubię rzeczy wygodne i chce lekką sukienkę a nie taką z kołem i resztą rynsztunku.
A propos, na ślubie w sobotę PM miała taką na kole. Żeby zrobić siku, musiała mieć dwie kobietki, które jej trzymały suknie. Raz brałam w tym udział zabawa lepsza niz na oczepinach.
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 14:48   #2132
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
no ba! ja jestem cały czas podjarana tym tematem i przecież ciągle myślę, że zaraz mi się może oświadczyć (ostatnio pomyliłam telefon w jego ręce z pudełeczkiem jubilerskim - nim się spostrzegłam, P. do mnie: "eeeeee, chcesz zadzwonić?" ja, że nie, a on: "a bo tak się ucieszyłaś na widok mojej komórki" )
padłam! :roftl: jestes niekwestionowana krolową tego wątku

Cytat:
Mam doła ślubnego. Doszłam właśnie do wniosku, że jestem nienormalna bo każda zdrowa kobieta po zaręczynach bierze się za szukanie sali, sukni i wyobrażanie sobie jak będzie pięknie. Ja natomiast mam koszmary ze ślubem, boję się pierwszego tańca bo nie lubię być w centrum uwagi i mam 2 lewe nogi, nie potrafię wyobrazić sobie siebie w sukni, na kimś mi się podobają ale do mnie to pasują jak wół do karety. Płaczę na myśl o kosztach. Boję się, że nie podołam organizacji i wybiorę salę gdzie goście będą głodni i niezadowoleni. Wcale mnie to wszystko nie cieszy i nie ma ochoty się z tym szarpać. Na dodatek wiem, że mam problem z podejmowaniem deczji i każda pierdoła będzie stanowić problem, bo nie bede mogła sie zdecydowac na kolor bukietu czy wzór zaproszeń. Wiem, myślicie, ze jestem głupia.
I żeby nie było wątpliwości - kocham W., chcę ślubu. tylko niech to wszystko się samo zorganizuje i opłaci.
Aleks, spokojnie, jeszcze dzuo czasu zostalo, poukladasz sobie to wszystko. zaplanuj sobie w puktach wszystko co musisz zrobic i sukcesywnie, krok po kroku zajmuj sie kazda rzeczą po kolei. zajmuj sie Ty z Tztem, a wobec szantazy rodziny bądź nieugięta. wiem, ze to ciezkie, ale warto napisac sbie argumenty, o tym, ze to Twoj slub, Ty masz byc szczęśliwa i czytac w chwilach zwątpienia.

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Cześć co słychać u Ciebie jak z Tżem?

raz lepiej, raz gorzej czasami tak jak Aleks jestem fed up with ślub, ale zobaczymy jak to wyjdzie.. czasami zastanawiam sie, czy dobrze robie, ale z drugiej strony zyc bez niego nie moge..

sensitiv, witamy w skromnych progach
Stary 2010-10-08, 14:49   #2133
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=450
Stary 2010-10-08, 14:49   #2134
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

O to jest to. też myślę o woalce bo welonu nie chce, nie bedzie się za mną nic wlokło. złaszcza, że typowej sukni nie chcę a tylko do takich welon pasuje.
Szwagierka mojego M. miała woalkę, na pocztę wrzucę zdjęcie. Generalnie całą retro była, bo dodatkowo miała jeszcze futrzaną narzutkę do kościoła.
Stary 2010-10-08, 14:50   #2135
raingirl
Zakorzenienie

Spadam
Do jutra dziewczynki
P-o-n-y do wieczorka!
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 14:56   #2136
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
A dziękuje Madziu, jakoś tak bezbarwnie. Chce mi się strasznie spać, a siedzę tu jak głupia i udaję że coś robię. Nie lubię tak. a jeszcze dwie godziny. No i w ogóle to w porządku
Zleci szybko i pójdziesz do domku

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Paaaanie drogie, ja chce sie dzisiaj wybawić, a jutro z rana na wesele nad morze x]
ale Ci fajnie

Cytat:
ten watek jest genialny od wczoraj go czytam
Jak dojde do konca to dopisze cos ze swoich zabawnych sytuacji ktorych bylo mnostwo, jako, ze oferma ze mnie straszna jest.
Jedna z takich sytuacji co sie znajomi do dzis smieja ze mnie - to jak szukalam po calym domu spodni, ktore dopieor co przymierzalam, zbey je spakowac na wyjazd a mialam je na sobie - zauwazylam to przebiegajac przed lustrem ... i wiele wiele innych
Ty jesteś niemożliwa

Cytat:

A propos, na ślubie w sobotę PM miała taką na kole. Żeby zrobić siku, musiała mieć dwie kobietki, które jej trzymały suknie. Raz brałam w tym udział zabawa lepsza niz na oczepinach.
chciałabym to z miłą checią zobaczyć albo potrzymać

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

raz lepiej, raz gorzej czasami tak jak Aleks jestem fed up with ślub, ale zobaczymy jak to wyjdzie.. czasami zastanawiam sie, czy dobrze robie, ale z drugiej strony zyc bez niego nie moge..
najlepiej jakbyś żadnych nie miała wątpliwości co do Tża wiesz, w każdym związku zdarzają sie kryzysy a skoro jesteś pewna,że Kochasz go i nie możesz żyć bez niego to powiedz tym wątpliwością "sio"

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Spadam
Do jutra dziewczynki
P-o-n-y do wieczorka!
3maj sie
Stary 2010-10-08, 15:03   #2137
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałabym to z miłą checią zobaczyć albo potrzymać
Skąd ja wiedziałam, że będziesz chciała
ale fakt faktem, przezycie niesamowite. Najpierw PM i panna nr 1 podnoszą do góry zwoje sukni z trenem. w tym czasie panna nr 2 zawija halkę z tym kołem do góry, i PM i 1 wpychają suknie do tej takiej kieszonki co sie utworzyła z halki. Potem 1i 2 podnoszą wyżej i PM może wreszcie zrobić siku
Nie wiem, czy to dobrze opisałam, ale bycie nr 1 było śmieszne
Stary 2010-10-08, 15:06   #2138
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

Ty jesteś niemożliwa
ojjj madzia - ja tak mam co chwila takie sytuacje - powinnam zapisywac chyba bo juz wielu nie pamietam....
Moi znajomi to sie juz tak przyzwyczaili, ze nic ich nie dziwi wmoim wykonaniu...

Kiedys mi strzelilo kolo w aucie (opona znaczy sie) a ze podczas tego taki huk byl, autem szarpnelo i moja pierwsza mysl byla "silnik mi odpadl?"
Do dzis znajomi, jak mam dalej gdzies jechac mi mowia, zbeym uwazala na silnik
A ostatnio moiwlam to kolezance i jej tlumacze, "ale to nie tak, ze ja tak myslalam, tylko ta mysl mi sie tak sama w glowie pojawila, bez myslenia" a kolezanka - aaa to ty tak pomyslalas bez myslenia mam rozumiec?

aaa i rozesmialam sie na slubie przyjaciolki - niechcacy oczywiscie - a bylam jej swiadkiem wiec w USC siedzialam w pierwszym rzedzie kolo pary mlodej.... moj niekontrolowany wybuch smiechu mial miejsce w momencie jak urzedniczka pytala czy dzieci beda mialy nazwisko meza - do dzis mi to wypominaja i maz przyjaciolki mowi, ze on juz zbiera rozne dzwonki w tel typu muczace krowy i ze sie kiedys zemsci

ojjj ja sie sama czasem sobie dziwie jak mozna byc takim zakreconym osobnikiem jak ja

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-10-08 o 15:08
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 15:16   #2139
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
ale fakt faktem, przezycie niesamowite. Najpierw PM i panna nr 1 podnoszą do góry zwoje sukni z trenem. w tym czasie panna nr 2 zawija halkę z tym kołem do góry, i PM i 1 wpychają suknie do tej takiej kieszonki co sie utworzyła z halki. Potem 1i 2 podnoszą wyżej i PM może wreszcie zrobić siku

Cytat:
ojjj madzia - ja tak mam co chwila takie sytuacje - powinnam zapisywac chyba bo juz wielu nie pamietam....
Moi znajomi to sie juz tak przyzwyczaili, ze nic ich nie dziwi wmoim wykonaniu...

Kiedys mi strzelilo kolo w aucie (opona znaczy sie) a ze podczas tego taki huk byl, autem szarpnelo i moja pierwsza mysl byla "silnik mi odpadl?"
Do dzis znajomi, jak mam dalej gdzies jechac mi mowia, zbeym uwazala na silnik
A ostatnio moiwlam to kolezance i jej tlumacze, "ale to nie tak, ze ja tak myslalam, tylko ta mysl mi sie tak sama w glowie pojawila, bez myslenia" a kolezanka - aaa to ty tak pomyslalas bez myslenia mam rozumiec?

aaa i rozesmialam sie na slubie przyjaciolki - niechcacy oczywiscie - a bylam jej swiadkiem wiec w USC siedzialam w pierwszym rzedzie kolo pary mlodej.... moj niekontrolowany wybuch smiechu mial miejsce w momencie jak urzedniczka pytala czy dzieci beda mialy nazwisko meza - do dzis mi to wypominaja i maz przyjaciolki mowi, ze on juz zbiera rozne dzwonki w tel typu muczace krowy i ze sie kiedys zemsci

ojjj ja sie sama czasem sobie dziwie jak mozna byc takim zakreconym osobnikiem jak ja

zapisuj jaka pamiątka bedzie na starość
Stary 2010-10-08, 15:37   #2140
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensitiv Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Podczytuję was od dłuższego czasu (jakichś 4 części) i bardzo sympatycznie się was czyta, fajna atmosferka tutaj panuje

Czy można się do was przyłączyć?
witamy
myślę, że skoro oboje macie takie tradcyjne podejście, to już tuż-tuż

btw. śląsk górą!
Cytat:
co to jest?
ja ci polecam a6w i basen albo taniec

a tak w ogole to czesc i czolem wszystkim
aa taki likier ziołowy z colą to najpyszniejszy drink na świecie (raz na jakiś czas )
Cytat:
padłam! :roftl: jestes niekwestionowana krolową tego wątku
nie wiem, czy to komplement

Arrakis, ja też czytam ten wątek od wczoraj i też mogłabym coś od siebie dorzucić (jak mi żul powiedział: ”ale śmierdzisz” - tylko bardziej wulgarnie - albo mój talent do wyśmiewania się z wykładowców, gdy Ci stoją za mną lub mnei mijają a teraz sobie przypomniałam, jak kiedyś klepnęłam w tyłek tatę P., bo myślałam, że to mój luby o ślizganiu się, przejęzyczaniu itp. nie wspomnę) w ogóle niektóre dziewczyny piszą tam rzeczy,których ja bym za żenujące nie uznała. no sorry - też mi megasiara powiedzieć ”dzień dobry” zamiast ”do widzenia”

I tego - ja mam wrażenie, że moje zaręczyny bedą do d... P. wie, co mi się podoba, wie, że tego chcę, co za niespodzianka...?

A jak ja się teraz stresuję organizacją ślubu, to co będzie po? nie chce cichego ślubu bez najbliższych... ale nie chcę też walk o każdą pierdołkę.
buuu

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-10-08 o 15:45
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 15:39   #2141
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

I tego - ja mam wrażenie, że moje zaręczyny bedą do d... P. wie, co mi się podoba, wie, że tego chcę, co za niespodzianka...?
beda cudowne na pewno P. cie zaskoczy miejscem, czasem i oprawa
Stary 2010-10-08, 15:49   #2142
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ej no co Ty, będzie cudownie, podobno to jest tak że nawet jak wiesz i oczekujesz i wszystko jasne, to jest super. Poza tym bedziesz zachwycona że to wreszcie nastąpiło
Stary 2010-10-08, 15:51   #2143
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
słyszałam,że od połowy października ma przyjść zima i ma być do -30 stopni mrozu
ło matko! w tamtym roku też była masakra ale nie pamiętam czy aż taka. dobrze, że we wrocku zawsze najcieplej
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 16:01   #2144
OlkaR
Zakorzenienie

Bry

Umieraaaaam.
Calutką noc nie mogłam spać. Najpierw bardzo mnie bolał żołądek i mi go aż tak "wywaliło" na wierzch. Tak zaraz pod żebrami miałam taką wielką twardą gulę, która bolała i mnie mdliło. Więc nic nie jadłam, bo nie mogłam. Więc byłam później głodna i dlatego nie mogłam zasnąć. Jak przeszedł ból (o 3 w nocy) zjadłam pół opakowania takich mini grzanek ze śmietankowym Almette, maniuński słoiczek grzybków marynowanych, kanapkę z pasztetem i przepiłam sokiem wiśniowym. Położyłam się do łóżka. Po 30 min uświadomiłam sobie, że nie umyłam zębów więc wstałam dokonać jest czynności. Zaczęło mi się przelewać w brzuchu co było na tyle irytujące, że nie mogłam oczywiście zasnąć. Włączyłam radio i sobie sluchałam muzyki. Leciała smutna piosenka i się popłakałam. Jak się popłakałam to mnie rozbolała głowa... i tak do 6 rano. Potem musiałam przysnąć, bo budzik przed 7 mnie obudził...
ehhh masakra ot co.

I jeszcze zajęcia taaaaaaaaaakie nudne

Ale kupiłam sobie czapeczkę w Cubusie bo dzisiaj było -3 stopnie rano a wolę dbać o zatoki więc będzie lans

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ło matko! w tamtym roku też była masakra ale nie pamiętam czy aż taka. dobrze, że we wrocku zawsze najcieplej
Co Ty opowiadasz, przecież tam na zachodzie to polska Syberia jest

Ale tak, od 2 lat w zimie było -30.
Stary 2010-10-08, 16:02   #2145
peach_passion
Zakorzenienie

arrakis widzę, że się wkręciłaś uwielbiam tego typu wątki. kiedyś wpadłam na wątek "najśmieszniejsze teksy dzieci" i spisałam sobie kilka

Piotruś(3,0) słucha opowieści o tym, że jak był mały to był karmiony piersią. Zafascynowany opowieścią pyta: -z którego cycuszka piłem mleczko, a z którego herbatkę?

Piotrek(3,6) siedzi w fotelu i co chwila zagląda do swoich majteczek. Po kilku takich spojrzeniach na przyrodzenie odzywa się: -maamooo....chcesz zobaczyć potwora?

Pewnego ranka gdy robiłam śniadanie Piotruś(3,6) wszedł cicho do kuchni i niespodziewanie mnie ugryzł w tyłek. Gdy odkręciłam się do niego zaskoczona powiedział: - mmmmm...,ale pyszny tyłeczek

Piotrek(4,0) o 6 rano prosi mnie abym poczytała mu książkę. Ja w półśnie próbuję otworzyć oczy, ale nie bardzo mi to wychodzi. Mówię do Piotrka: -zobacz, że oczy same mi się zamykają! On na to: nie, ty specjalnie nimi mlaskasz!

Piotrek widzi jak pierwszy raz karmię butelką jego młodszego brata. Zdziwiony pyta: - mamoooo - to już cycki zamknęłaś?

Olka, co Ty mi tu gadasz:P zawsze w zimie jak mówią w prognozie, że w Polsce będzie (powiedzmy) od -20 do -15 stopni to znaczy, że suwałki mają -20 a wrocław -15

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2010-10-08 o 16:12
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 16:07   #2146
Stefannia
Wtajemniczenie

Uciekma do domku, miłego wieczoru moje Panie
Stary 2010-10-08, 16:15   #2147
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
arrakis widzę, że się wkręciłaś uwielbiam tego typu wątki. kiedyś wpadłam na wątek "najśmieszniejsze teksy dzieci" i spisałam sobie kilka

Piotruś(3,0) słucha opowieści o tym, że jak był mały to był karmiony piersią. Zafascynowany opowieścią pyta: -z którego cycuszka piłem mleczko, a z którego herbatkę?

Piotrek(3,6) siedzi w fotelu i co chwila zagląda do swoich majteczek. Po kilku takich spojrzeniach na przyrodzenie odzywa się: -maamooo....chcesz zobaczyć potwora?

Pewnego ranka gdy robiłam śniadanie Piotruś(3,6) wszedł cicho do kuchni i niespodziewanie mnie ugryzł w tyłek. Gdy odkręciłam się do niego zaskoczona powiedział: - mmmmm...,ale pyszny tyłeczek

Piotrek(4,0) o 6 rano prosi mnie abym poczytała mu książkę. Ja w półśnie próbuję otworzyć oczy, ale nie bardzo mi to wychodzi. Mówię do Piotrka: -zobacz, że oczy same mi się zamykają! On na to: nie, ty specjalnie nimi mlaskasz!

Piotrek widzi jak pierwszy raz karmię butelką jego młodszego brata. Zdziwiony pyta: - mamoooo - to już cycki zamknęłaś?
pyszny tyłeczek rządzi

Olka, poka czapkę i odeśpij sobie dzisiaj

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

ja w ogóle myślę, że na wątku nie ma żadnej dziewczyny z Suwałk, bo wszystkie zamarzły
Stary 2010-10-08, 16:17   #2148
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
ja w ogóle myślę, że na wątku nie ma żadnej dziewczyny z Suwałk, bo wszystkie zamarzły
aj lowju
Stary 2010-10-08, 16:23   #2149
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cześć
Nareszcie piątek i dzisiaj się wyśpię. Bu.
Obładowałam się kserami z biochemii, bo oczywiście mam w jeden dzień laborki i seminaria z wejściówkami. Poza tym mikrobiologia jest fajna, przynajmniej to laboratorium jest wypaśne, extra i świetnych mamy prowadzących. Już chcę założyć własną, bakteryjną kolonię a'la simcity
I chce mi się spaaać A tu jeszcze muszę na TŻ czekać aż przyjedzie...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 16:25   #2150
OlkaR
Zakorzenienie

Naj, w wysłanych
Zjadłam sobie obiadek i zaraz pójdę do wyrka bo wieczorem możliwe, że z chłopakami gdzieś pójdę
Stary 2010-10-08, 16:26   #2151
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja koleżanka ze studiów, a późniejsza współlokatorka jest z Suwałk. Z przyjaciółką zawsze się z niej śmiałyśmy, że poluje na niedźwiedzie a później chodzi w ich skórach żeby jej było ciepło, bo u niej to już prawie Syberia
Stary 2010-10-08, 16:26   #2152
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Cześć
Nareszcie piątek i dzisiaj się wyśpię. Bu.
Obładowałam się kserami z biochemii, bo oczywiście mam w jeden dzień laborki i seminaria z wejściówkami. Poza tym mikrobiologia jest fajna, przynajmniej to laboratorium jest wypaśne, extra i świetnych mamy prowadzących. Już chcę założyć własną, bakteryjną kolonię a'la simcity
I chce mi się spaaać A tu jeszcze muszę na TŻ czekać aż przyjedzie...
czego???
Stary 2010-10-08, 16:37   #2153
najfajniejsza
Zakorzenienie

Arrakis, low ju tu

A ja Wam zazdroszczę wyspania się... ja muszę wstać jutro o 8, bo przyjdzie pan od gazu, sprawdzić czy jest szczelne wszystko, a potem magisterka... choć 5-6 stron wypocić muszę
Stary 2010-10-08, 16:39   #2154
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Arrakis, low ju tu

A ja Wam zazdroszczę wyspania się... ja muszę wstać jutro o 8, bo przyjdzie pan od gazu, sprawdzić czy jest szczelne wszystko, a potem magisterka... choć 5-6 stron wypocić muszę
Łee to spokojnie możesz spać dłużej, z doświadczenia wiem, że ludzie od takich spraw nie są punktualni
A w ogóle to co Was tak cisną z tą magisterką? Przecież ledwo rok akademicki się zaczął...
Stary 2010-10-08, 16:46   #2155
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Łee to spokojnie możesz spać dłużej, z doświadczenia wiem, że ludzie od takich spraw nie są punktualni
A w ogóle to co Was tak cisną z tą magisterką? Przecież ledwo rok akademicki się zaczął...
ostatnio też tak myślałam, aż usłyszałam pukanie do drzwi 10 minut przed czasem

cisną, bo mam niezaliczony semestr poprzedni z powodu braku wpisu z seminarium
Stary 2010-10-08, 16:47   #2156
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
czego???
Bo to będzie fajne

Naj, pagka ma rację - panowie kontrolerzy nie bywają punktualni

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 16:52   #2157
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
ostatnio też tak myślałam, aż usłyszałam pukanie do drzwi 10 minut przed czasem

cisną, bo mam niezaliczony semestr poprzedni z powodu braku wpisu z seminarium
To musisz mieć całą pracę napisaną żeby Ci dali wpis z seminarium z czwartego roku?
Stary 2010-10-08, 16:54   #2158
sensitiv
Raczkowanie

Cytat:
ja i tak zrobie tak jak uwazam za sluszne,.... jak zawsze zreszta - taki juz buntownik ze mnie z natury
Wiesz: tacy w życiu zawsze przetrwają Bo to taki typ, że jak się nie da drzwiami to wejdą oknem i idą przez życie z hasłem: nic na siłę... wszystko młotkiem

Tak trzymać

Cytat:
Ha! I jak dobrze pójdzie to dziś będzie meeting Zazdrośnic Szczecińskich - zupełnie przypadkiem
Miłej zabawy

Cytat:
Kochana Osoba, która Cię kocha, osoba, którą Ty kochasz, uklęknie przed Tobą i jak to zestresowany facet łamiącym się głosem zapyta czy chcesz być jego żoną. Czekasz na to tak długo, że pewnie ze wzruszenia Ci stanie gula w gardle, i będzie musiał pochrząkać żebyś wykrztusiła z siebie to tak. A potem przyjdziesz do nas i z wypiekami na twarzy i przejęciem nam opowiesz wszystko. Zobaczysz będzie cudownie

Cytat:
A jak ja się teraz stresuję organizacją ślubu, to co będzie po? nie chce cichego ślubu bez najbliższych... ale nie chcę też walk o każdą pierdołkę.
buuu
To jest kwestia, która też mnie przeraża, ale wiesz co mówi mój Tż: Kochanie nie denerwuj się, będziemy w tym we dwoje, i to będzie nasz ślub, nie będziesz z tym sama.

Pomyśl tak samo i od razu zrobi Ci się lepiej.
Stary 2010-10-08, 16:56   #2159
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny

Podczytuję was od dłuższego czasu (jakichś 4 części) i bardzo sympatycznie się was czyta, fajna atmosferka tutaj panuje

Czy można się do was przyłączyć?
Witaj

Cytat:
Pagka oddałaś mi mój ulubiony Twój awatar
Znowu się gapię i czekam aż rolka się skończy

Cytat:
koniec dobroci !

skończy sie jak
Pagka w końcu wyjdzie z kibla !

Stefcia cześćco u Ciebie

Cytat:

Cytat:
aa taki likier ziołowy z colą to najpyszniejszy drink na świecie (raz na jakiś czas )

Ja wolę Amaretto z colą
na pół roku TŻ zabiera mnie do Krakowa
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 17:07   #2160
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
To musisz mieć całą pracę napisaną żeby Ci dali wpis z seminarium z czwartego roku?
EDIT: nie, nie całą. muszę mieć albo jeden rozdział w formie ostatecznej albo dwa rozdziały w takiej do poprawki. jestem gdzieś w 60% pierwszego rozdziału
Cytat:
Wiesz: tacy w życiu zawsze przetrwają Bo to taki typ, że jak się nie da drzwiami to wejdą oknem i idą przez życie z hasłem: nic na siłę... wszystko młotkiem

Tak trzymać

Miłej zabawy

Kochana Osoba, która Cię kocha, osoba, którą Ty kochasz, uklęknie przed Tobą i jak to zestresowany facet łamiącym się głosem zapyta czy chcesz być jego żoną. Czekasz na to tak długo, że pewnie ze wzruszenia Ci stanie gula w gardle, i będzie musiał pochrząkać żebyś wykrztusiła z siebie to tak. A potem przyjdziesz do nas i z wypiekami na twarzy i przejęciem nam opowiesz wszystko. Zobaczysz będzie cudownie

To jest kwestia, która też mnie przeraża, ale wiesz co mówi mój Tż: Kochanie nie denerwuj się, będziemy w tym we dwoje, i to będzie nasz ślub, nie będziesz z tym sama.

Pomyśl tak samo i od razu zrobi Ci się lepiej.
ja samego ślubu się póki co nie boję, ale organizacja to koszmar jakiś, przynajmniej w moich wyobrażeniach

dzięki za tamte słowa o zaręczynach
ciekawa jestem, jak to będzie
Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Witaj

Ja wolę Amaretto z colą
na pół roku TŻ zabiera mnie do Krakowa
ooo, na pół roku? WOW, a w jakimż to celu?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-10-08 o 17:11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości