|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
![]() będzie jak z kaloszami
|
|
#3212 |
|
BAN stały
|
a któraś z Was kupiła może ta kołdrę, która jest w promocji?
|
|
|
|
#3213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi pani policzyła zamiast 4 garnuszków z Olkusza 5 sztuk, niestety robiłam inne dość duże zakupy i dopiero w domu zauważyłam to "złodziejstwo", tak więc nie mam co iść z reklamacją Najlepsze jest, że cztery są policzone razem a ten "złodziejski" na końcu paragonu, tak więc chyba specjalnie? Nauczka żeby sprawdzać paragon zaraz po odejściu od kasy. Tak więc na wszelki wypadek uczulam-sprawdzajcie zgodność paragonu z koszykiem w lubelskiej Biedrze tej naprzeciw Olimpu
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie miałam tego typu przygód w biedronce, za to często w realu. Nagminnie cena nabita różni się tam od ceny na półce z artykułem
prawie za każdym razem tak jest więc z niechęcią i sporadycznie przekraczam progi tego sklepu.Anex, może uda się jednak ta reklamacja jeśli powiesz, że zorientowałaś się w domu, przecież nie chodzi o jakąś złotówkę tylko raczej więcej.. ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Ktoś wcześniej pytał o serek typu włoskiego. Tak, jest w Biedronce, za ok 2,80. |
|
|
|
#3216 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
w poniedziałek będą pomadki Nivea w promocji? Miód i mleko, classic, wiśnia oraz malina? Zastanawiam się nad maliną i miodem z mlekiem.
|
|
|
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takim razie dzisiaj pójdę i poszperam w lodówkach
|
|
|
#3218 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj kupiłyśmy z babcią która jest fanką takich kołder i powiem że fajna, dość gruba. Także polecam. Babcia parę już kupowała takich kołder i uznała że ta jest nawet tania, bo zazwyczaj w takiej cenie są dużo cieńsze.
|
|
|
|
#3219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do "dodatkowch artykułów na paragonie" to też zdażyło mi się to raz że nabiła mi pani podwójnie jogurty z fantazji i też zorientowałam sie w domu dopiero. Ale że tutaj masz go osobno nabity to dziwne, może specialne albo błąd kasy? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- i muszę dodać że ogórki kwaszone sprawdziły się w zupce. Wyszła rewelacyjna więc częśto będę kupować te ogórasy |
|
|
|
|
#3220 |
|
Klientka w krawacie
|
A są takie? Wydaje mi się, że wiśnia nie jest produkowana od kilku lat. Z maliną też się nie spotkałam. W gazetce za to widziałam różaną- Soft Rose i truskawkową Fruity Shine.
|
#3221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi raz pani ekspedientka zamiast kg jabłek policzyła kg cytryn^^, ale zauważyłam to dopiero w domu. Chyba nawet dobrze na tym wyszłam:P Kupiłam ostatnio ten jogurt naturalny z wapniem i muszę przyznać, ze jest pyszny^^ Mam pytanko, w jakiej cenie są te suszarki na bieliznę?
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
te co są od poniedziałku w ofercie? To po 24,99 http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...04/01/05_b.jpg
Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2010-10-08 o 13:41 |
|
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
od dzisiaj są firanki sznurkowe,widziałyście je? i jak je oceniacie?
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzisiaj zestaw elektrycznych odświeżaczy powietrza Air Wick za 18,99zł,
szpinak - bardzo pyszny, serek wiejski z ananasem - mój ulubiony ![]() spróbowałam w końcu tortilli i są bardzo smaczne |
|
|
|
#3228 |
|
Matka Smoka
|
Wróciły brokuły i szpinak
![]() I micel wrócił i w końcu go kupiłam. Trochę mnie zdziwiło przy kasie, że trzeba go zmywać, no ale jak taki sławny to muszę przetestować
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać,że u mnie w biedronce było dzisiaj bardzo dużo towaru. lodówki były zawalone, dostawili chyba jakieś nowe produkty, a pracownicy jeszcze mieli sporo palet do upchnięcia.
|
|
|
|
#3231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
są u was mixy sałat? ja dzisiaj u siebie nie widziałam
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-10-08 o 17:47 |
|
|
|
#3233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem Wam, że dziś zjadłam fruvitę o smaku orzechów i piernika i... rozczarowałam się. uwielbiam jogurty a piernik ubóstwiam i spodziewalam się czegoś lepszego po tym połączeniu. smakuje tak, jakby do średniej jakości jogurtu orzechowego dosypać szczyptę przyprawy do piernika... no nic. w lodówce czeka na mnie jeszcze wersja bananowa, zobaczymy
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
ja widzialam dzisiaj calkiem spory zapas u siebie
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie biedronkomaniaczki i pozdrawiam.Ja tam prawie codziennie latam
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam te olkuszowe garnuszki, te z misiami całkiem słodkie, ale uznałam, że jednak nie sa mi potrzebne
pojemniki na żywność wzięłabym gdyby były troszkę mniejsze..za to kupiłam jogurty z muesli figowo winogronowe, pory, brzoskwinie, orzeszki z pieprzem (ciągle jeszcze są), gorące chwile żurek i dwa znicze z kwiatkiem ( tak trudno było zdjąć ich pokrywkę, że prawie już się poddałam).. Mix sałat u mnie jest. Widziałam też jakąś nową herbatę, chyba dopiero się pojawiła bo taka raczej 'zimowa' czyli smak grzanego wina z owocami i druga z imbirem. Może to zamiast zeszłorocznych grzańców..cenowo wychodzi lepiej bo za tę samą cenę 2,99 jest 20 torebek zamias 10, które były w grzańcach pozostaje spróbować, czy jest równie dobra
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę musiała się za nią rozejrzeć, na chłodne dni będzie jak znalazł |
|
|
|
|
#3239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja przez wątek nie przebrnęłam, bo za długi, ale dziewczyny podpowiedziały co warto kupić z artykułów chemicznych. O tych pomidorach w puszce słyszałam wiele dobrego, ale mam jeszcze zapas. Kiedy się skończy na pewno kupię. Innych puszkowych używam rzadko, ale rodzina domaga się czasem sałatki puszkowo-słoikowej więc kupię ananasa, seler w słoiku tym razem w Biedronce. Kiedyś kojarzyłam Biedronkę niedobrze (bez powodu, tylko na podstawie obiegowych opinii)- teraz jestem pod wrażeniem jakości tych produktów, które kupiłam. Podobnie było z artykułami robionymi dla Carrefoura. Miałam dystans bez powodu. Sprawdziłam i okazuje się, że można kupować za połowę ceny artykuły świetnej jakości. Szczególnie przepłacałam za mrożonki, bo w zimie jem hurtowo.---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Wina wytrawne portugalskie, hiszpańskie do kolacji są tam rewelacyjne za 8.90 lub 9.90. Myślę, że w tygodniach win znajdziesz również i słodkie- dobre w dobrej cenie. Ja akurat ich nie pijam wiec trudno doradzić. Biedronka to portugalska sieć wiec może Porto? To mocne, słodkie wino. Podobnie Madera. |
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w B. i kupiłam wreszcie herbate zieloną ze skórką grapefruita, potem spróbuję. Wzięłam też polędwicę wędzoną z kurczaka, na prawdę BIG śliwki i small rzodkiewki;-)), bagietki czosnkowe - nie lubię tego masła czosnkowego na nich, ale te kawalki bez masła są boskie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Najlepsze jest, że cztery są policzone razem a ten "złodziejski" na końcu paragonu, tak więc chyba specjalnie? Nauczka żeby sprawdzać paragon zaraz po odejściu od kasy. Tak więc na wszelki wypadek uczulam-sprawdzajcie zgodność paragonu z koszykiem w lubelskiej Biedrze tej naprzeciw Olimpu
prawie za każdym razem tak jest więc z niechęcią i sporadycznie przekraczam progi tego sklepu.

w końcu
pozostaje spróbować, czy jest równie dobra