|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI
Dziewczyny raz jeszcze dziękuję za słowa otuchy
Ech, tyle razy sobie powtarzam, że po co mi kot jak i tak pewnie zginie na drodze i niestety zawsze się to sprawdza ![]() ------- Złożyłam wczoraj zamówienie z Avonu. Nic mnie nie kusiło kosmetycznego, więc zdecydowałam się na komplet biżu(zapomniałam nazwy), takie kolczyki z niebieskich kryształków w kształcie łezki i do tego wisiorek. Wygląda całkiem ładnie w katalogu ![]() Z Ori z kolei wzięłam tylko żel do skórek.
|
#4652 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Tzn. są ładne, ale chyba bym ich nie użyła więcej niż 1 raz.
|
|
|
#4653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam jak się cieszyłaś tym kotkiem, często nam o nim pisałaś... ja chciałam ostatnio wziąć kotka od dziadków TŻta bo mają małe, ale TZ nie lubi kotów, w domu też nie mogłabym tu trzymać, jedynie u nas na działce, ale tam znowu bym go nie upilnowała, więc na razie odpuściłam. Jak się przeprowadzimy to wtedy pomyślę o kotku. Jak na razie jeżdżę codziennie rowerem dawać babci psu jeść, bo wyjechała na kilka dni. Cytat:
![]() Za to uzupełniam braki ciuchowe Kupiłam sobie ostatnio jeansy takie rurki, z dużą ilością streczu, bardzo wygodne, szare, powycierane
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-10-07 o 14:08 |
||
|
|
|
#4654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla siebie zrobiłam zapas mydełka w płynie ogórekmelon ale potem go juz chyba nie będzie więc uzasadniony krem i scrub do stóp granat/czekolada- cena też uzasadnia zrobienie zapasu, ale w sumie na dniach skończę obecny piling i krem i niedługo wyjme serię letnią czereśniową No i 2 kredki żelowe do oczu- czarna i srebrna. Ze stalowej i śliwkowej jestem mega zadowolona i juz nie mogę sie doczekać kolejnych 3 kolorów Niestety jestem stratna na wartość jednej konturówki do oczu- babka mi podała nie tę co klientka chciała, a jeszcze słownie się mnie upewniała czy to na pewno ta co powiedziałam Nie będe robic zwrotu żeby odzyskać 5 zł, za dużo zachodu. Może ktoś chce klasyczną wysuwaną konturówkę Saturn Grey?Cytat:
![]() Byłam dziś na praktyce na rowerku A przedtem w mieście po Avon tez na rowerku- wcale nie było zimno, tylko nie miałam okularków bo dopiero jak już wsiadłam na rower to słonko łaskawie wylazło
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
luskap
![]() Uświadomiłam sobie właśnie, ze za 2 tygodnie moje urodziny. Muszę pomyśleć nad jakimś prezentem, bo pewnie od rodziców dostanę kasę i trzeba będzie jakoś ją spożytkować Chyba zdecyduję się na nowe perfumy, bo od wiosny nie nabyłam żadnego flakonika.
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, flaszeczka to dobry pomysł
mi się udało wykończyć jedną edt i drugiej zostało mi na tydzień psikania ![]() Mgiełek przez lato też niewiele zużyłam- poszła tylko końcówka brzoskwiniowej. Na codzień przed snem używam mango-marakuja do pościeli a ona sie chyba rozmnaża, bo ubytku nie widać wcale ![]() Ale nowej flaszeczki też mi się bardzo chce
|
#4657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z zestawu podobają mi się wszystkie, oglądałam dziś Merino Cool na żywo i jest cudny. Także możemy przyśpieszyć zamówienie ![]() Cytat:
pachnę nim od rana do wieczora, aż jestem w szoku, bo mało co się na mnie tak długo trzyma.
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Bogu jutro piątek...Mam taki zapierdziel w pracy, że nie wyrabiam ![]() Od dwóch tygodni wyglądam jak zombiak mimo makijażu... Rzyrafko zapomniałam napisać: mam kredeczkę Zużyłam peeling Avonu czereśniowy czy tam wiśniowy, najgorszy jaki miałam, dobrze, że się skończył...Gorzej, że przez pomyłkę zamówiłam ponownie i mam jeszcze jeden do zużycia Mam nadzieję, że dostanę ten z granatem na dniach, bo jestem go b.ciekawa, ale na razie wystawiłam z brązowym cukrem. Poza tym poszedł też niekończący się przez wieki pomarańczowy Herbal, żel z mango Lirene i miniatura mleczka do demakijażu Galenic i 30tka różanych Givenchy, za którą już tęsknię... Na wylocie są jeszcze lakier do włosów i odżywka Pantene w sprayu. A przybył tylko micel Delii ![]() Także jestem bardzo ,ale to bardzo grzeczna ![]() Isa bardzo mi przykro z powodu Figi
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-10-07 o 22:09 |
|
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe, gdybyś miała więcej czasu to pewnie nie byłoby tak różowo :p ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Kurczę, zaraz mi się zaczyna fajna audycja radiowa- trwa do 2 a ja musze wstać o 6 na wykład. Znaczy nie muszę a chcę. audycję też chcę
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko
![]() Co do perfum, dla mnie The Beat jest za lekki, taki bardziej na wiosnę/lato. Teraz bym chciała jakiś cięższy zapach, ale dawno nie byłam w żadnej perfumerii i nie wąchałam nic Ciekawi mnie nowy zapach od Muglera, chyba już jest u nas, więc na pewno go zbadam.W ogóle to wstałam dziś z ogromnym katarem i zatokami zawalonymi na amen Nie wiem gdzie mnie mogło tak złapać skoro na dworze jestem codziennie zaledwie chwilę, tyle co wsiąść do auta i przejść parę kroków do domu/pracy. Ale może to wystarczyło ![]()
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Aaale się zmachałam przy nadrabianiu dzisiejszego dnia, no masakra
![]() Co do spotkania krakowskiego- my z Mag nie mamy jakichś określonych planów ani priorytetów więc się dostosujemy ![]() Przytargałam dziś 2 bluzki z Reserved (takei same- jedna czarna druga jasno beżowa ), żel do ryjka Bourjois, podręcznik i zeszyt- nie jest najgorzej
|
#4662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() byłam dziś z Rossmannie - dla siebie wzięłam tylko lakier do włosów Isana... zobaczę co to za lakier za kilka zł... |
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
-3 stopnie u mnie dziś rano
Jak dobrze, że wczoraj wymieniłam opony na zimówki, bo chyba zima zaczyna powoli się wkradać ![]() Dziewczyny: trzeba jakieś ustalenia zrobić co do spotkania, godzina, miejsce itd. Kto w ogóle się pisze? Ja na pewno, Mag, rzyrafka...kto jeszcze? ![]()
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazało się, że mama przez pomyłkę kupiła maskę elseve tak zachwalaną przez Noska, więc jej zakosiłam dziś, bo ona masek nie używa a w zamian kupię jej coś na szybko w sprayu, waxa, albo pantene. Co do tej ostatniej to właśnie kończę jedną butelkę i kupię znów, bo świetnie się sprawdza w roli szybkiego rozczesywacza rano
|
|
#4665 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj w Rossmannie - mini pastę do zębów i mini żel pod prysznic i oficjalnie moja kosmetyczka wyjazdowa w wersji mini jest już skompletowana. Nawet nie potrzebuję niczego do demakijażu, bo Opulash jednak najlepiej schodzi ciepłą wodą.Poza tym kupiłam tylko maseczkę St. Ives oczyszczającą, bardzo ją ostatnio polubiłam i dopóki nie odłożę gotówki na większe apteczne zakupy, żeby sprawić sobie Galenic, to jakoś na niej przetrzymam.
|
|
|
#4666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jejkuu, chcę chyba z połowę http://www.pinkmelon.de/magazin/make...ollection.html
|
|
#4667 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Doszłam do wniosku, że jest nic nie robiąca w zasadzie.![]() Cytat:
, więc nie wiem. Kazimierz też mam blisko w miarę. Z resztą - ja się dostosuję.![]() Bardzo ładne kolory, ciekawe czy u nas się pokażą.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2010-10-09 o 14:58 |
||
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi to miejsce mi obojętne
|
#4669 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam kryzys lakierowy
![]() Za ok godzinę będę się zbierać na koncert
|
#4671 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz znów wybywam, tym razem na siłownię ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie możemy się spotkać choćby w piątek, ale i sobota pasuje. W weekend są zniżkowe zakupy z Avanti, więc zawsze to byśmy miały z rzyrafką przerwę w bieganiu po sklepach ![]() Cytat:
Zresztą ostatnio w ogóle zapomniałam zabrać waxa pod prysznic, ale w sumie dzięki temu miałam okazję się przekonać że Lush'owa Godiva faktycznie ma działanie szamponu z odżywką, bo przy rozczesywaniu wcale nie wyrwałam sobie więcej włosów niż zwykle. I w ogóle włosy są po niej b. fajne, nabrały objętości Coś czuję, że po zużyciu tego kawałka, który dostałam od Hexx, nabędę własną kostkę ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz mam słynną tajską z Avonu i w sumie jest fajna i przyjemna, ale i tak nie ma to jak paczulowa Logona. Muszę ją sobie kupić jak będę w Krk. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-10-09 o 15:38 |
||||||||||
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie lubię po Krakowie się autem przemieszczać, jeszcze mnie to zbytnio stresuje. Zresztą w razie gdybyśmy się chciały np. umówić w Krakowskiej to tam nawet nie wiem gdzie jaki parking jest
Pod pracą autko może stać, bo tam kamery są, więc będzie bezpieczne.Cytat:
![]() Baw się dobrze ![]() Mag Mnie chyba najbardziej pasi sobota, ale w razie czego piątek popołudniu też może być.
|
|
#4673 |
|
po prostu Em :)
|
W GK jest parking nad galerią, ale bezpłatna jest tylko pierwsza godzina (pewnie po to żeby utrudnić życie ludziom z mojej uczelni
).
|
|
#4674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nom, jak na razie to nigdzie nie prowadzą lakierów AD z tego co się zorientowałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Em, a Ty się piszesz?
|
|
#4675 |
|
po prostu Em :)
|
Ja bardzo chętnie się zjawię, ale po pierwsze wciąż jestem chora, po drugie na niektóre zajęcia chodzę z zaocznymi i nie wiem czy coś mi wtedy nie wypadnie, a po trzecie w ogóle mam ostatnio nie niezbyt dobry okres w życiu i nie wiem co będzie.
Także nie bierzcie mnie pod uwagę, ale na pewno się zjawię jeśli wszystko będzie dobrze.
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłąm przed chwilą z koncertu. W głowie mi dudni, ledwo przezyłam. Stanie z samego przodu nie było dobrym pomysłem, no ale przynajmniej posmyrałam sobie wokalistę
Taki ścisk i pachanie się, że po kilku piosenkach podziękowałam i poszłam sobie na pietro - dobrze było widać a przynajmniej spokojniej.
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
A faktycznie jest parking nad Krakowską, ale ja jednak wolę się nie pchać tam autem. Po centrum jeździć nie umiem, nie znam za bardzo tych ulic i kosztowałoby mnie to zbyt wiele nerwów
![]() Hosenko fajnie, że się wybawiłaś em mam nadzieję, że jednak się zjawisz. Ściskam ![]()
|
#4678 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć Dziewczyny.
Długo się nie odzywałam, ale ciągle cierpię na brak czasu. Do tego mam sporo problemów, na szczęście jeżeli chodzi o sprawy sercowe to jest dobrze. To w sumie jedyne, co mnie jeszcze napędza i daje jakiekolwiek złudzenie, że kiedyś wszystko ułoży się tak jakbym chciała. Och, mam milion myśli na sekundę. |
|
|
|
#4679 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
nie mogę na raz wydać tyle na lakiery, kiedy brak mi rzeczy niezbędnych.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa
![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Ech, tyle razy sobie powtarzam, że po co mi kot jak i tak pewnie zginie na drodze i niestety zawsze się to sprawdza 

Tzn. są ładne, ale chyba bym ich nie użyła więcej niż 1 raz.
widziałam jak się cieszyłaś tym kotkiem, często nam o nim pisałaś... 
Kupiłam sobie ostatnio jeansy takie rurki, z dużą ilością streczu, bardzo wygodne, szare, powycierane
ale potem go juz chyba nie będzie więc uzasadniony
Niestety jestem stratna na wartość jednej konturówki do oczu- babka mi podała nie tę co klientka chciała, a jeszcze słownie się mnie upewniała czy to na pewno ta co powiedziałam
Nie będe robic zwrotu żeby odzyskać 5 zł, za dużo zachodu. Może ktoś chce klasyczną wysuwaną konturówkę Saturn Grey?

Doszłam do wniosku, że jest nic nie robiąca w zasadzie.

).