Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 06:47   #4651
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI

Dziewczyny raz jeszcze dziękuję za słowa otuchy Ech, tyle razy sobie powtarzam, że po co mi kot jak i tak pewnie zginie na drodze i niestety zawsze się to sprawdza
-------

Złożyłam wczoraj zamówienie z Avonu. Nic mnie nie kusiło kosmetycznego, więc zdecydowałam się na komplet biżu(zapomniałam nazwy), takie kolczyki z niebieskich kryształków w kształcie łezki i do tego wisiorek. Wygląda całkiem ładnie w katalogu
Z Ori z kolei wzięłam tylko żel do skórek.
Stary 2010-10-07, 10:37   #4652
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ice a widziałaś zestaw miniaturek jesiennej kolekcji Essie? Chyba się na niego czaję
Widziała, ale mnie nie kusi, bo o ile Limited Addiction i Merino Cool są piękne, tak Sew Psyched i Little Brown Dress już nie przemawiają do mnie aż tak. Tzn. są ładne, ale chyba bym ich nie użyła więcej niż 1 raz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 14:07   #4653
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Widzę, że mania lakierowa na wątku wciąż trwa! Ja na razie stopuję z lakierami, bo uzbierało mi się jakieś 40szt + odżywki a nic się nie chce zużyć...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Moja kota nie żyje A jeszcze rano o niej pisałam...
Wróciłam do domu a tu kartka od mamy, że samochód zabił moją Figę
Boże, dlaczego każdy kot którego mam musi się pchać w stronę drogi i w końcu ginie pod kołami samochodów?
jej, strasznie współczuję widziałam jak się cieszyłaś tym kotkiem, często nam o nim pisałaś...
ja chciałam ostatnio wziąć kotka od dziadków TŻta bo mają małe, ale TZ nie lubi kotów, w domu też nie mogłabym tu trzymać, jedynie u nas na działce, ale tam znowu bym go nie upilnowała, więc na razie odpuściłam. Jak się przeprowadzimy to wtedy pomyślę o kotku. Jak na razie jeżdżę codziennie rowerem dawać babci psu jeść, bo wyjechała na kilka dni.
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
a ja staram się dzielnie zużywać zapasy - nawet w ostatnim zamówieniu z Avonu nic dla siebie nie wzięłam to nic, że ostatnio poczyniłam dosyć spore zapasy...
Mi wczoraj przyszło zamówienie z Avonu. Dla siebie wzięłam krem pod oczy Reversalist z rozświetlającym balsamem (teraz napoczęłam słoiczek, a ten byłby na zapas, ale teraz jest tani, to może ktoś go weźmie i sprzedam) dzięki temu, że go zamówiłam dostałam wodę perf. Today za 0,35zł zegarek też za 0,35zł i kredkę i cień do powiek 2 w1 za 1zł. fajny jest ten cień, srebrny, mocno mieniący, a kredka grafitowa. Poza tym nic zbędnego nie brałam

Za to uzupełniam braki ciuchowe Kupiłam sobie ostatnio jeansy takie rurki, z dużą ilością streczu, bardzo wygodne, szare, powycierane będą super do kozaków, ciepłe leginsy i płaszczyk RYŁKO brązowy z takim futerkiem u góry, a materiał ma taki kurtkowy, nie flausz

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-10-07 o 14:08
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:10   #4654
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Złożyłam wczoraj zamówienie z Avonu. Nic mnie nie kusiło kosmetycznego, więc zdecydowałam się na komplet biżu(zapomniałam nazwy), takie kolczyki z niebieskich kryształków w kształcie łezki i do tego wisiorek. Wygląda całkiem ładnie w katalogu
Z Ori z kolei wzięłam tylko żel do skórek.
Ja dziś odwiedziłam COK- niespodziewanie ciocia mi zadzwoniła, że jest zamówienie Dla siebie zrobiłam zapas mydełka w płynie ogórekmelon ale potem go juz chyba nie będzie więc uzasadniony krem i scrub do stóp granat/czekolada- cena też uzasadnia zrobienie zapasu, ale w sumie na dniach skończę obecny piling i krem i niedługo wyjme serię letnią czereśniową No i 2 kredki żelowe do oczu- czarna i srebrna. Ze stalowej i śliwkowej jestem mega zadowolona i juz nie mogę sie doczekać kolejnych 3 kolorów Niestety jestem stratna na wartość jednej konturówki do oczu- babka mi podała nie tę co klientka chciała, a jeszcze słownie się mnie upewniała czy to na pewno ta co powiedziałam Nie będe robic zwrotu żeby odzyskać 5 zł, za dużo zachodu. Może ktoś chce klasyczną wysuwaną konturówkę Saturn Grey?
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Widziała, ale mnie nie kusi, bo o ile Limited Addiction i Merino Cool są piękne, tak Sew Psyched i Little Brown Dress już nie przemawiają do mnie aż tak. Tzn. są ładne, ale chyba bym ich nie użyła więcej niż 1 raz.
A mi się za to najbardziej podoba Sew psyched z tej kolekcji odkąd zobaczyłam chanelowską kolekcje khaki to szaleję za takimi kolorkami zielonkawymi

Byłam dziś na praktyce na rowerku A przedtem w mieście po Avon tez na rowerku- wcale nie było zimno, tylko nie miałam okularków bo dopiero jak już wsiadłam na rower to słonko łaskawie wylazło
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 18:45   #4655
isa666
Zakorzenienie

luskap

Uświadomiłam sobie właśnie, ze za 2 tygodnie moje urodziny. Muszę pomyśleć nad jakimś prezentem, bo pewnie od rodziców dostanę kasę i trzeba będzie jakoś ją spożytkować Chyba zdecyduję się na nowe perfumy, bo od wiosny nie nabyłam żadnego flakonika.
Stary 2010-10-07, 18:58   #4656
rzyrafka
Zakorzenienie

oj tak, flaszeczka to dobry pomysł
mi się udało wykończyć jedną edt i drugiej zostało mi na tydzień psikania i chyba pozbędę się Burberry The Beat EDP- została mi połowa z 30 ml a nie mogę się jakoś zmusić do psikania- co dzień rano chcę je sobie zapodać i co dzień stwierdzam, że nie mam na nie nastroju
Mgiełek przez lato też niewiele zużyłam- poszła tylko końcówka brzoskwiniowej. Na codzień przed snem używam mango-marakuja do pościeli a ona sie chyba rozmnaża, bo ubytku nie widać wcale

Ale nowej flaszeczki też mi się bardzo chce
Stary 2010-10-07, 20:26   #4657
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Mam Velvet Voyeur a z zestawu podobają mi się wszystkie, oglądałam dziś Merino Cool na żywo i jest cudny. Także możemy przyśpieszyć zamówienie
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
i chyba pozbędę się Burberry The Beat EDP- została mi połowa z 30 ml a nie mogę się jakoś zmusić do psikania- co dzień rano chcę je sobie zapodać i co dzień stwierdzam, że nie mam na nie nastroju
No co Ty, ja uwielbiam ten zapach, jest świetny na chłodniejsze dni pachnę nim od rana do wieczora, aż jestem w szoku, bo mało co się na mnie tak długo trzyma.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 22:08   #4658
karolina1985
Zakorzenienie

Dzięki Bogu jutro piątek...Mam taki zapierdziel w pracy, że nie wyrabiam
Od dwóch tygodni wyglądam jak zombiak mimo makijażu...

Rzyrafko zapomniałam napisać: mam kredeczkę Oj ile z nią było przebojów...Ale mam, dziękuję i czekam na okazję do odwdzięczenia się

Zużyłam peeling Avonu czereśniowy czy tam wiśniowy, najgorszy jaki miałam, dobrze, że się skończył...Gorzej, że przez pomyłkę zamówiłam ponownie i mam jeszcze jeden do zużycia
Mam nadzieję, że dostanę ten z granatem na dniach, bo jestem go b.ciekawa, ale na razie wystawiłam z brązowym cukrem.
Poza tym poszedł też niekończący się przez wieki pomarańczowy Herbal, żel z mango Lirene i miniatura mleczka do demakijażu Galenic i 30tka różanych Givenchy, za którą już tęsknię...
Na wylocie są jeszcze lakier do włosów i odżywka Pantene w sprayu.
A przybył tylko micel Delii
Także jestem bardzo ,ale to bardzo grzeczna

Isa bardzo mi przykro z powodu Figi

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2010-10-07 o 22:09
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 23:59   #4659
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
No co Ty, ja uwielbiam ten zapach, jest świetny na chłodniejsze dni pachnę nim od rana do wieczora, aż jestem w szoku, bo mało co się na mnie tak długo trzyma.
ja też go uwielbiałam, ale mam tak z niektórymi zapachami, że przy zmianie pory roku czy nie wiem jeszcze czego innego za nic nie mogę już wrócić do używania ich
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Rzyrafko zapomniałam napisać: mam kredeczkę Oj ile z nią było przebojów...Ale mam, dziękuję i czekam na okazję do odwdzięczenia się

Także jestem bardzo ,ale to bardzo grzeczna
Ufffffff, nareszcie

Hehe, gdybyś miała więcej czasu to pewnie nie byłoby tak różowo :p

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Kurczę, zaraz mi się zaczyna fajna audycja radiowa- trwa do 2 a ja musze wstać o 6 na wykład. Znaczy nie muszę a chcę. audycję też chcę
Stary 2010-10-08, 06:41   #4660
isa666
Zakorzenienie

Karolinko

Co do perfum, dla mnie The Beat jest za lekki, taki bardziej na wiosnę/lato. Teraz bym chciała jakiś cięższy zapach, ale dawno nie byłam w żadnej perfumerii i nie wąchałam nic Ciekawi mnie nowy zapach od Muglera, chyba już jest u nas, więc na pewno go zbadam.

W ogóle to wstałam dziś z ogromnym katarem i zatokami zawalonymi na amen Nie wiem gdzie mnie mogło tak złapać skoro na dworze jestem codziennie zaledwie chwilę, tyle co wsiąść do auta i przejść parę kroków do domu/pracy. Ale może to wystarczyło
Stary 2010-10-08, 19:41   #4661
rzyrafka
Zakorzenienie

Aaale się zmachałam przy nadrabianiu dzisiejszego dnia, no masakra

Co do spotkania krakowskiego- my z Mag nie mamy jakichś określonych planów ani priorytetów więc się dostosujemy

Przytargałam dziś 2 bluzki z Reserved (takei same- jedna czarna druga jasno beżowa ), żel do ryjka Bourjois, podręcznik i zeszyt- nie jest najgorzej
Stary 2010-10-08, 22:03   #4662
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Mi wczoraj przyszło zamówienie z Avonu. Dla siebie wzięłam krem pod oczy Reversalist z rozświetlającym balsamem (teraz napoczęłam słoiczek, a ten byłby na zapas, ale teraz jest tani, to może ktoś go weźmie i sprzedam) dzięki temu, że go zamówiłam dostałam wodę perf. Today za 0,35zł zegarek też za 0,35zł i kredkę i cień do powiek 2 w1 za 1zł. fajny jest ten cień, srebrny, mocno mieniący, a kredka grafitowa. Poza tym nic zbędnego nie brałam
też się załapałam na wodę TTA i cień/kredkę do powiek

byłam dziś z Rossmannie - dla siebie wzięłam tylko lakier do włosów Isana... zobaczę co to za lakier za kilka zł...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 08:07   #4663
isa666
Zakorzenienie

-3 stopnie u mnie dziś rano Jak dobrze, że wczoraj wymieniłam opony na zimówki, bo chyba zima zaczyna powoli się wkradać

Dziewczyny: trzeba jakieś ustalenia zrobić co do spotkania, godzina, miejsce itd. Kto w ogóle się pisze? Ja na pewno, Mag, rzyrafka...kto jeszcze?
Stary 2010-10-09, 13:26   #4664
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
też się załapałam na wodę TTA i cień/kredkę do powiek

byłam dziś z Rossmannie - dla siebie wzięłam tylko lakier do włosów Isana... zobaczę co to za lakier za kilka zł...
Daj znać jak ten lakier, też wzięłam ostatnio dla mamy, ale na razie jeszcze używa Welli. Ja wprawdzie lakieru używam b.mało i głównie do grzywki, więc nawet jakby nie był jakiś świetny to w promocji się opłaca. Kiedyś był świetny taki duży, różowo-fioletowy bodajże lakier w Naturze za jakieś śmieszne pieniądze, ale już go nie widuję, czasem tylko takie uzupełniacze w szklanych butelkach.

Okazało się, że mama przez pomyłkę kupiła maskę elseve tak zachwalaną przez Noska, więc jej zakosiłam dziś, bo ona masek nie używa a w zamian kupię jej coś na szybko w sprayu, waxa, albo pantene.
Co do tej ostatniej to właśnie kończę jedną butelkę i kupię znów, bo świetnie się sprawdza w roli szybkiego rozczesywacza rano

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 13:55   #4665
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Dziewczyny: trzeba jakieś ustalenia zrobić co do spotkania, godzina, miejsce itd. Kto w ogóle się pisze? Ja na pewno, Mag, rzyrafka...kto jeszcze?
Ja się piszę tak na 90% - w niedzielę jadę i pewnie sobota może być zajęta dość mocno, ale postaram się pojawić tam, gdzie się umówicie.

Kupiłam wczoraj w Rossmannie - mini pastę do zębów i mini żel pod prysznic i oficjalnie moja kosmetyczka wyjazdowa w wersji mini jest już skompletowana. Nawet nie potrzebuję niczego do demakijażu, bo Opulash jednak najlepiej schodzi ciepłą wodą.

Poza tym kupiłam tylko maseczkę St. Ives oczyszczającą, bardzo ją ostatnio polubiłam i dopóki nie odłożę gotówki na większe apteczne zakupy, żeby sprawić sobie Galenic, to jakoś na niej przetrzymam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-09, 14:50   #4666
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tej ostatniej to właśnie kończę jedną butelkę i kupię znów, bo świetnie się sprawdza w roli szybkiego rozczesywacza rano
Mówisz o niebieskiej aqua light? Jak tylko wykończę serum Avonu to się za nią biorę- użyłam na razie kilka razy i też mi sie podobała
Cytat:
Ja się piszę tak na 90% - w niedzielę jadę i pewnie sobota może być zajęta dość mocno, ale postaram się pojawić tam, gdzie się umówicie.
Pewni enajbardziej by Ci pasowało blisko czyli np. w Bonarce?

Jejkuu, chcę chyba z połowę
http://www.pinkmelon.de/magazin/make...ollection.html
Stary 2010-10-09, 14:57   #4667
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mówisz o niebieskiej aqua light? Jak tylko wykończę serum Avonu to się za nią biorę- użyłam na razie kilka razy i też mi sie podobała
A mi się z czasem podoba coraz mniej. Doszłam do wniosku, że jest nic nie robiąca w zasadzie.

Cytat:
Pewni enajbardziej by Ci pasowało blisko czyli np. w Bonarce?

Jejkuu, chcę chyba z połowę
http://www.pinkmelon.de/magazin/make...ollection.html
No w Bonarce jak dla mnie byłoby optymalnie, ale tam mało kosmetycznych sklepów, a to nas zapewne interesuje, więc nie wiem. Kazimierz też mam blisko w miarę. Z resztą - ja się dostosuję.

Bardzo ładne kolory, ciekawe czy u nas się pokażą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2010-10-09 o 14:58
Stary 2010-10-09, 15:01   #4668
isa666
Zakorzenienie

Jeśli o mnie chodzi to miejsce mi obojętne Auto zostawię na parkingu pod pracą co by się busem nie tłuc do Krk. a dalej już mogę jechać komunikacją(do Krakowskiej albo Kazia), bo Bonarkę mam pod biurem.
Stary 2010-10-09, 15:16   #4669
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to miejsce mi obojętne Auto zostawię na parkingu pod pracą co by się busem nie tłuc do Krk. a dalej już mogę jechać komunikacją(do Krakowskiej albo Kazia), bo Bonarkę mam pod biurem.
A czemu nie autem?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-09, 15:26   #4670
Hosenka*
Zakorzenienie

Chyba mam kryzys lakierowy Byłam wczoraj w G. Kazimierz i nie kupiłam żadnego lakieru Catrice. To nie może być normalne, więc podjade też jutro

Za ok godzinę będę się zbierać na koncert Podobno ludzie już koczują od południa

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 15:36   #4671
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
To co ze wspólnym zamówieniem? Mag, Rzyrafka, Em was też wzywam do przemyślenia.
Przemyślę, ale coś czuję, że się skuszę na Zoyę, bo od dawna mam parę kolorów w przechowalni.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
wiele dziewczyn jest zadowolonych, przesyłkę dostawały często już dzień po wpłacie
wiem, że agabil miała jakąś niemiłą sytuację ze stłuczonym lakierem, gdy kupowała z tą darmową przesyłką napisali, że mogła dopłacić za ubezpieczoną przesyłkę i byłoby lepiej
proszę: http://smaczny.wizaz.pl/forum/showpo...&postcount=238
jednak mimo tego większość jest zadowolona tak z obsługi, jak i jakości lakierów niektóre chwaliły dobry kontakt, że dają znać o wysłaniu produktów
była też dyskusja o oryginalności lakierów, ale wyszło, że wszystko z nimi w porządku
Podpisuję się pod wszystkim. Sama zamawiałam tam ze 3-4 razy i wszystko było w porządku. Dobry kontakt, szybka wysyłka, a same lakiery w porządku. Osobiście nigdy nie zamawiałam więcej niż 3szt. na raz, ale zawsze były zawinięte w bąbelki i zapakowane w kopertę bąbelkową, także wg mnie wystarczająco bezpiecznie.

Cytat:
Kochanie, Estell ja bym najchętniej zamawiała w drugiej połowie miesiąca lub nawet w początkach listopada, jestem lekko pod kreską, a za 2 tygodnie lecę do Rzymu i każdy grosz się przyda. Co wy na to?
Ja jestem za, bo teraz też kiepsko z kasą stoję, a wypłata właśnie pod koniec miesiąca.

Cytat:
Moja kota nie żyje A jeszcze rano o niej pisałam...
Wróciłam do domu a tu kartka od mamy, że samochód zabił moją Figę
Boże, dlaczego każdy kot którego mam musi się pchać w stronę drogi i w końcu ginie pod kołami samochodów?
Buu Współczuję Biedna kota

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A ja byłam dziś u dentystki... ułamał mi się kawał piątki kilka dni temu Szczęście w nieszczęściu, że to ząb leczony kanałowo, więc nic nie czułam, nawet dzisiaj, jak mi trochę odbudowała jedną ściankę... Okazało się, że żaden ząb się nie popsuł od ostatniego razu, więc się bardzo ucieszyłam, ale nagrody kosmetycznej nie będzie, bo mam za dużo lakierów
Mnie czeka to samo we wtorek, a przynajmniej mam nadzieję, że uda się jeszcze coś odbudować, bo wczoraj zgubiłam praktycznie całą przednią ściankę zęba. Ale to też martwiak, więc nie dziwota, że pękł. Obym tylko nie skończyła z dziurą zamiast czwórki

Cytat:
-3 stopnie u mnie dziś rano Jak dobrze, że wczoraj wymieniłam opony na zimówki, bo chyba zima zaczyna powoli się wkradać
Nie wiem ile było rano, bo sobie smacznie spałam, ale koło 12, jak wychodziłam z domu, było ok. 7 stopni w cieniu. Ubrałam się ciepło jak głupek, w czapkę, szalik i rękawiczki, bo na miasto jechałam rowerem, ale że słoneczko grzało, to się zaraz rozbierałam. W sumie tylko szalik był niezbędny, no i chwilami rękawiczki, bo jednak jak się jedzie, to wieje.
Zaraz znów wybywam, tym razem na siłownię

Cytat:
W Krk będę już w piątek i pewnie zostanę do poniedziałku, no chyba, ze rzyrafka mnie wcześniej wyeksmituje
Jak dla mnie możemy się spotkać choćby w piątek, ale i sobota pasuje. W weekend są zniżkowe zakupy z Avanti, więc zawsze to byśmy miały z rzyrafką przerwę w bieganiu po sklepach

Cytat:
Okazało się, że mama przez pomyłkę kupiła maskę elseve tak zachwalaną przez Noska, więc jej zakosiłam dziś, bo ona masek nie używa a w zamian kupię jej coś na szybko w sprayu, waxa, albo pantene.
A ja dzisiaj kupiłam tą zachwalaną maseczkę, bo zostałam z samym waxem. Ostatnio jakoś nie mam na niego czasu, a ta Elseve przynajmniej nie wymaga trzymania przez pół godziny.
Zresztą ostatnio w ogóle zapomniałam zabrać waxa pod prysznic, ale w sumie dzięki temu miałam okazję się przekonać że Lush'owa Godiva faktycznie ma działanie szamponu z odżywką, bo przy rozczesywaniu wcale nie wyrwałam sobie więcej włosów niż zwykle. I w ogóle włosy są po niej b. fajne, nabrały objętości Coś czuję, że po zużyciu tego kawałka, który dostałam od Hexx, nabędę własną kostkę

Cytat:
To może piątek? Ewentualnie tak jak mówisz, w sobotę wpadniesz do nas na chwilkę.

Cytat:
Poza tym kupiłam tylko maseczkę St. Ives oczyszczającą, bardzo ją ostatnio polubiłam i dopóki nie odłożę gotówki na większe apteczne zakupy, żeby sprawić sobie Galenic, to jakoś na niej przetrzymam.
Też ją bardzo lubię, ale że jednak wolę tubki, to ostatnio jakoś rzadziej kupuję. Ale był czas, że praktycznie tylko na niej jechałam.
Teraz mam słynną tajską z Avonu i w sumie jest fajna i przyjemna, ale i tak nie ma to jak paczulowa Logona. Muszę ją sobie kupić jak będę w Krk.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-10-09 o 15:38
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 15:43   #4672
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie autem?
Bo nie lubię po Krakowie się autem przemieszczać, jeszcze mnie to zbytnio stresuje. Zresztą w razie gdybyśmy się chciały np. umówić w Krakowskiej to tam nawet nie wiem gdzie jaki parking jest Pod pracą autko może stać, bo tam kamery są, więc będzie bezpieczne.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chyba mam kryzys lakierowy Byłam wczoraj w G. Kazimierz i nie kupiłam żadnego lakieru Catrice. To nie może być normalne, więc podjade też jutro

Za ok godzinę będę się zbierać na koncert Podobno ludzie już koczują od południa
No nie wierzę, że żaden lakier Ci się nie spodobał
Baw się dobrze

Mag
Mnie chyba najbardziej pasi sobota, ale w razie czego piątek popołudniu też może być.
Stary 2010-10-09, 17:04   #4673
emememsik
po prostu Em :)

W GK jest parking nad galerią, ale bezpłatna jest tylko pierwsza godzina (pewnie po to żeby utrudnić życie ludziom z mojej uczelni ).
Stary 2010-10-09, 19:17   #4674
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne kolory, ciekawe czy u nas się pokażą.
Nom, jak na razie to nigdzie nie prowadzą lakierów AD z tego co się zorientowałam
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hehe
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W GK jest parking nad galerią, ale bezpłatna jest tylko pierwsza godzina (pewnie po to żeby utrudnić życie ludziom z mojej uczelni ).
Ale cała strefa C jest przecież bezpłatna od 18 w piątek do 10 rano w poniedziałek

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Em, a Ty się piszesz?
Stary 2010-10-09, 21:11   #4675
emememsik
po prostu Em :)

Ja bardzo chętnie się zjawię, ale po pierwsze wciąż jestem chora, po drugie na niektóre zajęcia chodzę z zaocznymi i nie wiem czy coś mi wtedy nie wypadnie, a po trzecie w ogóle mam ostatnio nie niezbyt dobry okres w życiu i nie wiem co będzie. Także nie bierzcie mnie pod uwagę, ale na pewno się zjawię jeśli wszystko będzie dobrze.
Stary 2010-10-09, 23:43   #4676
Hosenka*
Zakorzenienie

Wróciłąm przed chwilą z koncertu. W głowie mi dudni, ledwo przezyłam. Stanie z samego przodu nie było dobrym pomysłem, no ale przynajmniej posmyrałam sobie wokalistę
Taki ścisk i pachanie się, że po kilku piosenkach podziękowałam i poszłam sobie na pietro - dobrze było widać a przynajmniej spokojniej.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 08:06   #4677
isa666
Zakorzenienie

A faktycznie jest parking nad Krakowską, ale ja jednak wolę się nie pchać tam autem. Po centrum jeździć nie umiem, nie znam za bardzo tych ulic i kosztowałoby mnie to zbyt wiele nerwów

Hosenko fajnie, że się wybawiłaś

em mam nadzieję, że jednak się zjawisz. Ściskam
Stary 2010-10-10, 12:41   #4678
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cześć Dziewczyny.

Długo się nie odzywałam, ale ciągle cierpię na brak czasu. Do tego mam sporo problemów, na szczęście jeżeli chodzi o sprawy sercowe to jest dobrze. To w sumie jedyne, co mnie jeszcze napędza i daje jakiekolwiek złudzenie, że kiedyś wszystko ułoży się tak jakbym chciała.

Och, mam milion myśli na sekundę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 13:00   #4679
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Przemyślę, ale coś czuję, że się skuszę na Zoyę, bo od dawna mam parę kolorów w przechowalni.
No to super, tylko ja bym proponowała jeszcze to odłożyć, jak ma być to zamówienie z TD nie mogę na raz wydać tyle na lakiery, kiedy brak mi rzeczy niezbędnych.

Cytat:
Podpisuję się pod wszystkim. Sama zamawiałam tam ze 3-4 razy i wszystko było w porządku. Dobry kontakt, szybka wysyłka, a same lakiery w porządku. Osobiście nigdy nie zamawiałam więcej niż 3szt. na raz, ale zawsze były zawinięte w bąbelki i zapakowane w kopertę bąbelkową, także wg mnie wystarczająco bezpiecznie.
No to dobrze, bo tych pozytywnych opinii widziałam trochę mniej, ale ciężko mi się ich szukało.

Cytat:
To może piątek? Ewentualnie tak jak mówisz, w sobotę wpadniesz do nas na chwilkę.
Ja w piątek nie chciałabym się umawiać za bardzo.

Cytat:
Ale cała strefa C jest przecież bezpłatna od 18 w piątek do 10 rano w poniedziałek
Soboty zrobili bezpłatne? Kiedy?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-10-10, 14:33   #4680
isa666
Zakorzenienie

fuksjaa

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości