![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
hej baby
![]() dziś miałam kiepski dzień, nie tylko w pracy kicha, ale popołudnie też do bani ![]() ![]() ![]() hello kitty ![]() ![]() ![]() ![]() szary sweterek, który miała Ola i co teraz wkleiła Takuśna jest cudny, a ta cena niezła ![]() ![]() jutro mam urlop ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
TZ ma początki zapalenia płuc...
![]() zarąbie go zaraz.. za to marudzenie ![]() Trzymajcie mi ręce! ![]()
#2883 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
![]() ale z nim to gorzej niz z chorym dzieckiem, tego nie, zabierz, przynies, cicho, ała, połóż, we go, otwórz... no ludzie.. ![]()
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o współczuję ci bardzo mam nadzieję że twój tz szybko dojdzie do siebie i przestanie marudzić nie wiem czemu ale mój tz zawsze udaje że mu nic nie ma nigdy nie narzeka że go coś boli oczywiście leki to mu muszę pod nos podać bo sam sobie nie zapoda bo on nigdy nie wie co na co |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio praktycznie wszystko mi się na allegro sprzedaje ![]() ![]() I polewkę allegrową mam... W zeszłym tygodniu nie sprzedała się bluza (tzn zakończyłam aukcję 10min wcześniej bo stwierdziłam, że żal mi za 10zł oddawać). Zaraz po tym napisała do mnie babka, że nie zdążyła zalicytować (10zł) i że proponuje mi w związku z tym...8zł i żebym jej wystawiła aukcję z taką ceną Kup teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja rozumiem, że można proponować niższą cenę, ale chyba powinno się to robić grzecznie i na poziomie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Hello
tak chory małż w domu to hospital ![]() o Cestia faktycznie niemilucha ta allegrowiczka ja jak widzę, że parę razy ktoś coś sprzedawał i nic, to wysyłam ofertę nieco niższą ![]() ostatnio chciałam pampki, ale babka nie chciała sprzedać za 2 zł mniej , wiec pass, a teraz widzę, że wystawiła za moją sugerowaną kwotę ![]() ![]() mi nikt ostatnio nie przysyła propozycji cenowych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Uff, leki działają, maruder się u TZ wyłączył ![]() Teraz czytam, co napisałam i sama z tego leję ![]() Cestusia, czasami ludzie nie mają wstydu, naprawdę! Kazdy by chciał dostać rzecz za darmo.. bo przecież jak sie doliczy koszty wysylki to juz sie przeplaca.. coz, jak wsiadzie w auto i pojedzie do marketu to napewno zaplacilaby mniej... ![]()
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to bry baby, pranko robię, zaraz wychodzę na spacer ![]() ![]()
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
eloł. co tak cicho ?
ja grzeję obiad, małż ma wolne i właśnie wiesza półki u Igi ![]() tradycyjnie czekam na listonoszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
hej.
ja dziś w domku, rano spacer i zakupy zaliczyłam, wracałam obładowana jak wielbłąd ![]() ![]() ![]() jest piękne słoneczko, rano było +3, teraz już więcej i jest dość przyjemnie. zaraz zrobię sobie kawę, a potem małe sprzątanie...tak mi się nie chceeee Cestia - ale babiszon ![]() ![]() ja mam full ciuszków do wystawienia na all, ale chyba nie zmuszę się do tego w tym wcieleniu ![]() ![]() ![]() Anisia - super, że małżonek wraca do żywych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Hehe Maluśna, też tak mam od czasu do czasu, że patrzeć na allegro nie mogę
![]() Obiadek się gotuje. Dziś indyk (kurczaka ostatnio nie jemy w ogóle) a'la KFC ![]() ![]() Zazdroszczę tych pomytych okien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() napewno na weekend zrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
uwaga, chwalę się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Witam
u nas zimno ale słonecznie byłam dzis na tych testach alergicznych z Krystianem, no i wyszło mu uczulenie na trawy doktorka jeszcze mnie oświeciła że uczulenia mogą występować krzyżowo tzn. że jak ma na trawy to i jakieś owoce/ warzywa mogą też uczulać. Dała mi jakąś broszurkę będę studiować jowiszku super się prezentują te półeczki Cestia gratulacje sprzedaży ja bym też musiała co nieco wystawić na sprzedaż ale nie umiem się za to zabrać aa jowiszku i jak tam z twoją fryzurą Anisiu dobrze że leki zaczęły tak szybko skutkować |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Jowisz mówisz że masz hopla pomarańczowego??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
fryz zaraz na roślinach
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
mnie się pomarańcz podoba ale nie może być go za dużo, jako dodatek to jest super.
czy macie jakiś pomysł jak pomalować pokój 12-latkowi jakąś kombinację kolorów, jeden kolor, wszystkie pomysły mile widziane |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
piękny pokój Igusiowej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łeb mi dziś napitala cały dzień ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Cześć babencje
Ledwo żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie zaraz obejrzymy jakiś filmik ![]() Jowiszkowa super półeczki, bardzo podoba mi się wystrój u Igusi ![]() U nas mama mebluje na nowo jeden z pokoi, póki co nowy parkiecik jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
my po zakupach spożywczych. i obuwniczych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!!! Mój mi dziś kupił kapcie ![]() ![]() ![]() ![]() Prosimy o foteczkę butków ![]() ![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Kasia - uroczy komplecik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja jestem na etapie poszukiwania kozaków. pomysłu nie mam, napewno chcę na obcasie, ale nie szpilka bo jak zima stulecia nastanie to się rozjadę na lodzie w drodze do pracy ![]() http://moda.allegro.pl/krimen-rasowe...248116589.html ale chyba łydka mi nie wejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
też mi się takie kozaki podobają. i co ważne bardzo ciepłe będą - koturn pod palcami na mrozie naprawdę bardzo dużo daje
![]() ale jak w ubiegłym sezonie szukałam takich w panoramie to cena nie schodziła poniżej 450zeta. i odpuściłam ![]() tzn. odpuściłam bo głównie w domu siedzę. jakby pracowała to kupiłabym i za 500 ![]() jutro się pochwalę bo butki ciemne, i w pokoju teraz ciemno więc wiele widać nie będzie. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-10-08 o 20:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
![]() 9,5 cm obcas to dla mnie samobójstwo w zimie ![]() zresztą , tak dumam, że za rzadko w zimie biegam w spódnicach , więc chyba stanie na jakichś płaskich lub min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj przepiekne muszą być te Twoje dzieła kochana pacnij mi tu focie błagam ![]() ![]() ![]() Małżon się dotoczył to lecę na Freediego Krugera najnowszego ![]() ![]() ![]() Maluśna kozaczki boskie!!! ale także nie dla mnie bo ja ostatnio łamaga jestem więc tylko na plaskaczach biegam ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.