I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-09, 09:16   #2341
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Dziewczyny, tak myślę o tym, co ubrać na jutrzejszy koncert. No i wymyśliłam czarne rurki, marynarkę czarną... i co dalej? Czerwone dodatki? Myślę, czy nie ubrać tych butów http://www.poschodkach.com.pl/www/sklep,0,1863.html (te, co Kamka też ma) tylko czerwonych, ale co dalej? Jaka bluzka? Biżuteria?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:34   #2342
carmelova
Zakorzenienie

Justi Ty interesowna kobieto!!!!
Klasyczneo brownies nie piekłam wieki, ostatnio albo z peanut butter, albo z philadelfią, albo z dulche de leche... Łi łil see

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak myślę o tym, co ubrać na jutrzejszy koncert. No i wymyśliłam czarne rurki, marynarkę czarną... i co dalej? Czerwone dodatki? Myślę, czy nie ubrać tych butów http://www.poschodkach.com.pl/www/sklep,0,1863.html (te, co Kamka też ma) tylko czerwonych, ale co dalej? Jaka bluzka? Biżuteria?
A jaki to jest koncert?
Skąd masz takie czerwone buty????
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:35   #2343
najfajniejsza
Zakorzenienie

justyna, niestety, nie umiem tak na oko doradzić, musiałabyś się pokazać w zestawie z czerwonymi dodatkami

panowie od gazu byli punktualnie, zrobiłam wstępne zakupy i spadam na śniadanko i do magisterki, bo po południu nie będę mieć czasu.
także miłej soboty, lejdis

PS kama, zaproś nas na ciacho kiedyś albo nie "nas", wystarczy, że zaprosisz mnie
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:37   #2344
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Justi Ty interesowna kobieto!!!!
Klasyczneo brownies nie piekłam wieki, ostatnio albo z peanut butter, albo z philadelfią, albo z dulche de leche... Łi łil see

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

A jaki to jest koncert?
Skąd masz takie czerwone buty????
Jaka interesowna? Gdzieżby
Eee, klasyczne za proste

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

najeczko, no pstryknęłabym foty, ale kurde... pasowałoby całego zestawu, a nie mam pomysłu na spód
Kamka, jazzowy, ale Botti'ego, więc duży ale siedzę w 1. rzędzie, więc się muszę wystroić a buciki mi życzliwy kolega w Ryłko ściągnął gdzieś ze Ślunska kilka miesięcy temu, bo marzyłam o klasycznych czerwonych szpilkach i wyczaiłam, że nasze ukochane są w tym kolorze

Stary 2010-10-09, 09:40   #2345
najfajniejsza
Zakorzenienie

aaa, jeszcze Wam powiem: wczoraj mój luby, jak byliśmy w delikatesach pod domem, kupił sobie piwko - czasem jak kończy mu się cykl nocek, to po ostatniej przed snem sobie golnie no i dziś rano mnie budzi i pyta, czy widziałam piwo. obszukaliśmy całe mieszkanie (tak!) i nie ma. po prostu albo nie wzięliśmy ze sklepu (co byłoby dziwne, bo za nami była tylko jedna pani, więc nie mieli sajgonu i na pewno by zauważyli), albo P. schował w dziwne miejsce.
w każdym razie jestem tak kochana, że mu kupiłam nowe jestem idealną konkubiną, która lata konkubentowi po piwska

a dwa: nienawidzę citydeal. wszystkie zniżki są super, tylko jeszcze żadnej nie było w moim mieście najczęściej są to gliwice, do których mam za daleko

lecę
Stary 2010-10-09, 09:52   #2346
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

czesc
Stary 2010-10-09, 10:01   #2347
Stefannia
Wtajemniczenie

HeJ

Toście mi narobiły ochoty na seks, TŻ w szkole.
Olka, poradnik wymiata.
Paolino, trzymaj sie, ale porozmawiaj z TŻ, on nie może tak panikować, gdzie wsparcie dla Ciebie? bedziesz ukrywać swoje problemy żeby przypadkiem Cie nie zostawił, bo nie jest wart. Niech sie nie przejmuje teściową, moja mnie nie znosi od sześciu lat i żyję
Naj, jestem z toba, powodzenia, trzaśniesz dziś 20stron i będziesz miała z głowy
Jesli cos jeszcze, to oczywiście wypadło mi z głowy.

Jadę do rodziców, przyszykować motorek do zimy... Ta cholerna pogoda chyba juz nie pozwoli mi na nim jeżdzić

Miłego dnia

......................... .....
A wiem, co jeszcze miałam powiedzieć Naj, ja też kasuję historię wizazu właśnie nawet kiedys miałam cie zapytać, jak sie kryjesz przed swoim konkubentem ogolnie, jest to powód, dla którego rzadziej piszę z domu
Justyna, buty sliczne

Edytowane przez Stefannia
Czas edycji: 2010-10-09 o 10:02
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 10:24   #2348
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
HeJ

Toście mi narobiły ochoty na seks, TŻ w szkole.
Olka, poradnik wymiata.
Paolino, trzymaj sie, ale porozmawiaj z TŻ, on nie może tak panikować, gdzie wsparcie dla Ciebie? bedziesz ukrywać swoje problemy żeby przypadkiem Cie nie zostawił, bo nie jest wart. Niech sie nie przejmuje teściową, moja mnie nie znosi od sześciu lat i żyję
Naj, jestem z toba, powodzenia, trzaśniesz dziś 20stron i będziesz miała z głowy
Jesli cos jeszcze, to oczywiście wypadło mi z głowy.

Jadę do rodziców, przyszykować motorek do zimy... Ta cholerna pogoda chyba juz nie pozwoli mi na nim jeżdzić

Miłego dnia

......................... .....
A wiem, co jeszcze miałam powiedzieć Naj, ja też kasuję historię wizazu właśnie nawet kiedys miałam cie zapytać, jak sie kryjesz przed swoim konkubentem ogolnie, jest to powód, dla którego rzadziej piszę z domu
Justyna, buty sliczne
Cześć
Przeczytałam: Teście mi narobili ochoty na seks... i uznałam, że jesteś chora ;P
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 10:30   #2349
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
aaa, jeszcze Wam powiem: wczoraj mój luby, jak byliśmy w delikatesach pod domem, kupił sobie piwko - czasem jak kończy mu się cykl nocek, to po ostatniej przed snem sobie golnie no i dziś rano mnie budzi i pyta, czy widziałam piwo. obszukaliśmy całe mieszkanie (tak!) i nie ma. po prostu albo nie wzięliśmy ze sklepu (co byłoby dziwne, bo za nami była tylko jedna pani, więc nie mieli sajgonu i na pewno by zauważyli), albo P. schował w dziwne miejsce.
w każdym razie jestem tak kochana, że mu kupiłam nowe jestem idealną konkubiną, która lata konkubentowi po piwska

a dwa: nienawidzę citydeal. wszystkie zniżki są super, tylko jeszcze żadnej nie było w moim mieście najczęściej są to gliwice, do których mam za daleko

lecę
No niestety nie mają jeszcze wszystkich miast ja teraz chciałam do fryzjera dobrego się wybrać i myślę o krakowskich, bo dużo jest zniżek, ale nie znam salonów i nie wiem, które dobre.

Stary 2010-10-09, 11:19   #2350
P-o-n-y
Zakorzenienie

ja sie zbieram na wesele nad morze, wroce dopiero jutro, trzymajcie kciuki, zeby bylo fajnie
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 11:27   #2351
sensitiv
Raczkowanie

Hej hej kobiety

Właśnie latam z odkurzaczem i szmatką i jestem w połowie operacji sprzątanie Nie chciałaby któraś pomóc?

Ale uwijam się uwijam bo sobie obiecałam dziś domowe spa A wieczorem Tż przyjedzie to i domowy seksik będzie

Ostatnio mieliśmy akcję "brat". Akcja w trakcie, a tu.. pukanie do drzwi. Dobrze, że my po tygodniu przerwy jak te zwierzaki jeszcze w ubraniach się na siebie rzuciliśmy, to tż szybko gacie na pupę, ja kurde w samej tunice bez stanika z gołą dupą kołdrą się okryłam.. Wlazł brat i skanuje lekcje sobie... i se beztrosko gada...

Nikt mi do pokoju ani nie wchodzi jak Tż jest, a ten to przynajmniej raz na pół roku taką akcję wymości
Stary 2010-10-09, 11:30   #2352
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
ja sie zbieram na wesele nad morze, wroce dopiero jutro, trzymajcie kciuki, zeby bylo fajnie
zatem baw sie dobrze
Stary 2010-10-09, 11:42   #2353
frezyjka85
Zakorzenienie

hej

choruje.... :/ boli mnie gardło i głowa.... i smarkam strasznie i ogólnie czuję się jak wymięta

ehhhh udany weekend będzie....

Pony - udanej zabawy.... moja znajoma tez ma dzisiaj ślub..... a pogoda nawet całkiem całkiem ładna....

byłam na dwudniowym szkoleniu - mój nowy pracodawca mnie wysłał
"Profesjonalna obsługa klienta"..... powiem Wam, że dba o mnie ten nowy prezes

carmelku - ja zgadzam się z naj..... wpadniemy do Ciebie na ciastko.... a jeśli planujesz tylko jedną zaprosić to wybierz mnie a nie najkęj

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-10-09 o 11:44
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 11:43   #2354
najfajniejsza
Zakorzenienie

męczę się z tym Wordem jak powalona, a to dziadostwo ze mną nie współpracuje. ciągle mi robi psikusy, do tego nie wiem, w co włożyć ręce, sensem: od czego zacząć. przez godzinę wymęczyłam ledwie stronę... wniosek nasuwa się jeden: ja tego nie napiszę do emerytuuuuryyyy
idę się chlastać
hef e najs dej.
Stary 2010-10-09, 12:07   #2355
Grapefrutka
Zakorzenienie

ehhhh po to się wczoraj tyle przytulał żeby dziś z samego rana mnie niesamowicie wkurzyć

ale już jest lepiej buźka wypielęgnowana na maksa już od dawna się o to prosiła
pazurki przycięte i wypiłowane a teraz maźnięte odżywką sobie schną

a zaraz się trzeba do pracy zbierać

Najeczka nie bucz zdolna bestia jesteś więc dasz radę
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 12:11   #2356
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

grape co zrobil?
Stary 2010-10-09, 12:29   #2357
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
grape co zrobil?
od 5.30 wiercił się na łóżku i świecił mi po oczach komórką żeby sprawdzić która godzina i czy już musi wstać bo Kubica miał dzisiaj kwalifikacje do F1 po czym wstał i na dole łaził bo kwalifikacje przekładali żeby w końcu je odwołać z powodu pogody więc przylazł do łóżka z powrotem choć wiedział że spać już nie będzie więc znowu się wiercił i sprawdzał godzinę po czy wstał ubrał się i poszedł znowu na dół siedzieć przed kompem to mnie już wkurzyło na maksa bo bardzo dobrze wie że nie lubię leżeć/spać sama na łóżku kiedy wiem że on jest w domu
a najlepsze jest to że jutro będzie to samo bo będą najpierw kwalifikacje a później wyścig

a jeszcze teraz koleżanka mi napisała że znowu będziemy tyle we dwie dziś w pracy bo bratanek szefowej który pracuje z nami tylko w soboty właśnie zadzwonił że do dzisiaj nie będzie, znowu czyli zapowiada się wspaniały dzień................
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 12:32   #2358
justyna_dt
Zakorzenienie

Grape, oj tam, zluzuj warkocze

A ja dzisiaj od jednego kolesia od nas z firmy co pół godziny słyszę: "Nie chajtasz się? Na pewno?" i "Mi jest samemu za***iście"

Stary 2010-10-09, 12:38   #2359
sensitiv
Raczkowanie

Cytat:
męczę się z tym Wordem jak powalona, a to dziadostwo ze mną nie współpracuje. ciągle mi robi psikusy, do tego nie wiem, w co włożyć ręce, sensem: od czego zacząć. przez godzinę wymęczyłam ledwie stronę... wniosek nasuwa się jeden: ja tego nie napiszę do emerytuuuuryyyy
idę się chlastać
hef e najs dej.
Dasz radę!

Pomyśl, że każdy człek, który zaczyna studia marzy, żeby byc już na tym etapie i pisac pracę Pocieszaj się tą myślą i upajaj i zobaczysz jak się zaraz będzie lepiej pisało

A wiesz... z wordem to jak z dziewczyną pogłaszcz, powiedz miłe słówko od razu lepiej się będzie współpracowało

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
od 5.30 wiercił się na łóżku i świecił mi po oczach komórką żeby sprawdzić która godzina i czy już musi wstać bo Kubica miał dzisiaj kwalifikacje do F1 po czym wstał i na dole łaził bo kwalifikacje przekładali żeby w końcu je odwołać z powodu pogody więc przylazł do łóżka z powrotem choć wiedział że spać już nie będzie więc znowu się wiercił i sprawdzał godzinę po czy wstał ubrał się i poszedł znowu na dół siedzieć przed kompem to mnie już wkurzyło na maksa bo bardzo dobrze wie że nie lubię leżeć/spać sama na łóżku kiedy wiem że on jest w domu
a najlepsze jest to że jutro będzie to samo bo będą najpierw kwalifikacje a później wyścig

a jeszcze teraz koleżanka mi napisała że znowu będziemy tyle we dwie dziś w pracy bo bratanek szefowej który pracuje z nami tylko w soboty właśnie zadzwonił że do dzisiaj nie będzie, znowu czyli zapowiada się wspaniały dzień................
Nie sztresuj się Wdech wydech wdech wydech. Popatrz na słoneczko za oknem, powdychaj rześkie powietrze Pomyśl, że chociaż masz okazję spac z Tż I to jest pozytyw A na koniec zepsuj TV To gwarantuje jutro święty spokój

Cytat:

A ja dzisiaj od jednego kolesia od nas z firmy co pół godziny słyszę: "Nie chajtasz się? Na pewno?" i "Mi jest samemu za***iście"
Wrrr.... Jak ja takich nie lubię... Wrrrr...

Ostatnio koleżankę spotkałam z liceum, a ta do mnie: ooo jeszcze pierścionka nie widzę i bardzo dobrze, po co się śpieszyc, w ogóle singielstwo jest najlepsze...

Sama od 2 lat... Jakoś wcześniej tak nie mówiła.

A wrrr...
Stary 2010-10-09, 12:57   #2360
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
skoro siedzisz to buty będą dobre może coś we włosy ? I mocna szminka ?

dostałam butki i czapkę i rajtuzki i tunikę zimową nie wiem co się stało mojej mamie bo już mi nie kupuje rzeczy a tu tak no ale fajnie bo mi zostanie więcej na kurtkę

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 12:57   #2361
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć
Przeczytałam: Teście mi narobili ochoty na seks... i uznałam, że jesteś chora ;P
Fuj! Wyście to uczyniły, dziewoje, rozmowami swymi

Cytat:
Napisane przez sensitiv Pokaż wiadomość
Hej hej kobiety

Właśnie latam z odkurzaczem i szmatką i jestem w połowie operacji sprzątanie Nie chciałaby któraś pomóc?
Hej sentitiv, jestem stefka, też nowa
omóc nie bardzo, moje mieszkanie też leży i kwiczy, woła o sprzatanie, ale będę twarda i sie nie ugnę. Nie chce mi sie jak diabli

Frezyjka, to zdrowia i życzę. I ten szef
Pony, to przyjemnej zabawy

Cytat:
idę się chlastać
hef e najs dej.
Nie chlastaj się, kto będzie na wizazu siedział

Grape, nie wściekaj sie, że chłop spać nie może

A co do singielostwa, czy jak to tam... Gadanie koleżanki debilne, ale szczerze mi też dobrze było jak byłam sama. Tzn. kocham A. i chce z nim być, teraz nie wyobrażam sobie żeby mogło byc inaczej ale nie wykluczam plusów, gdy ktoś jest sam. Lepiej samemu niz z bylekim
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 12:58   #2362
crozee
Zakorzenienie

hej dziewczyny
ale pracowity dzien dla wszystkich, malo tu nas
ja tez sie ucze, bo niestety przez caly tydzien nic niezrobilam i mi sie nazbierało chce juz do siebie... u tzta jest fajnie, ale nie moge sie zorganizowac
Cytat:
Napisane przez sensitiv Pokaż wiadomość

Ostatnio koleżankę spotkałam z liceum, a ta do mnie: ooo jeszcze pierścionka nie widzę i bardzo dobrze, po co się śpieszyc, w ogóle singielstwo jest najlepsze...

Sama od 2 lat... Jakoś wcześniej tak nie mówiła.

A wrrr...
szkoda mi takich ludzi, dla ktorych bycie singlem nie jest wyborem, a koniecznoscia i robia przy tym dobra mine do zlej gry bo sa nieszczesliwi, a wmawaja sobie i calemu swiatu ze tak nie jest.

najka, pisz, pisz dasz rade!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

ps, a jutro bedzie 300 dni do naszego big deja
Stary 2010-10-09, 13:03   #2363
Zwies
Zakorzenienie

Cześć

Naj damy radę

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 13:05   #2364
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ps, a jutro bedzie 300 dni do naszego big deja
super szybciutko zleci - zazdraszczam ofkors

czesc zwiesiu
Stary 2010-10-09, 13:18   #2365
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No to tak...
Bierzemy jednego osobnika płci męskiej, zwanego dalej ofiarą.
Podchodzmy do jego samochodu, który właśnie prakuje pod blokiem, dajemy którkiego buziaka w policzek i zapraszamydo mieszkania.
Kiedy nieświadoma niczego ofiara znajdzie się w Naszej jaskini, zamykamy drzwi na wszystkie zamki i chowamy klucz.
[UWAGA: klucza nie chowamy za majtki tudzież biustonosz, gdyż podniecona w późniejszym czasie ofiara może je z nas ściągnąć, klucz wypadnie, podniecenie minie, ofiara ucieknie]
Wysyłamy ofiarę pod prysznic, mówiąc słodko, że jeśli chce się odświeżyć, ręcznik czeka w łazience.
Jeśli ofiara chętnie zgodzi się pójść do łazienki, plus dla nas. Możemy walnąć w tym czasie setę dla kurażu.
Jeśli jednak ofiara się nie zgodzi, bez sety zdzieramy z niej ubranie.
Następnie robimy to, czego tylko dusza zapragnie.
Ofiarę możemy spróbować skrępować, jednak biorąc pod uwagę uwarunkowania płci- może być to trudne.
Jednak nie zniechęcamy się drobnymi niepowodzeniami, w końcu jest to gwałt. Nie może być on zaplanowany od A do Z.
Możemy włączyć do gwałtu elementy gry wstępnej, jeśli jest nam ona potrzebna. W przypadku, gdy nie potrzebujemy tego wszystkiego, ofiarę po prostu rzucamy na łóżko, podłogę, pralkę tudzież blat kuchenny i bzykamy aż wióry zaczną lecieć.
Po wszystkim, dajemy ofierze odpocząć, możemy ją napoić i ewentualnie nakarmić jeśli osobnik wykazuje skłonność do wzmożonej pracy żołądka, dajemy odpocząć maksymalnie 30 minut i powtarzamy czynności.
Dla urozmaicenia, możemy zmieniać miejsce.
Nie zaleca się gwałcić ofiary w jednym i tym samym miejscu, gdyż może to spowodować głęboki uraz psychiczny i zamknięcie się ofiary w sobie co w czasie późniejszym może skutkować zmniejszoną skutecznością wzwodu.

Udanej zabawy życzy nasza, zawsze dbająca o klientów firma.
Pamiętajcie drogie panie "Która nigdy nikogo nie zgwałciła, niech pierwsza zrzuci stanik!".
Wymiatasz !
Nieeeee, nie balony
Z resztą za robienie czegoś takiego przed moim kościołem to chyba dostalibyśmy mandat

P-o-n-y wczoraj nie dotarła do klubu, a my z P. zmyliśmy się bardzo wcześnie.
...czego bynajmniej nie żałuję
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 13:24   #2366
Zwies
Zakorzenienie

A to kolejne zdjęcie - http://www.facebook.com/photo.php?fb...d=269363445584

To w zasadzie mój nowy kościół

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 13:32   #2367
OlkaR
Zakorzenienie

Bry
wróciłam właśnie z lumpów... Ależ się obłowiłam!!!
Jedną bluzkę dorwałam tak seksowną, że koleżanka z którą byłam, powiedziała, żeby mnie w niej brała i w sumie nówka bo jeszcze z metką
I sexy spódniczkę też kupiłam i kilka już takich normalniejszych bluzek
Stary 2010-10-09, 13:33   #2368
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
A to kolejne zdjęcie - http://www.facebook.com/photo.php?fb...d=269363445584

To w zasadzie mój nowy kościół
fajne

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Bry
Jedną bluzkę dorwałam tak seksowną, że koleżanka z którą byłam, powiedziała, żeby mnie w niej brała i w sumie nówka bo jeszcze z metką
fotki!
jak bede we wrocku to mzoe sie tez z kolezanka do lumpka wybiore w koncu
Stary 2010-10-09, 13:37   #2369
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Bry
Jedną bluzkę dorwałam tak seksowną, że koleżanka z którą byłam, powiedziała, żeby mnie w niej brała
nie skusiłaś się?

ja kompletnie straciłam głos nie mogę powiedzieć nic. co za tym idzie jestem idealną kandydatką na żonę a i tak nikt mnie nie chce
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 13:37   #2370
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Bry
mniam, pokazuj się ja muszę kupić coś z dekoltem ale to dopiero na wiosnę

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości