|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Dziewczyny, tak myślę o tym, co ubrać na jutrzejszy koncert. No i wymyśliłam czarne rurki, marynarkę czarną... i co dalej? Czerwone dodatki? Myślę, czy nie ubrać tych butów http://www.poschodkach.com.pl/www/sklep,0,1863.html (te, co Kamka też ma) tylko czerwonych, ale co dalej? Jaka bluzka? Biżuteria?
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Justi Ty interesowna kobieto!!!!
Klasyczneo brownies nie piekłam wieki, ostatnio albo z peanut butter, albo z philadelfią, albo z dulche de leche... Łi łil see ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Skąd masz takie czerwone buty????
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
justyna, niestety, nie umiem tak na oko doradzić, musiałabyś się pokazać w zestawie z czerwonymi dodatkami
panowie od gazu byli punktualnie, zrobiłam wstępne zakupy i spadam na śniadanko i do magisterki, bo po południu nie będę mieć czasu. także miłej soboty, lejdis PS kama, zaproś nas na ciacho kiedyś albo nie "nas", wystarczy, że zaprosisz mnie
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee, klasyczne za proste ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- najeczko, no pstryknęłabym foty, ale kurde... pasowałoby całego zestawu, a nie mam pomysłu na spód ![]() Kamka, jazzowy, ale Botti'ego, więc duży a buciki mi życzliwy kolega w Ryłko ściągnął gdzieś ze Ślunska kilka miesięcy temu, bo marzyłam o klasycznych czerwonych szpilkach i wyczaiłam, że nasze ukochane są w tym kolorze
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, jeszcze Wam powiem: wczoraj mój luby, jak byliśmy w delikatesach pod domem, kupił sobie piwko - czasem jak kończy mu się cykl nocek, to po ostatniej przed snem sobie golnie
no i dziś rano mnie budzi i pyta, czy widziałam piwo. obszukaliśmy całe mieszkanie (tak!) i nie ma. po prostu albo nie wzięliśmy ze sklepu (co byłoby dziwne, bo za nami była tylko jedna pani, więc nie mieli sajgonu i na pewno by zauważyli), albo P. schował w dziwne miejsce. w każdym razie jestem tak kochana, że mu kupiłam nowe jestem idealną konkubiną, która lata konkubentowi po piwska a dwa: nienawidzę citydeal. wszystkie zniżki są super, tylko jeszcze żadnej nie było w moim mieście najczęściej są to gliwice, do których mam za daleko lecę |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
HeJ
![]() Toście mi narobiły ochoty na seks, TŻ w szkole Olka, poradnik wymiata. ![]() Paolino, trzymaj sie, ale porozmawiaj z TŻ, on nie może tak panikować, gdzie wsparcie dla Ciebie? bedziesz ukrywać swoje problemy żeby przypadkiem Cie nie zostawił, bo nie jest wart. Niech sie nie przejmuje teściową, moja mnie nie znosi od sześciu lat i żyję Naj, jestem z toba, powodzenia, trzaśniesz dziś 20stron i będziesz miała z głowy ![]() Jesli cos jeszcze, to oczywiście wypadło mi z głowy. Jadę do rodziców, przyszykować motorek do zimy... Ta cholerna pogoda chyba juz nie pozwoli mi na nim jeżdzić ![]() Miłego dnia ......................... ..... A wiem, co jeszcze miałam powiedzieć właśnie nawet kiedys miałam cie zapytać, jak sie kryjesz przed swoim konkubentem ogolnie, jest to powód, dla którego rzadziej piszę z domu![]() Justyna, buty sliczne Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2010-10-09 o 10:02 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam: Teście mi narobili ochoty na seks... i uznałam, że jesteś chora ;P |
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz chciałam do fryzjera dobrego się wybrać i myślę o krakowskich, bo dużo jest zniżek, ale nie znam salonów i nie wiem, które dobre.
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zbieram na wesele nad morze, wroce dopiero jutro, trzymajcie kciuki, zeby bylo fajnie
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej kobiety
![]() Właśnie latam z odkurzaczem i szmatką i jestem w połowie operacji sprzątanie Nie chciałaby któraś pomóc ?Ale uwijam się uwijam bo sobie obiecałam dziś domowe spa A wieczorem Tż przyjedzie to i domowy seksik będzie![]() Ostatnio mieliśmy akcję "brat". Akcja w trakcie, a tu.. pukanie do drzwi. Dobrze, że my po tygodniu przerwy jak te zwierzaki jeszcze w ubraniach się na siebie rzuciliśmy, to tż szybko gacie na pupę, ja kurde w samej tunice bez stanika z gołą dupą kołdrą się okryłam.. Wlazł brat i skanuje lekcje sobie... i se beztrosko gada... Nikt mi do pokoju ani nie wchodzi jak Tż jest, a ten to przynajmniej raz na pół roku taką akcję wymości
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() choruje.... :/ boli mnie gardło i głowa.... i smarkam strasznie i ogólnie czuję się jak wymięta ehhhh udany weekend będzie.... Pony - udanej zabawy.... moja znajoma tez ma dzisiaj ślub..... a pogoda nawet całkiem całkiem ładna.... byłam na dwudniowym szkoleniu - mój nowy pracodawca mnie wysłał ![]() "Profesjonalna obsługa klienta"..... powiem Wam, że dba o mnie ten nowy prezes ![]() carmelku - ja zgadzam się z naj..... wpadniemy do Ciebie na ciastko.... a jeśli planujesz tylko jedną zaprosić to wybierz mnie a nie najkęj
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-10-09 o 11:44 |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
męczę się z tym Wordem jak powalona, a to dziadostwo ze mną nie współpracuje. ciągle mi robi psikusy, do tego nie wiem, w co włożyć ręce, sensem: od czego zacząć. przez godzinę wymęczyłam ledwie stronę... wniosek nasuwa się jeden: ja tego nie napiszę do emerytuuuuryyyy
idę się chlastać hef e najs dej. |
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh po to się wczoraj tyle przytulał żeby dziś z samego rana mnie niesamowicie wkurzyć
![]() ale już jest lepiej buźka wypielęgnowana na maksa już od dawna się o to prosiła ![]() pazurki przycięte i wypiłowane a teraz maźnięte odżywką sobie schną ![]() a zaraz się trzeba do pracy zbierać ![]() Najeczka nie bucz
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
grape co zrobil?
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
od 5.30 wiercił się na łóżku i świecił mi po oczach komórką żeby sprawdzić która godzina i czy już musi wstać bo Kubica miał dzisiaj kwalifikacje do F1
po czym wstał i na dole łaził bo kwalifikacje przekładali żeby w końcu je odwołać z powodu pogody więc przylazł do łóżka z powrotem choć wiedział że spać już nie będzie więc znowu się wiercił i sprawdzał godzinę po czy wstał ubrał się i poszedł znowu na dół siedzieć przed kompem to mnie już wkurzyło na maksa bo bardzo dobrze wie że nie lubię leżeć/spać sama na łóżku kiedy wiem że on jest w domu ![]() a najlepsze jest to że jutro będzie to samo bo będą najpierw kwalifikacje a później wyścig ![]() a jeszcze teraz koleżanka mi napisała że znowu będziemy tyle we dwie dziś w pracy bo bratanek szefowej który pracuje z nami tylko w soboty właśnie zadzwonił że do dzisiaj nie będzie, znowu czyli zapowiada się wspaniały dzień................
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, oj tam, zluzuj warkocze
A ja dzisiaj od jednego kolesia od nas z firmy co pół godziny słyszę: "Nie chajtasz się? Na pewno?" i "Mi jest samemu za***iście"
|
|
#2359 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomyśl, że każdy człek, który zaczyna studia marzy, żeby byc już na tym etapie i pisac pracę Pocieszaj się tą myślą i upajaj i zobaczysz jak się zaraz będzie lepiej pisało![]() A wiesz... z wordem to jak z dziewczyną pogłaszcz, powiedz miłe słówko od razu lepiej się będzie współpracowało![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Wdech wydech wdech wydech. Popatrz na słoneczko za oknem, powdychaj rześkie powietrze Pomyśl, że chociaż masz okazję spac z Tż I to jest pozytyw A na koniec zepsuj TV To gwarantuje jutro święty spokój![]() Cytat:
Ostatnio koleżankę spotkałam z liceum, a ta do mnie: ooo jeszcze pierścionka nie widzę i bardzo dobrze, po co się śpieszyc, w ogóle singielstwo jest najlepsze... Sama od 2 lat... Jakoś wcześniej tak nie mówiła. A wrrr...
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś we włosy ? I mocna szminka ?dostałam butki i czapkę i rajtuzki i tunikę zimową nie wiem co się stało mojej mamie bo już mi nie kupuje rzeczy a tu tak no ale fajnie bo mi zostanie więcej na kurtkę
|
|
|
|
|
#2361 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() omóc nie bardzo, moje mieszkanie też leży i kwiczy, woła o sprzatanie, ale będę twarda i sie nie ugnę. Nie chce mi sie jak diabli ![]() Frezyjka, to zdrowia i życzę. I ten szef ![]() Pony, to przyjemnej zabawy Cytat:
![]() Grape, nie wściekaj sie, że chłop spać nie może ![]() A co do singielostwa, czy jak to tam... Gadanie koleżanki debilne, ale szczerze mi też dobrze było jak byłam sama. Tzn. kocham A. i chce z nim być, teraz nie wyobrażam sobie żeby mogło byc inaczej ale nie wykluczam plusów, gdy ktoś jest sam. Lepiej samemu niz z bylekim
|
|||
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ale pracowity dzien dla wszystkich, malo tu nas ![]() ja tez sie ucze, bo niestety przez caly tydzien nic niezrobilam i mi sie nazbierało ![]() Cytat:
bo sa nieszczesliwi, a wmawaja sobie i calemu swiatu ze tak nie jest.najka, pisz, pisz dasz rade!---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ps, a jutro bedzie 300 dni do naszego big deja
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Naj damy radę
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
super
szybciutko zleci - zazdraszczam ofkors czesc zwiesiu
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z resztą za robienie czegoś takiego przed moim kościołem to chyba dostalibyśmy mandat P-o-n-y wczoraj nie dotarła do klubu, a my z P. zmyliśmy się bardzo wcześnie. ...czego bynajmniej nie żałuję ![]()
|
||
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
A to kolejne zdjęcie - http://www.facebook.com/photo.php?fb...d=269363445584
To w zasadzie mój nowy kościół
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() wróciłam właśnie z lumpów... Ależ się obłowiłam!!! Jedną bluzkę dorwałam tak seksowną, że koleżanka z którą byłam, powiedziała, żeby mnie w niej brała i w sumie nówka bo jeszcze z metką ![]() I sexy spódniczkę też kupiłam i kilka już takich normalniejszych bluzek
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() jak bede we wrocku to mzoe sie tez z kolezanka do lumpka wybiore w koncu
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kompletnie straciłam głos nie mogę powiedzieć nic. co za tym idzie jestem idealną kandydatką na żonę a i tak nikt mnie nie chce
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę kupić coś z dekoltem ale to dopiero na wiosnę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

albo nie "nas", wystarczy, że zaprosisz mnie

a buciki mi życzliwy kolega w Ryłko ściągnął gdzieś ze Ślunska kilka miesięcy temu, bo marzyłam o klasycznych czerwonych szpilkach i wyczaiłam, że nasze ukochane są w tym kolorze
jestem idealną konkubiną, która lata konkubentowi po piwska
najczęściej są to gliwice, do których mam za daleko 

właśnie nawet kiedys miałam cie zapytać, jak sie kryjesz przed swoim konkubentem

ja teraz chciałam do fryzjera dobrego się wybrać i myślę o krakowskich, bo dużo jest zniżek, ale nie znam salonów i nie wiem, które dobre.

nie wiem co się stało mojej mamie bo już mi nie kupuje rzeczy a tu tak
no ale fajnie bo mi zostanie więcej na kurtkę
13.03.2008